Selamlar, sevgilimle farklı aktiviteler yapmak ve güzel vakit geçirmek istiyoruz.
Sevgiliyle yapılacak şeyler önerir misiniz?
sevgiliyle yapilacak seylerHadi herkes fikrini yazsın. Sizce sevgiliyle ne yapılmalıı ;) Sevgiliyle yapılacak şeyler neler? Sevgiliyle yapılacaklar listesi neler olabilir? Sevgili ile yapılacak aktiviteler sıralar mısınız? Sevgili ile yapılacaklar önerir misiniz? Sevgiliyle baş başa yapılacaklar neler olabilir? Sevgiliyle yapılacak romantik şeyler sıralarsanız sevirinim.
Sevgiliyle baş başa, romantik yapılacak aktiviteler nelerdir?
Sevgiliyle baş başa, romantik yapılacak aktiviteler nelerdir?
Sevgiliyle yapılacak şeyler başında bu gelir bence :)
Sevgili ile yapılacak aktiviteler deyince insanlar her zaman oturup bir düşünmüştür. Sevgili ile yapılacaklar ortam ve koşullara göre değişebilir. Sevgiliyle baş başa yapılacaklar ise romantik olmak zorunda. Sevgiliyle yapılacaklar listesi bu yazımda sizlerle olacak.
Sevgiliyle yapılacak romantik şeyler nelerdir?
Sahil kenarında yürüyüş çok güzel.
Sevgilinizin elinden tutup şehrin sokaklarında tur atabilir, çocuk gibi eğlenebilirsiniz.
Sevgiliniz ile sahil kenarı bir şehirdeyseniz sahilde sabahlayabilir, çadır kurabilirsiniz.
Sevgiliniz ile evdeyseniz romantik dakikalar geçirebilir, beraber romantik bir yemek yiyebilirsiniz.
Sevgiliniz ile sinemada el ele sinemada film izleyebilirsiniz.
Sevgiliniz ile mutlaka bir kebapçıya gidin, yeme kültürüne uygun yemekler de olabilir.
Sevgiliniz ile beraber aynı kağıda resim çizebilirsiniz.
Sevgiliniz ile birlikte kahvaltı yapmaya gidebilirsiniz.
Sevgili ile birlikte evdeyseniz uyuyabilirsiniz.
Sevgiliniz ile birlikte kar topu savaşı oynayabilirsiniz. Ellerine üfleyip ısıtmayı unutmayın.
Sevgiliniz ile beraber lunaparka gidebilirsiniz.
Sevgiliniz ile beraber bowling, tenis gibi etkinliklere katılabilirsiniz.
Sevgiliniz ile birlikte korku evine gidebilirsiniz.
Sevgiliniz ile beraber göz yüzünü izleyin.
Sevgiliniz ile beraber dilek feneri yakın. %99 uçmaz.
Kayık kiralayıp denizde turlayabilirsiniz.
Güzel fotoğraflar biriktirin. Bunlara bakıp burada çok güzelsin tarzı eylemlere girişin.
Sevgiliniz ile beraber tatlı yapabilirsiniz.
Sevgiliniz ile beraber pikniğe gidebilirsiniz.
Sevgiliniz ile beraber şarap eşliğinde güzel bir akşam yemeği yapabilirsiniz.
Sevgiliniz ile beraber sarılıp uyuyun.
Sevgiliniz ile baş başa romantik aktiviteler nelerdir?
Yakınlaşmakta fayda var.
Sevgiliniz ile beraber yapılacak aktiviteler arasında birbirinizi daha yakından tanıyacak aktiviteler ise;
Evde beraber romantik danslar deneyin.
Evde beraber duş alın. Birbirinizi keseleyin. Köpük banyosu da olabilir.
Hmm.. Şöyle anlatayım o zaman Sarhoş oluruz, birlikte uyuruz, sonra kavga ederiz vurmalı hemde hastanelik felan ederiz birbirimizi, yemek yaparız beraber, bakarsın ocakta unutur yakarız. Birlikte çamaşır asarız, kalan mandalları aşağıdan geçen adamın kafasına atar kaçarız. :) Birlikte banyo yaparız, o benim saçlarımı yıkar ben onunkini. O mızıka çalar ben gitar , önümüze para atarlarsa sıcak simit alırız. O yüzüstü yatağa uzanır ben yüzüstü sırtına, mutlu oluruz. O bana küfreder ben ona sinirimizi birbirimizden çıkarırız 😅 O kahve yapar ben kurabiye , sohbet ederiz. Yani işte ne bilim :) çok sey var o şarkı söylesin ben ıslık çalarım, dans ederiz :) ben onun fotoğrafını çekerim, o benim resmimi çizer , maç izlerken izlemeden önce iddaya gireriz kaybeden amuda kalkar :) siz yeterki isteyin hiç bir şey mi yapamıyorsunuz oturun sohbet edin ya bu bile iyi gelir eğer gerçekten iki cins birbirini çok seviyorsa.
Sevgiliyle yapılacak şeyler deyince insanın aklına onlarca şey geliyor ama en romantiklerinden örnekler vereceğim. Sevgiliyle yapılacak 10 şey burada. :)
1- Parkta piknik yapmak
Sevgili ile yapılacak şeylerde en klasiği budur sanırım. Güneşli bir gün veya güzel bir akşam ise, pikniği toplayıp yerel bir parka gidin. Çimenlere oturun, diğer insanlar geçerken izleyin ve dışarıda birlikte rahat bir yemeğin tadını çıkarın.
2- Gün batımını izleyin.
Gün batımını izlemek için açık bir alanda veya bir tepenin üstünde olsun, güzel bir ortam bulun. Gökyüzünün renklerine birlikte bakın ve güneş ufkun altına düştüğünde yavaşça izleyin.
3- Birlikte dans dersi alın.
Hiçbir şey dans gecesinden daha romantik olamaz. Genellikle, yeni başlayanlar ve çiftler için sınıflar sunan stüdyoları bulabilirsiniz.
4- Tatile gidin.
Günübirlik de olabilir uzun bir tatil de. Bütçenize kalmış. Birlikte keşiften daha romantik bir şey olamaz.
5- Bir fondü restoranına gidin.
Birbirlerine fondü beslemek kesinlikle romantik bir akşam yemeği için yapabilir ve çok eğlenceli. Yerel bir fondü restoranı bulun ve tatlı aldığınızdan emin olun.
6- Birlikte akşam yemeği hazırlayın.
Sevgiliyle yapılacak çılgınlıklar denince illa büyük şeyler olmasına gerek yok. Birlikte hazırlanan bir akşam yemeği de oldukça çılgınca ve eğlenceli.
7- Akşam için lüks bir otel süiti kiralayın.
Gece için pahalı bir tatil geçirmiş gibi davranabilirsiniz. Kendinizi oda servisi ile ödüllendirin ve akşamı bir başkasıyla geçirin. Ayrıca şunları da önerebilirim.
8- Parkta yoga yapın.
Eşinizle rahatlamak ve nefesinize odaklanmak hem sakinleştirici hem de rahatlatıcı olabilir.
9- Yeni bir kafeye gidin.
Her zamanki zincir kahvehanenize gitmek yerine, yeni, korkak bir kahve dükkanı keşfedin
10- Havai fişek izleyin. :)
Evlenince yapılacak romantik şeyler ya da sevgiliyle evde romantik şeyler de olabilir. Onları da şöyle bahsedeyim. - Romantik bir film izleyin. - Birbirinize mektuplar yazın. - Bir odayı boyayın.
- Kahvaltı yapın. - Bir oyun gecesi düzenleyin. - köpük banyosu yapın. - birbirinize çikolata alın. - Birbirinize masaj yapın.
1.Counter Strike oynamak.2.Paraşütle atlamak.3.Küvette şampanya içmek.4.Bilardo oynamak.5.Dağ bisikleti ile uzun bir yol turlamak.6.Teknede balık yemek.7.Poker oynamak.(Kuru kuruya oynamak olmaz, kaybeden soyunacak)8.Tek saçma ile balon vurmak ve ayıcık kazanmak.9.Çarpışan arabalara binmek.10.Dönme dolaba binmek ve kızın üstüne kusmak.11.Sinemada korku filimi izlemek.12.Denize dalmak.13.Uçan balona binip, aşağı tükürmek.14.Ata binmek.15.Plaja gidip güneşlenmek.16.Yastık savaşı yapmak.17.Tavla oynamak(Kuru kuruya oynamak olmaz, kaybeden soyunacak.)18.Satranç oynamak(Kuru kuruya oynamak olmaz, kaybeden soyunacak.)19.Göl kenarına gidip taş sektirmek.20.Dart atmak(Kuru kuruya olmaz kaybeden soyunacak.)21.Bilmece sormak(kuru kuruya olmaz, bilemeyen soyunacak)22.Hiç bir sebebi yokken hediyeleşmek.23.Kovalamaca(kur kuruya olmaz yakalarsam muck)24.Şişe kırmaca.25.kim daha uzağa işeyecek.(halk arasında sidik yarışı.)26.Orman gezisine çıkma.27.Hayvan beslemek.28.Balık avına çıkmak(kuru kuruya olmaz.Kim daha az tutarsa balığı o pişirecek.)29.Boyunu tahmin edecek.(Kuru kuruya olmaz...)30.Taşla cam kırıp kaçmak.31.Yüzme yarışı.32.Aklımdan renk tutacağım bilecek bilemezse muck.33.Sebebi yok muck.34.Alkol alma yarışı.Ancak kuru kuru gitmez bayılan tarafa ayık kalan taraf istediğini yapacak.35.Kitap okumak.36.Ünlüler hakkı da yorum yapmak.37.Yetenek sizsiniz Türkiye izlemek.38.Dans etmek.39.Nefes tutma yarışı.40.Yüze pasta çarpmaca.(Ben buldum bu oyunu.)41.Birlikte yemek yapmak.42.Havuza yüzmeye gitmek.43.Sevgililer günü kutlama.44.Operaya gitmek ama iş olsun diye ben sevmem.45.Kavga etmek.50.Şarkı söylemek.51.Çocuk yapmak.52.Yağmurlu havada yürümeye çıkmak.53.Tek saçmayla balon vurmayı yazdın mı?54.Gitar çalmaya çalışmak ama bilmeden.55.Tersten istiklal marşı okumak.56.Ben bilmem eşimbilire katılmak.57.Banka soymak.58.Müzik dinlemek.59.Yalan söylemek.60.Bağlama çalmak.61.Saksafon çalacak ben dinleyeceğim. :D62.Yüzmeye gitmeyi yazdık mı?63.Kütüphane de gürültü yapıp görevli tarafından dışarı atılmak.Bunu liseden arkadaşlarla yaptım çok zevkli.
64.Prezervatif rengi seçerken kavga etmek.(erkek adam pembe takmaz gibi :D)65.Ok atmak.66.Ata binmek.67.İspanyolca şiir okumak.68.Arapça şiir okumak.69.Omlet yapmak.70.Ocakta yemeği unutmak.71.Trafik polisinden kaçmak.72.Evi boyamak.73.Mobilya almaya gidip mobilya seçerken mobilyaya aynı anda oturup gülmek.74.Trene binmek.75.Tren camından kafayı çıkarmak.76.Striptiz dans yapmak.(Ama türkü eşliğinde)77.Koca bir çınar ağacına isimimizi kazımak.78.Marketlerde jeton atıp oynadığımız oyunlardan oynamak.79.Eyefer kulesine çıkmak.80.Alkolü aşırı kaçırıp kaza ile çocuk yapmak.
81.Birbirimizi kelepçeleyip anahtarı kaybetmek.(Eğlenceli olur.)82.Eski anılarımızı paylaşmak.83.Ses tabancasıyla rulet oynamak.84.Masa tenisi oynamak.(kuru kuru olmaz.)85.Satranç oynamayı yazdım mı?86.İddaya girmek(kuru kuru olmaz...)87.Ateşli silah kullanmak.88.Sessiz sinema.
Bizim arkadaşlarla aramızda kullandığımız bir espiri, dilime dolanmış.Alışkanlık bırakması zor.Yalnız biz mecaz anlamda kullanıyorduk ben gerçek anlamda kullandım!
Sevgili Olmadan Yapılcak 50 şey Ve Sevgilis Olmayanların Yaşadıgı Şeyler :D Arkadaşların İle Bol bol gezmek Tatile Gitmek Karşı Cinsin Fotolarını sosyalmedyadan beğenmek Hesap Vermek Zorunda Kalmamak İstedgin zaman istedigini giymek Birşey yaparken izin istmemek Ks'de Takılmak :D 14 Şubat'da Yanlız girmek Doğum Günü Vs Günlerde Ne Hediye Alayım Derdi Olmamsı Eee yok mu Birleri Kelimesinin Sürekli Denemesi Ne Zaman Evlenecen Denmesi Bütün Gün Filim İzlemek Knk Sana Birini Ayarlıyalım Sözünü Duymak Yalnızlığın verdiği mutluluğu ve gücü asla kaybetmek istemezsiniz. Arkdaşların Sevgilierinin Elinden Tutarken Sen 1-2 Adım Geriden Ellerin Cebinde Yere bakarak gitmen Ve Etrafa bakman Çiçek Almamak İyi Geceler Mesajı Atmamak Günaydın Mesaji Almamak EE Bugun Ne Yapın Sorunu Görememek Fotoğrafına Yorum Ve Beğeni Atan Kişileri Denetliyen Birsinin Olması Artık Düzgün İnsan Yok Kelimesini Bolca Kullanmak Akşam Yastıgına Satıldıgında Düşünecek Bir Sevgilinin Olmaması Yapılan Bütün Müziklerin Sanki Sana Yazılmış Sanılması Türk Kahvesi İçip Fal Baktırmak Acaba Beni Seven var mı Hoşlanıyormu düşüncesi Ben Evlenemicem Galiba Düşüncesi Ve Daha Niceleri :D
Okumadığını anlamıştım zaten ben yazıyorum size siz okumaya bile tenezzül etmiyosunuz.İşte bu yüzden iki satır yazarım çünkü o iki satırı bile okumaya tenezzül etmeyen insanlar var.
pamuk şeker yemek film izlemek çikolata yemek kebap yemek hayal kurmak alışveriş yapmak oyun oynamak dans etmek pijamalarla beraber alış veriş yapmak aynı kazaklardan giymek bisürü sarılmak kocaman sarılmak kokusunu içimize çekmek çok öpmek 🍭
100ünü de söyleyemem üşenirim. ama urban exploration yapılır böyle terkedilmiş lanetli yerlere girilir. cinler ses çıkardığında sevgilinin kucağına atlanır ve romantik bir ortam olur.
Kahve keyfi için bir kaç saat izin isteyebilirsin, yemek için bir akşam rezervasyon yapılabilir, klasik hafta sonu kahvaltı-sinema. Tabii ailelerinden izin isteyin kafanıza göre kaçamak olmaz.
şehrinizde gezmeye değer her köşeyi gezip keşfedin. günün sonunda dışarıda beraber yiyip gün içinde yaptıklarınızdan sohbet edip birbirinizi şımartın. Yorgun ama mutlu evlerinize dönün.
Yamaç paraşütü ile atlanmalı Kitap okunmalı Tiyatroya gidilmeli Müze gezilmeli Uzun yolculuğa çıkılmalı Tatil yapılmalı Yemek yapılmalı Alışverişe çıkılmalı Çocuk esirgeme kurumuna gidilmeli Huzurevine gidilmeli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aykırı şeyler yapmak mesela. Bir yerde bir şeyler içip para vermeden kaçmak. Bankta otururken insanları izleyip gülmek. Gecenin sonunda sarhoş şekilde sokakta kol kola bağıra bağıra gezmek falan. Rutinin dışına çıkmak gerek biraz
Bu saatte üzdünüz beni, hiç sevgilim olmadı. Milletin yaptıklarını okudum hep. Doktor olsaydım ya da zengin olsaydım kesin olurdu. Ben sadece dürüst olabildim.
her şey boş amam kesin olarak berbaber yemek yapın kepçelerle oynarsınız yemeği yakarsınız taatlı denersiniz onuda yakarsınız en sonunda hazır pizza yerken gülüp eğlenirsiniz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
100 Şeye gerek yok 1 şey yapsak yeter anladın sen :)