Eski sevgili yeni sevgilisini gerçekten seviyor mudur? yoksa kendisini mi kandırıyodur? Lütfen okuyun?

Eski sevgilimle ayrılalı 2 ay oldu ayrılma sebebimizde benim trip atmamdı şunun için trip atmıştım bir gün bana çok soğuk davranıyodu bende ne olduğunu sormuştum yok bişey diyip geçiştiriyodu sürekli bende sinirlendim trip attım mesajlarına cevap vermedim sabaha karşıda ayrılık mesajı atmıştı ben şok olmuştum tabi ayrılık ne alaka şimdi diye o da başka bir kız var onun gülüşü aklıma kazındı bir kere felan dedi bende sen bilirsin dedim hiç mesaj atmadım sonra engelledim geri kaldırdım mal gibi mesaj attım özledim falan diye o da öyle dedi ama sonraki o ilk 2 hafta çok feci kavgalarımız oldu o da zaten başkasıyla çıkmaya başlamış 1,5 aydır seni unuttum falan dedi inanmadım konuşmaya çağırdım kaç kere kabul etmedi o zaman yüzüme sevmiyorum de olsun bitsin artık dedim söylemek istemedi engelledi beni bende onun tüm arkadaşlarından engelledim kendimi hiç bir şekilde ulaşmasın diye bana.
Eski sevgili yeni sevgilisini gerçekten seviyor mudur? yoksa kendisini mi kandırıyodur? Lütfen okuyun?