evet arkadaşlar siz hiç gidenin arkasından yalvardınız mı? nasıl ne şekilde ve sonucu ne oldu ?
Cevabın nedir?
kızların 2 şekilde gidişi olur. biri cidden istemedikleri için. bu şekilde olan gidişte yalvarırsan iticileşirsin. diğeride istiyor ama uğraşmak istemiyor. bu sefer yalvarmak değil kolundan tutup geri çekmek lazım :) yalvarırsan noolur? döner evet. ama dengesiz bi ilişki oluşur kısa süre sonra o da patlar. yalvarmak gururunu ayaklar altına almaktır. eğer senin suçun olan birşey yoksa ortada yalvarmayacaksın. yoksa aynı seyyar tencere satıcıları gibi olursun. lazım değil dediğin halde "ama bu tencerenin düdüğü var" der sana ve yalvarırda yalvarır. ve sende çekemezsin. en son sadece almicağını söylemezsin. yeri gelirse yaka paça atar üstüne polisi ararsın. bu satıcılar gibi olmamak için hiç bi zaman yalvarmamak daha iyi. eğer yanında istiyosan tut kolundan oturt bi yere koy önüne çayı. kızda olsan erkekte olsan bu daha iyi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgitme dediklerim oldu ama yalvardığım hiç olmadı zaten o özlemle bir anlık korkuyla herkes gitme diyor eğer ayrılmak istemiyosa ama yalvarmadım yalvarnıda kınamıyorum aşk insana herşeyi yaptırır
223 Yorumla- +1 yıl
yaptırır müdür kimse burda ahkam kesmesin 3 kere aşık oldum ben aşk adama herşeyi yaptırır ben biliyorum:)
- +1 yıl
ben yalvarmadım zaten ama yapana çok görmem onu söylüyorum yapanda var yapmayanda
- +1 yıl
en iyi cevap olarak beni seçebilirsin:)
- +1 yıl
hızlı karar vermek hayatta çok önemlidir seni sen yapan kararlarındır fazla düşünme hızlı ol cesur ol yapabilirsin göster kendini:)
- +1 yıl
sen zeki kızsın gazla çalışmayacağını bliyorum sadece yapman gereknin basit oldunu söyledim yani senin için basit egolarını yenip bi tık yapacaksın hepsi bu:)
- +1 yıl
vayy süpersin teşekür ederim +1 koymamışın ama :) bende soruna 5 yıldız veriyorum bak hepimiz kazandık kaybeden düşmanlarımız oldu nekadar mutluyum şuan:)
- +1 yıl
sana 5 yıldız verdim :) sende al al tepe tepe kullan teşekür ederim ben yatınca başkasını en iyi seçersen sana düşman olurum baştan söyleyim:))
- +1 yıl
heyyy noluyor burda arkamdan konuşuyorsunz olacay nicli kullanıcıyla benim aramda bi durum bu ayrıca kimseyi gazlamadım hakkımı rıca ettim oda egosunu yenerek erdemli biri oldunu ispat etti ayrıca fotomu değiştirmem söz konusu değil çünkü bundan daha güzel iki rengi yan yana bulmam imkansız:)
gerçekten ortada bişey yoksa saçma bi kavgaysa seviyosan yalvarırsın paspas olursun özür dilersin ama sevmiyosan en uçuk şeyde sktr olp gidersin kaşındaki yalvarsa bile duymazsın.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır, gidişini kolaylaştırdım onun için. Gidenin arkasından bakmak bir kızın yapabileceği en saçma şey.
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
32Cevap
Giden gittiği gün biter gibi klasik bir cümle kurmam.Çok seviyorsam yağmurda evin önünde beklerim.Dediğim gibi bekledim ve kimse çıkmadı.Islandım eve gittim:D =) Kendimi o gün böyle hissetim >>> link =)))
14 Yorumla- +1 yıl
Cık yalvarma :)
Giden yolunu, kalan yerini belirlemiştir zaten.. Yalvarmaya ne hacet? :)
37 Yorumla
+1 yılBir noktaya kadar yalvardığım oldu,bu sevginin gerektirdiği bir durumdur ama dönüp de bakmıyorsa ve gitmekte kararlıysa yani o duyguyu hissettiğim noktada yalvarmayı bıraktım.Zaten sana değer vermeyip giden biri için bir noktadan sonra yalvarmanın anlamlı olmadığını düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılyalvardım hemde nasıl yalvardım ama gitti. unutamam sandım hiç. ama unutuluyo. hiç bişey hissetmiyorum hatta gördüm daha sonra konuştum da hiç bişey hissetmedim. şimdki aklım olsa giden o değil ben olurdum orası kesin
19 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle tecrübenin insana kattıkları paha biçilmez gerçekten
- +1 yıl
o zaman çok üzülüp çok beddua ettim ama teşekkürllük bi terkediş olmuş. kazandırdığı tecrübe için çok teşekkürler. ama dilerim öleceği güne kadar mutlu olamaz :)
- +1 yıl
valla ne bi kıskançlığım vardır ne bi uyumsuzluğum rahat batmıştı ona. bi kere tartışmıştık o da onun aşırı ilgisizliği yüzünden, zaten o tartışmadan sonra terk etmişti beni
- +1 yıl
mazeretti tabi, çözüme ulaşmayacak hiç bişey yoktu. bunu silerim, yenisini bulurum falan gibi düşünceye girdi heralde
Aile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı. aşk insana her şeyi yaptırır asla yapmam dediğim o kadar çok şey yaptım ki bazen düşünüyorum gururumu incittim diye bazende iyi ki yapmışım diyorum en azından içim rahat ben elimden geleni yaptım
18 Yorumla- +1 yıl
Bende çok yalvardım senin için yalvarmak sonuç getirdi mi? İstediğin oldu mu?
- +1 yıl
onu unutamadın galiba hala ondan başkası olmadı mı?
- +1 yıl
en son nezaman bir ilişkin oldu peki yaniii şu benim gibi daha yeni biten bi ilişki çünki zor yaaa
- +1 yıl
onunla ayrılalı üç yıl oldu ilk zamanlar ölüyordum ağlayarak uyandıgım oluyordu sonra biri çıktı ne kadar sonra hatırlamıyorum bir bucuk yıllık bi ilişkimiz oldu gayet ciddi düşünüyordum o aradı tekrar dönmek istedi falan ben ne dönmesine izin verdim ne de ilşkimi devam ettirebildim ayrıldık onunla da görüşmedik biri oldu sonra hoşlandıgım o kabul etmedi sonra yine o aradı sagolsun bu arada evlendi kendileri gayet medeni mutluluklar diledim ama başkasıylada olamıyorum bakamıyorum bile başkasına
- +1 yıl
son kabul etmeyen ile görüşüyor musun bende de böyle bir durum var ama görüşüyoruz benim üstüme titriyo istiyorum onu benim olacak biliyorum
Eğer o bir defa gitmişse bedeni gelsede ruhu senden ayrılmıştır zaten.Bedeni sende ruhu başkasına ait olacaktır o yüzden dönsede sonuç değişmeyecek
13 Yorumlaben çok yalvardım ve her seferindede döndü yani, arada aşk, güven gibi şeyler varsa yalvar sende işe yarar hacıı
10 YorumlaEvet arkadaşımla küstüğümüzde herzaman barışalım diyorum ama yok bir kaç gün sonra barışıyoruz yine küsüyoruz.
00 YorumlaYalvarmadım amai gitme demiştim.
Keşke daha önce ben "defol!" deseymişim..
Gitmeye yeltenen insandan hayır gelmiyor bunu bilir bunu söylerim.00 Yorumla
+1 yılDemeyeceksin bırak gitsin kalınca hiçbir sey daha iyi olmuyor.. Ufak bi ışık dahi varsa koş peşinden ama gurursuzluk da etme.. Gidene yol yakışır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılyalvarmak değil ama bi şans istedim. yapmadıklarımdan pişman olmak istemediğim için ..
sonuç mu ? bekarlık sultanlık ayağındayz hala :)00 Yorumla Yalvardım.Tamir edilemez bi konum veriyor insana.Acınılası biraz.
12 Yorumlayalvarmak değilde gitmesin diye konuştuğum oldu ancak gitmekte ısrar etti ben ısrar etmedim sonra o dönmekte ısrar etti ben ısrar etmedim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Asla yalvarmam.. Tabi haklıysam ve benim için önemli biriyse..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 925 cevap paylaştı. yalvarmadım,gitmeyi seçiyorsa zaten ben onun için bitmişimdir daha da hırpalamam kendimi uğruna
00 YorumlaNe yalvarcam defolsun gitsin pislik :))) O bana yalvarsın :))
01 Yorumla
+1 yılKimseye yalvarmam diyenleri samimi bulmuyorum. Evet ben yalvardım, çok sevdim ve yalvardım babamada yalvardım nolurr dönsün bana baba diyee. Ama sonuç, dönmedi hiç dönmedi. Ben yaptığımla kaldım.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gitme fikri varsa zaten bitmiştir, artık eskisi gibi mutlu olunamaz, yalvarmak boşuna.
00 Yorumlahiç olmadı.beni yalvartanı napiyim ki zaten
gidecem demişse bitmiştir
peki derim açıklama bile istemem.00 Yorumlane gidene kal derim nede gelene neden geldin derim ... yalvarmayacak pozisyona düşmek asıl önemli olan
00 Yorumla
+1 yılYalvarmadım, yalvarmamda. Beni bırakıp gidiyorsa, zaten beni kafasında bitirmiştir. Onun için gerek yok öyle şeylere.
10 Yorumla
+1 yılyanlıs anlayıp gidene durumu izah ediyim yine git dedim ama yalvarmadım .tülayyy seni seviyoomm garıcım nolur dönnn :(((
04 Yorumla- +1 yıl
yalvarmıyorum ama taktik bekleyip 2-3 hafta sonra iletişime geçmek.bir kızı 3 kere böyle yaparak elde ettim ama sonunda geri iletişime geççmedim :)
- +1 yıl
giden kızın ardından yalvarırsan bi tarafı kalkar ama aramazsaan özler biraz 2-3 hafta sonra yine tav :D
+1 yılöyle salya sümük ağlayıp yalvarmadım ama :d koydu lan... dündü çok iyi hatırlıyorum...
00 Yorumlaacizliktir.. anne baba kardeş olmadıgı sürece giden gitsin..
10 Yorumla
+1 yılGrurum izin vermez buna
Gidene yol yakışır bu zamana kadar kimseye eyvallahım olmadı olmazda
ALLAH kendinden başkasına yalvartmasın muhtaç etmesin.00 Yorumla
+1 yılGidenin arkasından yalvarılmaz. Zaten gitmeyi kafaya koyan ne yaparsan yap gidecektir..
09 Yorumla- +1 yıl
O başka naz yapar o ayrı benim dediğim ciddi karar anlamında..
- +1 yıl
Desen de fayda etmiyor ki gülüm, O gün kalsa da ilk fırsatta yine gidiyor yorma kendini gideceğim diyorsa kapısını sen aç yolcu et..
- +1 yıl
Aklında olsun abini dinle tecrübeleri sağlamdır =))
- +1 yıl
En değerli şey kendin sin unutma sorun için teşekkürler..=))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle şeyler kesinlikle işe yaramaz, aksine gidenin gözünde değer sıfırlanır.
10 Yorumlaolayın şekline göre yalvarmam gerekirse evet benlik bişi yoksa bütün yollar onun olsun güle güle
00 YorumlaAsil bir insan yalvarmaz Gitme der o yalvarmayı anlayabilirse gözlerimden anlar yoksa arkasından ; Bastığın yer bayram olsun der giderim !
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet sevgilimin arkasından yalvardım 3 gün sonunda geri döndü :D
00 Yorumlayalvarırsan belki barışır tabi ama yine ayrılır çünkü gözünden düşersin yalvarmakla
00 Yorumla
+1 yılgidenin arkasından değil ama gelmesini istediğimin önünden yalvarıyorum. :D
00 Yorumlagiden gitmiştir kalanlara her zaman kapımız açık...
00 YorumlaSanırım bu hiç tarzım olan birşey değil. Daha önce hiç yalvarmadım.
00 Yorumla
+1 yılyasim 24 ama hic asik olmadim, sex partneri bulmak daha kolay ;)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı. yalvardım; dönmedi. Bana en büyük iyiliği yaptı.
13 YorumlaKımseye yalvarmam ben
13 Yorumla
+1 yılYalvarmadım ama yalvaran da oldu =)
00 Yorumlayalvarmak bana yakışmaz
00 Yorumla
+1 yılergen dönem de olmuştu bir kere.
02 Yorumla- +1 yıl
o duyguyu yaşadıktan sonra insan ne kadar aptal olduğunu anlıyor.benim 18 yaşında başıma geldi bu olay ondan sonra bana ders oldu.ben ergenliğime veriyorum ama bu başkasın da farklıdır onu bilemem.
- Aile & Toplum konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılne demisler gideni birak geri donerse senindir
00 Yorumla
+1 yılgerçekten istersem elde ederim :))
02 Yorumla- +1 yıl
Büyük konuşuyorsun ;)
- +1 yıl
hep öyle oldu şimdiye kadar :))
gitmeyi kafaya koymuşsa ne yapsan boş
01 Yorumla- +1 yıl
benim içinde zor ama elde edicem senin durumun çok karışık keşke sen seni en çok seveni bırakmasan. diyorsun ya beni onun gibi kimse sevmez demek ki çok seviyor belli
dediğin şey hiç olmadı
00 Yorumlayazık.ya ıyy ne yalvarcam be defolsun gitsin :;)
00 Yorumlaölsem yine de yalvarmam
00 Yorumlayalvarmadım ama uzattığım oldu
00 Yorumlayaşamak yalvarmaya değmez.
Polat Alemdar.00 Yorumla
+1 yılCık yalvarmadım.
22 Yorumla
+1 yılhiç yapamam valla amann
00 Yorumlaolmazzzz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. işe yaramaz
00 Yorumlaasla yalvarmam
00 Yorumla
+1 yılowww hayır