"Yürü git lan" "geri" "zihniyetini yakarım senin" ya hayır anlamıyorum kendinize nasıl böyle laflar söylettiriyorsunuz? Anneniz babanız iki laf söylese çemkirirsiniz, onlar benim annem babam değil, nefret ediyorum vs vs dersiniz, aynı şeyi manitanız yapınca "sevgilim çok mu asabi"dersiniz. Cidden sonra dayak yeme cinayet olayları falan gelir kendinizi ezdirmeyin bu kadar ya da ne bileyim arada bir saygı olsun yoksa bunun sonu iyi degil.
Gece gece ders veresim tuttu iyi mi.
5
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yürü git l*n diye bende diyorum. Zihniyetinİ yakarım demesindeki amaç kendisi dindar biri ve tayt falan giymeme izin vermiyor onu kastediyor. Bende ara sıra şakasını salak aptal falan diyorum ama o ilk defa geri yazmış dikkat bile etmedim sen diyene kadar
aile ile sevgili arasındaki samimiyet başka senin gibi burnu havada kasıntı tipler yüzünden önyargılı olduk.. gitmiş konuyu nereye bağlamış akla bak yaa @cukuletta
sevgilininkine normalde asabi yaklaşmış biraz derdim ama 1. si ilişkinizi bilmiyorum/sizleri tanımıyorum. 2. si ve en önemlisi ise bence adam seni gerçekten kırmak istememiş yoksa zihniyetini yakarım senin demezdi kesinlikle adam kendini zorlamış kötü bir laf çıkmasın ağzından diye
Daha çok yeniyiz aşık olduğunu düşünmüyorum 2 aydır görüşüyoruz ama daha elimi bile tutmadı iyi biri 😊😊😊 astsubay herkes görüşme askerler aldatır diyor ama bakalım
Cok asabi degil sadece kiskaniyor millet in ay kiz in tas gibi vucudu var denilmesini istenmiyo kendini onun yerine koy hakli noldugunu anlarsin cocugun
Ya bişey giymek istemiyorum tayt giyme pantolonun arkasını kapatacak şeyler giy falan diyo. Güvenip tamam deseydi tam istediği gibi giyinmeye başlayıp sürpriz yapacaktım
İnstagrama fotoğraf atarken ilk ona soruyorum. Whatsappda çevrim içiysem - kimle konuşuyorsun l*n sen? Pantolon giydiysen arkanı kapat. Dar giyme. Parlatıcı sürüncemede çok dikkat çekiyor RUJ sürme. Renkli oje uzun tırnak sevmiyorum. Yani alttan alttan sırası geliyor hep böyle 😊😊😊 komşuya gidecektir annemle evde erkek var diye yollamadı sıkılıyorum dedim 1 saat telefonu kapatmadı. Kendisi komutan astsubay işinden dolayı bir çok şey görüyor ve güven problemi var bana şok cihazı hediye etti manyak ya
En İyi Cevaplar