Komünistlere dinsiz demek için ne kadar bilgiye sahipsiniz?

Komunistlerin Ateist olduğu söylenir.Evet,partizan arkadaşlara baktığımız zaman çoğunluk böyledir ancak hepsi böyle değildir.Her komünist dinsiz olacak ateist olacak diye birşey olmadığı gibi diğer görüşleri savunan kişilerin hepsi dinine bağlıdır aralarında ateist ve dinsiz yoktur diye bir gerçek söz konusu değildir ve hiçbir zaman mümkün olmayacaktır.Bunun böyle olmadığını iddia eden her kimse cahildir bunun başka bir açıklaması yoktur.

Eğer Müslümansa ve sıkı bir müslüman olduğunu düşündüğünden dolayı kendinde başkalarının dinini sorgulama hakkını görüyorsa müslümanlıktan bihaber insandır. Günah işlediğinin farkında bile olmayan güdülmüş insandır. Kuran okuyup dini öğretmek büyük sevaptır bu zihniyetlere.

Bügün ülkemizin birçok yerinde komünist mitinglerinde,toplantılarında türbanlı ve dindar arkadaşlarımızda vardır.Hatta tkp'nin içinde türbanlı ve dindar arkadaşlarımızda vardır.Ve gönül rahatlığı ile söyleyebiliyoruzki hepsi dinin ne demek olduğunu dinci geçinen birçok kesimden çok daha iyi bilmektedir.Esas mesele,bizim duruma nasıl baktığımız ile alakalı bir durumdur.

Ben şükürler olsun "MÜSLÜMANIM".Ben komünizm'mi idari rejimi açısından seçtim ve bu yöndeki mücadelemi sonuna kadar vereceğim.Ancak Komünistlerin dine karşı olduğu düşüncesi,insanların komunizmden uzak durmaları için uydurulmuş tarihi bir palavradır.Bunu cahil cühela olan kesim dışında diyenler kimler ? Kapitalizm ve faşizmi ilke edinmiş,benzer rejimlerin yayın organları.BJKaan-Nohci,sen ÇEÇEN'sin..

İşte durum böyle olunca dünya çoğunluğu;""Komünizm'mi ? ayyyyy uzak dursun"" der..Sorsan ne olduğunu söyleyeceği tekşey bitmiş bir sistemi devam ettirmeye çalışan kimselerdir.Bu söylenen kelimede en büyük bilgisizlikten ve cahillikten bir örnektir aslında.((Çünkü çoğu çevreler tarafından Sovyetler Birliği devleti yıkılınca komünizmin de öldüğü sanıldı.Halbuki Sovyetler yıkıldığı zaman gerçek komünizm doğmuştur.Sovyetler Birliği'nde sadece komünizmin adı vardı)).Çoğunluk böyle söylerken,TÜRKİYE'de "MUHAFAZAKAR" kesim yoğunluğundan,cahiliyetten herşey söylenir.

Sen sana küfür eden insan içinde hak aramaya devam edersin böyle birşeydir komünistlik.

Deniz Gezmişler,Yusuf Aslanlar,Hüseyin İnanlar Gemerek te yakalanmadan önce,10 kişi bir olup "bu ülke" için dağa çıkıyorlardı..Sizlerin gibi benim gibi ve diğer çoğunluk gibi "AMANNNN BANAMI DÜŞTÜ"" demediler..Onlar istediki *ö*olmayalım,onlar istedilerki işçisi,memuru,köylüsü adam gibi yaşasın.5 yaşında çocuğa "10 kişi devrim yapacakmış desen" gülerdi.

Mesele İNANÇ başka hiçbirşey değil

(Sen ne olursan ol, önce insan ol)

Mevlana

ALINTI DEĞİLDİR!
Komünistlere dinsiz demek için ne kadar bilgiye sahipsiniz?