İfadeye çağıran polis mi?

Arkadaşlar yaklaşık 2-3 gün önce oturduğum ilçenin karakolundan bir cep numarası aradı ve hakkımda şikayet olduğunu cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğunu (şikayetçinin adını belirterek) söyledi ve ifadeye çağırıldım. Şehirdışında okuduğum için bulunduğum şehirdeki karakola yönlendirmelerini rica ettim bu şehirdeki adresimi vereyim dedim o da gerek yok sadece bölümünüz ve sınıfınız kaç dedi, sonra da onlar sizi arayacak dedi kapattık. Şikayetçi olan kişi ifadesinde ne dedi bilmiyorum ama ona karşı ne bir hakaret ne bir tehdit ne başka bir şey yapmışlığım var. Hatta tersine o beni tehdit etti ve bana hakaret etti. Yani neyine güvenip suç duyurusunda bulundu bilmiyorum. Size sorum e-devlet şifremi unuttum o yüzden de 11880i arayıp sorgulattım hakkımda herhangi bir şikayet, suç duyurusu veya açılmış dava var mı dedim ve hayır yok dediler. Yani sadece suç duyurusunda bulunduysa 11880de bu gözükmez mi yoksa bu şahıs benim numaramı bularak korkutma amaçlı mı böyle bir şey yaptı?
Dipnot: Polis bana bolum-sinif disinda bilgi sormadi. Aradiginda direk adimi soyadimi kendisi soyledi zaten sonra bir de kendi ikametimin bulundugu adresi soyledi ben de orda degilim diyip şu an bulundugum sehri ve ilceyi soyledim. Olay kabaca karsi tarafin bana kafayi saplanti derecesinde takmasi ve sirf beni gormek icin sikayetci oldu belki mahkeme olur orda gorurum kafasinda. Lutfen ozellikle hukukcular yardim etsin
İfadeye çağıran polis mi?