22 yaşındayım. Clubten tanıştığım bir erkekle tek gecelik ilişki yaşadım. Yanımızda arkadaşlarımız da vardı. Onlarda birbirlerini beğendiler ve takıldılar. Fakat ertesi gün daha önce hiç başıma gelmeyen bir şekilde birlikte olduğum erkeğin bana samimi davrandığını fark ettim. Birlikte kahve içtik sohbet ettik. Sarıldık elimizi tuttuk. Akşama kadar bu haldeydik. O kadar iyi ve romantik davrandı ki kendimi bir an onunla sevgiliymişim gibi düşündüm. Kız arkadaşımla beni otobüse kadar götürdü ve yolda elimi tuttu. Ona gerçekten kapılmıştım. Aklımdan hala atamıyorum. Tek gecelik ilişki sonrası böyle davranan erkek normal mi? Yani aslında olması gerekeni mi yaptı? Benim bundan başka anlamlar çıkarmamam mı gerekiyor merak ediyorum. Numaramı da istedi. Tabi henüz bir konuşma gerçekleşmedi ama olay daha taze. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Benim hayatımı yargılayacak olanlar yorum yazmazsa sevinirim. Zira o sizin hayat tarzınızdır. Benim ki de bu. Buna saygı duyanlar yorum yazarsa çok sevinirim.
Benim hayatımı yargılayacak olanlar yorum yazmazsa sevinirim. Zira o sizin hayat tarzınızdır. Benim ki de bu. Buna saygı duyanlar yorum yazarsa çok sevinirim.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil