Artik karı-koca olalim karı'm ol diyor vs...
Ne anlamaliyim düzgün cevaplar lütfen
Ne anlamaliyim düzgün cevaplar lütfen
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sözünde ciddiyeti varsaki yorumlarda sana evlenme teklif ettiğini söylediğine göre gayet açık şekilde karısı olmanı istiyor. Efendi biri ise aileler olsun siz ikiniz olun birbirinizi gerçek anlamda iyi tanıyorsanız. Hayatınıza yeni bir sayfa açabilirsiniz.
https://vocaroo.com/i/s0IJnvnSfCuX
gud nayt.
Bence Türkiye-Rusya İlişkilerinin Ekonomi Üzerine Etkisi'nden bahsediyor...
... ben bunu anlardım...
Bunu elinde yuzuk olmadan soyluyorsa durum sakat. Seninle bir seviselim de ondan sonra bakariz demek istiyor
e işte.. istemeye gelecekler demekki.. evlenme teklif ettimiki sana?
evet
e tamam işte.. istemeye gelecekler demekki.. sor tarihi öğren..
Yani benimle ilişkiye gir diyorlar. Evlenme teklifi etselerdi böyle demezlerdi..
Adam açıkça söylemiş ne anlamalıyım diyosun. Değişiğin önden bayrak sallayanısın
karım ol lafının türk dil kurumundaki karşılığını mı istiyon anlamadım?
erkeklerin niye kulandigini soruyorum ne anlamda yani
ya dalga mı geçiyon, evlenmek için kullanılır ne için kullanılcak
yorumlara bak istersen herkez baska bisey söylüyor demeki varmis baska anlamda
valla ben başka anlamını bilmiyorum, evliliktir bunun anlamı
ya evlilik teklifi ya da cinsel ilişkiye girelim diyordur. konuşmanın devamında belli eder bence
Yeter artik duz duvara tirmaniyorum cavusu tokatlamaktan biktim seftalibi benim mula bulustursa
Artık ellerim nasır tuttu diyor evde delinmemi sabun kalmadı diyor artık yeter diyor :D
Adam gibi cevap verin demiş kız sen ne diyon. Sabundan pusulanda kaymış senin.
@umitgultekin10 Izdırabnı ziktimmin kekosu 31 çekmekten eli nasır tutmuş burada kıza yaranacam diye bana şekil yapıyor amc ı k dogruları söylüyok işte
Sen tam bir Sıfatsız beyni büyümemiş ergen bozuntususun. Sana laf anlatmak maymuna insan olmayı öğretmekten daha zordur. Ayrıcâ kendin gibi herkesi seviyesiz sanma. Embesil.
@umitgultekin10 hadi hadi 31 saatin gelmiş git çek sonra yat hadi çok konuşma :D
Boşuna konuşmamışım işte. Neyse. ..
Otobüs şehir dışından geliyor
Otogarın kapısı nerede diye soruyor :D
Yani diyor ki, kapiyi caldim acmadin, şu an zili caliyorum
Ananları çağır istesinler de o zaman dötü yiyormuymuş bir bak
iki sekilde anlamı var, birincisi evlenelim, ikincisi seni yapmak istiyor
seninle birlikte olma sevişmek istiyor gayet net yani anlamayacak kadar mı safsın yeme bizi ya
Seks istiyor Adam yanıyor yakmışsın adamı
aile senin için ne kadar önemli bilmiyorum ama sana tavsiyem ne kadar aşığım seviyorum desende kendine uzak dur ondan
bunu senmi
diyosun ya gelmis buraya ne yaziyosun profilinde uzak dur sana yani insan ilk önce kendini bilsin ya
:) senin o adi sevgilin olucak züppe gibi gidip onun bunun kızını bozmuyorum ailesinin onurunu ayaklar altına almıyorum bumu bu kadar koydu da sana yazdın öyle
birazcikakil yap sen onu bilmedemde konusma züppe vs sana gelsin kendini belli ediyosun zaten aciklama yapma zorlama kendini iyi cocuk
sana ne açıklama yapıcam ya mal, işte sizin gibi geri zekalılara herşey mübah ama işte vicdan var allah kahretsinki, küfür etmedim sana çocuk beyninmi yok senin
Tavla oynamak istiyor onu mars et.
Amman sabahlar olmasın diyor daha ne desin
halısaha maçına davet etmiş seni
Beraber askere gidelim diyor.
Benim anladığım cinsel birliktelik istiyor
Evlenelim ya da ilişkiye girelim demek istiyor
Sana koymak istiyor.
yani düzenli sevişme hayatı
kabacaevlilik teklifmi etti yoksa başka şeymi
Saçların sarı mı.
6 ayak olalim diyor.
Evlenelim demiş 🙊