Kim ne derse desin Müslüman olamiyorum ya, kimse inandırıcı gelmiyor.
Cevabın nedir?
Tamamen senin kararın saygı duyarım ama sen benim dinime saçma diyemezsin ben sana saygı duyuyorum kardeşim bak Hz Ali ne demiş soruna:Hz. Ali'ye (r. a), birisi geldi. Adam, ölümü, tekrar dirilmeyi, ahirette hesabı, cenneti ve cehennemi inkar ediyordu. Hz. Ali'ye:
- Ya Ali, siz müslümanlar ölüme ve ölüm ötesine inanıyorsunuz; biz ise inanmıyoruz. Siz cehennemden kurtulmak, cennete girmek için bir sürü ibadet ediyor, mal harcıyor, zahmete giriyorsunuz. Bu zahmet değer mi? Hem ölümden sonra tekrar dirilmenin olacağı ne malum?" diye sordu.
Hz. Ali (r. a) adamı sükunetle dinledi, sonra ona şu cevabı verdi:
"Evet, ölümden sonra dirilmek, hesaba çekilmek, cennete veya cehenneme girmek, ya senin dediğin gibi yoktur; ya da bizim dediğimiz gibi vardır. Önce senin dediğinin doğru olduğunu düşünelim. Ölümden sonra ahiret hayatı yoksa, seninle biz aynı durumdayız. Sana da yok bize de yok. Bu arada bizim Yüce Allah için kıldığımız namazların, yaptığımız ibadetlerin, hayır ve iyiliklerin, güzel ahlakın, verdiğimiz zekat ve sadakaların bize bir zararı olmaz. Ama, ya ahiret varsa, bizim dediğimiz doğru çıkarsa, senin hâlin nice olur? diye sordu. Adam, biraz durdu, düşündü ve sonra: "Vallahi, her iki durumda da siz kârdasınız, ahiret varsa vay bizim hâlimize! Yolunu öğret, ben de müslüman olacağım," dedi ve müslüman oldu.02 Yorumla
Soran+1 yılAli aşkımeleğim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. Eğer İslâm'ı doğru kaynak ve kişilerden öğrenmiş olsaydın bu soruyu değil, "acaba Müslüman olsam mı?" diye düşünüyor olurdun. Bu soruyu soran birinin de İslâm'ı ciddi anlamda araştırdığına inanmıyorum. Eskaza sağda-solda duyduğu ateist söylemlerin cereyanına kapılmış ve ezberlediği üç-beş saçma argümanla İslâm'ın saçma olduğunu iddia etmeye çalışan biri olduğunu düşünüyorum. Zaten senin gibi düşünen kaç insanla yüz yüze geldiysem, hiçbiri davasını 15 dakikadan fazla savunamadı karşımda. Yapabildikleri tek şey, sanal ortamdaki tartışmalara katılıp, internetten arama yaparak savundukları fikre argüman bulmaya çalışmak.
01 Yorumla
Soran+1 yılÜşendim üf
+1 yılİSLAM dinine saçma demek gibi bir hakkın yok bu senin seçimin ama bizim dinimize saçma diyemessin ALLAH sana hidayet versin ne diyim :( bu aradaben varlığına inanıyorum eğer varsa Allah cehennemde sana bol bol şans dilerim ateşin bol olsun ama bence iyi düşün ;) bu konuyu iyice bir araştır soruştur
13 Yorumla
Soran+1 yılEvlatlığının karısına, hala-teyze kızlarına göz koydu ayet indirdi. Misafirler varken rahat edemedi ayet indirdi. Ben buna neden inanayım?
- +1 yıl
inanasın yoksa ne yapsak kar etmez boşver seni ikna edemem zaten zaten uğraşasımda yok ne yaparsan yap :/
Soran+1 yılYa kes tipe bak
+1 yılDin sorusunu aşk ilişkilerine sorman kadar alakasızdı senin müslüman olman güzelim
01 Yorumla
Soran+1 yılYeah aşkım MUHHAMED
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
35Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. vala bir ateiste bişeyler anlatınca hz. Muhammed mesela onu anlatınca bu adamın varlıgı kesin mi diyor inanmıyor teori diyor :D daha bin ikibin yıl gecmis üzerinden ona teori diyor ama bana düynanın oluşumunu anlatıyor :D o başlıca bir teori :D maymuna benzer bir şeyden mutasyon olmuşuz diyor o dedigi şeyin iskeletini bulan yok dünyada :D vala bence müslümanlık hiçte sacma degil diger ilahi dinlerde şu yazar klasiktir iyilik yap hırsızlık yapma vb vb şeyler ama müslümanlıkta ayrıntı vardır :D mesela zina yapma uzak dur der uzak durmak için kızlar kapansın erkeklerde göz herhangi bir şevhet durumunda erkeklerin tesettürü olan göz kapaklarını kapatsın der domuz mesela neden haram cünkü pis bir hayvandır araştırlamara bakılırsa domuz etinde kurtcuklar oluyor ve hastalıga sebeb veriyor. hadi diyelim bunlar bir uydurma o zamanlar hiç bir teknoloji yokken nasıl bilinip yazıldı bunlar cinlere mesela dinlere inanmayan onlarada inanmaz ama gidip bir cinlerle bilgisi olana başvursan ozaman cinlere inanırsın müslümanlıgada inanırsın. hiristianlıkta domuz yasaktır evlenmeden ilişki yasakdır. ama onları kendi dinlerindne çıkardılar. sıra bizim vatandaşa gelmiş sanırım hadi diyelim müslümanlık saçma diger şeyler müslümanlıkdan daha mı mantıklı.
00 Yorumla
+1 yılİslam dini imtihan dinidir cennet kolay degildir cehennem lüzumsuz degildir her önüne gelen de cennete gidemeyeceği icin yalnız cefasını çeken sefasını sürecek cok basit dünyada hep acı çeken Müslümanlar bolluk içinde olan kafirler çünkü Allah der ki ;
Ankebut suresi 64- Ve bu dünya hayatı, oyun ve eğlenceden başka bir şey değildir. Muhakkak ki ahiret yurdu, elbette o gerçek hayattır. Keşke bilselerdi.44 Yorumla
Soran+1 yılİllaki Kur'an'dan örnek vericek olursak Nisa Suresi 32. Ayette Eşleri kadınlarını hak ettikleri sürece Şiddete maruz bırakabilir yazıyor. Meâlini anlayamamışsındır deme çünkü tüm kaynaklarda çevirisi aynı
- +1 yıl
Once Kuran'ı anlamak lazım ne yazikki ateistler bir kac ayetten ozellikle cimbizla çekip insanların önüne koymakta akıllarınca kurnazlık yaparlar Google dan okuyacağına ac bir hangi ayet ne amaçla inmiş hangi ayet ne şartlarda inmis senin o verdiğin ayet orneginde Allah aile ici geçimsizlikte edepsizlik eden bir kadın icin söz ile uyar diyor söz ondan anlamıyorsa sadece fiziksel temas ile o enerjiyi yok et diyor kalkıp tekme Tokat dov demiyor bundan bahsedeceğine Allah'ın cenneti kadınların ayaklari altına sardığından bahset Peygamber'in kadınlar Allah'ın erkeklere emanetidir dediğini örnek göster kim esine zulmederse Allah'ın azabı onların uzerine olacağından bahset birşeyden örnek verirken Bilgin ile ver ve gercekten bir araştırma yapta ver 1400 yıldır çürütülmemiş bir Dini bir ayetle çürütün tebrikler
- +1 yıl
Ayrıca o ayette gecen darb anlami Arapça d-r-b koku yanı darabe olarak geçmektedir Kuran'da 58 defa zikredilir bu kelime bir bak bunun ne anlamda kullanıldığını Kuran Arapçanın en gelişmiş edebi sanatlarini içermektedir yalnız basma kalıp olarak bu kelimeyi dovmek olarak mı bize söylüyor onu da öğren dil bilimcileri bunun açıklamalarını daha net yapar ama arastir Google dan ogrenme !!
- +1 yıl
Bak bu doğrular gerçekler olması gereken aslolan emredilen aslında islamın güzel yanı bunler, görmezden geldikleri için cevap verememiş bu yazdığına ellerine sağlık.
İşlerine gelmediği için ya da kendi görmek istesiği yeri görüp dini karalamak gibi düşünceye sahipler. Umarım dediğini yaparda öğrenirler..
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimsenin sana inandırıcı gelmesine gerek yok aslen. İslamiyet bir nimettir; bir çıkıştır, şayet sana dinimiz uygun değilse gidip Hristiyan olursun, ateyist olursun yaşarsın. Ama gelip de müslüman olup inancı bir insanlari cekemeyip "ayyy o nasil dinmiş" demen küçüklüktür..."Aaa ben mi çekemiyorum?" Değilse buraya gelip mızmızlanmanın sebebi nedir ki...
Ben sizin için üzülüyorum; sorsam deistim dersin, ateyistim dersin...01 Yorumla
Soran+1 yılAaaaa
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Şu çok nettir, dinler insanları sömürmek için ortaya atılmıştır. Gök yüzünden söz etmeleri, yer yüzünü sömürmek içindir. Dinler sömürü aracı olarak kullanılır. Bilimin kabul etmediği bir şeye inanmak akıl işi değildir. Dinler tamamıyla insan uydurması.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yıloo sıkıntı büyük. İmam Gazali' nin bir lafı vardır "bir şeyi, bir fikri , görüşü derinlemesine incelemeden iyice kavramadan eleştirmek karanlığa taş atmak gibidir."
Kendisi felsecileri ve batınıliler eleştirirken bile her şeylerini en ince detayına kadar öğrenmiştir.
Şimdi senin ki bu hesap sanırım eleştirip saçma olduğunu iddia etmen için biraz derinleşmen gerek yoksa her şey saçma demek kolay.00 Yorumla
+1 yılaslında özüne baktığında tüm dinler saçma.. sadece insanların bir şeye inanma açlığını besleyen şeyler..
52 Yorumla
Soran+1 yılSonunda aynı kafadan biri
- +1 yıl
:))
Eğer müslümanlara bakıp müslüman olmayı düşünüyorsan yanlışsın öyle olunmaz. elinde ki bilgi birikimine bak bakalım kaçını kendin islam kaynaklarından alıp benimsemişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılGhjgj
+1 yılThug Life Derlemesi - Çay House:
https://youtu.be/QQX0_mxRDR433 Yorumla- +1 yıl
Kahkaha attım yaa ahahahh😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. inanmayabilirsin ama saçmalık diyemezsin senin saçmalık dediğin birçoğunun inancı
24 Yorumla
Soran+1 yılSaçma muah
Soran+1 yılArtık sevmeyeceğimmm
+1 yılOlmak zorunda değilsin zaten. Aklın var ve düşünebiliyorsun sana doğruyu veya yanlışı burada biz öğretecek değiliz, inanmazsan inanma.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDin saçma geliyo desen bir nebze anlarım da, müslümanlık saçma geliyor demenin tek sebebi olabilir, dikkat çekmek. İstediğini de alırsın yani, iyi taktik.
20 Yorumla
+1 yılBoşver sen kendi nefsine tap o daha inandırıcı biz ALLAHA tapıyoruz.
04 Yorumla
Soran+1 yılTapmak ne ya işte senin gibiler yüzünden islamdan soğuyorum git gide
- +1 yıl
AA çok özür dilerim soğuttuğum için şimdi ateşi yakarım ısınırsın. Tabi sen bu mevzuları bilmediğin için bir , insan ya müslümandır ya da kafirdir bunun arası yok kişi ya kibrini put yapmıştır yani nefsini ona tapar. ya da ona nefsi ve canı veren ALLAHA.
Soran+1 yılÇok mu günahkarsınız? Cennete gidememekten mi korkuyorsunuz? Korkmayın, ölmeden hemen önce allaha tövbe edin cenneti garantileyin
- +1 yıl
Tövbe kibirden yoksun insanlar için geçerlidir. Ve samimi yapılması gerek.
Dinler bu dunyaya sadece savaş getirdi.. iyi insanların hepsi bir dine inanmiyor.. iyilik insanin içine işler.. ama din yüzyıllardir savas ve katliamlara sebebiyet verdi
11 Yorumla
Soran+1 yılBravo muah
Gizli Üye(30-35)+1 yılinanmıyorsan inanma o halde ne istiyorsan öyle davran soruna gelince bana saçma gelmiyor aksine epey mantıklı
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam da ezan okunuyor , neyse senin gibilere laf anlatılmaz.
32 Yorumla
Soran+1 yılSus kız kezos
Cevap sahibi+1 yılBir şeylerden yoksun insanlar hep beni mi bulur mesela beyin gibi.
+1 yılsaygı duyarım. bende müslüman değilim. ama müslüman olanları aşağılama. saçma deme !
25 Yorumla
Soran+1 yılIçimden gelenleri yazmakta mı günah umarım tanrı screenshot almıyordur âmin âmin
- +1 yıl
günah diye birşey demedim. benimde dinlere inancım yok. ama saygılı olmayıda öğreneceksin o insanlara karşı ! insanların inancına karışmak , onların inancına aşağılamak , dalga geçmek senin ne haddine !
- +1 yıl
seninde inancın neyse git onu yaşa. saygı duymasını bileceksin. bu soruyu sorma amacın ne? o insanları aşağılamak mı? '' çimden gelenleri yazmakta mı günah umarım tanrı screenshot almıyordur âmin âmin '' diye bir görüş yorumu yapmışsın bana. ben günah diye birşey demedim. benimde dini inancım yok. ama saygı duyuyorum. senin gibi düşüncesiz değilim ! kimsenin inancınada karışma hakkın yok. herkes kendi hayatını yaşar. burada o insanları küçümsemeye çalışma. eğer zaten küçümsüyorsan günah değil de senin doğruyu yanlışı ayırt edemediğini gösterir.
- +1 yıl
seni aşağılık insan !
Soran+1 yılKudurmana gerek yoktu asosyal şey ahaha
+1 yılYasayan insanlar görmedigin icin o ortamlarin icinde bulunmadığın icin olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılAblam ve teyzem sıkı Müslüman
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. inandığın nedir.. din zor bir konu , içten gelmezse zorla olmuyor
04 Yorumla
Soran+1 yılDeistim diye geçiniyorum ama ateistlerede hak veriyorum
Soran+1 yılBilim açıklayamadığı şeyleri kabul eder ve 'Bilmiyorum' der. Din ise 'Tanrı Mucizesi'...
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKimseye gore musluman olacaksan olmaman daha hayirli :)
Bende ateistken musluman oldum okumakla okumak arasinda çok fark var asi kız 😐01 Yorumla
Soran+1 yılSeni gidi minnak
+1 yılPeki senin görüşün ne? mülüman lık saçma geliyor ya hristiyan sadist vs gibi?
02 Yorumla
Soran+1 yılMülüman
- +1 yıl
yanlış yazmam normal
+1 yılçünkü allahı değil dincilerin icat ettiği allahı tanıyorsunçünkü dini kurandan değil dinci sahtekarcıların dinini okuyorsun buna inanmamana çok sevindim..
00 Yorumlakimseye inanma zaten aç Kuran oku doğruyu bulacaksın
10 YorumlaÖzentilik yapmayın lütfen. Açıkla neresi saçma hadi?
01 Yorumla
Soran+1 yılÖzentiyim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma gelen tarafları nedir açıklarsan bizde düşünelim?
05 Yorumla
Soran+1 yılSenin peygamberin putperestlerin kutsallarını yerle bir ederken iyi, biz senin kutsallarına iki laf edince ''Aooowww'' öyle mi
- +1 yıl
Benim değil insanlıpın... Sen kabul etmezsin orası beni ilgilendirmez. Putlara tapılmayacağını peygamber değil allah emreder... Benim kutsalıma herzaman laf söylenir o kişinin verdiği tepki islamı kapsamaz... Kişilere tepkili olabilirsin ama islam kişi değil bir dindir... Keza sen sadece müslümanların böyle yaptığını düşünüyorsan tamamen saçmalarsın.. Her insan kendi inancını ya da değerine saygısızlık edene tepki gösterir... Ama bu herhangi bir inancı ya da değeri kapsamaz...
Soran+1 yılKeza ahahah Müslüman birine göre fazla dış görüşüne bakıyorsun sanırım, Muhammed'in tipini merak ettim şimdi
- +1 yıl
Dış görünüşe bakmak bir kenara zeka seviyesine bakıyorum ve senin davranışının ciddiyetsizlik ve sataşma amacı taşıdığı ortada... Sen istediğin gibi konuş unutma ne ekersen onu biçersin. İnsanlara tepki verirken kendi saygısızlığınıda göz önünde bulundur👍
Soran+1 yılIy kes keko
Pis gavur seni 😱
İtici gelen kısmı ne?
Şaka bir yana herkezin görüşüne saygı duyarım ama neden iticiki?02 Yorumla
Soran+1 yılAileniz Hıristiyan olsaydı Müslüman mı olcaktınız?
+1 yılHerkesin dusuncesi farkli işte zorla guzellik olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen kimseye baktikca musluman olamazsin kimseye degil kurana bak peygamberimize bak
01 Yorumla
Soran+1 yılMuck
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma olan ne ya da ney inandırıcı gelmiyor sana?
04 Yorumla
Soran+1 yılKuran'ın tümü
Cevap sahibi+1 yılAllah (c. c) ıslah eylesin diyim o zaman ne deyim.
Soran+1 yılCccc
Cevap sahibi+1 yılÜlkücü müsün? : )
+1 yılAllah akıl fikir versinnm sende hiç
İnanırıcı değilsinn10 YorumlaBen Müslümanım ama kusursuz değilim, eğer bir hata yaptıysam beni suçlayın İslâm'ı değil. Ben kusurluyum, İslâm değil...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dininin tarihini geçmişini bilmeyisindendir
12 Yorumla
Soran+1 yıl3 kitabıda okudum
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaf bunun yarası belli. Rahat rahat takılamıyor işine gelmiyor.
00 Yorumla
+1 yılsaçma gelmesinin sebeplerini açıklasana bir
01 Yorumla
Soran+1 yılMüslüm
+1 yılYalnız değılsın
40 Yorumla
+1 yılKafana takılan şey nedir?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılallaha inancını kaybetme, ve iyi bir insan ol
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam allah
+1 yılÖyle zaten
20 YorumlaSadece İslam mi yoksa tüm dinler mi
05 Yorumla
Soran+1 yılKısmen hepsi
Soran+1 yılMesela ölüme laf söylemek bize yakışmaz ama Allah daha kendi evindekileri koruyamıyorsa beni nasıl korusun ki
Soran+1 yılAllah'ın işini neden sen yapıyorsun
önce insan olman lazım.
00 Yorumla
+1 yılNe diyelim hayırlısı olsun inşallah inanirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu günahkarsınız? Cennete gidememekten mi korkuyorsunuz? Korkmayın, ölmeden hemen önce tövbe edin cenneti garantileyin
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet olamazsın öldüğünde anlarsın akdasdhad
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bence sorumluluklardan kaçıyorsun
23 Yorumla
Soran+1 yılSenin sorumluluk anlayışın namaz ve bir kaç duadan ibaretse çok komiksin, ki ben 3 kutsal kitabıda okudum hepsi çok saçma
Cevap sahibi+1 yılkuranda saçma bulduğun şey nedir desem onu bile söyleyemezsin.
Soran+1 yılPeygamboş
Müslüman olmayabilirsin ama saygı duymalısın :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılkişlere bakma kitabı anlayarak oku
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah imana geliyorum
+1 yılCehennemde bol şans :D
44 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ya penisilini bulup milyonlarca kişinin hayatını kurtaran adam ( Hristiyan ) cehenneme gidip, senin gibi 7/24 milletin karı kızına internet ortamında laf atıp işine gelince Müslümanım diye prim yapan adam ( her ne isen ) cennete gidicek... Hurilerinizi hazırladık beyefendi tebrikler
- +1 yıl
Niye iftira atıyorsun ki, şakasına dedim ben cehennemde bol şans diye. Sonuçta müslüman olabilirsin ileride.
Hiç kimsenin karı kızına laf atmam.
Müslümanlıktan prim yapmam.
Soran+1 yılDini şakaya mı alıyorsun hemen bunun screenshotunu allaha gönderiyorum good luck tatlım
- +1 yıl
İftiracı birine göre gayet komik olma niyetindesin :)
Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. senin kararın be can
01 Yorumla
Soran+1 yılAllahu ekberişko
+1 yılnedeni ne mesela? :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlatlığının karısına, hala-teyze kızlarına göz koydu ayet indirdi. Misafirler varken rahat edemedi ayet indirdi. Ben buna neden inanayım?
- +1 yıl
o zamanki toplumu falan bilmiyoruz sonuçta 1400 yıl önce anlattıkların normal olabilir :) ve o dediğinde müslüman olmamak için geçerli bir neden değil misafir konusu 6666 ayet arasında bir ayet o misafirlerle alakalıysa nolmuş? benimde bikaç aydır kafam çok karışık ama böyle sorularla değil :/ :) :)
+1 yılolma zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılSen koluna 'God is love' diye dövme yapıyorsun ama Tanrı bunun için seni cezalandıracak canısı
- +1 yıl
ne diyon bızdık sen, ne içtin
Soran+1 yılPeygamber suyu
- +1 yıl
şimdi beni tahrik etmeye çalışıyorsun ben sana burada laf etsem bu "Müslümanlar ne kadar yobaz" diyeceksin, uğraşma inancı olanlarla ki onlar da seninle uğraşmasın
Soran+1 yılNe alaka kanka sen çiftleşen köpüş görsen ondanda tahrik olursun
+1 yılÖlüm
11 Yorumla
Soran+1 yılSırf ölüm günü paçayı kurtarmak için mi müslümansın
Saçmalama lidven 😒
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet mantıklı
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı