Sevgilimle guzel bir iliskimiz var hamdolsun ama ise basladi baslayali bir calkantidayiz eskiden hergynumyz beraber gecerken artik malesef bu durum olamiyo cok mesajlasamiyoruz. Bende o eve gelince mesajlasmak konusmak istiyorum ama uykusu cok oluyo yine benle konusuyo hakkini yiyemem ama bazen ben uzatiyorum konusmayi cok ozluyorum :( oda dedi ki bana sevgilim beni hic dusunmuyosun cok yoruluyorum uyumam lazim konusuyoruz konusmuyo degiliz elinden geledigince geliyorum yanina ariyorym ama bazem mwsaji cok uzatiyosun felan dedi :( sizce benle mutsuzmudur ne yapmaliyim?
Elimde degil cok ozluyorum onu :( ?
Elimde degil cok ozluyorum onu :( ?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eniste bey uykuya baya duskun galiba 😄😅😅
12 saat ayakta calisiyo :(
Yazik gı ona da yazik 😩
Ne olacak boyle degismek istiyorum ben ozlesemde belli edip onu uzmek istemiyorum cok uzuluyo beninle ilgilenemedigine telefonu acinca alo demiyo seni seviyorum dyo direkt. ne yapmaliyim nolur yardim edin cok ozluyorum :(
Seni cok iyi anliyorum kuzucum. Ben de sirf bu yuzden sevgili islerine ara verdim hep uzulen taraf oldugum icin 😞
Allah sabir versin keskr yardimci olacagim bisey olsa tatlim benim
Cok tesekkurler canim cok dusuncelisin :/ yapilabilcek tek sey dua dua edersen cok sevinirim
Tabiki ederim canim Allah seytani uzak etsin aranizdan ve sizi omur boyu mutlu etsin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!