Arkadaşlar size belki saçma gelebilir. yine de görüşlerinizi merak ediyorum. instadan tanıştığım kapalı bir kıza masaj teklif ettim işi geregi sırtı omzu agriyormus. çok iyi olur dedi. ailem bir ay sonra gidecek ev boş olacak gel seni bir rahatlatirim dedim (bu arada fizyoterapistim). hatta bir de sızıp kaliyormusum 😀 dedi. ben de benim yatakta yaparım o zaman orda sizarsin dedim. olur dedi. ilkten ağzını aramak için masaj yagla yapılır biliyorsun dimi dedim. yok elbisemi çıkarmam dedi. ben de elbise üstünden de yaparım yine de sen bilirsin dedim. sonra bakarız dedi. sizce niyeti gerçekten geçmek bilmeyen sırt ağrısını mi geçirmek. bu kadar saf olabilir mi sizce.(kız bu arada bildiğiniz tesettürlü)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Pis misin nesin ya, niyetinin ne olduğunu söylesene, hayır onunla yatmak istediğini anlıyordur da gerçekten masaj ayağına ilk buluşmadan üzerine atlayacak bir mahlukat olduğunu anlamıyordur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEve gelip sadece elbisenin üstünden masaj yapacağını sanacak kadar salak olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen naza çekiyor. Ya da eve hiç gelmicek de şu an konuşarak kendini tatmin ediyor da olabilir😂
023 Yorumla
Soran+1 yılNe biliym. sizinkiler bir gitsin hele olur dedi
Cevap sahibi+1 yılBak gör demedi deme kesin kendini tatmin ediyor şu an. Bu şekilde konuşmak hosuna gidiyor ama gelmeyecek sksjdkdjsks yapmisligim var çünkü ordan biliyorum sksnsksk
Soran+1 yılDiyelim ki geldi. bu arada her gün günaydın mesajı atıyor ve geçenlerde şey dedi sen kızlara falan masaj yapıyor musun dedi neden dedim belki kıskancım o yüzden dedi 😀
Cevap sahibi+1 yılBence gelirse hafif ileri gidebilirsin ama çok da ileri gitme ters tepebilir. Direk ilişkiye girmek istediğini sanmıyorum ama sevişmek istiyordur o kesin
Soran+1 yılHoslanti da var gibi. gelir mi sence
Soran+1 yılBenden hoşlanıyor yüzde doksan. trip falan da atıyor çünkü goruldu atinca 😀
Cevap sahibi+1 yılHoşlanıyorsa gelir bence
Cevap sahibi+1 yılAma kızı korkutma. Çok ileriye gitmeyeceğini düşünmesi lazım
Soran+1 yılİşte sonra başıma bela olur mu bikac ay sonra ayrılmak istesem. ya da ilgiyi azaltsam
Cevap sahibi+1 yılKendine mecbur bırakacak bir şey yapmazsan olmaz bence. Tabi kişiye göre değişir. Sen de kızı kullanmak için şey yapma yazık be
Soran+1 yılYoo bekaretini bozmam. tabi bozulmadiysa
Cevap sahibi+1 yılBozulduysa hiç bela olmaz zaten, alışık demektir. Bozulmadiysa da bozmazsan da sıkıntı yok
Soran+1 yılŞantaj falan yapamaz dimi 😀
Cevap sahibi+1 yılVaaay be bundan korkan erkek de ilk defa gördüm sksksksk Ne dicek bana zorla sahip oldu falan mı sksksksks
Soran+1 yılBozulup bozulmadigini nasıl anliycaz 😃
Cevap sahibi+1 yılBozulduysa birlikte olmak ister zaten. O istemezse hiç elleşme
Soran+1 yılSakso falan yaptırayım dimi
Cevap sahibi+1 yılLan yavaş önce bi masaj yap sksksksk
Soran+1 yılLa yapacam zaten yarım saatte gevşer mi sence
Cevap sahibi+1 yılAhahahah ne bileyim lan ben 😂😂
Soran+1 yılSen gevşer misin 😃
Cevap sahibi+1 yılYapma yanarız sksksksm
Soran+1 yılBen seni söndürurdüm 😀
İkiniz de saf değilsiniz (:
05 Yorumla
Soran+1 yılBen saf değilim zaten de. hani masaj yaparken çaktırmadan ileri gitsem
Soran+1 yılNasıl bir tepki verir. instada konuşurken arada mesela cinsellikle alakalı çok ufak yokluyorum. senj sopalarim bak diyor 😀
Soran+1 yılNeyi yazıyorum. ben kızın nasıl biri olduğunu merak ediyorum
Soran+1 yılBenden hoşlanıyor da olabilir mi. her sabah günaydın mesajı atıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılsenin niyet ne esas :)
fizyoterapistler masaj isteyen insanlara saf salak mi der mesela :)02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki öyle değil ama sen kız olsan yeni tanistigin birinin evine tek başına gider misin ikiniz de teksiniz. atesle barut düşünmez misin. her sabah günaydın falan da yazıyor hoşlanıyor mu acaba anlamadim
- +1 yıl
bir kadinla bir erkek bulusacagi zaman koloni olarak bulusmuyorki :)
guzel anilar bunlar anin tadini cikart
İnstagramdan tanışıp hiçbir kız iyice tanımadan bir erkeğin evine gitmez kendince eğleniyor gibi geldi 🙄
015 Yorumla
Soran+1 yılYok ya baya ciddi ciddi her sabah günaydın yazıyor işe giderken. gorukdu attigimda trip atıyor
Soran+1 yılYa çok saf. ya beni baya beğendi ya da kendi de yiyismek istiyor. anlamadim
Soran+1 yılYoo ben bekaretini bozacak kadar ileri gitmem. telefonu falan da uzak tutmaya çalışırım onun
- +1 yıl
Şu açıdan da bakın lütfen olaya. Psikolojik problemleri olabilir yakın zamanda travma yaşamış olabilir. Bunların etkisinden dolayı da bu kadar çabuk av olmuş olabilir bana kalırsa bir şey hissetmiyorsanız ki anlattığınız kadarıyla kız beğenmiş bir şeyler hissediyor. Onunla konuşun, sevişmek istediğinizi belirtin.
Soran+1 yılDirek dersem engeller belki
Soran+1 yılAnladım neyse 😃
Soran+1 yılAma niyeti sevişmek olmasa bile yarım saat masajın sonunda hafiften ileri gitsem tepki gösterir mi yoksa salar mi kendini
Soran+1 yılYoo daha beş gün oldu konusali. bazen ben cinsellik konusu tam olmasa da ufaktan açar gibi oluyorum sopalarim diyor 😀
Soran+1 yılAma kız büyük ihtimalle hoşlanıyor benden. kiskanmalar falan. nerdesin diyor hastadayim diyorum kız mı diyor
- +1 yıl
Beş günlük konuşmada evinize gelmeyi kabul ediyor olması çok ilginç. Kızları az çok tanıyor isem hiçbir kadın 5 günlük flörtte eve gelmeyi kabul etmez. Niyeti varsa dahi ağırdan satmaya çalışır 😅 Gözlemleyin bakalım, bana kalırsa ilerleyen süreçlerde şeffaf olun. Niyetinizi belirtin. Yine de karar sizin 🙏
Soran+1 yılTeşekkürler
O kadar saf olamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamiyorsunki kızları. masaj yaparken hafif ileri gidersem saçma sapan sen napiyosun ya falan der mi
+1 yılAva giderken avlanma
015 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Tecavüz etti der
Soran+1 yılKanıt?
- +1 yıl
Gerçekten tanımadığın birine masaj mı yapmaya çağırıyorsun
Soran+1 yılO iyi olur dedi ben de ne diyim. her gün günaydın mesajı falan da yazıyor hoşlanıyor gibi anlamadım 😀
- +1 yıl
Uyanık ol
Soran+1 yılNe konuda. ses kaydı falan gibisinden mi
- +1 yıl
İlk defa buluşacağın biri. sızıp kalmaya da niyetli
Soran+1 yılEe yani hocam açık konuş 😀
- +1 yıl
Üstüne kalır, para ister, şantaj yapar
Soran+1 yılİşte bunun için kanıtı olması lazım video ses kaydı gibi. nasıl kanıtlayacak
- +1 yıl
Mesleğini kullanıp bir şeyler yaşamışsın sonuçta. doktor raporu alır.
Soran+1 yılSi kmeyecemki 😀
- +1 yıl
İyilikseversen ayrı. ilk defa buluşacağın birini karşılıksız iyileştirmen takdire şayan
Soran+1 yılYa hayır en fazla sakso veya arkadan yaparım. kendimi zora sokacak topa girmem
Saf bu ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSimdiki kapalilar kendini aşmış.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen saf değilim zaten de. hani masaj yaparken çaktırmadan ileri gitsem
Soran+1 yılNasıl bir tepki verir. instada konuşurken arada mesela cinsellikle alakalı çok ufak yokluyorum. senj sopalarim bak diyor 😀
Cevap sahibi+1 yılBenim kapali bacilarimi yoldan çıkarıyorlar
Soran+1 yıl😀 ne alaka ya aklı yok mu. sen yeni tanistigin birinin evine sırf fizyoterapist diye sırtımı rahatlatayim diye masaj yaptırmaya gider misin
Cevap sahibi+1 yılVermeye niyetim varsa giderim
Soran+1 yılİşte ne biliym. ileri gideym mi masaj yaparken sence
saf olabilir
013 Yorumla
Soran+1 yılYok artık 😃 sen gider miydin
Soran+1 yılNasıl anliycam. fotolari hep tesetturlu. fotoların altında abaza yorumları da yok ama takipçi ve takip sayısı 700 e 600 .340 tane arkadaşlık isteği varmış ss yaptı attı bana ben sorunca
Soran+1 yılBenim de tanımadığım çok kız var instada. googledan aratsam nolacak ailesinde babası dovuyormus hep öyle diyor
Soran+1 yılHayır sen sordun diye söyledim yok gerçek gercek. fake olsa nolacak 😃
Soran+1 yılYa kızla gorusucem zaten. ayni kız değilse neden evime çağırayım. anlik foto da atıyor
Soran+1 yılBen kızı zor durumda bırakacak bişey asla yapmam kızlığını falan bozmam o aşırı istemediği sürece
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne