Dişleri kötü olanlar sevgiliniz olamaz diyebilir miyiz?
Dişleri Çarpık, ayrık, çürük, sarı, Kız ve Erkekler Hakkında ne düşünüyorsunuz?
Dişleri kötü olanlar sevgiliniz olamaz diyebilir miyiz?
kız arkadaşımın dişleri çarpık tel takmak istiyor ben olmaz diyorum çok hoşuma gidiyor öyle olması :) ayrıca antibiyotik kullandığından sarı sayılabilecek durumda bu da hoşuma gidiyor :) ama dişler çürük olursa kesinlikle tiksinirim :)
allahından bulsun hepsi
ya benim dişlerimde kötü yani bana göre ama hep fırcalarm. diş takıntısı var bende tuhaf gelebilir ama karşımdaki kişinin ilk dişine dikkat ediyorum tipi kötüyse bile dişine aşık olablrm o derece yani :D en azından sarı olmasın yeter
Bence çok itici karşı cinste ilk dişlere bakarım soğumama neden olur
Nasil abla?
https://i.hizliresim.com/6qdOdk.jpg
Cevap
10Cevap
Çarpık ve ayrık olabilir. Telle düzeltilir. Ama çürük ve sarı olması kişinin karakteriyle ilgili bir sorundur. Sağlıksızdır, bakımsızdır, pistir, kokar. Sıfır ihtimal bile değil.
böyle bir erkek düşünemiyom olsa olsa böyle olur :D
i.ytimg.com/vi/cllzqzKnBZI/maxresdefault.jpg
Yamuk veya kötü çıkması aslında bir hastalık fakat ne kadar da olsa irite oluyor insan. Sarı diş hele direk tiksinmeme neden oluyor.
pazardan kurbanlık alıyonuz dişlerine iyice bakın yaşını doldurmuş mu diye de bakın ana kriteriniz bu olsun pazarlığı iyi yapın herkese hayırlı kurbanlar
diş diş dediğin nedir ki aslanım, sen hiç ruhu kötü duran biriyle sevgili oldun mu?
tarzım değil ya insan bakinca midesi bulanır hadi çarpıklığı anlarımda sarı olması kötü
O ne öyle tüm kötülükler bir araya gelmiş. Sadece bir tanesi olsa kabulüm
Kocaman bir sıfırla uğurlarım.
Büyük konuşmayalım da olmaz yani iyyy
çok seksi oluyorlar. misal ben :D
Sevgi herşeye değer...
Düşünmüyorum
Kötü şeyler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar