Bayılıyorum bu iste yönetiminin şirinliğine. Altın örümcek yarışmasına aday olunuz oyum size:)
Kızlar masajı niye bu kadar severler?
Bayılıyorum bu iste yönetiminin şirinliğine. Altın örümcek yarışmasına aday olunuz oyum size:)
Masaj diyip geçmeyin masajın bir çok çeşidi vardır :) Benim ihtisas alanım soft masajdır...bu bilgiyi google filan bulamazsınız boşuna araştırmayın :) Bazı insanlar mutlu sonla biten masaj manyağıdır bazıları değildir...Benim demek istediğim şu ; eşiniz yada sevgiliniz işten gelmiş ve yorgun gibidir bu durumda cinsellik düşünülmedende eşinize ufacıkda olsa kısa süreli bir masaj yapıp rahatlatabilirsiniz en azından ona değer verdiğinizin göstergelerinden birisidir...
Hayatın güzelliklerini her alanda yaşamak gerekir eğer masaj konusunda ortak bir hoşlantınız varsa bundan çekinmeyin erinmeyinde ama karşılıklı tabii :)
dünyanın en zevkli işidir masaj hem bedeni hemde ruhu rahatlatır, bayanlar kendi vücutlarının bir başkası tarafından okşanmasına bayılırlar o yüzden masaj vazgeçemedikleri tek zevkleridir çoğu bayan için güzel bir masaj sıradan bir sexten daha iyidir hatta, neredenmi biliyorum ;bu konuda uzmanım çünkü ve bir dönem profosyonul olarak yapmıştım
Bana yapılmasını da severim, ama yapmayı daha çok severim, altımda keyiften kedi gibi mır mır sesler, bazen aromatik yağlar... ayin gibi gelir.
Taylandlıların kasları varsa, bizim de var, ve kaskatı olmuş kasların mıncıklandıktan sonraki o gevşeme hissini hiçbir şeye değişmem. Genelde oturarak çalışan biri olarak masajın faydasını yok sayamam.
abow
masaj harika birşey bütün kaslarını gevşetiyor, inceliklerini bilen biri yaparsa güzel bir uyku çekmiş gibi oluyorsun, daha hafiflemiş hissediyorsun. sevilmemesi için bir neden göremedim :)
benim nedne sevmedigimi degil, kızların neden sevdigini soruyor başlık:)
bende kızlar adına sevilmemesi için bir neden göremedim demek istedim zaten, sizin adınıza cevap vermek ne haddime.
Cevap
12Cevap
Ben normal masaj gitmiştim ne olur ne olmaz diye de altına ipekten tanga giydim fermuarlı havlunu sarılıp yattım içeriye sexy erkek girdi hemde yeni işe başlamış yani bitmek beni elliyecek baktım ellerini ağlayıp bacaklarımı masaj yaptı sonra yavaş yavaş elini üstüme götürerek kilodumun fermuarın açtı ve çıkardı ben zaten 3 tane resmen ipe bağlı tül gitmiştim elini uzatsa masaj yapardı fakat o çıkartmayı tercih etti ben demekki böyle gerekiyor diye düşündüm göğüslerimi belli eden sutyenimi çıkartıp beni sırt üstü dönderdi sonra yavaşça havlunu çıkarttı ben çırılçıplak kaldım çok sexydim fakat adama karışmadı m daha ilk olduğu için belki bilmiyordur diye düşündüm sonra bacaklarımı ayırıp masaj yaptı fakat öyle iyi yapıyordu ki sanki seks yaptığın erkeğin üstüne oturmuşsun oda seni emeğinin altından bacaklarınla oynuyo, seviyor gibi bir his bıraktı dahası nda vücudumun her yerine masaj yaptı sonra bana dudak masajı ister misin dedi ben one ki dediğimde dur gösteririm deyip sexy ce dudaklarıma yapıştı ve sevmiştik sonra kalkıp beni takip et dedi ve tek kişilik minik bir k üvete girdi ben cirilciplakdım orda bekledim bana gel dedi ben acaba nereye gelinim dedim benim elimden tutup çekti ben k üvete düştüm sonra beni kendi üstüne ssırtım gığüslerine gelecek şekilde yaptırıp heryerimle oynadı bacaklarımı ve vücüdümü oluşmaması mükemmeldi seans saatim bittiğinde kalkıcakken baktım beni k üvete kelepçelemiş o da nın kapısında temizlik te kartını koyup kilitledi ve masaj salonu kapatıldığında gece yarısıydı ben uyuya kalmıştım bana seks oyuncaklarını takıp yatağa bağlamış uyandığım da bir köpek gibi vücüdümü yapıyordu yanımda duran kırbacı alıp sırtına vurdum ve daha çok sexy keşfi göğüslerimi yaşamaya başladı ben vurdukça o sexy leşti en sonunda sıkıştık çok eğlenceliydi o gün sen sonra masaj salonunda bol yükte para yatırıp artık o adımı sadece bana masaj yapması için satın almıştım artık o benim fantazi köpeği mis yarın bir daha gidicem bu sefer *************************yapıcaz
Aslında düzgün cevap vermem gerekirse; çekici bulunan erkek tarafından yapıldığında bir nevi ön sevişme oluyor kadın için. Ve hepimizin de bildiği üzere kadınlar ön sevişmeyi severler.
(Bir de reklamlar sayfa içerisindeki kelimelere göre otomatik seçiliyor. 100 kere masaj diyince geliyor yani cidden. )
Yapmayı da yapılmasınıda sevirim nedeni ise rahatlatıyor ve gevşiyorum daha ötesi var mı:)
mıncıklamak yani...ıyyy:)))
Soruyu görünce; "biz yapmayı sevdiğimiz için olmasın?" diyecektim ama sen daha sorunun içinde benim cevabı öldürmüşsün üstadım :))))
Ben de sevmem sahsen.Ama erkekler olsun diye biterler, kulunclar falan.Ona ters bana herkes gel iki dakika masaj yap diye kafami sisirir.Sonunda isin cozumunu buldum masaj aleti aldim.Isteyenlere makul ucretler karsiliginda iskence ediyorum:P
Kesinlikle aynı kafadanız sayın moderatorum:)
de bana niye yorumum icin eksi puan vermisler anlamadim ki? bu yeni moda mi..
sen mi sevmiyorsun :)
yapmakta yaptırmakta güzel bence
yapana göre de degisir tabi
Sevgili MarquisDeSade,
Reklamları Google'daki olağanüstü örümcekler yerleştiriyor sorulara. Poe'nun Altın Böcek'leri gibi çalışıyorlar.
KizlarSoruyor.com Ekibi Moderasyon Müdürlüğü Daire Başkanlığı
bence cok zekice olmuş. Bir de tıklasak iyi olacak bari site para kazansın. Teşekkürler moderasyon dair başkanım:)
masaj kasıntıyı alır.. insana kendi ellerinin dışında kendisini seven o na kendi elleri gibi yararlı olan eller olduğunu hisseder.. kaslar gevşer... yalnızlık hissini alır... güven duygusu verir eller..
Ben de masaj seven kızları seviyorum ve bunu hiç sorgulamıyorum. Ten meselesi olabilir ama.
masajına gore değisir
karşı taraf istemedikçe hadi gel sana bi masaj yapıyım moduna girmem ama kendime yapılmasını çok severim ;)) mmm evett düşüncesi bile vücudumdan hafif bi rhtlama hissi geçirdi ;)))
reklamın değişmiş buarada. islami evlilik sitesi ;)
kadınların hepsı dıye konusmasak benım sınır oldugum onume bırının uzanıp masaj yaparmısın demesı yada bıyerım agrıyor dedıgım zaman gel masaj yapıyımde gecsın demelerıdır...
ahahahaha işte aynı hissiyat bende de olusuyor:)
Ha ha beyimizin işine gelmediği için bek sinirlenmiş bu duruma.Evet masaja bayılırım.Masaj yapılırken tüm vücudum rahatlar.Hatta uykum bile gelir.Çoğu zaman masaj yapılırken uyuya kalırım...
Masaj yapmaktan nefret ederim ama biri benimle sabaha kadar oynasa sırtımı filan kaşısa hayır demem. Yalnız olduğum dönemlerdeyse masaj yatağım imdadıma koşar, 45 dk lık seanstan sonra kuş gibi kalırım.
tek kızlar değil erkekler hatta her yaştan insan sevebilir bunu çok klişe bir cevap olcak ama bu böyle npcan
Karşı cinse yapılan masaj sadece masaj değildir.. :)
Futbol asla sadece futbol degildir:)
Hepsinde default olarak var ve genlerin getirdiği bir şey olmalı.
ohaaaaa ben farketmemiştim...:) cok iyi ya hamam ve masaj reklamı almışım:) Cok iyi:)
site para kazansın ki biz de eglenebilelim di mi? hadi tıklayın linke gençler:)
sırtım ağırıyor. eskiden ben de senin gibi düşünürdüm ama şimdi neden lazım birşey olduğunu anlıyorum. ayrıca sevdiğim insana da karşılıksız masaj yaparım.
Insan rahatliyor baska bir aciklamasi yok sanirim.
Masajı sevmeyen mi var...
bence güzel birşeey valla neden sevilmesinki
romantik geliyor
En İyi Cevaplar