Kalbini kırdığınız arkadaşınıza yapılması gereken en etkili çözüm nedir?
Çok hassas bir soru yaratıcı olalım lütfen cikciğinizin başı dertte :)))
Çok hassas bir soru yaratıcı olalım lütfen cikciğinizin başı dertte :)))
samimi ol özür dile birdaha olmayacagına dair inandır .gerçektende olmaması için önem göster.içinden geçenleri söyle samimice affetmesini söyle.biraz önce benimde arkadaşım kalbimi kırdı ama bu ilk olmuyo aynı şeyi tekrarladı ben arkadaşlıgıma son verdim onunla 1 yıldır arkadaştık bitti tekrarlanınca hatalar degersiz oldugunuzu düşünüyosunuz .üç kuruşluk şeyler ve kişiler için kıymetlilerinizi üzmeyin
Birisini gercekten kirdiysam ondan ictenlikle ozur dilerim.Sonra da kendimi affettirebilmek icin yapabilecegim bir sey olup olmadigini sorarim.Yapabilecegim bir sey ise yaparim.Ama arkadasim samimiyetime inansin diye elimden geleni yaparim herhangi bir sey istemese bile. Bayanlar icin ozur notlari ve cicek yumusatici olabilir.Erkekler icin fanatik oldugu bir mac bileti fena bir rusvet olmaz bence:)
Erkek arkadaşsa yemeğe götürür, özür dilerim, içip kafamızı dağıtırız. Bayan bir arkadaşımsa çiçekçiyi arar, güzel bir buket çiçeğe "Ben eşek herifin birisiyim. Özür dilerim." yazar yollarım.
İki yöntem de zamanında tarafımdan denenmiştir. Bende işe yaradı :))
Sorunların olduğunu stresli işte/okulda stresli olduğunu
Bu aralar bunalımda olduğunuzu söyleyin ( İşte / okulda sorunlarım var cümlesi beni hep kurtarmıştır...)
Senden özür dilerim bu aralar stresliyim kusuruma bakma de yeter...
Cevap
1Cevap
Yalvar :D Böyle ağzını yüzünü büze büze özür dile.
NOLUUUUUURRRR AFFETTTTT... CANIIMM CİĞERİMM, KOÇUM/KUZUM.. NOLUURRRR...
Arkadaş kız mı erkek mi yardım edebilmem için önce bunu öğrenmem lazım...
Tabiki erkekle kızın gönlünü alırken farklı taktikler uygulamak lazım:))Atıyorum kalbimi kıran bir insan bana bir toka dahi alsa yüzümde ister istemez bir gülümse belirir ve onu affedebilirim.Ama bu kişi erkekse zor.Erkekler kırılınca kolay kolay affetmiyolar.Çok pis inatlar kendileri:))
ok zor bı durumdasın kırmak cok kolay ama onarmak cok zor ve zaman alır bence...
kalbini kırdığın arkadaşın kalbini kazanmak zordur en güzeli kırmamaya çalışmaktır benim kitapta böyle yazar bilmem anlatabildimi
özür dilemek tabiki.en etkilisi:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar