Yasi ben degil o sorun ediyor. Yaslarimiz 25-48. 5 yillik evliyiz. cocugum olmuyor benim. İstemem de zaten. Bundan 4 yil once aramiz acilmaya basladi. Onemli bir davete millet kuaforden cikip giderken ben biraz dalgalansin diye sacimi orup yattim hafif de bir goz kalemi cektim diye kiyameti koparip beni sopayla kemerle dovusunu unutamiyorum. Sonra cok pisman oldu baristik duzeldi. Yine kiskancliklar basladi surekli sen ona baktin buna baktin diyor nefes aldirmiyor. Kiskancliktan beni odaya falan kilitliyor. Oysa ben onu cok seviyorum. Cocugum da olmadigi icin rahatmisim bosanmak kolaymis bana falan filan. Yahu ben asigim sana yoksa ceker miyim hic. Ne yapmaliyim ben evliligimi guzellestirmek istiyorum?
Cevabın nedir?
+1 yılAdam hayalimi yaşıyor ya tam benim kafadan 40li yaslarda 20lik bir eş :D. Şaka bir yana adam olaya gerçekçi bakıyor. Duygular hızlı değişir bir durum olur sogursun felan diye korkuyordur. Ona aynen şunu söyle. "Seni bırakacak kadar ne ben karaktersizim nede sen benim seni bırakacağımı düşünecek kadar ozguvensiz ol" ne zaman bir olay çıkarsa bunu kullan. İşe yarar zannimca
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Sonuç olarak kocanın psikolojik destek alması gerekiyor. Çünkü bu seninle alakalı bir sorun değil. Yaşı ilerlediği için sana yetemediği düşüncesinde büyük ihtimalle. Bunun üstesinden destek almadan gelemezsiniz.. Aşırı yaş farkının ilerde yaşanabilecek en doğal sonuçlarını yaşıyorsun şu an.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen hic sorun etmiyorum hatta cok iyi bana gore olgun oldugu icin daha bir begeniyorum onu.
bu hikaye doğruysa deli misin kızım sen bide akşam mutlu et filan yazmışlar yok daha neler. adam seni kemerle dövsün sen mutlu et canım canımsın ya sen çünkü çok aşıksın ne güzel hayatı zindan ediyo sana daha çok bağlan mutluluğunla boğ onu. yarın birgün allah korusun öldürse razısın yani hala yanında olduğuna göre.
01 Yorumla
Soran+1 yılGercekten iyi yonleri de var ve ben onunla olmaya devam edecegim
kıskanclık ıcın once tedavı olması lazım esının sonra dekı ona benım guzel olmam senın neden hosuna gıtmıyo ben senı bırakcak deglm sevıyorum senı de ona surprızler hazırla en onemlısı ona degerlı oldugunu hatırlat belkı ona ıhtıyac vardır yanında kendını kucuk goruyosa ondan boyle dvranabılr
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
25Cevap
+1 yılYaş itibariyle bence komplekse girmiştir yani anladığım kadarıyla sen bakımlı birazda olsun süsüne düşkünsün bence. 25 yaşındasın verimlisin birazda gösterişliysen ben olsam bende bakarım sana. Şöyle bir yol izle bence eşinle konuş ve onu çok sevdiğini söyle ve başka birisinin seni ilgilendirmediğini vurgulamalısın. Birde kalabalık ortama girdiğinizde eşinle daha fazla ilgilen yalnız bırakma ona o güveni ver. Bazende takıl ona böyle bir karın olduğun için şanslısın de ortamı yumşat bence.
14 Yorumla
Soran+1 yılHer seyi ters anliyor o kadar korkuyorum ki ona agzimi acmaya. Evet guzel ve gosterisli oldugum cok acik. Kendine guveni yoksa niye evlenmis
- +1 yıl
İşte arada 10 yaşından fazla yaş farkı olanlarda bu sorun hep oluyor. nedenide erkeğin yaşı ilerledikçe kendine acayip bir düşünce sokuyor yani aceba artık beni beğenmiyormu ortamda kalabalıksa aceba yakışıklı gençlere bakarsa gibi kendi kendine üretir. seninkide öylemi
Soran+1 yılEvet aynen oyle
- +1 yıl
Valla işin zor bu artık böyle gider sanırım çünkü senin yaşın ilerledikçe daha olgun kadın olacaksın gösterişli ve ilgi çeken çocuğun olmadığı içinde hani derlerya taş gibi kadınsın diye ama seninkininde yaşı ilerledikçe seninle eskisi gibi sevişemeyecek belki seni tatmin edemeyecek ve dahada hırslanıp senin üstüne düşecek
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. onu terk etmenden korkuyor. o guvenı vermelısın ona. yoksa ılerde cekılmez bı adammıs gıbı gelır sana. sımdı nasıl dıye sorma hıc. senın kocan. neyı sevıp sevmedıgını sen daha ıyı bılırsın. bı sure huyuna gıt. o guvenı ver. sonra yavas yavas eskı halıne donersın.
00 YorumlaZihniyet olarak bu yaştaki bir erkekle evlilik tek taraflı asla düzelmez. Aradaki yaş farkı önemsiz diyenlere örnek olsun. Sevgi bir yere kadardır, bunu kıskançlık adı altında sen başkasına süslendin başkasına baktın demek saygısızlık ve güvensizliktir.
00 Yorumla
+1 yılBen kendimi kiskanc bilirdim devilmisim ben kiskanc falan. Canim benim bir psikologa falan goturemez misin esini
16 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmiyor
- +1 yıl
Sen tek basina git doktora gerseyi anlat. Ozele git devlet doktoru bunu yapmayabilir. Doktoru arkadasinmis gibi tanistir. Kiz doktor olsun. Beraber yemek yiyin. O arada doktor. onla sohbet edicektir anlamadan.
Soran+1 yılPsikiyatrist arkadasim gercekten var ama arkadasima anlatmaya utanirim. Dedigin gibi samimi olmayan bir ozel doktora anlatsam durumu umarim olur ya :)
- +1 yıl
Kesinlikle canim. Arastir bul bir tane bayan doktor. Anlat durumu. Kabul edicektir. Esinede aksam kiz arkadasim yemege gelicek. dersin. Sohbet baslayinca esini cozecektir doktor. Faydali olucaktir :)
Soran+1 yılCok iyi fikir ya cok saol :)
- +1 yıl
Rica ederim, ne demek.:)))
+1 yılKızım dayak yemişsin hala seviyorum diyorsun ya
Yemin ediyorum size müstehak
Bir kemer alıp kendini döv onun yanında çok güzel bir ilişkiniz var zaten iyice güzelleşir.22 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :) ben de sorunluyum belli oluyor zaten ama ciddiyim ya evliligim kurtulsun istiyorum
- +1 yıl
Ne güzel yaşlı başlı biri öldür kurtul bence ahahahh hem deli raporu alırsın hapsede girmezsin 😂
+1 yılYaş farkı aşırı var ve elinden kaybetme kıskançlığı var o yüzden yani senin yaşıtlarında genç insanlara kaptırmaktan korkuyor bu ara yaş farkı epey varmış en kötü şiddet uyguluyorsa boşanama davası açabilir tazminat talebinde bulabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir bosanmak istemiyorum ama eger her sey cok kotu gider bosanmak zorunda kalirsam bile tazminat falan istemem
- +1 yıl
neden istemezsiniz ki en doğal hakkınız nafaka ve tazminat
Soran+1 yılsacma buluyorum napayım parasını ya evliliğimiz düzelsin başka bir şey istemiyorum ben
- +1 yıl
İnşallah düzelir ama dayak ve şiddet aşırı ise fazla da yürütmeyin iyi akşmlar dilerim
Seni kemerle sopayla döven bir adamla evliliğini güzelleştirmek mi istiyorsun? Cidden bu kadar düşürme kendini bir erkek için hatta sana tavsiyem hemen yakayı kurtar yoksa bunun sonu da haberlerde gördüğümüz kadın cinayetleri gibi olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. Guzellesir canim sen bekle.
Yarin öbür gün sen mezara oda hapise girdimi tam guzellesir..
Sonuc; Kiskanclik krizine giren yasli adam, birlikte yasadigi genc kadini vurarak öldürdü!02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da degil ya oldurme cok farkli
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılsopa ve kemer? ve barıştınız? pöööfffff... daha da dinlemem seni.
01 Yorumla
Soran+1 yılBaristik ve her sey de yolunda gidiyordu kisa zamana kadar
+1 yılOnu sevdigini belli et
Yağcılık yap, en sevdigi yemekleri yap
Gece film falan izleyin08 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Bisi dicem kocan onceden biriyle evlimiydi?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sen onu severken de evli miydi?
Yoksa o bosandiktan sonra mi tanisdiniz?
Soran+1 yılBosandiktan sonra tanistik
- +1 yıl
O zmn seni kaybetmek istemiyor
Soran+1 yılBen de onu kaybetmek istemiyorum ama boyle de olmaz ki
- +1 yıl
Hayırlisi olsun gardeş :)
+1 yıleğer tam anlattığın gibiyse yaştan olsa gerek adamda aşağılık kompleksi var. çevresel etkiler içinde kaldığı aşikar. bu da ters psikoloji yapmış kendisinde.
00 Yorumla
+1 yıl23 yaş nedir abi ya. Ben kendi yaşımda birini bulamıyorum. Sildinniz süpürdünüz ortalığı vicdansızlar :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Senin ki yetersiz olduğunu düşünüyor sanırım birde öz güven sıfır o adamda ben bunu anladım senin burada takıldığını öğrense katil olur herhalde 😒
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bilmiyor burayi
Soran+1 yılNe kadar farkli olsak da ben onu cok seviyorum boyle yapmasina uzuluyorum
şahsen şiddet uygulayan biri ileride yine uygular. ne kadar seversen sev uzak durmak en mantıklısı
11 Yorumla
Soran+1 yılArada bir olursa dayanabilirim
+1 yılBu kadar büyük yaş farkı varken nasıl evlendin sen zorla mı verdiler seni?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir severek evlendim
- +1 yıl
Helal cesaretliymişsin.
Kocan bir azdırıcı alsın performans arttırıcı felan azdıkdan sonra her pozisyonu dene cok mutlu olursunuz guzelim ;D
01 Yorumla
Soran+1 yılCinsel olarak da memnunum ondan niye kompleks yapiyor anlamadim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakmada sende buyuk salaksin troll mu bu soru
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamen gercek
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin gibilere acimiyorum.
Nerede bir öküz var gidip buluyorsunuz.
Sonra da zırılayıp duruyorsunuz...
İyi olmuş..02 Yorumla
Soran+1 yılBen yine olsa yine onunla evlenirim. Zirlamak degil niyetim onunla evliligime renk katmak
Cevap sahibi+1 yılBu tuhaf ve dengesiz tavirlarina katlanarak,
Yeterince renkli bir kişilik sergiliyorsun zaten. ..
bune ya sen niye şikayet edıyounki zaten sevıyoun baksana baban yaşında adalasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldangalagın önde gideni işte. manyak şizofrene baglamış olayı artık. bu yaşlardan itibaren demans bulgularıyla karşılaşabilirsin
00 Yorumlabu yaştaki adamı ne yapacan sen ya
113 Yorumla
Soran+1 yılHerkes esini napiyorsa onu :)
Soran+1 yılCalisiyorum ben ya kendim icin para isteyemem de eve lazim olanlari alir.
Soran+1 yılİyi bir kariyerim var temiz is ona da kiziyor aslinda ama is benim icin cok onemli isi asla birakmamayi sart kosmustum evlenirken
Soran+1 yılSanmam
Soran+1 yılAma bana da ilgili mumkun degil
Soran+1 yılTamam aldatiyor diyelim ee konuyla alakasi?
o dönemde erkek mi kalmamıştı 23 beden büyük buldun
00 YorumlaSeni kemerle doven adami mi cok seviyon
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılAksam onu biraz mutlu et sende onu yor biraz 😊
06 Yorumla
Soran+1 yılHep etmeye calisiyorum zaten ama yetemiyorum sanirim :)
- +1 yıl
Aradaki yaş farkindan oluyo bence seni çok kiskaniyo 😊
Soran+1 yılEvet soyluyor da zaten ama napayim :)
- +1 yıl
Sen de onun istemediği seyleri yapma her an her dakika onu cezbet başını döndür 😊
Soran+1 yılPeki tesekkurler :)
- +1 yıl
Aslında böyle duygularını paylaşınca ya da başka düşünceler insanı mutlu ediyor değil mi
Nolur bu soru troll olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılTamamen gercek canim. Yardimci olursan sevinirim
oharo dedeyle evli :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya tam dede de sayilmaz millet baba da oluyor onun yasinda :)
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılOna desen bunları. ..
03 Yorumla
Soran+1 yılDemeye calisiyorum ama anlamiyor
- +1 yıl
Ne bileyim eşin sonuçta daha fazla ilgi göstersen
Soran+1 yılUgrasiyorum ama olmuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıltrol değilsen boşan derim
04 Yorumla
Soran+1 yılBosanmayi hix istemiyorum
- +1 yıl
o zaman psikiyatrist e götür
Soran+1 yılKabul etmez
- +1 yıl
ya gidecek ya gidecek
+1 yıladam 48 yaşında sana uygun görmüyo işte kendini :/
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onu kendime uygun gordum ki evlendim
+1 yılYokki soyle bir kadinim hergun tokatliyayim
12 Yorumla
Soran+1 yılHer gun falan da degil ya sadece kizdi mi tam kiziyor
- +1 yıl
Saka yapiyorum
+1 yılSeviyorsan onun istediği gibi giyinecksin
03 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapmaya calisiyorum ama hic tahmin etmedigim bir seye bile kiziyoe
Soran+1 yılKiziyor *
- +1 yıl
Biraz daha dikkat et
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadına el kalkar mı? Yazık...
00 YorumlaSen havada kuş tut, inandıramazsın artık.
00 Yorumla
+1 yılCuckold ilişki onu düzeltir
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
- +1 yıl
Arastir arkadaşım
Seks hayatınız da bıtmıştır
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir var
Soran+1 yılGayet aktif. Sorun o degil
neden yaşı ilri biri ile evlendin
09 Yorumla
Soran+1 yılCok sevdim
Soran+1 yılTek neden bu
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılGit isine o zaman ya beyimizi inandirmaya mi calisalim sorumuzla mi ilgilenelim
+1 yılÇocuk olursa duzelir
17 Yorumla
Soran+1 yılO da cocuk istemiyor
- +1 yıl
Nasıl bor mal bu
Soran+1 yılVar zaten cocuklari ve benim cocugum olmuyor o da bu konuda hic ustume gelmedi
- +1 yıl
Metres olarak mi bakıyor sana
Soran+1 yılHayir. Normal es olarak goruyor sen benim ailemsin diyor
- +1 yıl
Allah mutlu mesut etsin
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılYuh hala aşk diyor
01 Yorumla
Soran+1 yılGercekten cok seviyorum
kocan ne iş yapıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılKendi isi