Konuştuğum erkek rum kökenliyim diyince soğudu yardımcı olun?

O ülkücü, ilk başlarda 8 ay uzaktan bakıştık sonra gelip tanıştı. Konuşmaya başladım ilk 2 hafta konuşup mesajlaştık. Sonra bana soyadın bir değişik dedi ben de gökçeada rum'larından olduğumu söyledim. Ülkücü olduğunu biliyordum ve rumları sevmediğini twitterda favladığı tweetlerden biliyordum. İilk bir soğuk konuştu kısa cevaplar verdi, ben de üstüne gitmedim. Okulda karşılaşınca gülümserdi ama o günden sonra uzaktan görünce görmezden geldi. O ne yaptıysa ben de onu yaptım, bende görmezden geldim hiç yazmadım. Bir defa asansörde karşılaştık orda mecburen günaydın dedin, günaydın dedi kuru kuru sonra çıktım ben. Bu süre 1 hafta sürdü. 1 haftanın sonunda normale döndü, mesaj atmaya başladı. Sizce sevgisi gerçek mi? Türkler dışında ırklardan nefret ediyor twitterda hep saf türk olmayan itaat esin kölelik hakkı verilsin gibi şeyleri rt liyor. Buna rağmen benle hala konuşması gerçekten sevdiği anlamına mı gelir yoksa benden 1 hafta uzak durması sevmediği anlamına mı geliyor? çok kafam karıştı biraz da soğudum açıkçası
Konuştuğum erkek rum kökenliyim diyince soğudu yardımcı olun?