+1 yılNiye para kazanıyoruz? Hayatımızı idame ettirmek için. Hayatımızı idame de kimlerle ortak sorumluluk alıyoruz? Ailemle. Dolayısıyla senin paran benim param olgusu ortadan kalkıyor ve bizim paramız oluyor. Bizim paramızın yönetimi nasıl olacak? İhtiyaçlarımız neler, zorunluluklarımız neler, keyfiyetlerimiz neler zaten birbirimizi tanıdığımız için şunu şöyle yapalım veya şunu şöyle yapsak mıdan yola çıkarak uzlaşıya varılır ona göre hareket edilir. Para kimde durur? Değişiyor yeri gelir eşimde yeri gelir bende. O an param yok ihtiyaç mı oldu? Benim hesaba şu kadar aktarırmısın denilip geçiliyor. Çokta stratejik bir formül olması gerektiğini düşünmüyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılArada gizli saklı olmadığı ve aşırıya kaçan harcamaların yapılmadığı bir durum varsa paranın hepsinin kimde durduğunun ne önemi var...
Muhakkakki çiftlerden birisi diğerine göre daha eli açık ya da daha çok harcamayı çarçuru sever. Bunu yapan kişide anlar, karşısındaki eşide. Bu durumda daha tutumlu kim ise paranın onda kalması daha iyidir. Diğer partner bu duruma sesini çıkarmaz çünkü kendi zayıf noktasını bilir ve frenlemek için en iyi çözüm paranın eşinde durmasıdır. Yok hala inat ediyorsa mükemmell kavgalara davet var demektir :)11 Yorumla- +1 yıl
Yov yov. Eig için çok teşekkür ederim...
+1 yılben aldığım maaşın büyük bir bölümüyle kira ödüyorum, kalanı da harçlık gibi elime kalıyor. eşim diğer ihtiyaçları karşılıyor. market, pazar, giyim, faturalar, eğlence vs.
bizde tek sorun harcama konusunda oluyordu. eşim ne alacağıma karışmıyor ama her aldığım şeyde ona danışmamı haber vermemi istiyordu. o biraz sorun oldu aramızda ama konuşup hallettik :)
para konusunda sorun yaşamamak lazım çünkü evlilikte senin paran benim param olmaz.12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle olmalı siz iyi anlaşıyonuz maaşallahvsize😀
- +1 yıl
her zaman öyle olmasa da iyi anlaşmayı öğreniyorsun zamanla :) para sevgiden önemli değil ya... neyim varsa onun olsun yeter ki hep yanımda olsun :)
+1 yılOrnegi bizim evde bizim evde herkes kazandigini anneme verir evi annem cekip ceviriyor annem babamada harclik veriyor bizede babam para harcamayi bilmiyor acikcasi teknolojik aletlere asiri duskun babam ve surekli bos yere para harciyordu o yuzden annem kontrolu eline aldiki şu an gayet duzuenli bir hayatimiz var maddi acidan :D
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı bizim aile😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
+1 yılSanki çok güzel birşeymiş gibi bu türedi son zamanlarda... Bütün gün çalışıp hayatında baba ve koca parası yemekten baska bir sey yapmamış karısına kart teslim edip sigara parasini bile izinle isteyenler var. E hani ailenin reisi erkekti. Bu adam cebindeki paraya da mi sahip çıkamıyor? Sanmıyorum... Bazı kadınlar evlendikten sonra oyle bir hale geliyorlar ki kocasına ve eve dair ne varsa yönetmek istiyorlar. Erkeklerden erkek cinsine dair tüm rolleri çalın. Maaş kartını alın siz maaşa bağlayın patronu olun, evi yöneten olun, emreden, hesap soran... Evin erkeği rolüne girip kocanıza kocalık taslayın. Erkekleri pasif, işe yaramaz evi yönetmekten anlamaz kılın... Sonrada neden evde mutlu değil, neden sevgisi azaldı neden adam gibi davranmıyor diye düşünüp biraz erkek olsana diye azarlayın... Devam edin yasaşın adamın kendi parasıyla köpeğe çevirdiğiniz kocalarınız... Pardon kocişkolariniz :)
19 Yorumla- +1 yıl
Milletin evliligi seni niye bu kadar gerdi ki herkesin iliski dinamikleri farklidir neticede.
- +1 yıl
@RenkliRuya Kimsenin evliliğinden gerilmiyorum canım :) İçinde bulunduğum toplumun her geçen gün, bizim milletimiz için en önemli kavram olan aile olgusunu temellerinden sarmasına geriliyorum :)
- +1 yıl
Erkegi reis kabul etmemek aile olgusunu yıkmak olmuyor bence senin kafada dusunecek olursak yuzyillar önceki seyleride bırakmasaydık ozaman?
Evin reisi olmak ne oluyormuş? Kadinda bir birey erkektte bir birey ben başımda cobanlık yapsın diye evlenmedim
Annem ve babamdada durum ayni paralar cogu zaman annemde toplanirdi annemde calisirdi
Gayet hala evliler birsey sarsildigi yok bende evliyim ve para esimde durmuyor bu durum bizi sarsmiyor
Erkeklik evde reislik taslamakla olmuyor bence - +1 yıl
@RenkliRuya Ben ne demek istediğini anlıyorum ama sen benim baktığım noktadan göremiyorsun sanırım. Konu sadece para değil kadında ve erkekte bir fıtrat vardır. Bunun üzerinde oynarsanız aile dengeleri değişir... İslamiyet öncesi Türk Tarihinde aile konulu bir tez yazmıştım. Okuduğum onlarca kitap ve makaleden sonra Türk toplumunun aile mefhumu üzerinde değişen dengelerin zararlı yanlarını resmin bütününü görmek anlamında inceliyorum...
- +1 yıl
Ben bu konulara kural koyulmasina herkese bir rol bicilmesine karsiyim o yonetir bu bunu yapar filan. Bence her iliskinin kendine ait dinamikleri var. Ben evde bir tık daha baskinim ha bu demek degil ki esim köle.. Biz bu şekilde mutluyuz tutup biri kalkip senin rolun su bunun rolu bu dengeleri bozuyonuz bu sekilde yasamayin dese nolur yani :D Farklı karakterlerde bir suru insan varken toplumun aile olgusunu tek tip olma zorunlulugu asil saçma olan. Adam veya kadin icinde bulunduğu durumdan mutsuzsa bosanir veya oturulup konusulur öteki türlüsü rol yapmaya girer. Sizin dediklerinize uyacagim diye bana ait rollerimi oynucam hayat boyu :)
- +1 yıl
@RenkliRuya Canım benim bak sen aile ve iki kişi üzerinden değerlendiriyorsun ben genelden bahsediyorum :) tabiki her çift ayrıdır ama etrafına biraz baksan sen de hak vereceksin ki kocasına emreden, herşeyi yönetmeye çalışan, gereksiz triplere giren bir çok kadın var eğer yukarıda örnek verdiğim kadın modelinde değilsen zaten alınmanı gerektirecek bir şey yok :) Ancak genç kızlarla bir konuş nasıl bir eş istediklerini sor... Herkes lafımdan çıkmasın modunda. Kusura bakmayın ama öyle kocam olacağına süs köpeği alırım daha iyi. Eski Türk ailesinde de kadın köle değildi. İslamiyet öncesinde Hakanın eşi Hatun'un haklarına bakarsanız ne anlatmaya çalıştığımı görebilirsiniz. Ben kadın ezilsin demiyorum ama erkeği bu kadar ezmenin aile hayatına zararı çok büyük olur. Ayrıca sanmayın ki kadınlar pasif olsun diyorum. Aksine erkeğin sorumluluklarını da yüklenmek kadına eziyetten başka birşey değil ve bunların dışında dediğim gibi fıtrat meselesi bu erkekler yönettikçe güçlenir.
- +1 yıl
Genele bakarsak ben nedense aksini cok daha fazla goruyorum herkesin dilinde söyle eş isterim boyle isterim diye ama coğu LAFTA.
Kocasini kopek eden daha gormedim ettrafımda aksine kariyer sahibi kadinin bile aksam evde sopa yiyip oturduğunu biliyorum. Bence bunlar daha buyuk sorunlar.
Malesef o dediginiz turdeki kadinlarin sayisi aile olgusunu bozacak kadar fazla degil. Evli kadinlarin derdini paylastigi bir platformuda takip etmekteyim. Durum icler acısı bence , erkek siddeti gerek ekonomik gerek fiziksel ve psikolojik olarak kadınların üzerinde. Önce adam olsunlar sonra yönetirler - +1 yıl
@RenkliRuya Söylediğim şeyin tersinin bu tür aileler olduğunu düşünmeyin lütfen :) Eşini dövmek, değer vermemek, çalıştırıp parasını almak ne Türk aile yapısına ne İslamiyete uyar... Konuşmanın bir yere varacağını sanmıyorum çok farklı örnekler üzerinden bakıyoruz ama belki vakit bulursanız İslamiyet öncesi Türk ailesini incelerseniz anlatmak istedidğimi daha rahat görebilirsiniz :) Allah eşinizle mutluluğunuzu daim etsin :)
- +1 yıl
Islamiyet oncesini kapsamli olmasada okudum Hakanla birlikte hatunuda devlet yonetirdi. Ama onlar bitti artık. Sizin demek istediginizide anladım aslinda ama konuya siz kadinlar uzerinden direk giriş yapinca bu şekilde orada ters düştüm.
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Gerektiği kadar veririm yeter..
Hepsini verirsem saçma sapan şeylere harcar şimdiki kızlar..
Kalanıyla kendi birikimlerimi ve yatırımlarımı kendim yaparım..
Ama bir mucize olur da karşıma gerçekten parayı mantıklı harcayan biri çıkarsa o zaman durum değişebilir.. Fakat malesef piyasa şuursuzlarla dolu..
Ceplerinde on tane kartla dolaşıyorlar, hepsinin limitleri dolmuş.. Böyle bir kıza para teslim edilir mi?32 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle edilmez boşanma sebebi :)
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya. Ben ona mı kazanıyorum parayı? O da kazandığı parayı ben de kazandığım parayı ortaya koyar birleştirir beraber harcarız. Senin paran benim param mı olur evlilikte yahu?
51 Yorumla- +1 yıl
bencede olmamalı ayrı para durumu
+1 yılBana göre bir kadının eşi de olsa elindeki maaş kartını alması yanlış bir şey çünkü bir kadının maddi özgürlüğü daha önemli zaten bir söz vardır yuvayı dişi kuş yapar diye kadın zaten eve olan katkısını yapar zaten bulaşığı kadın yıkar çamaşırı kadın yıkar çoluğu çocuğu kadın doğrur en önemlisi arada olan saygı sevgidir ben almazdım ihtiyacım olduğunda isterdim.
00 YorumlaMerhaba,
şu an evli değilim.
Ama sevgilimle birlik yaşıyoruz. Biz belli başlı plan içerisinde birleştiriyoruz.
Zaten düzenli ödemelerimiz var oraya paylaştırıyoruz. Gerisi birikiyor. İhtiyaç halinde haberleşerek alıyoruz.
Paranın tek kişide birleşmesi ya da birleşmesi bana mantıklı gelmiyor. İki tarafta çalışıyor ve ortak yaşıyor ise karşılıklı planlarla iş çözülecektir.
Geri kalan ile ne istiyorsa yapabilir problem yok.
Teşekkürler.00 YorumlaKimse ayrılmak için evlenmez fakat bazı evlilikler vardır aşk ve saygı ile doludur. Öyle bir evlilik mevcut ise kesinlikle ortak hesap yapılabilinir. Zaten parayı sorun etmeyen bir ilişkide bu da sıkıntı olmayacaktır. Son olarak da iki tarafında tüm konularda söz hakkı olsa da illaki belli konularda üstünlüğü olabilir kişilerin ayrı ayrı. Bunu üstünlük kurma çabası olarak görmektense tatlı bir atışma olarak görmekte fayda olur. Evli değilim fakat böyle bir ilişki yaşamışlığım var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şimdi ben aileden öyle gördüm ama evlendiğiğim kadın müsrifse, har vurup harman savuruyorsa vermem tabii ki. Akd takdirde evlilikte senin paran, benim param ayrımı pek doğru değil. Ayrıca hepsini de vermem. Benim de yanımda bulunması lazım para ve kart.
00 Yorumla
+1 yılaşkım yani evli olduktan sonra karıda kocada oldugu farketmez sonuçta evli erkeğin fatura ödediğini görmeidm ya da pazara çıktıgını bunların hepsini kadınlar yapar erkekte verir yani parayı yarısını yeteri kadar yani bölyedir
12 Yorumla- +1 yıl
Evli erkeğin fatura ödemediğini görmediysen kesin jupiterin uydusunda yaşıyorsun.
- +1 yıl
@NeHaldeyiz ya canısı illaki ödüyordur ama %80i kadınlar öder
ben eşimin aldığı paraya karışmam, şükür zaten benden daha sıkıdır eşim alışverişlerini ona göre yapar bana sürekli para lazım olursa söyle der ben istemem ama genelde arada eşimin hesabına gönderirim para oda biriktirir borcumuz varsa kapatırız, gibi eşimin maaş kartını sadece eşime para çekmek için kullanırım,
10 Yorumlabana ona diye birşey yok o pararlar birleşecek evin ihtiyaçlarına gidecek, yok bana makyaj takımı al, yok dip boyam bitti 50 tl ver, yok porselen beğendim 1000 tl ona verlerim. onları geçelim. ben evlendiğimde, paralar benim ve onun birleşecek, ihtiyaçlar ne ise, giderilecek, en son şahsi, kişisel isteklere gelienecek, işte o kadar :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. Bizim evde bütün kartlar bendedir. Borçlarını, faturaları, vs işleri ben hallediyorum. Babam tutumlu değil bu yüzden kendisi bana verdi. Annemde bizden daha düzenli ve dikkatlısın o yüzden sende dursun diyor.
00 YorumlaEvin reisi benim, kira, fatura, ev ili ilgili ihtiyaçlar benden sorulur, ama parayı eşime değil anneme veriyorum😄
Aklı başında bir hatun bulursam neden olmasın😄00 Yorumla
+1 yılBen evliyim ama calismiyorum esimin nezaman ne kadar maas aldigini biliyorum odemeler varsa odenir birde bizim para kutumuz var evde orada belli miktar para olur hep. Ihtiyaci olan ordan alir.
00 YorumlaBunları düşünen bir insan evliliğe hazır değildir. Evlense bile yürütemez (bence).
22 Yorumla- +1 yıl
Evlenmek isteyen kim😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılGelirlerimin neredeyse tamamına ipotek koydu resmen :))
20 Yorumla
+1 yılgelir gider bellidir. .
Kredi elektrik şu yakıt mutfak masrafı bolusulur herkes birini oder kalan parada ortada toplanır herhalde. :)
tabi para kalırsa:)00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Eşimde yüksek limitli kredi kartı var, banka hesabından da istediği zaman para çekebilir. maddiyat konusunda sorun olmaz aramızda.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl-kadın olduğunuzun farkına varın.
-sizi istemeyen bir erkeğin peşinden koşup kendinizi küçük düşürmeyin, zamanınızı heba etmeyin.
-nazlanılacak zaman var, nazlanılmayacak zaman var, etrafınızdaki insanları bunun gibi şeylerle bıktırmayın.010 Yorumla- +1 yıl
abi ne diyon anlamadım
Cevap sahibi+1 yılerkekse : sevisin*
kadinsa : karsi tarafi bekletin ama yine de sevisin *- +1 yıl
evt tam bir saçmalık
Cevap sahibi+1 yılaşk'a inanin, aşk'a sizin gibi inanan adamla zaten tavsiyeye mavsiyeye ihtiyacınız olmayacağını bilin
yok ben inancimi kaybettim diyenlere tavsiyeler:
hiçbir şekilde erkek elinden çıkmış tavsiyeye kanmayın... bunların hepsi kendine ortam hazırlıyor.- +1 yıl
ok tamam tavsiyeye uyarım
Cevap sahibi+1 yılkadın olmak etkileyici ve çekici olmaktır, tabi ki sadece bu kadar değil ancak tanrı en başta sizi bu amaçla yaratmış; onları erkeklere nazaran daha zarif bir yüz, zarif hatlar, daha güzel bir ses tonu, daha güzel el ve ayaklar vermiş; bununla kadınlara söylemek istediği zarif ol, beğendir kendini. güzel olmak için mavi gözlere, sarı saçlara ihtiyacınız yok, kendinize en çok yakışan saç renginden önce en çok yakışan gülümsemeyi bulmalısınız. her kadın ayrı ayrı güzeldir, yeter ki bunu kullanmayı bilsinler; geniş kalçalı bir kadın kalçalarını kendine dert etmediği sürece güzeldir, buna uygun kıyafetler seçtiği sürece mesela. kendine bakan her kadın evet belki victoria secret mankeni olamaz ama mutlaka albenisi, çekiciliği vardır.
- +1 yıl
ne güzel konuşuyorsunuz :)
Cevap sahibi+1 yıliletişime geçmek ister misin?
- +1 yıl
isterim tabi ki:) durun ben gizliden çıkayım
Cevap sahibi+1 yılpeki
+1 yılYA birbirinin ne kadar maaş aldıklarını biliyordur illaki derlerki maaş günün ne zaman ayın 5 ne var ödenecek elektirk su vb sen öde öbürüde ayın 10 alıyodur dersek geriye atıyorum k, ira vb kaldı onuda sen öde ortak harcamada böle halledilir
00 Yorumla
+1 yılmaaş günü gelir gelmez hooop eşim çekiyor tüm paraları bankadan..
03 Yorumla- +1 yıl
ee sen nerden alıyon parayı
- +1 yıl
ee verirse kendisinden :( şaka be evli bile deilim.. ama bu durum eşinin karakterine bakar birazda.. eger ki fatura ve diger şeylerle ilgileniyorsa ve parayı havaya harcayan biri deilse, bir kısmını kendime ayırır, ona veririm gerisini.. ama yok sadece alışveriş sepeti ve kendisiyse tek taktıgı o halde aylık ev ihtiyaçları ve kendine harcayacagı bir miktarı ayırır gerisini kendime alırım..
- +1 yıl
doğru bir yaklaşım tebrik ediyorum ben olsam bende öyle yaparım
+1 yılMaaşını getirip elime saymaz ama evde durur ikimizde ihtiyacımız olduğu kadarını alırız ben çok aldığım zaman evde para bitti haberin olsun derim oda ertesi gün bankadan çeker öyle idare ediyoruz işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. yaa o çiftleirn arasındaki olaya bağlı ben vermiyorum maaşımın belli tutarını ortak hesabımıza aktarıyorum sadece
00 Yorumla
+1 yılmaaşlar bende toplanır , kredi kartı cıkartırım eşime limiti kadar harcasın
00 Yorumla
+1 yılKendim gibi memur olacak birisi bulmaya çalışırım. Kazancına el koymam ama parada vermem. Kendi parasını harcasın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBizim evde herkesin parası kendinde kalır görev dağılımı yapılır.
00 Yorumla Evlenince bende çlşıcgm için farketmez bana vermek zorunda değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kazandığım parayı kimseye vermem benden istiycek ve elime ayağıma dolanacak anca ozaman veririm sonucta sokakta kazanmıyoz kıymet bilsinler
03 Yorumla- +1 yıl
bence saçmalamışsın eşini niye süründürüyon ki
Cevap sahibi+1 yılSüründürmiyeyim demi? Oda beni yatakta süründürür o zaman 😂
- +1 yıl
valla eşinin insiyatifine bırakıyorum seni :)
+1 yılmecbur veriyorum derdi tasası kuaförü maskyajı bitiyor mu
14 Yorumla- +1 yıl
ama hepsi senin için sana süsleniyo. eşin hepsini mi alıyor
- +1 yıl
Hepsini alıyor mu derken pis sapık
- +1 yıl
sapık sensin ki yanlış anladın. paranın hepsini mi diye sormuştum.
- +1 yıl
Evet doymaz ki hiç
+1 yılBir ömür sermişiz önüne bunun yanında paranın lafımı olur...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılBen maasımın yarısını ortaya koyarim yarısını biriktiririm :) eşimde böyle yapsın
00 Yorumla Evli değiliz ama hesabı ben yapıyorum bende toplanıyor. Çok harcayan taraf erkek bizde 😂
00 YorumlaHer ayın son günü maaşım yatar o gün eve kadar maaşımla hasret gideririz eve gidince hepsine eşim çöker bir ay daha hasret başlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılKim daha iyi kontrol edecekse parayı almalı bence :)
11 Yorumla- +1 yıl
bencede
+1 yılBence maaş alındığı gibi masaya konulmalı giderler ayrılmalı kalan bölüşülmwli
00 Yorumlaiki kişi arasındaki dialoga göre değilir genelde kadınlar kartı erkeğe verir yoksa makyajına yetmez
00 Yorumlaönce ödemeler yapılır, hesaplar yapılır ev harcaması eşin ihyatrıcı için para verlir erkek te para alır
00 YorumlaEsnaf olduğum için ona bir ek kart çıkartırım.
Ne yapıyosa yapsın.
Hesabima kitabima kimseyi karistirmam00 YorumlaAdam alkolik ya da kumarbazsa paralar kadına değilse paralar erkeğe. Çünkü kadınlar parayı çarçur ediyorlar.
00 YorumlaAnnem gibi biri olacak da ölme esşeğim ölme çok zor kadınlarda toplanmalı para
02 Yorumla- +1 yıl
bu zamanki kadınlarda haklısın evet
kısaca cevap vereyim
evet
saklama amacı ne olacak00 Yorumla
+1 yılİhtiyaç meselesi, tabii ki verebilir/alabilirim. Giderler hep ortak olduğu gibi gelirlerde öyledir.
00 Yorumla
+1 yıltabi ki kimse kimseye tüm parasını vermiyordur ama bir ortaklık elbetteki söz konusudur.
Gastly.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yılYooo eşim bana verir birlikte birikim için birde alışverişi ben yaparım o yuzden
00 Yorumla
+1 yılbence verilmez gelecek için erkek de biriktirmeli eğer bir kadından birikilmiş paranızdan isterseniz sorun yaratabilir.
00 Yorumla
+1 yılBu aileden aileye değişiyor bazıları belirli bir miktarını ortak hesaba koyup kalanını kendileri harcıyor bazıları hepsini karı-kocasına veriyor
00 Yorumla
+1 yılBen maaşımı alıp kendi kartımı ödedikten sonra hepsini eşime eft yapıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
eşişnden para istiyor musun peki paran kalmayınca? sonuççta seninde paran isteyince vermem diyor mu?
- +1 yıl
Tabiki canım ne demek lazım oldukça isterim o da vermem vs demez zaten ama genellikle kredi kartlarını kullanırım
Hatta onun ek kartını çoğunlukla kullanırım ödemeleri o yapar benim onları takip edecek vaktim pek olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince eşime vereceğimi sanmam, tamamı bende toplanır; erkek dediğin ağırlığını koyacak aga...
00 YorumlaKadin parasiz birakilmaz. verilir nekadar lazimsa
60 Yorumlaben vermem gibi geliyor, zaten ne istese alırım ha bende durmuş ha onda
00 Yorumla
+1 yılilla konuşulur, kazançlar paylaştırılır. çok problem etmemek lazım bu durumu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet eşim çalışıyo memur maas kartı bende ama ihtiyacı olunca kredi kartı var istedigi bişey olunca alır ufak tefek şeyleri diğerlerini ben alrım artı parası bitince iveririm gayet de memnun halinden
00 Yorumlaevlilik bence paylaşmaktır ama evlenmediğim için cevap veremem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEsiime verirdim sorun yok bende alabilirim fark etmez ya da ikimizde paylaşırız 😊
00 Yorumla
+1 yılSorumluluğun cogu erkekte olmalı baka türlü boku cıkıyor. biliyorum yakınlarımdan
01 Yorumla- +1 yıl
normalde kadınlar tutumlu olmalı benim annem öyle yapıyor. bence annem olmasaydı babam işin içinden çıkamazdı
Eşime ne kadar lazımsa verebilirim ben sorgu sual etmem
00 Yorumlamanyak olma sakla paranı sanamı güvenip evleniyor ihtiyacı kadar verirsin
00 YorumlaBence ortak bir hesap olmalı oraya esit miktarda para konmali falan
00 Yorumla
+1 yılhepsini veririm o da bana ne kadar harçlık verirse artık :((
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılParayı ortak kullanıyoruz, ailenin bir bütçesi var, tüm harcamalar oradan oluyor.
02 Yorumla- +1 yıl
En güzeli sizinki
Cevap sahibi+1 yılAile bir anlamda ekonomik işletmedir. Geliri gideri dengelenmeli, para iyi yönetilmelidir. Boşanmaların çoğunda ekonomik sorunlar vardır.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılevlendikten sonra sen ben olmaz ki eve giren para ne ise toplamdır oda ikisinindir.
00 Yorumla - Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat