Anlasamayacagiz dedi ve ayrildi ben cok yazdim cok uğraştım cevap yazmiyordu olmaz istemiyorum diyordu çok katiydi. Sonra baktim ogrendim ki benden ayrildiktan sonra kendine sevgili ariyormus cok yikildim. Hatta benim israrli barisma cabalarimi bazilarina anlatmis cok kizdim ve arayip agzima geleni soyledim. Sonra pesini biraktim aylar gecti hatta onu unuttum tam mutlu olmaya basladim yasam sevincim yerine geldi ki bir de baktim is yerime bir cicek geldi beni terkeden eski sevgilimden. Inanilir gibi degil.
simdi ise beni unutamadigini guzel anilarimizi hatirladigini ve pisman oldugunu fazla tepki verdigini söylüyor ariyor yalvariyor. Ben olmaz sen bende bir duygu birakmadin diyorum , ne yapayim ayaklarina mi kapanayim diyor.
Bu 2 ay kadar surede bir cok kizla görüştü bazilarini farketmistim,( meslegi etiketi ve maddi durumu yuzunden bir cok kadin kiz zaten ona ilgi gosteriyor bulmasi zor olmuyor tabi bu arada biz ayni meslekteniz ve maddi durumum benzer yani onun parasi bana bisey ifade etmese de diger kadinlara cok sey ifade ediyor) bu durumda ve bu kadar kiz bollugunda bana geri donmesi sizce iyiye isaret mi yoksa kötü mü? siz olsaniz ne yapardiniz?
simdi ise beni unutamadigini guzel anilarimizi hatirladigini ve pisman oldugunu fazla tepki verdigini söylüyor ariyor yalvariyor. Ben olmaz sen bende bir duygu birakmadin diyorum , ne yapayim ayaklarina mi kapanayim diyor.
Bu 2 ay kadar surede bir cok kizla görüştü bazilarini farketmistim,( meslegi etiketi ve maddi durumu yuzunden bir cok kadin kiz zaten ona ilgi gosteriyor bulmasi zor olmuyor tabi bu arada biz ayni meslekteniz ve maddi durumum benzer yani onun parasi bana bisey ifade etmese de diger kadinlara cok sey ifade ediyor) bu durumda ve bu kadar kiz bollugunda bana geri donmesi sizce iyiye isaret mi yoksa kötü mü? siz olsaniz ne yapardiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer