Sadece önerilerinizi bekliyorum dalga geçmeyin lütfen
bu saatde okuduğunuz içinde teşekkürler ☺️
bu saatde okuduğunuz içinde teşekkürler ☺️
1. Güzelsen kendini çok beyeniyorsundur.
2. Evlilikten önce erkeklerle çıkmaya karşıysan, ancak görücü usülü tercih eden erkek bulursun muhafazakar erkekler böyledir.
3. Kısmette yoktur.
Fiziğinide yüzünüde gösteren ahlaklı bir resmini atsan daha kolay tahmin edebilirdik.
Resmimi atamam sitede bir suru sapik var sozum size degil
Hmm sorun yok. Gizli kullanıcı ile atardın neyse boş ver haklısın atma görücü usülle evlenmek zorundasın.
Evde kalmayi tercih ediyorum 💃🏻
Zinadan korunabilirsen sıkıntı olmaz. Kızın zinası daha kötü karşılanıyor toplumda yollu gözüyle bakıyorlar. Ama yanlış erkekte yapmamalı kızda.
Zinaya bulasmam bekaretim benim icin cok onemli o bakimdan sorun yok
aynen ya 33 yaşındayım evlenmedim bu yaşa kadar millete dert oldu herkes ne zaman evleneceksin deyip duruyor yok gaza gelip istemiyeçeğim bir evlilik yapmaktan korkuyorum
Aynen
Sen insanları çirkin, kilolu, kısa olarak değerlendirirsen bu kafayla daha da kalırsın evde.
Nerenle okudun yazimi bilmiyorum ama bir eksigim yok demek istedim.
Sen cok biliyosun ya beni
Armudun sapı üzümün çöpü demeyi bırak :)) ve sabret kader :) belli mi olur :)
Ben sevdigim biri olsun istiyorum sadece
Sevdiğin biri için kriterin vardr ama dimi :)
Olgun olsun cocuksu birinden hoslanmiorm bu kriter mi sayiliyo
Finansal olarak bir beklentim yok ikimiz calisiriz yeter he bide kaynanayla yasamam cok sacma hepsi bu
Cokmu beklentim var
Azıcıkta tip olucak.. Zira ilk görünüm. Tabi sonra davranışlar konuşma tarzı :) giyim bir de :) ortak zevklerde olmalı,. Canım benim evlilik bu senin iki kriterinle olmuyo. Olsa bekar kimse kalmazdı. Seni dinlemesi saygısı karakteri temizliği. Hatta inan nereli olduğu bile fark edebiliyo
Ben kisaca ozetlemistimde senin yazdiklarini
Fazlasi var eksigi yok aynen oyle ama burdaki insanlar tavirli oluyo derine inemiyorum ayrica kriterimle alakasi yok hic kimse cikmadi karsima
Cevap
16Cevap
söylüyorum çünkü sen böyle kafayla gidersen daha çok elizabeth senden çirkin kilolu ne demek ya aboowww günah günah nedeni sen çok ukalasın o yüzdendir canım biraz keendini düzeltirsen uygun bir damat istemeye gelebilir
Bunu ilk defa burada dile getiriyorum ayrica hic ukelik yapmam insanlar kilolumuyum sence dediginde yok gayet iysin diyorum kalpleri kirilmasin diye inssnlanlarin kotu yanini yuzune vurmam cunku inssnlari mahcup dusurmek cok gunah biliyorsan
Kiz arkadaslarim benden cekiniyordu ama hic bir erkekle iletisime gecmedim ki nasil urksunler
ee öyle boş boş durursan tabi iletişime geçmezler sen ortamlara akıcan erkeklerle tanışacanki bir damat çıksın yoksa sen şu an görücü usülü gibi bekliyorsun ben şahsen senden hoşlansam sen güzel olsan misal ben bunun kesin sevgilisi vardır bana bakmaz diyerek hoşlantımı bitirrim yahu :D kendini gösterecenki talipler gelsin
Ne yapim gulumseyim mi her gordugum erkege oda uygun kacmaz
24 calismiorm simdilik
Zor ya evde kaldim ben
Sagol
nasip kısmet bu işler ne zaman olacağı belli olmaz ki yaşın kaç acaba
Iki ay sonra 24
yaşıtların üniversiteyi bitirmemiş oluyor belkide o yaşta
sinir oluyorum şu çevredeki insanlara
ölüm tarihiyle nikah saati şaşmazmış hiç duymamışlar demekki.
sen kendini üzme gerçekten hiç ummadığın anda oluyor bilemiyorsun böyle şeyleri..
Ya kuzenlerm uni okumuyo bende biraktim bak cidden hic ukela degilim insanlarla asla dalga gecmem gunah cunku ama cevremde ne kadar cirkin tipsiz bakimskz varsa evlendi benim bir tane sanal sevgili disinda hayatimda kimse olmadi resmen kimse cikmiyor karsima boyum 162 kilom 50 kilolu muym diorm ama kilolularda evleniyo benim neden kismetim acilmadi bak 24 yasima giricem asla evlilik aklima gelmezdi evlilik gelinlik meraki kiz degilim ama artik kafama takmaya basladim 😕
takma kafana gerçekten anlıyorum seni
he he deyip geçiver..
o insan zaten hayırsız olacaksa hiç evlnme daha iyi..
ama diyorum ya kısmet böylesi işler benim kuzenim vardı mesela çokta güzeldi yaşıtları evlendi çocukları oldu o 27 yaşında evlendi hiç aklında bile yokken bir anda oluverdi 4 ay içindede evlendi..
Ilcede bir arkadasm var 40 tane gorucusu gelmis kiz turkan soray gibi guzel ama evlenmedi simdi evde kaldi 30 ysinda oyle olmaktan korkuyorm birde cabuk kiriliyorum
nişanlıyım ben mesela
bana öyle görücü falanda pek gelmedi niye yalan konuşuyum..
ama arkadaşım her gün övünüyor ay şu geldi ay bu geldi...
insanlar hep konuşacak rabbim hayırlısını versin..
benim teyzem 40 yaşında hala bekar olmayınca olmuyor ama sen daha çok gençsin
Kuzenlerim hepsi evlendi bu kafta sonu en son kuzenimde evlenicek, herkezin gozu benim uzerimde oyuzen skci gelio
bizi seveni biz sevemiyoruz bizim sevdigimiz bizi sevemiyor sorun bu yalniz geberip gidicez
Aynen oyle olucak
Tek beklentim sevdigim sevildigim biri olsun
Limonda satsa sadece calissin
Olgun olsun.
Insallah :)
seni öneren olmuyordur, ailen veya seninle alakalı durumlar olabilir. evlenme prograamına çıkıp taliplerini bekleyebilirsin.
Ebenle dalga gec hangi devirde kaldin bn yurt disinda kaliyorum gorcu uzulu önerme mi kaldi
kendinden başkalarını çirkin tombul vb gördükçe ev de kalacaksın.. ayrıca bu işler kısmet işi sabr etmek gerekli
Kismet bende bekliyom nerdeyse o kismet
Bana baski yapan kalmadi alisti millet
Erkeklere bisey olmaz ki erkek evlenmezse capkin okuyo kiz evlenmeze evde kaldi oluyor
Var bana
Kufur yemeden defol
Oo sende cok agrasifmissin
E iste erkek kiz bulmaktan zorlaniyor. Kiz erkek evine gelmekten zorlaniyor
Çünkü aksi huysuz lanet sin 😆
Gicik
Henüz yaşın daha genç Allahtan hayırlısını iste.
Bende oyle diliyorum allahim hayirlisini bana nasip et diye ama toplum baskisi can skio
Benim kaderimde evlenmemek olabilir mi?
Ne bilim ya benden kac yas kucukleride evlendi sonuc ben hala bekarim bende evim olsun ceyiz hazirlayim isterim
24 yok
Konya
Iyi geceler size
Kuzenim var oda evlenmek istiyor yapalim aranizi kendisi yurtdisindan?
Bende yurt disindayim ama sanala karsiyim
Almanyami
Belcika
Hayırlısı be Allah'tan ümit kesilmez
Yaş kaç ki
24 olucam yakinda
26 ya kadar sıkıntı degil
Strese gircem iyice
Annene söyle turşunu kursun senin
neden sence
eziksin
Sende manyaksin