Allah erkeklerin içine hiç merhamet duygusu koymamış mı? Hiç sevmezler mi gerçekten? Acıma duyguları yok erkeklerin?
Cevabın nedir?
:) Sevgi ve merhamet gibi kavramları kadın-erkek diye ayırmayarak işe koyulabiliriz.
Çünkü günümüzde gerçekten kötü davranan kadınlar da var.
Erkekler benim düşünceme göre, kadınlar kadar duygusal davranmadıklarından dolayı (beyin işlevi) herşeyi fazla irdelemiyor; çoğu zaman yüzeysel yaşıyor. Kadınlar da tam tersi herşeyin üzerinde fazla düşünüyoruz.
Sonra zaman geçince erkek bıkmış, kadın da yorulmuş oluyor ruhen ve bedenen.
Bu sefer de kadın erkeğin 'kalas-odun vs.' oluşundan yakınıyor derken sonuç ayrılık, mutsuzluk.
Bu zamanda merhamet gerçekten çok önemli bir duygu ve merhameti olmayan 'insana' asla yürek ve ömür teslim edilmemeli.
Erkekler de sever, kadınlar da. Fakat iyi bir uyum olmadığı sürece, ortak noktalarda birleşilmediğinde ciddi bir birliktelik olmayacağı kanısındayım. Bu da gerçekten sevip aşık olmayı etkileyen husus.01 Yorumla
Soran+1 yılBen kadınların beynini erkeklerden daha iyi kullandığını düşünüyorum. Ayrıca Allahın erkeklere verdiği beyni kullanabilseler kadın sığınma evleri gibi yerlere ihtiyaç duymazlar. Buralar erkeklerin hayvani dürtüleriyle hareket ettiğinden dolayı kurulan yerler. Yani beyinlerini kullanamadıklarından kaynaklanıyor. Bence kötü davranan kadınlar en doğrusunu yapıyorlar. Emin ol öyleleri daha kıymetli oluyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılYokya onlarda duygusaldır içlerinde merhamet var sadece bir şerefsiz yüzünden hepsini genellemeye katmak kotu asl ı nda insan olmak istediği yerde olmadığından tatsız durumlar yaşıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılYok canım sana gerçek yüzünü gösteren olmamış. Emin ol hepsi öyle belki istisna olan vardır ama büyük geneli öyle.
- +1 yıl
Sana şimdi b iş anlatsam ne kadar da safsın diceksin emin ol yaşdım bazı şeyleri ama ümit kesilmez elbette seni çok seven olacak inan
Soran+1 yılValla canım saflıkta beni geçemezsin. Şu yaşıma kadar hiç gerçekten sevilmedim bundan sonra da sevenin olacağına inanmıyorum malesef. Bu konuda inancımı yitirdim.
+1 yılVar biraz aslinda ama hayatinin askini bulunca merhamet melegi kesilirsin mesala bir ornek veriyim kizlarda kizin arkadasi yere duserken ayyy acidimi canim ya erkeklerde klaksana ya canım karizma yerlerde var biraz erkekler arasinda kixlarla bilememmde ben merhametliyimdir erkek erkek arasinda merha! etsiz olabilirim bazen
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı. ondan bütün şairler erkek şarkılar hep kadınlar üzerine demi.. ne alaka sen iyisine denk gelmediysen bizim suçumuz ne
013 Yorumla
Soran+1 yılKız tavlamak içinde şiir yazanını görmedin mi? Her şiir yazan aşık mı?
Soran+1 yılBelkide düzgün erkek yoktur.
Soran+1 yılBence düzgün olduğunu sanan erkek vardır.
Soran+1 yılÖnceden de iyi erkek olduğuna inanmıyordum. Hayatımda bir kişi oldu ve bu inancımı tescilledim. Şartlanma değil bu.
Soran+1 yılBen hayatıma bir kişi aldım. Ama bana takılmaya çalışan bir kaç erkek oldu. Ve istedikleri olmayınca emin ol insandan daha aşağı bit varlık haline bürünüveriyorlar.
- +1 yıl
bak bende insanları sevmem... ama bir insan empati kuramıyorsa ve sorgulayamıyorsa öfke kontrol yoksa vicdan yoksa haklısın.. ama bende hepsi var kendimi iyi yetiştirdim ve benim gibi arkadaşlarımda var.. ben önce iyi bir insanım sonra da iyi bir erkeğim... her zaman toplumun dayattığı yanlış şeyleri erkek arkadaşlarıma söylemişimdir.. kendinizi değiştirin toplumun saçma dayatmacı kurallarına uymayın diye.. neyse inşallah birgün iyi biriyle karşılaşırsın
Soran+1 yılİyi peki tamam sen haklısın iyi erkek var kabul ettim ama 3 milyar da 3 falandır herhalde sayısı😀 biride sensin tamam😀 doğru diyosun toplumun erkeğe dayattığı saçma sapan şeyler var erkek üstün erkeğe herşeye mübah vs. Erkekte bir süre sonra bunları normal görüyor ve kötü olduğunu kabullenemiyor. Umarım bir yerlere de benim için yaratılmış iyi bir erkek vardır 😊
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
34Cevap
siz bayanlar çokmu farklısınız? gidersiniz alkoliğe aşık olursunuz zengin piçine aşık olursunuz sonra erkekler niye böyle düzgün adamları beğenmezsiniz yok tipi kötü yok çok çekingen yok bu bana yakışmaz dersiniz sonra gidersiniz ondanda beteriyle birlikte olursunuz çıktığınız insanları iyi tanımanız lazım öyle tanımadan aşık olursanız olacağı bu
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın. Bence de Allah erkekleri yaratırken içlerine sevgi ve merhamet duygusu koymamıştır. O yüzden böyle bir beklenti içine girip sonra kendini suçlayıp sonra da üzülmeye değmez. Böyle bir yetenekleri, kapasiteleri yok sadece o kadar. Acıma duygusu varsa da çok çok azdır ve o duyguyu kolaylıkla bastırabilirler, erkekler çok bencil yaratıklardır.
20 YorumlaHepsi aynı iyilerine denk gelmedik mi yok ki denk gelelim
14 Yorumla
Soran+1 yılSiz gidip şerefsizleri seviyonuz diyolar. Yol diyorum ben varım diyolar😀 Ay bir anlatıyorlar kendilerini insanlığımızdan utanırız biz insanımıyız deriz. Ama icraata gelince fıslar. Belki cidden iyileri vardır. Ama sayılamayacak kadar az oldukları için ben görmedim sanırım😐
Soran+1 yılNe diyon sen ya algılayamadıysan tekrar oku öyle yorum yaz
Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Erkeklerde sever hemde köpek gibi sever sadık kalır bırakmaz peşinden koşar sonra işin sonunda geçer sessiz bir yere dayanamaz içer ağlar
10 Yorumlatatlım bu yanlış görüş erkekler seni çekici bulmuyor. eğer biraz çekici bulsalar merhamet , kibarlık , para ilgi hepsi son derece yükseğe çıkar.
06 Yorumla
Soran+1 yılTek sorun güzel olmamam mı?
Soran+1 yılDış güzelliğim için gelecek erkek hiç gelmesin dış Güzellik geçici beni gerçekten seven erkek gelsin tabi öyle bir varlık varsa 😊
Soran+1 yılErkekleri iyi tanımlamışsın
+1 yılSeverler ama gerçekten bir kadına aşık olurlar. Gerisinden de hoşlanırlar merhamet konusuna gelince kiminde var kiminde yok erkek olarak ayırmak da doğru olmaz kızlarda da öyle
00 Yorumla
+1 yılMerhametli olana dönüp bakıyor musunuz ki?
Nerede bir öküz var, onun peşindesiniz...
Erkeklere merhametsiz diyeceğine,
Dön de seçimlerini sorgula...
Heee bir de ahır çevrelerinde dolaşma...012 Yorumla
Soran+1 yılBen merhametsizim diyeni görmedim. Merhamet söz, aşk vs konusu olduğu zaman erkekler bir konuşuyor bunlar insansa biz neyiz diyo insan. Ama iş icraata gelince pıs çıkıyo. Kusura bakma ama erkeklerin başka kaldığı yer yok.
- +1 yıl
Senin gibilerin doğru seçim yaptığını hiç görmedim ben. Yaşın, belirttigin aralıkta ise,
Söz'e değil "hâl"e bakman gerektiğini biliyor olmalısın... Ağzı iyi laf yapan birisini bildunuz mu, içine düşecekmis gibi kilitlenip kalıyorsunuz... Çok söz de yalansız olmuyor hâliyle. Sonra da neden sözleri ile tavırları uyuşmuyor bunların diyorsun...
Dedim ya; ahır çevresinde dolaşmanin acı sonucu diye...
Soran+1 yılYaş aralığı doğru. Köprüyü geçinceye kadar laflarıyla sözleri uyuşuyor daha doğrusu kimse gerçek yüzünü göstermiyor. İnsanların kalbini yarıp içine bakamam ya. Erkekler genel itibatiyle o muhitte oturuyor başka yerde erkek bulmak zor.
- +1 yıl
Boy pos, kas baklava takıntılı olursan,
O muhitlerin dışında dolaşamazsin hâliyle...
Evet doğru, kimse gerçek yüzünü göstermez.
Lâkin Hüner; görebilmektir...
O göstermiyorsa, sen gör...
Basiret, feraset gibi mefhumlar sadece Lügatlerde kalınca...
Soran+1 yılBoy pos baklava börek peşinde değildim hiç bir zaman keşke peşinde olsaydım da bari karakter olmayınca boyu posu birlikte olmaya deseydi diyo insan
- +1 yıl
Bir yerde hata yaptığın kesin.
Ama nerede...
Soran+1 yılBen hatamı biliyorum ki. Tecrübesizim. Şimdiki erkeklere tecrübeli kızlar daha makbule geçiyor. Hayatımdaki erkek İlkim ve sonum olsun dedim. Tabi daha önce erkek görmediğimdem erkek sandım sanırım😀
- +1 yıl
:)
Bilmiyoruz artık, ne kadar tecrübelisin 😉😂😃
Soran+1 yılArtık tecrübeliyim erkeklerin sevmediğini öğrenecek kadar tecrübeliyim😀
- +1 yıl
Tam olarak nasıl bir tecrübe sendeki 😉😛
Soran+1 yılHer konuda 😉
- +1 yıl
Politik cevaplar ver sen tabi :(
Biraz şov mu ya feminist tribününe mi oynandı biraz 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. niye olmasın ki :)
kişiden kişiye değişir yalnız bu dediğin00 Yorumla
+1 yılKadınlara göre daha az merhamet vardır bizde şöyle ki annenin bedduası tutmaz çünkü merhametlidir edemez ama babanın ki tutar merhameti azdır.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet acıma duyguları olmaz erkeklerin bu dünya zaten onlar için yaratılmış kadınlar ise erkeklerin Oyuncakları öyle değil mi?
- +1 yıl
Ben bişey yapmadım üzerime kusma sevdiğim kadın uğruna ölebilecek bir Adam kaybetti yıllar önce bu benim seçimim değildi.
+1 yılBin türlü acıya dayanıp sadece onu seviyorum deli gibi Kıymet bilinmiyo hiç o ayrı
00 Yorumla
+1 yılne zanediyorsun erkekleri herkesi aynı şekilde yargılıyamasın merhamet herkese nasip olmaz allah herkesin içine merhamet koysun
00 YorumlaErkeklerin hepsi bir değil parmakların hepsi bir olmadığı gibi bu şekilde yargılamanı doğru bulmuyorum merhamet Allah vergisidir bence yaradı sevmektir yaradılanı sevmektir anlatsam uzun sürer şimdi
00 YorumlaHer erkek sevilmez. Önünüze geleni sevmeyin siz de.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Acıma ve sevme duyguları var ama bağlanma duyguları kadınlar kadar çok değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. kim uyduruyor böyle şeyleri. hayat sizi yanlış adamla karşılaştırıyor. erkekler suçlu oluyor :S
00 YorumlaVay canına bende aynısını kadınlar için düşünüyodum.
00 Yorumlao kadar merhametliyim'ki.. bos gelen dolu gidiyor..
00 YorumlaEvet.
Kalpsiz, ruhsuz, duygusuz, acımasız-ız biz erkekler.00 Yorumla
+1 yılGenellemelerden vazgeçin artık. Cidden çok boş muhabbet bunlar.
00 Yorumla
+1 yılbiz itiz uğursuz p. çiz bize güven olmaz doymuyorz ki harem istiyoruz
00 YorumlaErkekler mi Sevmez? Ben Hiç Yol Kenarında Sabahlayan Şarapçı bir Kadın Görmedim
:d02 Yorumla
Soran+1 yılYol kenarında sabahlayan kadına bişey derler ondan olabilir mi?
+1 yılHYR VAR BENDE BİRİSİNİ SEVİYORUM BENDE ONUN HAKKINDA BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM :))
00 YorumlaYok. Merhamet de yok. Yaratilislari böyle.
10 Yorumla
+1 yılseveni üzüp skeni severseniz sevmezler tabi
031 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle katılıyorum😞
- +1 yıl
kusura bakma ama o da sizin salaklığınızz yani birazcık beyin olsa sizde seven erkeğin size harikalar yaratacağına sizi karliçeler gibi yaşatacağını bilirsiniz ama bunu bilseniz dahi yok hayatımda vahşet olsun heyecan olsun hüzünlü olsun diye sizi üzeni sürekli skene aşık olursunuz evet doğru
Soran+1 yılİyi adamın kalbini mi yarıp bakayım sevip sevmediğini nasıl anlıcaz? Erkekler olduğundan farklı görünmede çok başarılılar. Ayrıca erkekler konusunda uzman değilim. Anlarsın deme bana sakın.
- +1 yıl
bir kere seni seven erkek sürekli yanında olur peşinden gider sürekli seni düşünür ama sen naparsın seni üzeni düşünürsün skenin peşinden gidersin sonra üzülen taraf seven erkek ile sen olursun ama daha sonra seven erkeğe yok hata yaptım sevmemeliydim deme asla kabul etmez seni bunu bil
Soran+1 yılErkekler ikiye ayrılır:
1. Sevmeyen erkek
2. Seviyor gibi görünen erkek.
Anladın sen onu.- +1 yıl
kızlar da tek bir şeye ayrılır
1- skeni sevip seveni üzen kız
ben sevdim de kaybettim beni skene tercih etti. şimdi ben sana aşık olsam seni çok sevsem sen beni istemiceksin neden tipim değilsin cümleye gel cümleye
Soran+1 yılYoo öyle bişey olmaz ki yanlış düşünüyosun. Çünkü erkekler sevmezler. Beni sevmeyen biriyle neden birlikte olayım ki?
- +1 yıl
ben mi yanlış düşünüyorum? tabi tabi. benim duygularım nolucak seven erkekleri de kızlar sevmez ezik olarak görür. sen şimdi beni nası biri olarak görüyosun?
Soran+1 yılNormal erkek gibi görüyorum nasıl görcem başka 😀
- +1 yıl
hayret normalde kızlar beni pislik olarak görür de
Soran+1 yılKızlara ne yapıyorsan artık😀
- +1 yıl
hiç bişi yapmıyorum kızlar beni ilk görüşte sapık abaza olarak görüyor tipime göre yargılıyor bana tecavüzcü tipi var sen de diyenler bile oldu tanımadan etmeden beni kötü biri olarak düşünüyolar. bu yüzden kimsem yok ben bişi yapmıyorum kızlara
Soran+1 yılBakışların biraz fırlama gibi
- +1 yıl
bende fırlamalık ne gezer espri yeteneği sıfır sosyal hayatım yok kimse sevmiyor beni
Soran+1 yılDepresyonda mısın sen?
- +1 yıl
depresyon ve yalnızlık bende bir hastalık oldu.
Soran+1 yılsenin durum kronikleşmeden önce bir prsikoloğa gitsen iyi olur
- +1 yıl
psikolog bana çare bulamaz çare bulsa ne işe yaricak herkes beni bir pislik olarak düşünürken bu işi ancak estetik cerrah çözer
Soran+1 yılabartma istersen
- +1 yıl
tipimi değiştirmek ameliyat ile boy uzatmak yalnızlığa ilaç olur başka zannetmiyorum
Soran+1 yılYanılıyorsun bence
- +1 yıl
başka çarem yok bu yol en iyi yol insanlar en azından beni tipime göre yargılamaz
Soran+1 yılsende tipine göre yargılayacak insanlarla beraber olma
- +1 yıl
herkes öyle ama kime baksam öyle
Soran+1 yılyanlış yere bakıyosun o zaman
- +1 yıl
valla beni gören herkesin içine bir kurt düşmüştür seninde öyle kesin ben alışığım söyleyebilirsin
Soran+1 yılbaşka insanların düşüncelerini neden bu kadar önemsiyorsun ki benim bildiğim kadarıyla kadınlar yapar bunu başkalarının düşüncelerini önemser ama son zamanlarda gördüğüm kadarıyla dünya tersine dönmüş erkekler beğenilme kızlar erkek tavlama peşinde
Soran+1 yılinsanların düşüncelerini bu kadar takma ben bayan olarak takmıyorum sen hiç takma
- +1 yıl
sen eminim iyisindir ama ben yok olmuyo daha yeni 2 tane kız arkadaşım senden rahatsız oluyorum diye kesti muhabettini nedenini sordum cevap vermediler
Soran+1 yılBana insanlar her zaman garip olduğumu söylüyorlar Başıma çirkinliğim yüzümden gelmeyen kalmadı ama yine bunu umursamıyorum sende umursama takma insanların içine karışmaya çalış ve onlar gibi davranmaya çalış
- +1 yıl
ya kardeşim sen anlamıyon mu tipten dolayı yargılanıyorum davranışlarımdan dolayı değil beni ilk gördüklerinde anında kötü biri olduğumu söylüyolar pislik olduğumu söylüyolar yeni insanlarla karışsam nolacak yine aynı tepkiyi alıcam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yok. Ben aşık olmam. Ama severim.
00 Yorumla
+1 yılMerhametle seveceklerse sevmesinler zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen 25 yıldır sevemedim nedir bu iş bilmiyorum.
00 Yorumla sevgime layık birini göremiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. severler sevdiği kadını bulunca olünceye kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhamet etmeyene merhamet olunmaz :(
017 Yorumla
Soran+1 yılYok valla merhamet etmezsen daha kıymetli oluyormuş insan bunu gördüm
Cevap sahibi+1 yılBunu o kişi için Allah rızasını kazanmak için yaparım :/
Soran+1 yılZaten Allah rızası olursa bir anlamı olur ama ben herşeyden kendimden bile çok sevdiğim için merhamet etmiştim. Derler ya merhamet etme merhamet edilecek Duruma düşerler diye. Gerçekten öyle bir duruma düştüm insanlar acıyarak bakıyorlar bana.
Cevap sahibi+1 yılMerhametten kötülük doğar derler ama olsun zalim olmaktansa mazlum olmayı tercih ederim :)
Soran+1 yılAynen öyle valla bende öyle düşünüyorum. Zalim olup hak yemektense mazlum olup hakkı yenen olmak daha iyi. Mazlum olan Allahın karşısında daha güçlü oluyor. Benim gibi düşünen biri çıktı sonunda. Ama yinede insan üzülmeden edemiyor ya
Cevap sahibi+1 yılBoşver. Yap bir iyilik at denize değerini insan bilmezse halik (yaratıcı) bilir demişler :)
Soran+1 yılİyiliğin karşısında insanın ciğerini yaktılar mı çok üzülüyor insan. Bunca şeyden sonra bunu mu hakettim diyor insan. Demek ki hakketmişim ki yapıyorlar. Hakketmişim ki Allah böyle insanları çıkardı karşıma😞
Cevap sahibi+1 yılİyilik Allah rızası için yapılır, ne yaptığınız insanın teşekkürü ne de diğer insanlarını takdirini kazanmak için yapılmaz. :)
Soran+1 yılBen takdir kazanmak için yapmadım takdir kazanmak için yapsaydım reklam yapardım sadece böyle bir adiliği hak etmediğimi düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılHangimiz hakettiğimizi yaşıyoruz ki? :'(
Soran+1 yılAma hak etmesekte Allah bizi böyleleriyle karşılaştırmaz diye düşünüyorum. Neden bazıları haknetmediği halde çok iyi insanlarla birlikteler? Demek ki bizden daha iyi üstün yanları var ki bizim hayal ettiklerimizi yaşıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılHayır. Allah sevdiği insanların başına daha çok dert versin ahiretteki sınavları daha kolay geçsin diye. Sen de öyle düşün. :)
Soran+1 yılÖyle düşünüyorum da. Ne kadar çok günahım varmış benim böyle diyorum kendi kendime😁 Hayatta bir feraha ulaşamadım bea. Azcık ferahlık istiyorum azcık düzlüğe çıkayım istiyorum. Birinin hayatı hep mi g. tün g. tün gider? Hiç mi rast gitmez işleri😞
Soran+1 yılTamam güçlü bir kişiliğim var ama azcık bir düzlüğe çıkayım ya. Her sıkıntıdan sonra bir ferahlık vardı. İnşirah ta geçiyor. En sevdiğim sure. Ama yok yok yok gelmiyor. Yokuş çıkmaktan yoruldum.
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun. İnşallah düzelir. Bence gayet iyi yoldasınız. :)
Soran+1 yılİnşallah. Allah doğruyu bulduktan sonra şaşırtmasın inşallah.
Cevap sahibi+1 yılÜzülmeyin Allah var, gam yok. :D
+1 yılSeverler ya, çok gördüm örneğini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılsenin canını yakmışlar aynısısn bana yaşattı biri
00 Yorumla
+1 yılyohhh.
00 YorumlaKim demiş onu ya
00 Yorumlaerkek olan sever...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet böyleler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAcı yok rockye 😕
00 Yorumla
+1 yılÇık saçma bir görüş
00 Yorumla
+1 yılseven de var
00 Yorumla
+1 yılCok merhametliyimdir
00 Yorumla
+1 yılKızlarda yookk
00 Yorumlaya ne alaka ya
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden sevmezler? Erkeklerin içinde hiç merhamet duygusu yok mu gerçekten?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler