Ben kıskanırım olmaz mı dersiniz, yoksa farketmez herkes görebilir mi?
Yaparım, çünkü..
Yapmam, çünkü..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yaparım ki yaptım da zaten, ama birilerine bakın biz sevgiliyiz diye göstermek için yapmıyorum. fotoğraf hoşuma gittiği için yani hasetinizden çatlayın gibi mesajlar vermem ben :D
Sade esim olan kisinin resmini profil yapabilirim. Onun haricinde sosyal medyada bu tarz resimlerimi paylasmak istemem.
Yapmam. Ben bile yüzüne bakmaya kıyamazken... Ha şunu yaparım, facebook da ismimin yanına parantez içinde onun ismini yazarım...
Sırf profil resmi yapmak için manita bulacağım :)
Cevap
16Cevap
yapmam diyemem ama yapmak istemem çünkü herkes iyi düşünceyle bakmayabilri kıskançlık kin nefret duygularıyla bakanlar olabilir. böyle bir şeye mahal vermek istemem
Yaparım çünkü bu güzel kareyi herkesler görmeli.. cerceveletir boynuna da asabilirim. nolur nolmaz 😄
Yaparim.. ama sadece kisilerim gorebilir.. it kopegin kisilrimde yeri olmaz.. o dusunceyle bakarsak sokagada cikartmamamiz gerekir
Sevgilimle değil, ama nişanlım veya eşimle koyarım..
Başımın bağlı olduğunu duymayan kalmasın diye :)
Erkeğin profil resminde sevgilisiyle resmi olmasına rağmen erkeğe yazan haysiyetsiz kızlar gördüm ben. O yüzden sevgilime de yaptırırım kendim de yaparım
Kıskançlıktan artık midem bulanıyo. Niye koymucaksın ki ne güzel işte birlikteliğinizi herkes görsün.
Tabiki yaparım :) Çünkü sadece BENİMDİR O :) ki bunu herkes bilmeli. ona göre ayağınıda denk almalı herkes :)
Bulursam yapıcam da, tek başıma kurudum kaldım mı ne :)
çünkü fotoğraf haftalık değişir e wp grubunda mutlaka derin bir tartışma konusu olur
Eşim olursa birgün, bunu talep ederse seve seve yaparım. Şahsen gösterişle aram uzaktır...
yaparım cünkü yapmak istediğim icin babamla olanı da yaparım ya da en yakın arkadasımla ''sevgili'' olduğu icin değil. sevdiğim öyle istediğim için
Gerek var mi?
Whatsappe koymusum birseyi mi ispatlamam gerekiyor?
Yaparım o kadar kıskanç değilim sen söylemeden önce bunu kıskanmak aklıma bile gelmedi 😂
Yapmam abi.. Herkes benim namusuma, eşime bakamaz.
Bana özel o, kendimden bile kıskanırım.
Yaparım hatta sevgilimle olan fotoğrafıda yaptım ailemden kimse bilmediği halde :D
yaparım çünkü herkes sevgilimden uzak dursun ve benden de 😈😈
Yaparım. Yaptım. Çünkü mutluğumu herkesle paylaşmak isterim.
Bence bazı şeyler özel olmalı ya evli bile olsan ben koymam koymadımda ilşkisi var bile yapmamıştım
Yapabilirim de yapmayabilirim de.. Nasil ciktigimiza ve ruh halime bagli.
Buraya bile koydum, gerci ikimiz de giriyoruz ' nisanlim ' .
Yapmam yani manitalar yanimda kiz gorurse yuz vermezler.
İlişkimizin ilerleme boyutuna bağlı.
Buyuk bir zevkle yaparim tabiki..
yaparım niye yapmayım ki:D
Yaparım neden kıskanayım yanimdaki adamı 😂
Yapmamam için bir neden yok 😃
Yaparım herkes onu benım yanımda görsun
Olan var olmayan var.
yapamam çünkü babam görür :D
Hic yapmadim ama olabilir
Nisanlimla ve esimle cekindigim resmi yaparım
Yaparım çünküsü yok bunun
Ciddi dusundugum biriyse yaparim
Sevgilim ve nişanlımsa yapmam eşimse düşünürüm.
Herseyin zamanı var...
koyarım sakıncası yok
Yaparım çünkü o benim 😍😍
Sevgilimle yapmam nisanlım veya esimle yaparm
Yaparım çünkü heryerde o olmalı
Neden yapılmasın olur tabi
Yaparım
yaparım tabii ki
Hoş olurdu.
Gerek yok yapmam.
Ben kıskanırım olmaz
Yaparım çünküsü yok.