Askerliğe elverişsiz miyim?

Benim bazı rahatsızlıklarım var bacakta iyi huylu kemik tümörü, midede reflü hastalığı, ve psikolojik sorunlar... Reflü ve kemik tümöründen dolayı askerliğe elverişsiz olamazsın deyip sadece komanda olamaz ve spor yapamaz tarzı bir rapor verdiler. Psikolojik sorunlarım (depresyon ve okb) yüzünden ise askerliği 1 yıl ertelediler fakat ben 1 yıl sonra gidip bir daha muayene olmadım, direkt açıköğretime kaydoldum ve askerliğimi okul tecil ettiriyor şu sıralar.

Tabi bu arada depresyon sorunum ilerledi ve Bipolar Bozukluğa dönüştü. Ayrıca görme sorunumda oldu astigmat problemim var yani bir çok şeyi çift görüyorum...

Şimdi benim bu sorunlarla askerlik durumum ne olur? birde ben askerden sağlık sebebiyle 1 yıl erteleme rapor alıp sonra muayeneye girmediğim ve raporun yenisini almadığım için o hakkı kaybeder miyim yoksa tekrar 1 yıllık ertelemi raporu verirlerse iki raporum üst üste eklenmiş sayılır mı?.

Konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim Teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
not çok soru sordum farkındayım ama gözlerimde astigmat olduğu için ehliyetimi geri alabilir mi devlet?
Askerliğe elverişsiz miyim?