güncel
Yakın arkadaşla sevgili olmak mümkün mü? Olan var mı?
güncel
Nasi bir yakin arkadassiniz uzaniyorunuz opusuyodunuz tek gecelik falan filan anlamiyorum
Biz ayni evde çok kaliyoruz zaten. Uzanmak dediğim tv izlerken olan bisey evde kimse yoktu tutustuk bir anda
Hayirli isleeeer ne diyim
Kesinlikle olur. Hatta daha güzel olur insanların çoğu yalın arkadaşlarıyla evleniyor:)
Birakin bu masali sen adim at o sana iki adim birden gelir
Ben ne yapıcam ki unutmuş gibi yapan o. Hayır opustuk biz bana gel diyemem ki
Inşallah 😊
olur olur bal gibi olur
en duymak istediğimdi sanırım
Cevap
16Cevap
Oluyor 4 sene arkadaş kaldık 1 sene sevgili sonra finish
olabilir hatta güzelde olur birbirini olduğu gibi tanıyan iki insan
Kız arkadaşımla ben de ilk başta yakın arkadaştık ve çok mükemmel bir ilişkimiz var ve ilk adımı o attı
one date ler çoğalmaya başladı..
zırt pırt sevgili değiştiren birine benziyorsunuz siz... tarfik lambası gibi kime yandığınız belli olsun ... aşk bumudur yani
ne ilgisi var şimdi bununla. Bana yaptığınız yakıştırma sizin algınızda olan bişey ben öyle biri değilim
aynısını bende yaşadım ve halen unutamıyorum
Sonunda noldu peki? Ben cok etkisinde kaldim
sorma dedim ya halen unutamıyorum çok etkisinde kaldık ikimizde
Sevgili oldunuz mu ama?
olmaya niyetlendik olamadık
Hadi ya bizde olamicaz galiba. Uzuldum senin adina
olay bizim dışımzda gelişti ayrılmak durumunda kaldık ve halen iki iyi arkadaş olarak görüşürz
ama insan sonradan çok üzülüyor
Ve bir arkadaşlık daha sona erer...
ermesin :(
Arkadaş ile uzanmak... Cok masum... :)
Oraya mi takildin simdi? Cevabin?
Ama şu an tekrae arkadas olduk. kimseye söylemedik ve ayni grupta arkadasca devam ediyoruz. Hic bisey olmamis gibi. Istemiyor mu gercekten unutttu mu? Dediğin gibiyse böyle olmamali
Ayni evdesiniz zaten neyin arkadasligi :/
@depresifhatunn hayir evlerimiz ayrı bazen birlikte kalıyoruz kalabalık bir grup olarak ama baş başa değil sadece birkac gün yalniz kaldik
Vicdanim rahat zaten
Ay amaan birak bunlari
En güzel aşk :) arkadaşlıktan oluşan aşktır.
dallas olmus sızınkısı :) sevgi yok arzu var
Sevgi de var bütün arzularını dışında ben onu cok seviyorum biri olacaksa onolsun hayatımda.
yanlıs anlama ama aynı durum benim başima gelmişti seviştikten sonra geçiyo :) bizde öpüşünce unutalım bunu arkadaşiz demiştik :D
Sevistikten sonra geçen ne? Sevgi mi?
sen şu an sadece sevdiğini sanıyosn . O da öyle yoksa k bakma ben o kadar bırlıkte vakıt gecırmısım hoslancam gıdıp baskasıyla cıkcam ya da opusuce dıcem unutalım arkadas kalalım yok oyle bı dunya
Ya nolur öyle olmasın belki sonradan hoşlanmaya başlamıştır. O zamanlar ikimizde doluyduk. Şimdi beni sevdiğine göre artık cinsel olarak da istiyor demekki. Çok istiyorum ben
valla ne diyeyim ki canım benim sevişin o zman. umarım benım dedıgım gıbı cıkmaz bı omur gıdersınız :)
Yani demek istediğim 4yildir arkadasiz ve o da beni cok sever. Demek ki artık baska türlü de sevebilir.
4 yıllık arkadassanız o ısı sen gec cano olmaz o ıs olsada yurumez inan bana
:)))) tamam o zaman
Teşekkür ederim
Nasil bir samimiyetse artık uzaniyosunuz
Ya biz cok tatli bir arkadaş grubuyuz. O gözle bakmayız birbirimize böyle şeyler olmazdi aramizda. ama nasil oldu bilmiyorum bizde biseyker oldu iste. simdi de arkadaşlik biter diye korktum. Ama bir yandn da istiyorum
Bisey olmaz korkma bidaha canı çekecek çünkü fırsat bile kollucak bence
Umarim oyle olur cok üzülüyorum
Öyle olur derken sevgili anlamında mi
Evet tekrar istesin beni ama bu kez sevgili olalım. Ben ona çok değer veriyorum harika oluruz biz bence
Bunu neden ona söylemiyorsun ki?
Çünkü hic olmamıs gibi davranıyor. Onu rahatsız hissettirmek istemiyorum. Ben çekiniyorum galina
Oda seni kaybetmekten cekiniyodur öyle davranmaya çalışıyordur bence konusun cozun olayı ilk firsatta
her zman derim erkekle kız arkadas olamaz
Burdan bu sonuç çıkmaz bence yine de
bana inanmak zorunda ddeğilsin etrafına bak kanka ayağına neler oluyor gayet açık değil mi
Erkek ile kız yakın arkadaş olamaz mantıken
Ya hayir olur biz cok iyiydik. Diger arkadaşlarımla da cok iyiyz ama bu farkli oldu iste ben de anlayamadım
Bundan sonra sıra diğerlerinde
Ya allah korusun ne demek o
Neyse kolay gelsin
Teşekkür ederim
@Susqunn06 mantıken dediğimi açıkladın işte sağ ol
Mümkündür
Umarim
arkadaşsınız ve uzanıyorsunuz
mümkün
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar