Yazik
Kakasini hiç çekmiyor?
Yazik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tv'de hep vardır ya bu konu. kocam klozetin kapağını kaldırmıyor diye psikoloğa giderler. hep dalga geçerdim ama öyle bir anlatmışsın ki kusmak üzereyim. gerçekten boşanma sebebi. senin yerinde olsa temizlemezdim. bakalım napıcak. poposunuda düzgünce temizlemezse birlikte olma. midem bulanıyo pis bir adamla olamam de
Annesinin eğitilmemiş ayı yavruları onlar. Ayy kusura bakma bu konuda hassasım müslüman müslümana pisliğini göstermez. İşte çocuğuna tuvalet eğitimi vermemiş kendi kendine büyümüş çocuklar akıl edemiyorlar bunu. Peki misafirliktede böyle mi eşin
Bu tip temizlik gibi özellikler insanların sonradan kazandığı özellikler olmuyor maalesef. Küçükken ailesi tarafından ne öğretildi ise öyle devam ediyor. Böyle b. ktan işlere yorum yapmak zor. Allah yardımcın olsun. Ne güzel hala da sevdiğini söylüyorsun.
Sen soruyu Aşk ilişkileri kategorisinde sormuşsun ama bu bildiğin B. k ilişkisi olmuş :\
Allah yardımcın olsun.
Cevap
20Cevap
Rabbim sabır versiin... bitanede bende var.. ben evlerine geldiğimde temizliknedir bilmiyorlardı... şimdi bana hava atıyolar...
Vay haline o zaman
@nedennicin vay ki ne vay...
ben kadın olsam öyle adamı birgün çekmem isterse feriştah olsun en nefret ettiğim şeylerdir banyo tuvalet temizliği mikrop herif birde onla aynı yataga giriyorsun b*k böceği herifle öeaaaaaykkkkkkkkkk
Kusura bakmasın da belki elini bile yıkadığı yalandır. Ya yorum yapamayacağım zira beynen daha fazla düşünmek istediğim bir konu değil.
Yazıklar olsun, onunla derhal aynı yatakta yatmayı bırakmalısın yoksa asla durumun vehametini anlamaz.
Pis insanlardan nefret ediyorum tahminimce sadece wc pisliği yoktur onun kokuyordur terli pislik ıııiiyyyy boşanma sebebi hiç gözünün yaşına bakmam pis insanların
Temizlik imandandır diyorum daha fazla söylenecek şey yok sanırım
Anlat durumu baktın laf dinlemiyor boşan. Daha önce bilmiyormuydun bu boşverci huylarını sanki.
Eşim böyle bir şey yapıcak tuvalet kapağına zamk surerim
Yok artık insan değil o. Hayvan bile pisliğini kapatıyor asjs
Bol pislikli bir derse ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
cidden çok kötüymüş ya.. :( onun kafasını al onun pisliğine sok bence... anlasın
okurkan midem bulandı, siz pislikten ölürsünüz kısa zamanda :)
bu soru şimdi aşk ilişkileri kategorisine mi giriyor?
ıyy uyy oyyy öff köff
cok kötü yaa. daha ne diyim
o bir hastalık emin ol.
bazen işyerinde olur başımıza gelir koca adam girer tuvalete
ama temizlemeden cıkmış
terbiyesizlik ve
hastalık kesin.
Ne boklu kocan varmış utanırım ya eşime tuvaleti öyle hayatta bırakamam.
Allah yardımcın olsun Nasıl bir hayvanmış
Ben hayatta öyle bırakmam utancimdan olurum
Abartmıyorsun. Eşinin yaptığı ğrenç bir şey.
anne baba terbiye vermemiş ne yazık ki
Bu şaka mı ya 😅😅 şu an kahkaha attım resmen
sifonu çekmiyo desene
Dahili'ye Bölümümü Yan Tarafta
iğrenç ya soğudum
Pisliğin tekiymiş ya
adam uçmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar