Cocuk kürt ve Hdp ye oy veren herkes terörist mi olur sizce?
Cevabın nedir?
hdpkk
kürt olup vatanını seven kimselerde var
en başta bu seçimerde herkes gördü
her pkklı kürt değil her kürt pkklı değil
mecidiyeköy sarıyer entel bölgeler bile teröristlere destek verdiler. sanatçılar gazeteciler yazarlar herkes gördü.
bende siirtliyim arabım kürt olan çevremde var ama hdpli değiliz
osmanlıyı da severiz atatürk ü de severiz.
insan olarak muhabbet et siyasi mevzulara girme herkes oy kullandı seçimler bitti evli evine işi olan işine
şu an devlet işini yapıyor hakkını veriyor teröristleri yok ediyor
bize izlemek düşer hiç sıkıntı yok relax.45 Yorumla
Soran+1 yılSiyasetle isim olmaz fakat vatanına ihanet eden biriyle nasıl birlikte olabilirim ki
- +1 yıl
@mexemet ben kürdüm akpliyim nolacak zi bir di seni vata hainide sensin hırbo
En İyi Cevaplar
eğer sen bunu duymana rağmen hala hoşlanıyorsan sen de gelecekte dağa çıkarsın diye tahmin ediyorum. lütfen ciddi dur ve ondan soğu. nasıl olsa kürt ve ondan daha kötüsü hdpli.
kürtlere aşık olan hoşlanan türk kızlarını anlamıyorum hayır yakışıklı olsalar neyse. bunca zarar veriyorlar hala daha aynı. yazıklar olsun sana da.03 Yorumla
Soran+1 yılDoğulu tipi yoktu tanıyınca öğrendim bende doğululara aşık olmam diye düşünürdüm hep ama olunca oluyor işte üstüme gelmeyin
+1 yılKürt Kürtle türk türkle alevi aleviyle vs. Bir ömür kalir. Bende kürdüm okadar türk dostlarim varki can cigeriz kardeslikden öteyiz ama türkle evlenmem nekadar anlasirdan anlas tamamen olmuyor biseyler hep ya eksik ya da fazla oluyot kültür farki oluyor malesef ayrimcilik yapmam ama real olmak lazim
00 Yorumla
Benimde hoşlandığım çocuk hdpli çıktı zaten kurttude kürt olabilir ona bisey demiyorum ama hdpli biriyle olmak istemedim Vazgeçtim bence sende vazgec tabi sen bilirsin
21 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle dusunuyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
54Cevap
+1 yılYorumlar içler acısı.. vay insancıklar vayy bukadarmı insanlıktan uzaklaştınız? MHP'li akpli olup milletin iş yerlerini yakıp yıkanlar vatansever.. hdpli olup bütün ailesini yok eden devlete sitem eden kişi terörist vatan haini.. Ve bu kürt düşmanlığı sosyal ilişkileri etkileyecek seviyesine gelmişse.. Kusura bakmayın vatanı bölmüş parçalamışsınız. Ve etkiye tepkiyi maruz göreceksiniz.. Madem ben hdpli isem teröristim o zaman kardeşlikten asla bahsetmeyin. iyi olan kazansın hodri meydan
23 Yorumla- +1 yıl
atesit komünist seni ne olacaktı marx geberdi gitti ilkel kafalılar o 200 yıllık kokuşmuş aptalca ideoloinin peşinden gidiyorsunuz olum halkda karşılığınız yok yüzde 1 bile alamıyor komlar neyin davası bu marx ateisti mezardan sana gülüyor kesin
- +1 yıl
@vatanseverkürt ateist değilim farzetki ateistim dini neden ortaya atıyorsun. Bre ahmak herif herkesin dini kendine. Sen marxı okumadan lanetleyenlerdensin. senin yalandan inandığın dinini en çok savunan marksizm ve komünizmdir. Sen bir hard disksin isteyen istediği programı atmış beynine sen herkes oldun lakin kendin olamamışsın.
- +1 yıl
Ayrıca roja lêdanê mêrbe li meydanê wê gotinamin qet ji bîr Meke..
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilin hdpli olmasaydı hdplilere pkklı derdin ama şimdi tersini duymak istiyosun ama hdp pkknın partisidir
22 Yorumla
Soran+1 yılArada değildir diyenler olmuş ama galiba senin dediğin doğru :(
- +1 yıl
Degil diyenler pkkli zaten
+1 yılpkk konusunu aç mırın kırın yapıyorsa ayrıl olumlu konuşuyorsa o çocukla olur
40 Yorumla
+1 yılhdp ve güruhunun nefes alış verişi bu ülkeye karbonmonoksit yayıyor. bundan etkilenip zehirlenmek istemiyorsan uzaklaş.
50 Yorumlakoy şutu koy şutu sorduğun kabahat.. hdpye oy veren herkes teröristmi olur diye soruyor bide yok vatansever oluyorlar mk bu nası soru.. onlar pkk sempatizanı kızım manyak mısın sen
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa basıma geliyor... silah dayamadim başına görüş yaz diye ozamn düşünceni yazma arkadaşım
Ayril bence. Her partiye varim ancak hdp aslaaaaa
71 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Evet biz sırtımızı terör örgütlerine yaslıyoruz diyen bir partiyi destekleyen teröristtir.
40 Yorumla
+1 yılPkkanın siyasi kolunu destekliyor tabiki terörist olur. Ayrıl ondan zaten onu araştırmadan hoşlanman saçma. Ben hoşlandığım kızları araştırmadan onlarla konuşmam.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. terörist sempatizanı diyelim uzak dur tabi senind e görüşün önemli yatkınsan yapacak bişey yok
18 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yatkinsan?
Soran+1 yılSiyasetle işim olmaz lakin vatanıma da kimse ihanet edemez
- +1 yıl
hangi okulu okudugunu merak ediyorum? ve senin insanliktan anladigin manayi bilmek istiyorum? insanligin bir kadindan ve börtecine adindaki kurttanmi turedigini saniyorsun gercekten merak ediyorum? bu ülkede bilincli insanlar solcudur, sorgulama yetenegi olan insanlar solcudur, haksizliga kim maruz kalirsa karsi duranlar solcudur, digerleri koyun surusu gibi önde gidenin arkasindan yururler nereye gittigini bilmeden...
- +1 yıl
@arjaaa sen neyin kafasındasın ya bilincli insanlar solcuymuş falan filan hdp eşittir pkk oy verenlerde pkk sempatizanı sırtını pkk ya dayamış bir partiden bahsediyorsun sen hangi okulu okudun ? bunları göremeiyecek kadar bilincli bir solcu değilmisin? sorgulayamıyormusun pkk nın ne oldugunu bilmiyormusun ? gelmiş bana masallar anlatıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence bunu sorman bile hata hdpkk ne farkları var arasında sen bu vatanın evladı değilmisin bu soruyu soruyosun ki terörstlerden hoşlanıyorum dağ havası bana yarıyor diyosan buyur adamın seni bekliyo
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bunumu cikardin şimdi sorumdan
+1 yılHdp'ye oy veren herkesin hayali Kürdistan evet.
42 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıyorum.
Soran+1 yılYani terörist oluyor
o seninle olurken milliyetinimi sorguladida sen onun milliyetini sorguluyorsun? kendinden utanmalisin böyle birsey sordugun icin...
10 Yorumla
+1 yılHepsi değildir tabi de bence sen yinede unut bu işi.. Davul bile dengi dengine
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. Herkes teröriz
Herkes Bölücü.
bir AKP sevdalıları memleketini seviyor.
O yüzden çocuktan uzak dur ve ak gençlere doğru yelken aç tatlım..
Ak<3 ben00 Yorumla
+1 yılTerörist değilde yanlış yolda sen bunu düzeltmeye çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende kürdüm ama hdp li değilim.
bas ibnenin kıcına tekmeyi. o şerefsizin desteklediği adamların senin ülkenin polisini askerini öldürüyor.20 Yorumla
+1 yılmerak etme her akpli olmayana da terörist diyorlar.
01 Yorumla
SoranBazen tersi de oluyor AKP li olanlarada diyolar
+1 yılyani pkk sempatizanı olma ihtimali yüksek konuşmalarında pekeke diyosa örgütçüdür pekaka diyosa değildir kıssadan hisse :D
018 Yorumla- +1 yıl
Cok sacma bir tanı
- +1 yıl
inanmıosan dikkat et bundan sonra bu telafuza tv de falan çıkan insanların konuşmalarında :D
- +1 yıl
@Hüzünlüufuk
- +1 yıl
Türkçeyi iyi kullanmak isteyen insanlar o telafuzu yapar pnun aslı pkaka degildir zaten agza kolay gelen ve bilmeyen bir çok insan pekaka seklinde söyler türkçede hiç bir kısaltma ka diye okunmamalı aslında ke diye okunmalı bu bir kuraldır sadece pekeke adına degil örnegin TDK tedeka ( tür dil kururumu ) diye okunmamalıdır tedeke diye okunmalıdır kısaca kısltmalar ince harfle okunur bu yüzden de pekeke diyen bir insan oraya üye tanısı konmaz türkçeyi düzgün kullanıyo tanısı konur ancak
- +1 yıl
@Hüzünlüufuk kesinlikle görüşüne katılıyorum türkçe kurallarına göre aslında doğrusu pekeke diye okunmasıdır ama bunu bu şekilde okuyanların yüzde doksanı bundan bihaber olarak yukarıda bahsettiğim zihniyetle telafuz ettiğini görmek gayet basit :D yani emin ol onlar pekeke derken tdk yı ya da türkçeyi düzgün kullanmayı düşünmüyorlar
- +1 yıl
Bende öyle düşünmüyorum çünkü bunu bilmeyen cok fazla sayıda insan var ve ben bunu ögrendigim günden beri hep pekeke olarak telafuz etmişimdir çünkü ne olursa olsun türkçenin düzgün kullanılmasını savunan bir insanım bnce insanları bu şekilde yargılamak bu kadar basit olmamalı özellikle bu vatanına ihanetse bunun kadar hiç basit olmamalı e a insanı yargılayabilecek nitelikte degildir
- +1 yıl
ithamımın senin için olmadığını iyi biliyorsun :D dediğim gibi zaten kendilerini belli ediyorlar yani sözüm meclisten dışarı hesabı benim ki üzerine alınma senin yüzde onluk dilime koyuyorum :D @Hüzünlüufuk
- +1 yıl
Yani beni o dilime koyman cok önemli degil alınmakta degil ama bence bu kadar basit degil yani ithamlar onu anlatmak istedim sadece vicdan yoksunu insan a ile e ile degil yaptıkları işlerle belli olur baze körükörüne kandırılmış inandırılmış insanlarda var ben hdpye oy veren bir cok kişinin bile öyle bir niyetinin olmadıgını düşünüyorum amaçları oy vermekten başka ve cokta siyaset vb seylere aklı ermeyen araştırmayı okumayı sevmeyen cok insanımız var özellikle toy 18e yeni girmiş genclerin bir cogu tuttugu partinin üstten ne olduguunu bilip geçmişteki baskanlarının geçmişte ne yaptıkları vs vs hiç birini bilmedigini düşünüyorm ben hukuk okuyorum daha 1. Sınıfm dil ögrenmeyi tercih ettim ve bizim sınıfta darbe oldugunu bilip kimin yaptıgını bilmeyen insanlar vardı bence kandırılmaya müsait beginlerdi bunlar. Bunun gibi bir çok insan sadece işçi emekçi vs için oy kullanır iç yüzünü bilmeden
- +1 yıl
@Hüzünlüufuk kandırılmak insanların sığındığı en büyük bahanelerden bir tanesi bana kalırsa , doğduğumuzdan beri bizi şekillendiren çevresel etkiler bize bir sınır çiziyor ve biz o sınırları aşıp düşünmeyi beceremiyoruz , o sınırlar çerçevesinde yaşıyoruz he bir de o sınırları din veya kutsal şeylerle sıvıyorlar tamamiyle aşılmaz duvarlar örüyorlar ondan sonra tektip düşünmeyen sorgulamayan üretmeyen insan prototipini topluma salıyorlar yanlız herşeye rağmen insan aklı herşeyi ölçüp tartıp doğru ve yanlışı ayırabilecek kapasitede ama cahilliklerinin arkasına sığınıp bu ayrımı yapamayanları haklı göremem belki haklısın bilmemek o insanları masum yapıyor senin gözünden ama öğrenmemek ve ısrarlar bilmediğinde direterek yeniliğe kapalı olmak da bir o kadar suçlu yapıyor benim gözümde herneysee hepsini geçtimmm bugün birinde 50 tl para istesen kırk dereden su getirir ve düşünür haksızmıyım? peki sence o 50 tl için kafa patlatanlar verdikleri oy için ne kadar düşünüp tartıp vebal altına
- +1 yıl
altına girdiğini hissederek veriyor oyunu dicektimm fazla yazmışım ya :D gece gece konuşturuyosun benii :D
- +1 yıl
Herkes senin veya benim yaşadgım ortamda yaşamıyo insanlar küçük köy kasaba vs de yaşayıp hiç birşey görmeyip üniversitede patlama yasıyolar bir anda onların yaptıgı herşey zevkli geliyo arkadası aslnda kıçı kırık bir yere gidiyo ama o kasabada hiç bişey görmemiş insan için cok büyüük gelebiliyo sonra onun daha görmüş geçirmiş oldugunu düşünebiliyo onun düşüncelerine saygı gösteriyo ilk bende anlayamamıştım ama okula baska bir yere gittigimde anladm ki herkes aynı sartlar halinde yaşamıyo yani okuldan cıkınca tek göz odada tüm gününü geciren bir insan için hiç bişey görmemiş bir insan için kandırılmak zor olmasa gerek çünkü sözde onlar yol gösteriyo ve onları büyük görüyo yaşam sartlarına bakarsak aslında insanı kötü yapanda biziz iyi yapanda dışlamak aa bu böyle bu söyle demek yerine senin görüşünün güzelligini ona göstermek daha mantıklı hosgörüyü kaybeder ve dışlarsak kaybeden biz olur insanız sonuçta kandırılmaya mahkümda bırakılmış olabiliriz 4 4lük düşünememiş olabiliriz
- +1 yıl
@Hüzünlüufuk haklısın ama senin bu masum düşüncelerin için insanoğlu fazlasıyla nankör ve çıkarcı. sen fazla iyi niyetli düşünüyorsun insanlar hakkında bana kalırsa çoğu insan yaşamayı bile haketmiyor tabiki bunun karar mercii ben değilim ama insanoğlu kötülük kredisini yeterince tüketti herkesin kendine göre zorlukları illaki vardır ama insanın içinde iyilik olduktan sonra ne kadar kötü şartlardan geçerse geçsin topluma zararı dokunmaz emin ol anlatalım diyosun güzel diyosun ama ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşı tarafın anladığı kadar oluyor malesef bizim ülkemizde tartışmalarda bile fanatizm kokuyor :D sen haklı olacan ben haklı olaccam kavgası... bu tartışmadan ne öğrendim diyen bir allahın kulu yok :D umarım sen haklısındır ama ben günümüz çıkar dünyasında insanoğlunun pekde değişeceğine inanmıyorum artık değişse değişse anca zevk ve çıkarına paralel değişir :D
- +1 yıl
Öyle olsun ☺
- +1 yıl
@Hüzünlüufuk gece gece ülkeyi kurtardık yine ya :D:D
- +1 yıl
Bide konu aşk ilişkileri siyaset olsa daha iyi olurdu :)
- +1 yıl
@Hüzünlüufuk safını seç peşinden geliyorum haha :D
- +1 yıl
Gel gel hahaha :-D:-D
- +1 yıl
@Hüzünlüufuk evet hedef belirle :D
+1 yılAslını İnkar Eden Bizden DEğildir çocuk sana Dürüst olmuş..
Kürdüm ve HDP liyim ...
Bana Itkçılık yapanı da dar ağacına Götürürüm...10 Yorumla
+1 yılBenimle devam edebilirsin akpliyim ben😂😂 ayakkabi kutularim bile var
00 Yorumla
+1 yılhdp ye oy veriyorsa pkk yı destekliyordur büyük olasılıkla. Ama yine de tanımaya çalış
00 YorumlaYa bak açık oliyim kurtleri bende sevmem
Ama bazıları Kansız diye Genelleme yapmak doğru değil.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçma sapan konuşmayın be HDP 3 büyük parti ve 5,5 milyon oy almış bir parti sen hiç milyonların desteklediği bir terör grubu gördün mü?
00 Yorumlateröristim mutluyum. ama ben senle çıkmazdım. ırkçılığa hayır
26 Yorumla
Soran+1 yılSen türk birisi ile birlikte olur musun peki?
- +1 yıl
şu an türk sevgilim var gayet iyi anlaşıyoruz. sıkıntı yok aramızda o insan en azından ırkçılık yapmıyor. İnsan olmayanlar yapar.
Soran+1 yılIrkçı değilse olurum diyorsun sonra AKP lileri cahil bulurum falan diyorsun ırkçılık yapiyorsun ve kendi söylediğinle çelişiyorsun
+1 yılAyrıl bence. Çocuk, senin gibi dar görüşlü birinden kurtulmuş olur..,
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen sevinki hdpliymis. Terörist degil tam tersine baris istiyor
emin ol cok mutlu olacaksin25 Yorumla
Soran+1 yılDağa çıkıp savaşarak mi oluyor barış
Cevap sahibi+1 yılKendisi dagami cikiyor?
Soran+1 yılHayır tabikide
Soran+1 yılAma teröristlerin amacı bu değil midir?
Cevap sahibi+1 yılBence birseyler ögren öyle bu konuyu sorun et. Bilgisizliginden hoslandigin kisiden vazgecme derim ;)
Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı. Benim için teroristten farkı yok
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDağa gidek derse ne yapacaksın?
10 Yorumla
+1 yılen azından bir orsp cocu olması gerekir :D
10 Yorumla
+1 yılbirbirinize Molotof atın
62 Yorumla- +1 yıl
yanıyorum aşkından der gibi olmuş😂😂😂😂
- +1 yıl
hahaha :D
+1 yılTerorist olmaz ama düşünceleri sana ters gelebilir
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir düşünce saçma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı. Daga sal gitsin be ugrasiyon
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsi fikrim pkk sempatizanı olarak görüyorum.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHdp ye oy verıyor bizce terorıstmı sence ne
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbi Taner yazıyor sende AKP eş cinselimisin türban takıyorsan senle fantezi yapalım
01 Yorumla
Soran+1 yılMalmisin sen?
Evet ben aksini görmedim
10 Yorumla
+1 yılAyrıl onları destekleyen teroristtir
30 Yorumlabu soru daha önce de sorulmuştu=?
01 Yorumla
Soran+1 yılDemekki daha once başkasının başına gelmiş
Şşşt. Ben de Kürdüm. Ama terörist değilim seni pasaklı. Ve HDP'liyim.
02 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyor işte hem HDP ' ye oy veriyorsun hem terörist değilim diyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. yok milliyetçi olur tövbe yav bu kadar mal olmayın Allah aşkına
03 Yorumla
Soran+1 yılAptalca görüş yazma seni zorlayan olmadı
Soran+1 yılTamam böyle de aradan sıyrıl Aferin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHDP liyim Kürd üm ama sizler ırkçısınız açık ve net.
28 Yorumla
Soran+1 yılKürtlerle alıp veremediğim yok ama teröristse iş değişir
Cevap sahibi+1 yılteröristlerin kim olduğuda bellidir.
Cevap sahibi+1 yılhangi kürtlerle alıp veremediğin var. Asimile olan kürt lerle mi onlardan hiç kimseye hayır gelmez.
Soran+1 yılVatana ihanet etmeyen kürdü severim
Cevap sahibi+1 yılTürkiye kürtlerin vatanı değildiir. Kürt Türk ayrımı var ve siz türkler Irkçısınız biz birlikte olamayız. Biz ölürken sizler seviniyorsunuz. Bende vatanımı seviyorum. Vatanım Kürdistan dır.
Soran+1 yılO zaman seni kürdistana alalım
tabii hepsi terörist olur
00 Yorumla
+1 yılEvet terörist benim gözümde
10 Yorumlaevt terörist. jandarmayı ara hemen
10 YorumlaNiye hpdli diye insan degil mi
12 Yorumla
Soran+1 yılDağa çıkmak isterse ne olcak
+1 yılhoşlantı bu salıver gitsin
00 Yorumla
+1 yılTanımaya çalışsana önce burdaki önyargılara bakma
00 Yorumlaalayı terörist vatan haini
00 Yorumla
+1 yılHemen uzak duruyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher kürt pkkyı destekler
00 Yorumla
+1 yılS. et
20 Yorumla
+1 yılevet.
00 YorumlaÇok acı
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen :(
+1 yılkafasına Molotof at
00 Yorumla
+1 yılHdp ye oy verdim ama terorist degilim.
02 Yorumla
Soran+1 yılNerelisin sen peki doğulu mu?
- +1 yıl
Karadenizliyim
+1 yılSorman hata
00 YorumlaTabiki de evet
00 YorumlaHemen ayriliyorsun
20 Yorumla
+1 yılEvet cok net
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı