Aşk İlişkileri Eski sevgilim geri döndü ama yeni sevgilim var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eski sevgilimle konuşarak ayrıldık. Şimdi ise yeni bir sevgilim var eski sevgilim mesaj attı sizce neden? Güncellemeler+1 yıl Taktik verin Eski sevgilim geri döndü ama yeni sevgilim var? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
phospholipid Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl tam dönememiş , ilerde göbek var bide ordan dönsün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanırım Yorumla
Nazzz95 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Özlemiştir 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kuyruk acısı var bence Yorumla Nazzz95 +1 yıl Şimdi sen ona yüz vermedikçe üstüne daha çok düşer Yorumla Soran +1 yıl Vermiyorum zaten yeni sevgilimle mutluyum ama yeni sevgilim bunu çok dert ediyor Yorumla Nazzz95 +1 yıl O zaman eski sevgiline yazmaması gerektiğini söyle ya da engelle gitsin seni seviyosa ayrılmasaydı.. Yeni sevgilinle aranı bozma o kız yüzünden Yorumla Soran +1 yıl Herseyi yaptım (engelledim vs.) ama hala içinde bir sıkıntı var gibi Yorumla Nazzz95 +1 yıl O zaman biraz zaman ver ona şu an seni kıskanıyor onun seni cezbetmesinden korkuyor olabilir.. Eski sevgililer yenilerin böyle kabusu olabiliyor :) kaybetme korkusu güzel bişey aslında dediğim gibi zaman ver düzelir Yorumla Soran +1 yıl Saol Yorumla Nazzz95 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
tam dönememiş , ilerde göbek var bide ordan dönsün
Sanırım
Özlemiştir
Kuyruk acısı var bence
Şimdi sen ona yüz vermedikçe üstüne daha çok düşer
Vermiyorum zaten yeni sevgilimle mutluyum ama yeni sevgilim bunu çok dert ediyor
O zaman eski sevgiline yazmaması gerektiğini söyle ya da engelle gitsin seni seviyosa ayrılmasaydı.. Yeni sevgilinle aranı bozma o kız yüzünden
Herseyi yaptım (engelledim vs.) ama hala içinde bir sıkıntı var gibi
O zaman biraz zaman ver ona şu an seni kıskanıyor onun seni cezbetmesinden korkuyor olabilir.. Eski sevgililer yenilerin böyle kabusu olabiliyor :) kaybetme korkusu güzel bişey aslında dediğim gibi zaman ver düzelir
Saol
Rica ederim