+1 yılsenin şu lafın sayesinde odun olan erkekler dahada gaza gelip kadınlar dayak yemekten sertlikten hoşlanıyormuşta söyleyemiyorlarmış onların istedikleri dayak olsun der iyice kadın şiddetini arttırırlar. sonrada niye kadına şiddet var. erkekler mantıken sadedir konuş dersen konuşur sus dersen susar döv dedin elbet birgün istemediğin kadar döven sana zulmeden hayattan soğutan birisi çıkar karşına ;)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Oyle bir ilişki istiyorsan şiddetle oğlak burcu tavsiye ediyorum
019 Yorumla
Soran+1 yılOglak zaten yerim onu
Soran+1 yılBir yil sonunda cocuk degisti :) bende aslanim yani oglak ta kim oluyor aslan karsisinda
- +1 yıl
Sana şunu soylim sevgilin tam oğlak değildir karwkter olarak yani ayrıca bir oğlak burcunu sadece boğa hatunu değiştirir bugüne kadar kimden hoşlandıysam hepsi boğa burcuydu yani aslan flan hikaye şu an bitane aslan burcu olan bir kız var hoşlanıyorum ama olursa olur olmazsa olmaz havasındayım yani diyorum ki oğlak=boğa 😉
Soran+1 yılSen tam oglak degilsin boga burcu hatunu diye birsey yoktur bende bunu bilir bunu soylerim
Soran+1 yılBenim sertifikam var haha diyene bak :) tamam hadi sensin
Soran+1 yılSen beni gormedin ki :) gorsen zaten boyle demzdin
- +1 yıl
Bak güzel insan bir insan güzelliğiyle ilgi cekmez şimdi boğa burcu herkez güzelmi değil ama sempatik ve cekici hareketleri oturmaları kalkmaları her hareketleri insanı etkiliyor şahsrn beni ve benim karekterimde olan herkezi demem o ki güzellik herzaman işe yaramaz ha illaki güzelsindir şüpem yok ama beni etkilemeye yetmez inş anlamışşındır
Soran+1 yılO kızlarin yukseleni farklidir bunu bilir bunu soylerimmm
Soran+1 yılHaha evet :))
- +1 yıl
Sana bişey diymi ben kararımı bile verdim boğa burcu hatunuyla evlenecem cok iyi anlaşıyoruz cok sempatikler tanımadığım bir insanın boğa burcu olduğunu bile anlıyor okadar iyi tanıyorum onları o yüzden aslan flan hikaye ha cokta koyü değilsiniz bitane aslan var mesela o kızında ağır başlı iyimser sıcak kanlı oluşu hoşuma gitti ama yeterli değil demekki daha acılamadım
Soran+1 yılCNim kardedim allah mesut etsin sen bana ne bakiyosun insani sadece burcu belirlemez ki :) iyi geceler
- +1 yıl
@perseid78 👍👍👍
Millet iyice kafayı yemiş.. 2 gün sonra burada dert yanma sakın.
00 Yorumla
Bu adamlar size daha ne yapsin ben bile anlamadım artik 😃
33 Yorumla
Soran+1 yılAh ablam be
Soran+1 yılYa zaten o kiyamaz bana azcik korkutsun ama beni zaten fazlasinda dominT yapim cikiyor ortaya azckm onun agirligini hissede yim istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
vuhuuuu enteresan bu genel bir durum olmadığı için adam normal davranıyor bu isteklerinden bahset bence o mode geçmesi çok zor olmaz :)
14 Yorumla
Soran+1 yılNe demeliyim mesela
- +1 yıl
kadınlardan erkeklerden filan konu aç sonra lafı oraya getir mesela bazı kadınlar şöyle adamlardan hoşlanır bazıları böyle filan gibi bir yerde okuduğunu filanda söyleyebilirsin klişe ama işe yarar sonra ona sor sen hiç düşündünmü mesela hangisisin sen filan diye o anlatsın illa sanada sorar ben galiba dışarda kibar filan ama başbaşa kalındığında daha sert net davranan filan adamlardan hoşlanan tiplerdenim de bunu kendinde yeni keşfetmiş gibi bahset o mesajı alır
- +1 yıl
aşk bir sabunsa köpürt köpürt sabunla
Bende bazen tokatlıyorum. Kükrüyorum. arada bir boks yapıyoruz, elini kırıyorum. Erkek dediğin kükremeli yani. İçten yanmalı bilmem kaç tane silindirli doç çarcır olmalı. Geceleri harley davidson olup... Neyse bunları burada yazacağına git söyle adama, konuşmadan bir yere gelinmez. Belki sen ilk başlarda çok kafasını ezdin, adam bildiğin köpeğin oldu?
10 Yorumlaya kafamı duvarlara vurucam bana gelmezki böyle bir hatun offf 😒
12 Yorumla
Soran+1 yılElbet bir gun bulusuruz :) kader
Senin gibi anormal düşünceli bir insanla cıktım ve keşke cocuga diyebilsem kardesim bu kız sana boynuz takar aldatır diye ama ah ah işte yazık olcak cocuga...
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla bir yili bitirdik gayet sadigz birbirimize
+1 yılAnladıgım kadarıyla Sen daha çok Domınant yapıda bir insanı istiyorsun. . Seni sürekli kontrol edicek , yanlız kaldıgınızda hükmedicek sana istediklerini yaptıracak ses tonuyla.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet sevgilimi nasil o sekle getiririm
- +1 yıl
Bu isteklerin İnsanın içinden gelin. Dominnatlık ayrı birşeydir Hükmetmek , yönetmek ayrı bir hünerdir insan için.
Erkek arkadasına grının 50 tonunu seyrettir sonra adam hakkında ne düşündüğünü sor. Eğer olumlu seyler söylerse Onda fakında oladıgı bir domınanatlık vardır
ama Yoksa sen isteklerinden ona bahsedebilirsin ama anlarmı yorum yapamam
Soran+1 yılTesekkur ederim ,:))
- +1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Bu yazıyı kopyalayıp e mail adresine yolla sevgilinin.. Bu kadar basit.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılyatakta da aynı olmalı demi? sert acılı ve küfürlü ;) hırpalamalı mesela seni
112 Yorumla
Soran+1 yılAynen bazen ima ediyorum saka ile karisik ben anliyorum seni diyor anlıyorda ama bir kiyamiyor
- +1 yıl
hmm. ben olsam duvardan duvara vururdum. o işi bilmiyo demek ki
Soran+1 yılBas basa kalicagimiz ortam yok ki cinsel hayat yok
- +1 yıl
onuda siz yaratın. otele gidin. yaksın canını ısıra ısıra yalayarak falan ;)
- +1 yıl
bak canım çekti
Soran+1 yılKiyamiyorum diyo
- +1 yıl
sen daha çok zevk alırım sert s. kk beni de bak nasıl kıyıyo
- +1 yıl
en son yaptığım geldi aklıma yaaaa
Soran+1 yılAktif bir cnsl hayat yok bizde
- +1 yıl
sanal seks yapın a... q onudamı biz diyelim
Soran+1 yılİll zamanlarda yapıyoduk simdi onu da yaomiyoz. Ben sanal istedigim zMan hemen gercegini yaomak istiyo sanala yaklasmiyo
- +1 yıl
sen bana yaz şu an titreterek boşaltırım seni
Layt erkek demekki herseyi alttan aliyo
Bana gore degil bunlar. sevgiline arada kizcan hircin olacan birazda sevgini bole belli edeceksin kizlarin cogu bole istiyo00 YorumlaBu tum kizlarin bilincaltinda olan bisey zaten ezilmek hor gorulmek cidden hoslarina gider bilimsel bir aciklamasi da var bunun
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama surekli olursa bu saglikli bir birey olamayız arada sirada diyorum AnLamıyor kimse
Sonra ağlama ama efendi erkeklerin civisimi cıktı nasıl bir metalite var sende bir önce değiş hic iyi değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok hep oyle olsun demiyorum cok memnumm ondan bir yili bitirdik zaten berAber arada sırada olsa
Sana bir vururum bide yer vurur nasil oldumu? ( kadina karsi siddete kesinlikle karsiyim mizahi amacla yazdim)
01 Yorumla
Soran+1 yılSiddet olarak demiyorum ki zaten
+1 yılSöyle o zaman ona bak ben sert erkeklerden hoşlanıyorum de bana sert yap atar yap de. Tokatla döv beni de.
01 Yorumla
Soran+1 yılDemez olur muyum kiyamiyor sana el kalkar mi be diyo bende hemeb yumusuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlduğun yerde kal sana eski eşimi göndereyim anında silahı dayar kafana ya da ağzının içine o zaman ben seni görürüm.
Değerini bil.23 Yorumla
Soran+1 yılAblam allah yardimcin olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin geçti gitti temiz 11 yıl önce oldu bitti
- +1 yıl
sen beni bir bulsana gizli :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen kendi kendini vur duvara, sacini basini yol sonra cemkir: "Napiyon ya dibina kodugum" :))
01 Yorumla- +1 yıl
sen öyle mi yapıyosun :)
Eline kirbaçda alsinmi ya da seni tasmalasinmi allahdan belanimi istiyon trolllllllll
00 YorumlaBunu vitrine alan admin
Sanirim ibret almamiz icin yapti,
Sagolsun.00 YorumlaSoyle sen topmusun de agzinla yuzunu birlestirsin sen benm elimde olucaktin seni kirbacla doverdimde neyse o kirbac baskasina sakli
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah mesud etsin sizi
+1 yılgördünüz beyler değil mi o kadar dedim size kızlar trip atan erkek sevmez tekme tokat yumruk atan erkek sever Hadi eyvallah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanın hiç yanmamış belli. Umarım rast gelirsin öyle bir erkeğe de görürsün ebeninkini.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyke hic canim yanmadi merK ediyorum
+1 yılAçık Açık Anlat Ne İstediğini Ondan Sonra Onunda Götü Kalksın Seni umursamadan kafasına göre takılsın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKiyamiyo
Dert erkek herzaman iyidir s3vgilim bnden korkar vve bu cok hosuma gider
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaha kızım ya dinlemeyin şunu bence obsesif olmuş bu. Hayvan gibi davranılmasını istiyorsan amazonlara git sonra bütün kızlar böyle istiyor sanacaklar eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıldövülmek sözülmek isteyen insanlarda var tabi bu dünyada, senin gibi.
00 Yorumla bir eliyle bogazımı sıksın bir eliylede saçlarlmı çeksin diyorsun yani
02 Yorumla
Soran+1 yılGibi
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. neden farklı ısteklerdekı ınsanlar başkalarının hayatlarında yer alıyor kı !!!
00 YorumlaHavuç gibi kütür kütür yerken ses çıkaran cinsten istiyorsun anladım ben seni 🙃🙃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElamana saglam bı p*rno izlet ınlemeleri catırdamaları gorsun dekı o avele aynından ıstıyom de 31 ın sonun olmadıgını sabun kaydrmayı braksın artık yanan yerlere grmeye baksın..
00 Yorumla
+1 yılsonra kadına şiddet diyonuz alın işte kırbaç istiyor bu vuracan kırbacı yav
00 Yorumla
+1 yılSert oluruz kaba dersiniz alttan alırız bu nasıl bir erkek dersiniz :/
00 Yorumla
+1 yılKeşke Sevglim sen Olsaydın. Tam istediğim düşüncede bir kızsın neler yapmazdım ki seni iççn
00 YorumlaKadınlar kendi dayak istiyormuş ya, Bende neden bu kadar kadına şiddet var diyorum
00 Yorumla
+1 yılen nefret ettiğim vasıfları saymışsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılArad oda gerek
- +1 yıl
hiç haz etmem. aradası falan yok bende
Gizli Üye(30-35)+1 yılla yawru tam benliksin sen :D ahhh ah of ulen of :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. negüzel işte öpte anlına koy :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBende kendimi anlamiyorum :) yapmiycagini bildigim icin heralde konusuyorum boyle
Insallah sana bol bol dayak atan birini bulursun
00 Yorumla
+1 yılya böylelerini harbi sikicen ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAboww. Cok sakat bir durum arkadaslar.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Simdi neden kotu olsun? Neden senin dusuncelerine deger vermesin? Seviyir seni belki senin istedigin gibi sekillendirmek istiyor iliskinizi?
Al işte sonra neden kadına şiddet !
02 Yorumla
Soran+1 yılBen basbasa iken diyorum daha nekadar acik olayım
Sevgilin benden ücretsiz kurs alsın 😁
01 Yorumla
Soran+1 yılMasallah sana
Bunu Suriye'ye gönderin gelen giden vursun.
00 YorumlaSen diyorsun ki hırçınlasın beni...
00 Yorumla
+1 yılSasirmadim Sasirmiyorum artik :D
00 YorumlaBaşka fantazilerinde var mı
00 Yorumla
+1 yılkaba olsa çok kaba derdin eminim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılSenin anlattığın erkeğe sert değil şerefsiz denir.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖzel durum diyorum
höyytt dedimi ödünü mokuna karıstırsın demi :D
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle :) ama. malesef
Soran+1 yılZaten o konuda istiyorum daha cok
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılKişilikle alakalı ben de sert olamazdım
10 Yorumla Allah aşkına biri şu kızı dövsün :D
10 Yorumlabence sen dayak istiyon canın zopa çekmiş :D
00 Yorumla
+1 yılSende bulmuşsun gül gibi insanı daha ne istiyosun
04 Yorumla
Soran+1 yılValla gul gibu çocuk yumurta
- +1 yıl
seks esnasında desen anlardım :)
Soran+1 yılOnu kastettim
- +1 yıl
TAm olarak o anklaşılmadı yazdığınızdan ama :)
Valla çok cins türlersiniz he.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline soyleseydin bunlaro sorun hallolurdu
00 Yorumla
+1 yılvalla böyle bir kadını hangi erkek istemez ki
00 Yorumla
+1 yılkodumu oturtsun yani ha olen pikolojik
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle :) bunu ona nasil soyleyebilirim bide cok guclu bir kere boynumu sikti saniyelik gun boyunca acıdi ben guluyorum o ozur diliyor
- +1 yıl
sert olde parçala beni de dagıt agzımı burnumu de ben böyle erkeklerden hoşlanıyom de
Söyle bunu ona nefessiz...
00 YorumlaBknz. Ruh hastası 😂
14 Yorumla
Soran+1 yıl@Anfıl kezbanlikla alakasi ne :) hep mi prenses olalim
+1 yılyanlış kapıyı çalıyosun şekerlık sen
00 Yorumlasoru nerede?
00 Yorumla
+1 yılyaklaş ban ben senı evıre cevıre :D
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?