• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Hristiyan bir erkekle evlenmek neden günah?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Ben bir çocuktan hoşlanıyorum evlenmek istiyoruz ama o Hristiyan evlenemezmiyiz
Kadın hristiyan olunca erkekler evlenebiliyor kadın neden bir erkekle evlenemiyor?
Hristiyan bir erkekle evlenmek neden günah?
Çocuk Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evin asıl yönetimi kadın-erkek ikisi bir arada gözüksede zamanla erkek baskın hale geliyor bu çoğunlukla böyle. Kadın hamile kaldığında, çocuğu olduğunda vs çalışamazsa ki izne mutlaka ayrılıyor. Geçimi erkek sağlıyor. Bu durumda evde asıl yetkili erkek haline gelebiliyor. Eşler başta çocuklar her iki dinide öğrenicek gibilerinden anlaşsalarda erkek baskın hale gelince dengeler sarsılabiliyor.
    Direk çocuklarda benim dinimden olsun muhabbeti dönmeye başlıyor.
    Sen belki sesini çıkartırsın ama bazen evlilikler farklı evrelere geliyor ve kadın itiraz edemiyor. Erkeğin dedikleri evde geçerli hale geliyor.
    Bir müslüman erkek ibadet yapacaksa karısı istemesede yapar ve zamanla alıştırabilir. Ancak erkek bu durumu yasakladıysa kadından boşanmaya kadar iş gidebiliyor. Bunun çok detaylı açıklamalarını yapabiliriz. Dengede kalmak öyle kolay değil biz anlaştık saygı duyacağız demeyle bitmiyor. O çocuk doğdu adam alıp kiliseye götürecek itiraz edebilcen mi? hayır. Kilise eğitimi alacak itiraz edbeilecek misin? hayır. Zaten mecbur alacak. Peki camiye gidecek mi? belli değil. Erkekler zamanla görüşlerini değiştirebiliyorlar. Bir yasak koysa bitti devamını getiremezsin. Anında boşanmaya gider örnekleri yaşanıyor. Riskli durumları çok. Bu açıdan bakınca aslında yasak konmuyor kadın korumaya alınıyor.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Miysticuilla
    Miysticuilla Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 46%
    +1 yıl

“Müşrik kadınlar iman etmedikçe onlarla evlenmeyin! Mümin bir cariye, hoşunuza giden hür bir müşrik kadından daha hayırlıdır! Mümin kadınları da, onlar iman etmedikçe, müşriklere nikâhlamayınız; Mümin bir köle hoşunuza giden hür bir müşrikten daha hayırlıdır. Müşrikler sizi cehenneme dâvet ederler. Allah ise sizi Kendi izniyle, cennete ve mağfirete dâvet eder ve üzerinde düşünüp gerekli dersi alsınlar diye âyetlerini insanlara açıklar.”(Bakara, 2/221).

7
    0 Yorumla
  • barraquda
    barraquda Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.

islam inancındaysan bunu yaptığın an dinden çıkarsın.. bu kadar nettir bu.. sebebine gelince, kim ne derse desin kadın erkeğe tabidir evlilikte.. ve erkeğin inanç konusunda kadını etkilemesi daha yaygındır.. çocukların nesebi de babadan gelir biliyorsun ki. baba evin reisi ve karar veren rolündedir çoğu kültürde.. bu yüzden evlenen kadın erkeğine tabi olur.. herşeyi, kenara koydum.. müslümansan, yani ben müslümanım diyorsan, gayrimüslimle evlendiğin an herşey biter ve kafir olursun islam inancına göre.. kesinlikle yasaklanmış Allah tarafından.. bu soruyu internette de araştırabilirsin.. daha sağlıklı bir cevap bulabileceğine eminim.. müslüman bir kadın islami inanca göre, gayri müslim erkek müslüman olup sünnet olunca evlenebilir o erkekle ancak.. evlendiğinde eşine tabi olursun.. esas mantığı budur..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

eig seçtigin kişi aslında sosyal olarak olabilirlikleri gayet güzel anlatmış. şimdi bu eig sectigin kişinin cumlelerini okumadan sana deseydim ki kısadan. hayır allah haram kılmış müslüman erkek veya kadın bir hrıstiyanla ya da başka dine mensub biriyle evlenemez deseydim. bu sözümü belki de hiçe sayıp yadırgıyacaktın. ama sen haşa allah tan iyi mi biliyosun ki bunu yasaklamış. işte eige sectigin kişinin cümleleri bir bir başına gelirde bunda sen pişman olur üzülen sen olursun diye de yasaklamış. islam mantık ve akıl dini. islamda kesin olan haram birşey varsa bu sadece teslimiyetten onun öyle olduguna inanmaktan öte de akıl mantık dini. işte bu yüzdendir ki allah ne diyorsa ona koşulsuz inanmak sorgulamamak dahi bizim yararımıza degil mi?

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

20

Cevap

36

Cevap

• Laraderin
    Laraderin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Belki siz sorun etmezsiniz ailelerde simdilik goz yumar ama cocuk olunca aileleri o zaman gorun birisi diycek vaftiz olsun digeri hayir musluman olucak. Eger aileniz sorun etmezse bence bunlari en bastan ailenizle konusunki ileride cocuk olunca karisip problem yaratmasinlar. Bende hristiyanim babamdan dolayi annem musluman turk. Onlarinda evlenme sureci biraz zor gecmis her iki aile basta karsi gelmis ama sonra baktilar cok seviyorlar uygun gormusler tabii 30 sene once simdiki aileler belki daha anlayislilardir. Tekrar soyluyorum cocuk olunca buyuk bir problem olabilir o yuzden en basta konusulmasi gereken birsey eger aileniz boyle bir konusmayi problem etmezse. Iyi sanslar simdiden hakkinizda hayirlisi olsun canimm

1
    0 Yorumla
  • semih1984
    semih1984 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.

evlenirsin istiyorsan evlen seni kimse engellemez. erkeğin evlenmeside günah ama ama kadınlarda kural daha katı. istersen umursamaz evlenirsin ya da evlendikten sonra kocana örnek olur islamiyeti sevdirir onun müslüman olmasını sağlar hemde sevaba girersin :) şaka bir yana karar senin nedenlerini sebeplerini yazmanın bir anlamı olmaz sen bunları bilen birine danışıp fikir alsan daha iyi burada herkes bilip bilmeden birşey söyler.

1
    0 Yorumla
  • tijaheba
    tijaheba Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 39%
    +1 yıl

Erkek kadından kendini koruyabilir ancak kadın erkekten kendini koruma konusunda yaratılış gereği aciz kalır. Hakiki bir müslüman erkeğin kadına zararı dokunmaz ama gayrimüslim dinlerin aynı hoşgörüde olduğu söylenemez. Bu kural kadını korumak için koyulmuştur..

0
    0 Yorumla
  • zunnun
    zunnun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

bir musluman erkek gayri musluman biriyle evlenmesi tehrimen makruhdur (yani harama yakındır) zeruret olarsa caizdir. ama muslumanbayan gayri musluman biriyle evlendigi an dinden cıkar kufre girir. bu kadar musluman varken neye lazım gayri musluman biri

0
    0 Yorumla
  • ipone6s
    ipone6s Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Bunu hala öğrenmediysen boşuna oksijen soluyup ziyan etme.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Merak etmeyin ben biliyorum neyin ne olduğunu ama aşık olunca insan bir açık kapı arıyor acaba bir olma ihtimali var mı diye

Yorumla
    • illalazımmıki
      illalazımmıki
      +1 yıl

acık kapı yok. ayetle kati haramdır. Muslüman bayan sadece muslüman bır erkekle evlenebılır. gayrimuslimle evlendıgı anda dinden cıkar cunku kadın kocasının dını uzeredır.

Yorumla
  • Karadavud
    Karadavud Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46
    +1 yıl

çünkü doğacak çocuğun dini hıristyan olmasın diyedir.. islam toplumlarında erkek egemen olunduğu için erkeğin hıristyanla evlenmesinde sıkıntı yok çünkü çocuğun dinini baba belirler.. Kadın müslüman erkek hıristyan oldu mu sıkıntı doğabilir çocuğun dini ile ilgili.. ikiniz de kendi dininiz ile çocuğa baskı yapacaksınız ve muhtemelen erkek daha baskın olacak hatta yuva dahi yıkılabilir

0
    0 Yorumla
  • Snipers
    Snipers Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Erkek kadını doğru yola getirendir her zaman. Sen müslümanken o kendi doğru bildiği yola getirecektir seni. Her ne kadar yok desende Zaman'la sempati duyacaksın.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısınız bazen benim dinimde yanlış olan birsey bana normal geliyor bazen şimdi fark ettim

Yorumla
    • Snipers
      Snipers
      +1 yıl

Yani ben böyle düşünüyorum.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

walla ben gerçek hayatta çok gördüm kadınlar genelde kocaların dini siyasi mezhebi üzerine... evde erkeğin sözü geçiyo şu partiye oy ver yoksa kafanı kırarım buna inan yoksa oyarım karı napsın evlenene kadar babasının dini evlendikden sonra kocasının dini lkadınların yokki beyni? :D :D :D

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Işte bu bende bundan nefret ediyorum sadece din için değil bu dediğim her konuda evlenene kadar babanin dediği evlendikten sonra kocanın dediği ya bu kadınlar napsin kadınlar he mi akılları yok mu biraz sesimiz çıksa ya dayak yeriz ya da olduruluruz biz insan değil miyiz ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sizden ne bir halk kahramanı olur nede bir önder liderler krallar hep erkekdi paygamberler evliyalar meşhurlar hep erkekdi kadın çoluğuna çocuğuna bakar millete emredemez milleti yönlendiremez şahsen ben bir bayandan azarlanmayı emredilmeyi onun altında calismayi ona boyun egmeyi asla kabullenmem hiçbi kiz bana sesini bile yükseltemez aninda yumrugu geçirmek istiyom oan

Yorumla
  • Tomass54
    Tomass54 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Müslüman kızları hristiyan erkeklere gitmesin korkusundan dolayı kurana yazılmış uyduruk bir söz :)
    islamın erkek egemenli bir din oldugunun kanıtıdır

3
    13 Yorumla
    • Freyja88
      Freyja88
      +1 yıl

Katılıyorum. Her ne kadar sebepleri farklı söylense de kadın gittiği zaman asıl hoşgörüyü, anlayışı görecek, dinleri karşılaştırma fırsatı bulabilecek, inancındaki yanlışları ve çelişkileri farkedecek, birey olabilmenin güzelliğini keşfedecek, erkeğin bir adım gerisinde kalmadan kendi kararlarını özgür iradesiyle verebilecek ve bunları elde eden kadın da bir daha geçmişteki döngüye girmeyi reddedecek ve böylece din bir neferini daha kaybetmiş olacak ve doğal olarak müslüman erkekler de kendi amaçlarına hizmet edecek kadın bulamayacak ve islam kan kaybedecek.

Görüldüğü gibi kural 'kadını koruma' kılıfı adı altında aslında erkeğin ve islamın çıkarını kollamak için konulmuş. Kadının önemsenmediği çok bariz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Freyja88 kadınlar köle erkekler efendilerimiz bizim lütfen :) tabi burada dine hasa birşey söylemiyorum erkeklerin yucelmesinden nefret ediyorum

Yorumla
    • Tomass54
      Tomass54
      +1 yıl

ne olursa olsun islam erkek egemenli bir dindir. r

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki neden erkek egemenliği vardır bunu insanlara sorduğumda carpilirsin kız sus diyorlar kimse gerçek cevabı vermiyor

Yorumla
    • Tomass54
      Tomass54
      +1 yıl

işte dedim sana cevabı kızlarımız gitmesin diye yapmışlar bu kuralları ama erkek için sorun yok eerkek evlenebilir

Yorumla
    • Freyja88
      Freyja88
      +1 yıl

Erkekleri yücelten islam, ataerkil arap kültürüne uygun olarak gönderilmiştir. Aksi taktirde islam avrupa'da herhangi başka bir kavme gönderilirdi. Her ne kadar bilim %50 dese de ataerkil toplumlarda soyun babadan geldiği düşünülür. Bu yüzden benim gözümde ataerkil olan tüm toplumlar çağdışıdır.

Bir cinsi diğerine göre daha üstün kabul eden bir dinin samimiyetine de inanmıyorum. Dinde cinsiyet ayrımcılığı yerine iyi insan olabilmek, insanlığa yararlı olabilmek önemli olmalıdır.

Yorumla
    • Tomass54
      Tomass54
      +1 yıl

@ Freyja88
      erkek evlenip kadın evlenirse dinden çıkar çok tuhaf bir iddia

Yorumla
    • Freyja88
      Freyja88
      +1 yıl

En akıl mantık dışı da o zaten. Nedeni de yukarıda yazdığım şeylerden başkası olamaz.

Yorumla
    • Tomass54
      Tomass54
      +1 yıl

@Freyja88 işte kadınlarımızı kaptırmaya engel olmak amaç başka birşey değil

Yorumla
    • Freyja88
      Freyja88
      +1 yıl

Aynen öyle.

Yorumla
    • Tomass54
      Tomass54
      +1 yıl

@Freyja88
      erkekler ise kadınları alabilir başka dinden sprun yok onda
      tıpkı kadın mirasta erkeğin yarısı kadar alır gibi ilgniç birşey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kuran belkide zamanla değişime uğramış olabilir erkekler istediği şeyleri bu böyle demek diye çevirmiş olamazlar mi kuranin Türkçesinde eslerinizi hafifçe tokatlayabilirsiniz gibi birsey yazıyordu net hatırlamıyorum yanlısım varsa arkadaşlar saldirmasin bana :)

Yorumla
    • Tomass54
      Tomass54
      +1 yıl

hadislerde de erkege karısını ne sebeple dövdüğünün hesabı sorulmaz der kuran ayeti ile paralel dogrudur
      zaten bir çok islam almine göre kuran gerek kuran değil
      şia mazhebine göre öxellilkle

Yorumla
  • mohti
    mohti Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

hadi ordan et böyle şeyleri evlen gitsin! Seviyorsan dili dini ırkı bunları bir kenara bırak bas nikahı al. ya da tuğçe kazaz gibi din değiştir boşanırsan tekrar islama gelirsin!:)

2
    0 Yorumla
  • AtesliTrakYa
    AtesliTrakYa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 40%
    +1 yıl

dinen yasak peygamberimizin kızının eşi müslüman olmadı ve bir süre sonra ayet indi yasak nikah düştü müslüman bir kız gavur bir erkekle evlenemez diye o zaman peygamber kızı evine döndü Allah'ın koyduğu kanunlardan dolayı yasak

0
    0 Yorumla
  • duydunuzilinsesini
    duydunuzilinsesini Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

çocuk babasının dini üzerine doğar, bu yüzden günahtır, ancak erkeklerinde öncelik olarak Müslüman olan bir kadınla evlenmesinin en hayırlı olduğu söylenir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çünkü doğan çocuk erkeğin soyunu devam ettirecek bu da demek oluyorki hristiyan birinin soyunu devam ettirecek ama eger durum tam tersi olsaydi musluman bir erkek hristiyan bir kadin olsa hristiyan kadin musluman bir erkeğin soyunu devam ettirmis olacakti sebebi bildiğim kadarıyla bu ve bana göre de mantıklı

0
    0 Yorumla
  • Tugbbaanurr
    Tugbbaanurr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Müslüman olsun ama içinden gelerek senle evlenmek için müslüman olmasın. Hoşlandığın çocuğa İslamı anlat. Eminim doğru yolu bulacaktır :)

1
    0 Yorumla
  • Jioop
    Jioop Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 60%
    +1 yıl

Gunah falan degil allahaskina soyle sacmasapan irkcilikari birakin, dini farkli diye bir insani sevemiycek miyiz oyle bisey mi olur

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı.

Müslümanlığın bağnazlığından.. Zira karşı dine elemen vermek yerine karşı dinden eleman almayı istiyorlar.

0
    0 Yorumla
  • şehvenmehven
    şehvenmehven Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

Çünki bizim din erkek egemen ve sizin kölelik dışında bir seçeneğiniz yok da ondan. Seviyorsan hemen evlen. Hayatta çalma, kandırma, öldürme gerisi yalan.

0
    0 Yorumla
  • epictraveller
    epictraveller Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 68%
    +1 yıl

Yaaa arkadaslar bu ne sacma sapan biseydir..
    Yavru, seviyorsan git evlen. sen kendini musluman gor, yeter. Dinine sadik kal yeter.

0
    0 Yorumla
  • pilav_ustu_az_kuru_2
    pilav_ustu_az_kuru_2 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 34%
    +1 yıl

Şöyleki sanırım dinde gayrimüslüm bir bayanla evlenmek mümkünmüş ama gayrimüslüm bir erkekle evlenme yok

0
    0 Yorumla
  • Bonjuan
    Bonjuan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

Adetlerimize göre kadın evlenirse erkeğin soyadıyla beraber herşeyini alıyor ama devir değişti soyadını bile alma zorunlukuğun yokki inini alasın

0
    0 Yorumla
  • SkinnyXXX
    SkinnyXXX Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

dinlere göre herkes kendi dininden biriyle evlenmesi gerekirmiş. tabi kişisel görüşler bazen bu görüşlere uymayabiliyor. gider yahudi biriyle evlenirim. bu benim görüşüm olur. ama kitaba göre gider müslüman biriyle evlenirsem bu kitabın görüşü olur.

0
    0 Yorumla
  • kenan_c2001
    kenan_c2001 Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Aile reis erkek olur butun emirler erkek verir. Eger Allah razi olmadigi sey emretse ne olur? Seni sapitmis olursun ve dinden cikmis olursun Allah muhafaza. Kadin pek zayif sayilir. Onun icin haram kilindi.

0
    0 Yorumla
  • illalazımmıki
    illalazımmıki Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

çunku kadın kocasının dını uzeredir. evlenen dınden cıkmıs olur bu yuzden.

1
    0 Yorumla
  • Ceren--1
    Ceren--1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

Kadın hristiyan olunca erkeklerin evlenebilmesi günah değil mi?

0
    0 Yorumla
  • uncas71
    uncas71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

Hayir erkeklerde kadinlarda evlenemez dinde uygun degildir

0
    0 Yorumla
  • Problemyok
    Problemyok Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl

Evlenirsin tabiki, bunun günah olduğunu kim söylediyse iyi sallamış.
    Eşinizin dininide bence değiştirmeye çalışmayın, eşler birbirinin hiçbirşeyini değiştirmeye çalışmamalı bence

0
    0 Yorumla
  • Subarashii
    Subarashii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

İslamda erkek kadına sahip olur: Evlenerek ya da cariye yaparak

0
    0 Yorumla
  • 06sevecen06
    06sevecen06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Bunu birda değil bence diyanet fetva hattini ara bir sor ya da internetten dini sitelere bir bak herkesin dediginede bakma

0
    0 Yorumla
  • Usagi_tsukino
    Usagi_tsukino Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Dinimizce ikisi de yanlış, müslüman olmak gerekiyor

1
    0 Yorumla
  • AhlaksızHerif
    AhlaksızHerif Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Kendini Müslüman olarak görüyor düşünüyor ve yaşıyorsan yaptığın hamle dinden çıkmak olarak nitelendirilecektir

0
    0 Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.

kardeşim haram işte neyini sorguluyosun git hristiyan ol o zaman zaten fark kalmicakl evlenince erkek kadından biraz üstündür o yüzden

0
    0 Yorumla
  • mMaxcodeRİMm
    mMaxcodeRİMm Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.

Bunu neden anana sormuyosun?
    Anan hatim indiriyor ya.

0
    0 Yorumla
  • desturuçek26
    desturuçek26 Takip Et
    Yoda Yaş: 56
    +1 yıl

erkek evlenirse kadın müslüman olabilir ama kadın evlenirse hristiyan olma ihtimali var, Allah öyle emretmiş peygamberimizde açıklamış gerisi boş

0
    0 Yorumla
  • meLez_men
    meLez_men Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Dinen erkek yabancı bayan ile evlenebilir ama kadın yabancı erkek ile evlenmek.

0
    0 Yorumla
  • Nbdyy
    Nbdyy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Merhaba olur da eğer görürseniz sizinle bu konu hakkında konuşabilir miyim? Ben de aynı durumdayım ve kafam çok karışık..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ailede iki yabancı gelin var sorun olmadı ama senin durumun değişik bilmediğim bir konu yorum yapamam

0
    0 Yorumla
  • cann_kece
    cann_kece Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Bırakın allah aşkına aşk hangi dilde hangi dinde günah olmuş?

0
    0 Yorumla
  • footbaalplayer
    footbaalplayer Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

çünki nesli erkekten alıyor çocuk diye kadın evlenirse evlilii sayılmaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Allahın emri bu ama islam özgürlük dini dinden çıkıp evlenebilirsin

0
    0 Yorumla
  • Ayyüce_
    Ayyüce_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

ya bırakın bu işleri seviyosan git evlen

1
    0 Yorumla
  • çokseviyom
    çokseviyom Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 60%
    +1 yıl

O yaşından sonra sünnet olmaya gonulluyse evlen.

0
    0 Yorumla
  • edwird2
    edwird2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

kadın kocasının dini üzerinedir.

0
    0 Yorumla
  • Papatyazamanı
    Papatyazamanı Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.

Böyle birşeyin doğru olduğunu sanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • sefilissa
    sefilissa Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Onların pipisi sünnetsiz :DDD

0
    0 Yorumla
  • ManWithoutLovein
    ManWithoutLovein Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Kuranda 1000 sevaptir yaziyor yaw

1
    0 Yorumla
  • NeHaldeyiz
    NeHaldeyiz Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Erkeğin ailede ve çocuklarında etkisi.

0
    0 Yorumla
  • Batuthekhan
    Batuthekhan Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Dinde mantık arama. Dogmatiktir din.

0
    0 Yorumla
  • ENRIQUE1990
    ENRIQUE1990 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

bilmem gunahmkıymıskı *_*

0
    0 Yorumla
  • Diyoruummki
    Diyoruummki Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Gercekten seviyorsam evlenirim

0
    0 Yorumla
  • BananeDiyenAdam
    BananeDiyenAdam Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Onlar sünnetsizde ondan.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bn evlenirdim hiçbişeyde umrumda olmazdı.

1
    0 Yorumla
  • scare
    scare Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

o çük kesilecek

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bizene git evlen

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Dinden çıkarsın

0
    0 Yorumla
  • çılgıngezgin
    çılgıngezgin Takip Et
    Master Yaş: 47
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

günah neden olsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Günah

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hristiyan bir erkekle evlenmek neden günah?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hristiyan birisiyle evlenmek günah mı? 22 cevap verildi
Başka dini olan birisiyle evlenmek neden günah? 7 cevap verildi
Oruç tutmayan erkekle evlenilir mi, günahı var mı dinen sakıncası nedir? 18 cevap verildi
Hristiyan biriyle evlenmek için hristiyan olmak çok günah mı? 10 cevap verildi
Hristiyan bi kadınla evlenmek günahmı? 8 cevap verildi
Musluman kizin hristiyan erkekle evlenmesi? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gün içerisinde tatlı krizleriniz ne zaman tutuyor, nasıl bastırıyorsunuz?
  • 65 yaşında ki sevgilim bana evlilik teklifi yaptı sizce kabul etmeliyim?
  • Biraz abarttım galiba ben şimdi bunları nasıl günlere paylaştırıcam?
  • Sevgiliye yiyecek hazırlamak fazla mı romantikleştiriliyor?
  • Film izlemek sevgiliye yazmamak için geçerli bir bahane midir?
  • İlk buluşmada bekleten biriyle ikinci buluşmayı yapar mısınız?
  • Haketmediğin o sözleri unutabildin mi?
  • Hiç arkadaşı olmayan biriyle sevgili olur musunuz?
  • Flört etme yeteneğin nasıl?
  • Soğuk görünen insanlar aslında daha mı duygusaldır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨