+Para nerde? _Para önemli değil yeaaaaa buluruz elbet +Araba nerde? _Kaçmak için arabaya mı ihtiyacımız var yeaaa hadiiii +Dur ben sana en iyisi taksi çağırayım da sen burdan direk eve ya da otogara artık neresi nasipse sana, tel. numaramı biliyorsun zaten;ama gidince arama olur mu, hadi bakalım iyi geceleeerrr...
kız önce gidelim cok uzaklara dicek evet sende uyup gideceksin gittiginiz yerden işsizz gücsüz kalcagınız için sen adammısın bir karıyı bakmaıyon diyip bıraacak seni evine geri dönecek olan sana olcak oyuzden gerek yok kızların lafınla biyere gitmem ulee
Kaçmayan top olsun mu derdim adres verirdim ve ciddi ciddi söylerdim kendime hiç kız kaçırmadım ama arkadaşıma kaçırmıştım evli şimdi çocukları da var adını benim ismimi koydular çocuklarına her halde hepimize birazcık deli cesareti deli gücü deli yupisi lazım hadi kaçalım dediler de ben mi kaçırmadım valla kaçırırım deliyim uleynn gözü kara deliyim yakarım kızlar soruyoru da yakarım :D :D
sevgilim yok :) ama olsaydı ve oyle deseydi kaçardım giderdim.. Mahmut Tuncer'le Nasipse Olur programına direk giderdim orda bir halay bir gelinlik bir damatlık kısacası dugun dernekti derken bir bakmışın çoluk çocuga karışmışız :) Ah şu hayaller...
Bilmiyorum ki onu seviyorum ama ailem var onlari dusunmek zorundayim onu birakmam her türlü yaninda olurum esi olarak hayatinin sonuna kadar onunla kalirim ama kacmam
Benim için saçını süpürge edip çalışan, adam olayım diye uğraşan annemi bırakıp hiç bir yere gitmem bu saatten sonra. O bir kere olur. Anneden değerlisi yok bu hayatta.
En İyi Cevaplar