açıkçası kürtleri sevmezdim gerçekten iyi olanlar var ama istisnalar kaideyi bozmaz birçoğu türkleri sevmiyor neyse ben bitanesini sevdim ama evlenmeyi düşünmüyorum ailem kabul etmez kendimi nasıl soğutucam? sabah sabah rüyadan etkilendimde
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılIrkçılık yapanlardan nefret ediyorum ya insan anne babasini kendi seçme şansı var mı sende kürt bir ailenin bj cocugu olarak dogabilirdin madem allaha inaniyosan kaderede inaniyosundur kaldı ki bu kötü bir şey değil hiçbi zamanda olmayacak insanlari dinine diline ırkına mezhebine cinsiyetine göre yargilamaktann VAZGECIN ARKADASLAR HANGI CAGDA YASIYOSUNUZ? Kendine benzeyenlerle yakin hissetmek insanin doğasinda vardir evet ama bunu aşabilmek ve farkli olani sevip saygi duymak erdemliktir kendinden olani seversen sen zaten onu degil kendini sevmiş olursun. Ben 16 yasindayim ve bunlarin farkindayim ama benden cok cok daha büyük olupta hala bu olgunluga erisememis insanlar var cidden yazık
82 Yorumla
Soran+1 yılkürtlerle bir derdim yok esasen bende öyle olabilirdim amA hain olmak kendi tercihleri lafım onlara
- +1 yıl
Hain olmak karakter meselesi ırk değil bayan.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaya milliyetci bir ailem var ve 4 yildir kürt bir sevgilim var. Hicbir sikayetim de yok. Hatta cevremdeki cogu iliskiden daha mutluyum. Deger goruyorum haftada 1 cicek aliyorum hala. Ha ama benimki turkleri sevmeyen tiplerden degil o ayri. Gene de benim ailem de vermicek gibi duruyor ama ben istedikten sonra eminim kabul ederler. Sevdim demissin sevdiysen bence savasmaya deger
00 Yorumla
+1 yılbir insanın hdpli ya da kürt olması o insanın insani degerlerinden bir şey alıp götürmez. korkulması gereken kim biliyor musun senın gibi insan ayrımı yapan ırkçılar. Sözde müslümansınız.. Lütfen o cocugu bırak sen onu azıcık da olsa haketmıyorsun. İnsallah karsına senın düsüncende olup ama en aşşagılık karaktere sahıp bir o* çocupu çıkar hdp li gence mutluluklar dılemek kalır.. :)
140 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim kız arkadaşım da kürt ama hdpyle hiç alakası olmaz hatta hiç sevmez hdpyi pkkdan da nefret eder en az benim kadar. şimdi ben o kürt diye ondan ayrılmam çünkü ırkçı bir insan değilim ben etnik kökenin bakmam ama durum sende biraz farklı arkadaşın pkk sempatizanıysa hdpli veya kürt olmasa bile arana mesafe koymanı tavsiye ederim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisinin ne oldugunu bilmeden "aaa erkek!" diye cocuga abanmis bir turk kizinin daha isyani. Git cocuga de ki, ben erkek acligindan senin nasil biri olduguna bakmadim hic, simdi baska erkeklere acim o yuzden senden ayriliyorum cunku ben bir gerizekaliyim.
36 Yorumla
Soran+1 yılya ne alaka ben ondan öncesinde kürtlere bakmazdım bile büyük konuştum ve aşık oldum şimdi mantıklı düşünmeye çalışıyorum
- +1 yıl
Kurtler kadar tas dussun basiniza ne diyeyim. Ne alip veremediginiz var su adamlarla?
Soran+1 yılbir alıp veremediğim yok ama evlişikler yürümüyor birçoğuna şahit oldum
- +1 yıl
Bende evlilikleri sorunsuz ilerleyen bir coguna sahit oldum, ee sen mi iliski yurutme konusunda beceriksizsin benim gorduklerim mi mukemmeller?
Soran+1 yılonlar tam kürt olmayan kesimdir hepsine demiyorum ama birçoğu kötü kendisi siirtli
- +1 yıl
Insanlari iyi kotu diye ayirmak sana kalmadi. En fazla bana uygun degil, ben anlasamam diyebilirsin ki o zaman da ilk yazdigim yoruma doneriz. Tanimadigin etmedigin adamla sirf acligindan sevgili olmussun. Konu kilit.
+1 yılkürt olmasında sıkıntı yokta. hdp li puştsa götüne tekmeyi bas. zararın neresinden dönersen kardır. bir daha hayatına alacağın adamı iyi tanı derim.
63 Yorumla
Soran+1 yılbenimle hiç siyaset konuşmaz bilmiyordum sosyal medya hesabıda yok bir haftadır düşünüyorum rüyalarıma girdi
- +1 yıl
kol kangren olmuşsa kesilir kardeşim. o adamdan ne sana ne ailene hayır gelir. sevgini vs kenara koyup kolu kesecen
- +1 yıl
Dislike atanlara da selamlar
+1 yılÖyle ise ne olmuş hdp li değilim ama senin yerinde olsam sırf bunun için ayrılmazdım sen zaten onu sevmiyorsun boşuna seviyorum deme herkesin kendine gore bir doğrusu var senin de öyle sırf onun doğrusu sana uymuyor diye ayrilmak istiyorsun. Bu zamana kadar devam etti isen bir sorun olmamış ayrılmak istiyorsan illaki bir bahane bulma gerçek sebebi söyle öyle ayrıl ama yazık çocuğa üzüldüm
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca hainlerle işim olmaz demissin insan sevdiği birine nasıl hain diyebilir
+1 yılO Türkleri sevmeyen kanı bozuk vatan hainleri. Ermeni tohumlari onlar... Müslüman kurt kardeşlerim ayrı onlar ayrı. Vatan haini ile evlenirsen yarın birgün dağa çıkar ortada kalırsın. Uzak dur.
60 YorumlaValla kurt kardeşlerim canım ciğerim saygı duyduğum o kadar iyi insan var ki HDP'yi destekleyen herkesten tiksiniyorum Pkk'yı arkasına alan ve ona yatalaklik halinde olan bir parti ve partizanlarını hayatıma almak mı Siiiittirgiitsin
21 Yorumla- +1 yıl
sn korkmaz pkk hdp nin ekmegine yag suren degıl ayagına pranga olan bı terör örgütüdür.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ve senin gibiler varya medyaya göre hareket ediyorsun şu an . Medyanın iyi dediğine iyi kötü dediğine kötü diyorsunuz. Yapmayın!
Senin düşünebilme kabiliyetin yok mu arkadaşım? Sırf Hdp li diye bölücü damgası basman şart mı? Sen hainlikten dem vuruyorsun ya o ülkenin bölünmesini istemiyorsa istediği sadece her vatandaş gibi eşit haklarda yaşamaksa? Hiç düşündün mü bunları veya oturup konuşmayı denedin mi?
Yapmayın arkadaşlar ayrıştırmayın insanları.30 Yorumla
+1 yılKendisine sorsana ve onlar da insan benim kürt arkadaşlarım var ve emin ol canavar değiller tabii hdp'li olanı mezhep ayrımı yapmadan sevmem. O partiye oy veren vatan hainidir
33 Yorumla
Soran+1 yılbenimde var tabi ama evlilik çok ayrı evet hainlerle işim olmaz
- +1 yıl
Sevgilinin hdpli olduğunu rüyanda mı gördün?
Soran+1 yılhayır karışık bir rüyaydı benide bulaştırmıştı elimde pkk bayrağı vardı da baya uzun iyiki r
üyaymış dedim
+1 yılVatan namustur vatanına hainlik kahpelik düşünen kendi namusunuda 2 paralık eder. Kürt veya başka ırktan olması hiç önemli değildir. Ama terör sempatizani ve destekçisi ise bu çok önemli bir mevzudur. Göz ardı edilmemelidir.
00 Yorumlakürtleri sevmezdm.. hatalı giriş.. genellemelerin hepsi yanlıştır biri de çıkar türkleri sevmem derse ne kadar sinir oluruz degil mi? gerçekten sevsen ama sı olmazdı bu düşünceni söyle ona zaten sogur senden
00 Yorumlaayrım yapman hiç hoş değil tabii bu senin arkadaşın için de geçerli önemli olan bu ülke nasıl kalkınır ve nasıl büyür çünkü bu devlete bir şey olursa gelecek hayat diye bir şey bahsetmeniz mümkün olmaz
LÜTFEN ARKADAŞININ DA GÖZLERİNİ AÇ00 Yorumla
+1 yılbenim kürt bir sevgilim vardı =D kürt olduğunu öğrendik ten 2 hafta sonra ayrıldım =D
20 YorumlaTürk kürt ne fark eder ki önemli olan onun kişiliğidir karşısındaki kişilere karşı tutumu nasıl önemi olan bu karşındaki kişiyi ırkına göre yargılama kişiliğine göre yargıla
02 YorumlaTum kurtlerden nefret ediyorum irkci ve milliyetxi olarak arkadas bile olmam
20 Yorumla
+1 yılBu sebep, ondan soğumanı sağlamalı. Ayrıca, bir an çocuklarını dağdan topladığını farz et adamdan vaz geç.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleskisevgilim kürtdü hakkari yüksekova doğumlu. oda böyle peştamel takıp yürüyüşe falan giderdi.3 sene çıktık ayrıldık sonunda iyikide bitmiş diyorum
03 Yorumla
Soran+1 yıluzun zaman iyiki canım evlilik ayrı çünkü senide benide bulaştırır aileye giriyorsun çünkü
Cevap sahibi+1 yılbeni aldattı tekrar aklıma girdiler ailecek barıştım sonra bana taciz etti zorla boynumdan öptü. yapmassam ayrılmakla tehdit etti ablasıylada kavga ettim iyiki bitti ya çok iyiyim şu an
Soran+1 yılcanım ya kötü şeyler yaşamışsın :(
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu insan dusmani ve irkci tavirindan dolayi o senden ayrilmali.
41 Yorumla Böyle insanlar senin sevgini haketmiyor. Ayrıl. Vatan kutsaldır.
10 Yorumla
+1 yılBen hdpli oldugunu duydugum gibi zaten sogurdum. Kurt veya Turk olmasi ilgilendirmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAcik acik soyle olsun bitsin 40 takla atmana gerek yok.
20 Yorumla
+1 yılİyi olanlar istisnami yani? bence de sogut kendinden yazik cocuga
00 YorumlaZaza kizimiz yardimci olur sana zaza hele bir molotof kokteyl getur ordan bol benzinli heval
02 Yorumla
+1 yılBende kürt kızlarını sevmiyorum gel biz sevgili olalım
11 Yorumla- +1 yıl
Ateizmi savunanlarin ileri goruslu ve yobaz olmadiklarini sanıyodum, onlardanda varmis demek ki... @GelGezelim
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen numarayı ver ben nasıl bir beyin fakiri ile sevgili olduğunu anlatırım. o ayrılır zaten.
10 Yorumlapkk ile ne işin olur senin kızım bırak gitsin
35 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın yeni öğrendim 1 buçuk senedir çıkıyoruz
Soran+1 yılevet söylicem gelişmeleri yazarım
Direk ayrıl vatan haininden
61 Yorumla- +1 yıl
sizin gibi çakma ülkücülerle mi birlikte olsun her seferinde davasını satan hanı :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılinsanin dili dini irki farketmez insan nasil olsa asil sen haketmiyosun o çocuğu hemen ayril bencede yazik cocuga :)
00 YorumlaKürt oldugu için değil hdp li oldugun için ayrıl derim.. bir anda muhabbeti kes gitsin uğraşma
00 Yorumlaçok saçma çok! ulan batıda herqün kürt olduğu için linç edilen kürtler var be doğuda hangi gün türk olduğu için linç edilen birini duydun?
00 YorumlaBir kürtle evlen ama hpliyse hemen ayrıl
40 YorumlaO nasıl aile l*n . artik millet musluman aramiyor kurt turk yazik.
00 Yorumlaiyi o zaman senide zike zike hdp li yapsın
ne var oğlum kürtse hdpliyse ne var yani nolmuş mal00 YorumlaAyrıl hemen ayrıl zararın neresinden dönersen kardır bas götüne tekmeyi s. gitsin
00 YorumlaNe kadar ayrimcisiniz ya. Sen o çocuğu hak etmiyorsun bence. Ayrıl. Ayrımcılar dan nefret ediyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılayrılıcam zaten onu haketmiyorum o aşiretten bir kürt kızına layık
+1 yılSenin baban olsaydım o adamı vururdum
00 YorumlaAyrıl gitsin Hdp liler vatan hainidir
00 Yorumla
+1 yılAyril bide hdpliymis
62 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ama ayrılmam lazım
- +1 yıl
Acik acik soyle yani
+1 yılKürtlere bakıs acımı degistir hepsi kötü degil
21 Yorumla
Soran+1 yılzaten öyle düşünüyorum birçok yakın arkadaşım var
Gizli Üye(36-45)+1 yılHdp düşmanıyım de zaten senden soğur.
22 Yorumla
Soran+1 yılayrılıcam ya peşimi bırakmazsa
Cevap sahibi+1 yılOna karşı bişey hissetmediğini söyle...
+1 yılmhp bayrağıyla git yanına..
00 Yorumlaolurda iç savaş falan çıkarsa önce seni vurur
00 YorumlaHain seni de ayrıl yumruda çak ağzına
10 YorumlaGit soyle ben senden ayrilmak istiyorum de.
10 Yorumla
+1 yılMesaj atma soğuk konuş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 10 cocuk yapmaya hazir ol 😂
10 Yorumla
+1 yılvatanı satan seni de satar Ayrıl!
00 Yorumla
+1 yılSen nerelisin? o nereli?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
+1 yılCok basit milliyetcilik yap sogur senden hdpkk de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalayına dağa çıkarsınız
20 Yorumla
+1 yılSeni emin ol çok seviyordur... Ssallak şey
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen hdplisin kürtsüm deyp ayrılcan.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKürtten asla dost olmaz. Ayrıl hemen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl kesinlikle.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlsun be. İnsan olsun, insanlık önemli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl direkt
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılver ondan sonra ayrılll
00 YorumlaBas tekmeyi
12 Yorumla
Soran+1 yılbak gaza geldim direk mesajmı atsamda daha yüzyüze gelmek istemiyorum
+1 yılzor durum!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrıl gitsin direkt
13 Yorumla
Soran+1 yıltamam uzatmaya gerek yok seviyorum gerçekten ama mantıken bu iş olmaz
Cevap sahibi+1 yılBencede olmaz türk gelinleri pek sevmezler üstüne birde hdp lilerse molotof bile atarlar
Soran+1 yılöyle hiç bulaşmamak lazım onlara tanıdığım var kürt kızla evlendi bide aşiret kız aldatıyormuş öyle diyince vurmakla tehdit etmişler kendi kızlarını vurmaları gerekir çok kötüler şu an ailesi falan nerden girdi hayatımıza diyolar daha öncede biçok sorun yaşadılar
Gizli Üye(30-35)+1 yılIrkçı.
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKürt de olsa Türk de olsa ırkçı insanların hiçbir değeri yok gözümde.
Soran+1 yılvatan hainlerini sevmemek ırkçılıksa evet ben ırkçıyım sonuna kadar gebersin şerefsizler
Cevap sahibi+1 yılHer Kürt vatan haini değil, her Türkün vatansever olmaması gibi.
Soran+1 yılhepsi değil zaten onlara lafım yok yanlış anlaşıldım galiba
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt