Eşiniz üni mezunu çalışmak istemiyor evde oturacak sizinde paranız yetiyor geçinmeye sorun olur mu
Yoksa kadın illa çalışacak ayakları üstünde mi duracak
Yoksa kadın illa çalışacak ayakları üstünde mi duracak
calısan esi seçerim calsımanın cinsiyeti yoktur 1 asgari ücret ile 2 kisi kartı zor doyar bütün yük erkege biner kadın calısması gerekir 2 tarafta kadın erkek sgk dolması lazım hadi var sayıyom kadın calısmadı yaslananınca calıstım için ben emekli yiycem ya esim ne yiycek kusumumu yiycek elbeteki calısan es isterim eve gelincede 2 miz atesli dakikalar geçirelim isterim ve muhabet hepsi bu ve sunuda söylemek isterim öyle kadınlar varki 3 erkegi cebinden cıkarır is calısmasında fakat kadın karsı cins diye kücümsenir isini iyi yapıncada içinden vay be kadına bak der hayran kalır :)
Yoo benim param yetiyorsa neden çalışsın ki geceleri göğsünde uyutsun film izlerken dizine yatırsın eve geldiğimde sarılsın durduk durmadık yerde öpsün beni ne gerek çalışmasına
Eşi üzerinde baskı ve üstünlük kurmak isteyen erkekler böyle bir şey ister
Tembel, üşengeç eş istemez
Cevap
58Cevap
Calisan es istemem.. kadin evine bakmali cocuguna bakmali o buyurken her an basinda olmali.. esine bakmali ve en onemliside kendine bakmali.. yuva sicak olmali!!! Komplike yaratik olabilir kadin ama bu kadari bile yorarken birde is hayatinda yipranmamali
İşe sadece ekonomik boyutuyla bakmak bence yanlış sonuçta evde oturan diye tabir edilen bayanlarda evinin işinden muaf tutmuyor kendini aslında azda şey değil ev temizliği yemek çamaşır ütü vs
Elbette çalışan bayanın işi çok daha zor hem mesai süresince isinde çalışıyor hemde evine gelince evdeki işlerinden de kendini muaf tutmuyor
ben zaten eşimin çalışması taraftarı değilim ama bu kesinlikle yanlış anlaşılmasın onun köle olarak kullanılacağı anlamına gelmez bu sadece eşimin kimsenin ağız kokusunu çekmesini istemem Allahın izniyle ben evleneceğim kadını kimseye muhtaç etmem
Kendine bırakırım. Çalışmasada olur çalışsada olur. Sonuçta erkekler olarak genel düşünce hanımlarımıza biz bakacağız bu şekilde düşündüğümüz için hiç sıkıntı yok.
Kadin disarda calismayacak. Kadin , evinde kocasina hanim ; cocuklarina anne olmali. Benim dusuncem budur ve asla degismeyecegini dusunuyorum.
Kadının çalışmasıni gerekli ve ihtiyaç olarak görmüyorum.
Mümkünse çalışmasın isterim, eşim.
Ama çalışmak istediğini söylerse de;
Kadın kimliğine/zihnine uygun bir iş/ortam olması şartıyla, tabiki de çalışabilir...
bence kadın sadece evde kolelık ıcın yaratılmamıs karıyerlı bı ıste neden calısmasın ama oyle hızmetcılıkmıs fılan onları demıyorum ama karıyerlı bı ıste benım ne kadar hakkım varsa onunda o kadaar hakkı var
vallah benim için sorun olmaz çalışsada olur çalışmasada ama cocuklara balamaz diye çalışmasın ya otursun evde
Ya çalışıınca ne olucak sapık iş arkadaşları ve patronlarını haricinde otursun evde kocasını beklesin.
çalışmasa daha iyi benim için eğer benim kazandığım para bize yetiyorsa ama çalışmak isterse eşim hayır çalışmayacaksın diye zorlamam karşı da değilim. yani çalışmasada olur hatta daha iyi olur
Kafasına göre 😄 kendi adıma konuşiyim benden fazla kazanan bir kadınla birlikte olmak istemem ki zaten kazanamazda herhalde ister çalışsın ister çalışmasın tek istediğim beni aç bırakmasın 😄
çalışsın ya evde oturup napıcak bütün gün. sonra ben akşam işten gelince benim kafamı şişircek.
istediğimiz şey o zaten!!
çalışcakmış kariyer sahibi olacakmış yok canım boşver
onun hayatında yük olmak istemem
EVLENECEK isem ev hanımı olacak.
çalışsın ilerde ne olacağı belli değil bunun sgk'sı var kariyeri var , var da var yani.
bundan iyisi şamda kayısı ne güzel işte birisi dışarıda çalışırken birisi de içeride çalışacak olması gereken de bu zaten yarın bir çoluk çocuğa karışınca daha da iyi olacak
Ayakları üzerinde durması daha iyi , ancak istemiyorsa kendi bilir.
Çalışmazsa başımızın etini yer en hayırlısı çalışsın bir işle uğraşsın ve çalışan insanın halini unutmasın :)
Ben evimi geçindiririm eşim çalışmak isterse de kendi tercihi ama çalışmaması daha iyi evi çekip çevirmek kolay bişi olmasa gerek. Çalışmayan eşler üzerinde üstünlük kurulacağı düşüncesindeki kızlar da yanlış düşünüyor (kendi fesatlığınız)
illa çalışacak ev hanımları boş boş işlerle uğraşıyor. Allah yatanı sevmez ben nefret ederim.
Beniml3 evli olacak kadin, ev kadınıdır İş kadını olamaz
geçinmeye yeter ama biriktirmeye yetmezse nolcak önemli bir durum olursa için çalışması iyi olur gibi :/
evde otursun ben ona bakarım oda çocuklarımıza baksın sonra çok güzel anlaşırız :)
ayaklarının üstünde durup durmaması beni ilgilendirmez. ben çalışıyosam oda çalışacak
İstediği kadar paramı yiyebilir. ya da paramızı hiç sorun olmaz. Ve ben çalışmaması taraftarıyımdır.
para yetiyosa sorun yok ama biraz daha para olsa çocuk olana kadar ve gelecek biraz daha rahat olsa iyi olurdu
Bu duruma daha çok kadınlar karşı çıkar diye düşünüyorum. Bir erkek maddi durumu yeterli ise çalışacaksın diye dayatma yapmaz eşine :-)
para yetiyorsa sorun yok ama o para hiç bir zaman yetmez ;)
bu onun kararı ama ev araba istiyosa çalışacak yoksa biz niye fakiriz demesin
İsterim sikinti yaratmayacaksa bana eve gelunce basimi sisirmesin yeter.
ister hatta çalışmamasını daha çok ister de kabul ettiremez
Kadın çalışır kendi ayakları üzerinde durur arabasını alır birikimini yapar hiç karışmam
valla maddi gücüm yeterse çalışmasına gerek yok, ama güçlü olması hoşuma gider
isteyenler var ama onlar ezmek ister
1 kadını ezmek istersem ona calısmamasını emrederim .. calısan kadın sgk sını doldurur emeklisini hak eder.. calısmayan kadın aç aç dolasır yaslanınca elden ayaktan düsünce cocuklarına muhtaç olur ...
@Muratyandanbakar tamam işte ben ne diyorum
eğer ev işlerini o yapacaksa neden olmasın
Sen yapacak değilsin ya kardeşim :)
@Sleeptogether ikimiz de çalışıyorsak birlikte yapacağız ondan öyle dedim
Güzel düşünce tebrik ederim:)
Çalışmak zorunda değil
Para yetiyorsa sorun yok
Para sıkıntı degil ise kendi bilir
farketmez ben ona bırakırım kararını
Geçinsekte geçinmesekte çalışmasını istemem
Asgari ücret geçindirsen evi olur :)
karar onun ben zorlamam