Kim ile muhabbet ettiğine bağlı. Zaten bunu söylemene gerek yok. Sevgilin kimin kendisine başka gözle bakacağını, kimin gerçekten sırf konuşma maksatlı konuşacağını bilir. Büyütecek, kafaya takacak bir durum yok. Tabi herkes için bu geçerli değil ne yazıkki. Güvensiz bir ilişki varsa iki tarafta engeller. Bazen engel olmak ve önceden tedbirini almak da iyidir. İnsanız neticede. Uzun süreli arkadaşlıklar yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilirde. Hepsi ne kadar yakın olduğun ve ne sıklıkla konuştuğuna bağlı. Kısacası söyleyeyim. Sevgilin varsa zaten arkadaşla pek işin olmuyor. Vaktini sevgilin ile geçirmek varken ne diye başkası ile konuşayım.
Baş başa görüşmelerine izin vermem. Onlar masum olsalar da şeytan masum değil... Akıllarında olmayanı akıllarına getirir teke tek kalmak. Arkadaş ortamında kalabalıkta görüşebilir...
Hoş bir davranış değil ama iş arkadaşı komşuluk arkdsligi gibi birebir yuz yüze bakilcak kisilerde once sevgilisinin olduguni bilmeli ve sevgilisiyle tanismis olmali ve sevgilisi yanindayken sohbet ortamali olmali Öbür türlü hic hos bir yaklasim degil çiftlerin ayri arkdslarla takilip kanka arkds olmalari
Ayağını yorganına göre uzatıp öyle konuşacak. Canım cicimli tek laf edemez o ayrı mesele zaten. O eski samimiyetini de hayatta sürdüremez çünkü eski günler eskide kalmış olacak. Şayet bunları kabul etmezse kapının yolunu biliyordur. Çünkü ben o kadar geniş olamam.
Vurucağım ama acımayacak söz mü. Çoğu kızın için de bastırdığı dürtülerden ötürü ülkemizde duygusal ve fiziksel kaşarlık bayağı tavan. Kimsenin alnında bu yazmayacağına göre yapıp yapmayacağı yazmayacağına göre ben su testisi kırıldıktan sonra ne yapayım bu yüzden pek sıcak bakmam aynısını o da bana yapabilir ve pek ala dediğine uyarım sonuçta bende ondan bunu istemiştim. Bu kadar basit.
şimdi buraya elim evet izin verirdim oda insan sonuçta diye yazmak istiyor ama gönlüm l*n bu kadar gevşeklik olur mu , ben yeri geliyor yastığı kıskanıyorum benden daha çok ona kafasını yaslıyor diye nası elin adamıyla arkadaşça konuşacak bir de biz erkekler bu konuda yavşaklık yapıoz ne diyeyim eğer birinden en ufak hoşlandıysak zaten fırsat kolluyoruz bunu bile bile kim izin verir şimdi...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben onu kendimden kıskanırken bir başkasiyla hem de onla konuşma amacını bildiğim bir lavukların konuşmasını istemem ve oda benle sevgiliyken konuşmaz ön yargili olabilirim. ama. biz erkek milleti bir kızla konuşurken amaç bellidir şimdi edebiyat yapmayın boşuna biz sadece arkadaşız diye kız için arkadaş olabilir ama biz erkekler için kızdan arkadaş olmaz bize ya bacı olur ya eş ya sevgili ya da akraba başkası ters
ben izin vermem şahsen. ben nasıl kızlarla samimi olmuyorsam onun da erkeklerle samimi olmaması gerekiyor diye düşünüyorum. he sevgilim yok orası ayrı mesele :D olunca artık düşünürüm :D
Kaybetmeye yakın olan adam izin verir istemesede verir ama siz siz olun beyler kaybetmeye yakın taraf olmayın tavizler sakın vermeyin en suskun kız bile fırsatını buldugunda size yanlış yapabilir. erkekler sevmeyi cok iyi bilir kızlarsa vefasızlıgı.
konuşabilir neden konuşmasın seviyeyi kız belirler kardeşim. Kız bana " :D " böyle gülerse bende öyle gülerim " :) " böyle yaparsa bende öyle her zaman kız şekillendirir sohbeti
Sitede :Tabiki evet, konuşabilir noolcak ki? Gerçekte: O kızın 3 yıl önce oturduğu masanın sağındaki tabloya neden bakiyosun, tamam anladim sen onu seviyosun 😂
Karsi cinsten bir benimle konussun ne gerek var arkadasa :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Konuşabilir. O da sadece gerçekte okul arkadaşı olur, yolda görür kısa bir muhabbet olur onun dışında Facebook veya Whatsapp gibi sosyal medya üzerinden konuşmaları katiyen yasak.
gönül ister ki vermemek bu çok can sıkıcı can yakıcı bir durum. ama karşındaki insan bu durumun senin için ne kadar zor ve çekilmez olduğunu anlamıyor. neden yalnızız sanıyosun?
En İyi Cevaplar