Neden neden nedeeeeen?😢
dertleşcek biri yok mu koskoca KS de 😢
dertleşcek biri yok mu koskoca KS de 😢
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgisiz olmaz
Sevgisiz yaşanmaz. Sevgi zorunlu bir ilişki biçimi. Her zaman çakışmaz, bazen seven oluruz bazen sevilen. Sevenin bir başkadır, sevdiğin bir başka. Bir ilişkinin ortasında bazen seven oluruz bazen sevilen. Hangisi olmak isterdiniz? Seven mi, sevilen mi? Hafife almayın, çok ciddi sorudur. Tayin edici derecede mühim bir sorudur. Hayatta en az bir kez her insanin kendisine sorması ve cevabini dürüstçe vermesi gereken bir sorudur. İnsanın kendisini tanımlaması gereken bir alandır. Bir ilişkinin gidişatını belirleyen en önemli yol ayrımlarından biridir. Kimileri sevmeden yapamaz, eksik hisseder kendisini, kimileri sevilmeden. Tabii ki çakışırsa müthiş bir şey olur, daha büyük bir keyif düşünülemez, ama gerçekçi olmak gerekir, her zaman çakışmaz, bazen seven oluruz, bazen sevilen...
tek taraflı aşk yoktur , aşk iki kişiliktir... duyguların hislerin birbiriyle örtüşmesi bir anlam kazanması için onların eşdeğer olması gerekir... aşk duygusuna kapıldığınızda o size gerçek mutluluğu vermiyorsa o aşk değildir.. çok hoşlanırsınız içinize sevme güçünü çok şiddetli yaşarsınız.. ama yine verebildiğiniz bir şey yoktur.. sadece olmak istediğin şekilde inanırsın.. zaman geçer duyguların yavaş yavaş heyecanını kaybettiğinde olması gerekin görürsün.. hepsi bu..
Benimki tek taraflı olmamıştı İnşallah kimseye böyle bişey olmaz kötü bir durum olsa gerek
Cevap
24Cevap
Çünkü seni sevicek doğru insanı seçmiyorsun sadece dış görünüşle olmaz bu işler
sonuna kadar dinle sonra dinlerim seni yaz bana
O genelde platonik denen kahrolasıca şeyde oluyor.. Olmaz olsun böyle düzenn :(
Çünkü aşk acı çekme ihtimalini göze alma durumudur Beranur. Ama aşk olduğuna emin olmalısın belki de sadece çok büyük bir sevgidir, aşk değildir. Nitekim insan hayatında bir defa aşık olur..
Ey gönüI! Ne tuhaf değiI mi? Bir ömür, şah damarından daha yakın bir SevgiIiyi aramakIa geçiyor.
Tek taraflı olduğunda platonik oluyor, bir kahve yap da dertleşelim benim hatunda evlendi :(
ibrahim tatlıses de merak ediyormuş nedenini
Bazen tek tarafli oluyor sen caba veriyorsun ama karsindakinde tık yok
Dertleşmeyi falan boşver ya, bütün millet yüklenir şimdi PM'e..
Dertsiz başına dert alırsın.. :D
Senin sevdiğin seni sevmez seni seveni sen sevmezsin
nedir bu -19 yaş altı kızların dertleşme arzusu... ne derdiniz var l*n bu yaşta -_-
Aynen yaa valla bu konu da ben de muzaribim konusabilirik
o zaman adı aşk olmazdı
Aşk ve sadakat, ikiside tek taraflı
Nadiren de olsa karşılıklı olabiliyo :)
Tek taraflı olana aşk denmez 😢
anca akşama dertleşebiliriz :(
Kalpsizleri sevmeyiverin
istersen dertleşebiliriz aşk böyledir
tek taraflı olana aşk demem ben
Aşkın kanunu be.
Seni seveni sen de sev. tek taraflı olmasın.
dertleşelim ya sen yeterki ağlama ya :(
hayatın oyunu bu yapaçak bir şey yok
benim bir kere oldu
Yok ablacım
hayat oyunu
Öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar