Deri tayt almayı düsünüyorum. Sizce nasıl olur. Boyum 1.77 kilomda 60 . bide erkekler tarafndan çok dkkat çekermi ona göre almıyım yanii .s
Fikrinizee ihtiyacım varrr :)
Fikrinizee ihtiyacım varrr :)
dikkat çekersin evet her kadına yakışmaz yakışan kadınlar ise tanrıçadır fiziğine güveniyorsan siyah latex tayt üstünede siyah fermuarlı deri ceketle süper kombinasyon oluştur derim
bak züleyha misal kaplumbağalar var bi canlandır kafanda. onlar sevişmek için ne kadar işkence çekerler bilir misin?
Maşallah sitede 170 alinda boyu olan 65 üzerinde kilosu olan kız yok sanki bana mankenlik ajansı
kmsenin sana yalan borcu yok :D
al bencede canım. ben giyiyorum çok güzel ve rahat kalçalarımıda çok güzel gösteriyor.
Cevap
17Cevap
Tam olarak nerede gezmeyi planlıyordunuz? biz şimdiden hazırlıkları yapalım sonra geç kalıyoruz..
:D allahm yaa adam gibi cevap vern
dikkatte ne kelime tecavüze bile ugruyabilirsin dikkatli olmak lazım :D giyinmeden önce 2 defa düşün ^^
tamam :D
valla senin amacın abazalara fantazi çıkarmak herhalde milletin ağzının suyu akmış ..
bu abazada sen oluyosun sanırım :)
he amca o dedğnden
Aşırı dikkat çeker öküz gibi bakarlar ama mekanına göre giyinirsen rahat ve şık bir hanfendi olarak sende rahat edersin
yokya bu yorumlardan sonra hayyata gymem :D
sende haklısn..deri tayt kıyafet olarakta iddalı altına üstüne herşey uymaz...ha deri ha normal aslında..havalar daha sıcak olmalı deri ile donarssınnn
üstüne uycak çok güzel bi bluz vardı ama artık düşünmyorm ble..
nerde giyeceğine bağlı.sen bilirsin
heryerde bakan olurr .s
heryerde öküz yok :)) neyse sen bilirsin
bizm burda heryerde valla :)
seksi likte sınır tanımam diyorsun yani yeterince çekici ve hoş gözükürsün...
yok istemem. Vazgeçtm daha istemyorm
eminim şuan netten model bakıyorsundur... bu portalda fikir aldığına göre çok istiyorsun ama...
evet baktım ama yorumlardan sonra vazgeçtm gerçkten
:/ hevesinin içine ettik galiba ama şimdi abartıyı geçelimde dar tayt her zaman bir bayanı güzel gösterir... yarın sabah kaltığında tekrardan düşüneceksindir...
aynen öyle oldu.. ya bu kadar erkek aynı şeyi söylüyosaa ben hayyatta gyemem yani. unuttum bile.
:,)
hayatım sana yakısır basnelerinde iri sanırım harika duru üzerinde eminim yakında görmek iç çekmek isteyenler için süper olur al
üff sus bee
ben erkek gözüyle yorum yaptım beyeniriz yani demk istedim kırılma heman
siz beğenmeyesinz diye vazgeçtm zten
seni üzdümü kusur bakama ya niyetim gerçekden seni kırmak deyildi özüdr dielrim
of ne kırılması ya :D
ya sanada özür diliyoruz ne akdar havalasoınz kızlar insanca özür diledik alalha alah burnunuzdan kıl aldırmıyrusnuz masalal ondan sonrada kıvranıyorsunuz bulmazsınız tabikide kocaaaaaaaaa
iyide ben kırılmadımki. ne havalncm ya tanımadan etmeden konuşmaaa
o zaman nezaketende olsa özür kabul edliri bunudamı ögrenemdiniz yazıkk sizeee
yav he hee
geri zerkalısın işte ukala kendini beyenmiş ukala
hıhı tamam :D
Hem deri hem tayt nefes alip veren tum varliklar muptelan olur erkek kedi bile... :D
anlıyorum :D
fizin güzel tarıfıne göre bence giydin seyi kendine yakıstırıyosan herkezde yakıstırıır
yorumlara baksana. daha asla düşnmem bile.
Şu ara kadinlar tayt sade giyiorlar popolar meydana cikarmis cok kadin goruyorum hayirdir kizlar :)
ben öyle değlm deri taytn üstünede uzun bluz gycektm ama bu yorumlardan sonra hayatta almam
İyide erkekler dar olan her sey icin boyle dusunur hic dekoltede giymeyeceksin ozaman
gymyorum zateeen
Kalcalarin ortaya cikmadiktan sonra endiselenecek bisi yok altinda ne giydigin donun bellide olmasin :)
:D olur :D
çok dikkat çekersin bu kesin
anladm.
derii tayttt ne ya :)
google ye yaz görürsn :D
:D noldu :D
hayır istemiyorm zaten o yüzden buraya yazdm erkeklern fikrlerni merak etğmden :D
alma ham yaparlar seni
:D
al al al al al :)) :)
:D
Benim var çok güzel.
erkeklerin yorumlara baak .s
tamam saoll :)
:D dikkat ne demek levhayla gösterirler valla :D
o derecee :D
yani sevgilin rahat biriyse giy tabiki :D ama benim gibi biriyse vurur allahıma :D
sevgilm yokki :D
:D o deriyi giydikten sonrada olmaz diyorum yani ciddi bi ilişkin olmaz ama asılan cok olur bak :D
vazgeçtm zatennn
aferin sana :D efendi kız ol bakıyım :D hahaha
:D emredersn D:
:D tamam ya senden olur bak :D
ne olur :D
koca sözü dinleyen bi ev kadını :D emredersin filan diyorsun ya :D hahaha
:D yaa öyleymde kymetm blinmyor işte :D
:) dimi dimi :D işte herkes nedense başkalarının kendisini anlamadını söyler :D ama iyi güldüm be sayende :D
nye be :D naptmda :D
:) ya işte siz kızların hep yaptı şeyi yaptın :D ne zman biri sizi övse öyleyim diyerek özgüveninizi okşuyorsunuz :D birinizde ben öyle diyilim desin dişimi kırcam :D hahaha hepsi aynı model sanki :D
ben özgüveni olan biriyim :D nasılsam oyum yani.
özgüvensiz bi kız görmedimki zaten su hayatta :D nedense hepinizde var :D özelliklede güzelsin senden hoşlandım deyen erkeklere karşı bi özgüveniniz yükseliyo :D bi bunu cözemedim zaten :D
erkekler güzelsn diyosa güzelzdr yani :D gerçi onlarnda demesine gerek yok kör dğlm aynaya baknca görüyoruuum güzelğmi :):):)
:D özgüven patlaması yaşıyosun yani :D aman aman bulaşmamak lazım sana o zman şimdi :D en tehlikeli anınız :D
:D aynen :D sende beni güldürdn ya saol :D
:D şakam yok çok pis güldürürüm :D sende sağul yeni bir soruda görüşmek dileğiyle :D
oldu görüşrz :D
hiç alma daha dikkat cekeen
pekii .s
fizigin yerinde zaten ne giysen yakısır ki erkekler begeencek diye strese girme üzülme
ben ona üzülmedm ya ne alaka. erkekler yüzünden hç bşey gyemez oldukk
neden giyemion
mal gibi bakıyolarda ondan
ben çok seviyorum. full deri olacak tayt harika
Çok iddaalı =)
sanırımm
sen nerelisin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar