Arkadaşlar birini 3 senedir çok seviyorum. Şimdi çıkıyoruz. Ama onun beni sevdiginden pek emin değilim. Emin olmak için ne yapmalıyım sizce?
Lütfen yardım edin.
Lütfen yardım edin.
bu sorunun 367. soruluşu mu? her gün bu soru geliyor ya yeter artık arkadaşlar... soru kirliliği oluşuyor... dün verdiğimiz cevabı bugün tekrar okumayalım. bir göz atın geçmiş bikaçgünlük sorulara yeterli yani...
bn yenii üye oldum o yüzdn bilmiyrdm k bakmayın
bunu sana karşı yaptığı fedakarlıklarla ölçersin ancak bu durumda ondan öyle şeyler isteki karar vermesi zor olsun tercihini yaptığı yöne görede olayı değerlendir işte o zaman anlarsın sevip sevmediğini
Nasil seyler isteyebilirim mesela?
Eğer üzerine titriyosa.Her fırsatta seni görmek istiyorsa.Seninle buluştuğunda senden faydalanmıyosa.Seni mutlu etmek adına kendini paralıyosa bu çocuk seni seviyordur...
teşekkür
Oeki ya sevgisini göstwremiyosa nasil emin olunur?
Sana kıyamıyosa bazı şeyler için zorlamıyosa seni kaybetmekten korkuyosa filan.. Bunlar çoğaltılabilir tabi.
tamam teşekkür
Mesela?
Cevap
3Cevap
Ben anlamadım bu dili. pkk falan geçiyor metnin içinde. Soruya gerekli ciddiyeti verirsen ciddi cevap alman kolaylaşır...
Şikayetçiyim ben. Cevabım düzeltmeden sonra anlamsız kalmış yine :)))))
pek demek istemiştimm
Anlamıştım zaten ama, bir dahaki sefere dikkatli olmanız açısından yazdım. Düzeltme öncesinde sorudan cidden hiç bir şey anlamak mümkün değildi...
Grossi53 e katılıyorum Seni sevdiğini ek olarak yaptığı jestlerle,Tavırlarıyla,Daha önemlisi bakışlarıyla belli eder diye düşünüyorum. Ama bunu en çok yaptığı fedakarlıkla anlarsın.
Fedakarlıkları belli eder zaten...Kasma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar