üzülüyo da insan diğer yandan, trajikomik bi durum... :D
Saç düzleştirici ve benzeri cihazlarla kendinizi yakmayı nasıl başarıyorsunuz?
üzülüyo da insan diğer yandan, trajikomik bi durum... :D
Hayatımda bir kere saçımı düzleştirdim 3 saat sürdü. O yüzden sadece tahmin üzerine konuşuyorum o kadar ince telli şeye bir anda yüksek ısı verirsen yanması normaldir.
Bundan 13 sene önce düzlestirici yoktu ozamanlar is arkadasim dediki , sacimi ütüliyecegim nasil yani dedim kafani koy ütü masasina saclarini ütüle :-s eve geldim denedim ilk denemede anlimi yaktim , kafamin dibinide , sonra sonra alistim :) sonra düzlestiriciler cikmisti hemen kaptim bir tane
yetenek biziz:D
teşekkürler:)
Cevap
2Cevap
çok basit sabahın köründe saçımı düzleştircem yok maşa yapıcam diye kalkarsan uykulu uykulu evi bile yakarsın :D
Bn maşayi fiste unut bi güzel ustune oturmustum yazin bide cibildak bacaklarmla nasil bir aci ve buz kompleksiyle hala onu unutamam :)))
Fotoğraftaki sensen, bende o kadar saç yok, askerden geldikten sonra, fabrika çıkışı da hatalı olduğu için dökülmeye başladı, dolayısıyla hiç öyle ''dur jöle süreyim, dur düzleştireyim...'' gibi dertlerim olmadı... :D
Hatta bi keresinde berber, ''nasıl yapalım abi?'' diye sordu,
''Atkuyruğu bırakıcam, uçlarından al'' dedim, birlikte güldük, ayrıca berber kıçıyla da güldü, o derece... :D
Ben bu konuda başarılı olduğum için diğer rakibelerimi arkada bırakmamak için düzleştirme zahmetine girmiyorum.
elde bişi mi bn anlımı yakmıştım tarak gibi üç çizik izi çıkmıştı suratımda:)) ama nasıl becerdiğimi bnde anlamdım:)
Kadınlar :) ne kadar gereksiz şey varsa kullanırız ve bi faydasını da mutlaka görürüz :)
ben parmagımı yok yakmısdım bi zmnlar düzlesdiriciyle. sacım diye aceleden parmagı düzlesdirmişligim vardı:)
çok basit değince yanıyor zaten çok uğraşmıyorsun saç kulağa ve alına yakın dolayısıyla değer bu başarı mı oluyor:)
ben maşayla çok yaktım ya elinden düşüyo yada hareket ediyosun falan kötü yani bizimki de eziyet :D
bakmadan metal kismi elime alarak tabiki :))
ama cok agriyor sonra yaa :s
acele işe şeytan karışır diye boşuna dememişler :)
Kulağımı yakmıştım bir kere ya :)))
bana ne tutsam yakışır :s
:-)))))))) süper ya +5
oluyor öyle arada .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?