Dokunmadan, görmeden sevebilir misiniz?
Peki her yüreğin harcı mıdır dokunmadan sevmek?
Peki her yüreğin harcı mıdır dokunmadan sevmek?
bı bayan arkadasım vardı. ses tonuna asık olmustum. kendısını gormeden bı muddet devam ettık o kadar guzeldıkı ses tonu benı telefonun dıger ucundan mest ederdı. sonra mektuplasmaya basladık. ben resmımı gonderdım o resmını gonderdım. bır muddet resmını karsıma alıp telefonda konustuk. yok sacın kara yok gozun kara derken ankaraya yolum dustu. gelecegımı soyledım. benı otogarda aştide karşılladı. çok guzel bı gun gecırdık. tekrar gerı donmek ıstemedım, orda onun yanında kalmak ıstedım. aynı turk fılmlerındekı gıbı aglayarak ayrıldık.. goz yaslarımızı toplayarak ordan ayrıldık.. o yuzden GORMEDEN DE SEVER, DOKUNMADANDA SEVER, SEVILEN SEVGIYE DEGER OLSUN YETER...
Çok güzel yazmissiniz.
Biz ümmedin Peygamber'ini görmeden sevdik..
EİG için teşekkür ederim. :)
Rica ederim. Teşekküre gerek yoktu
inanmıyorum dokunmadan sevemez erkek arkadaşım daha ilşkimizn 15. günü elimi tuttu sonra kendini uyardım 1 sene sabretti bir sene sonunda bana kaldırıp iki yabancı gibiyiz yeter dedi ve beni aldattığını öğrendim. beni zorla boynumdan öpmeye kalktı tacize uğradım resmen
Dokunmasan da yürek yanar... doğrudur... sana taşıyamacağın yük verilmez dolayısıyla bu yük seninse senin harcın demektir :)
Cevap
69Cevap
uzaktan sevmek vardır işte bunu dokunmadan sevmeyenler bilemez... kokusunu uzaktan içine sevmek vardır bunu dokunanlar bilemez.. uzaktan dualarda buluşmak vardır bunu dokunmayanlar bilemez...
''Uzaktan seviyorum seni!
Kokunu alamadan,
Boynuna sarılamadan.
Yüzüne dokunamadan.
Sadece seviyorum!
Öyle uzaktan seviyorum seni!
Elini tutmadan.
Yüreğine dokunmadan.
Gözlerinde dalıp dalıp gitmeden.
Şu üç günlük sevdalara inat,
Serserice değil adam gibi seviyorum.
Öyle uzaktan seviyorum seni,
Yanaklarına sızan iki damla yaşını silmeden.
En çılgın kahkahalarına ortak olmadan.
En sevdiğin şarkıyı beraber mırıldanmadan.
Öyle uzaktan seviyorum seni!
Kırmadan,
Dökmeden,
Parçalamadan,
Üzmeden,
Ağlatmadan uzaktan seviyorum.
Öyle uzaktan seviyorum seni;
Sana söylemek istediğim her kelimeyi,
Dilimde parçalayarak seviyorum.
Damla damla dökülürken kelimelerim,
Masum beyaz bir kağıtta seviyorum.''
Cemal SÜREYA
'Hir yiriğin hirci midir dikinmadan sivmek'
Şu site kızlarımızın kimilerinin ne kadar kezban olduğunu iyice belletti bana.
Hiçbir fiziksel temasın olmayan birini ne kadar sevebilirsin ki? Nedir bu aseksüel, anormal ilişkileri kutsama anlayışı?
So soto kozloromozon komoloronon no kodor kozbon oldogono oyoco bollotto bono..
Begenmiyorsan yorumda yapmayacaksin!
Burası soru-cevap sitesi. Gruplaşıp birbirini pohpohlama aracı yok kezban arkadaşım.
dokunmadan sevmek icin yürekten hissetmek lazım...
gönülden hissediyorsan eger dokunmadan sevebilirsin.. görmedende evet..
ama günümüzdeki sevgi genelde tensel dokunmayla oluşan bir sevgi.
yoksa kapa gözlerini ellerini tuttugumu hayal et dediginde sevgilin heyecanlanmıyorsa sen heyecanlanmıyorsan zaten bir sorun var demektir.
Bil diye söylüyorum. Bir kadına hissettiğin sevginin temelinde parafrontal korteksin sana onunla seks yapmayı söylemesi vardır.
@Ragnar_Lodbrok bilmedigimi nereden cıkardın..
yani illaki her yoruma kendince bilimsel yorum yapıp ön plana cıkmak istiyorsan başka birisinin yorumunda bunu yap sürekli aynı tarzda davranıyorsun
soruya bir yorumunun varsa benim yorumum altında degil soruya yorum yapmalısın..
Yok yani, dokunmadan sevmek için yürekten hissetmek lazım diye edebiyat kasmışsın ya, işin aslı seks gibi sizlerin ortaya attığınızın tam aksi birşey.
Yani fundemental bir tuhaflık var olayda.
Dokunmadan sevmek diye birşey yoktur arkadaş, arkadaşça olmayan, bir kadına veya erkeğe duyulan sevginin temelinde cinsel çekim vardır.
Bir kızın elini tutup bişeyler hayal ettiğimde aklıma saçma sapan romantiklikler gelmez, hayallerim 'Onunla çok mutlu olacam, yüppi' sığlığında değil çok şükür.
Insanlar g. tunden element uyduruyor resmen... dokunmadan sevmek. ne demek? (Konunun karsi cinslerin iliskisi oldugunun kabul ederek soyluyorum)
Insanoglu iletken bir varliktir... en buyuk ozelligi hislerini tensel olarak iletebilmesidir... ne diye buna engel koymaya calisarak dogasina aykiri bir formata yerlestirmeye calisiuorsunuz ki?
Dokunmanin neresi sakincali ki engellemeye calisiyorsunuz? Yoksa bu sosyal bir illuzyon oldugu icin olmasin?
Elif gibi sevmek deniyorya oyle olmak gerek cikarsiz beklentisiz saf ve umutla seversen oluyor. El el degmesede yurek yurege degmisse Aşk o yureklerde kendini beklemeye aliyor.
Bir yere kadar sever.. Dokunamazsa o alev çabuk söner..
Haklisin.
ya milletin yanındakini artık sevmeye tahammülü yok, bir de uzak olacak öyle mi :d
Haklisin😀
onlara dokunmadan da sevmenın olduğunu anlat sevgılım !!!
böyle bir şeye şahitlik ediyorum , bilirkişi , katil, zanlı, makdül, tanık hepsi bir bedende
hüzünevinedöndü!!!
onlara dokunmadan da sevmenın olduğunu anlat sevgılım !!! 👍👍👍👍
:)) sevmek soyut birşey değil mi? sen insanın fiziğine değil o kalbin neler söylettiğine aşık oluyorsun karşı cinste kelimeler kalbine dokunuşları seni etkilemedikten sonra güzel ya da yakışıklı olsa dokunsan görsen ne işe yarar ki?
Ben buna asla imkan dahi vermezdim ama sevilebileceğini gördüm yaşayarak gördüm yanimda olmasada uzak olsakta duygular okadar gerçekçi oluyor ki ve ben hayatimda ilkkez böyle aşık olduğumu hissettim birine çok farkli bir duygu..
Göremeden sevmek mümkünse dokunmadan sevmek de mümkündür ama altta dikkat çektiğin her yüreğin harcı olduğunu bende zannetmiyorum. Saflık olmalı temizlik insanın içinde nokta kadar kir olmamalı bunun için, ve biz sanırım çok kirlendik.
Tabi ki sevebilir.
Şimdi sana bir kaç soru sorsam senin verdiğin cevaplara göre hislerim sen demeden seni sana anlatabilir
her yüreğin harcı değildir
dokunmadan seversin ama dokunmadan yaşayamazsın
bu noktadan sonrası saygı duymaya girer
gerçek sevgi dokunma ihtiyacı duymadan yaşanır ki gözlerine bakamazsın bırak dokunmayı :)
tabii ki de sevebilir. Hatta gerçek aşk sanırım buymuş. Bu da demek ki her yüreğin harcı değil.
dokunmadan önce sevdiğimi sanmıştım, dokununca sevginin daha güclü oldugunu anladım.
o iş için ayrı bir ruhaniyet gerekir ayrıca bir kere de aşk acısı yaşaman lazım o zaman görmeden de seversin.
Onlara sevişmedende sevmenin mümkün olduğunu anlat sevgilim..
İnciReçeli.
Her yüreğin harcı değildir.
Ancak benim yüreğimin harcı...
kesinlikle evet cunki ask yalnizca dokunmakdan ibaret deyil ask asla tarifi aciklanamayacak bitmez tukenmez bir mucize...
Bana habire dokunuyor dokunmami bekliyorda hep yanlislikla dokundum ona istegimle dokunaman ben ona
evet sevebilir. gecmiste sevmistim oyle yani herkesin de harci degil heleki bu devirde
Dokunmadan seversin dokunamadan sevdiğim için biliyorum ama ayrı şehirlerde değildik aynı binada oturuyorduk aksine o kadar yakındık ki birbirimize dokunamıyorduk. :)
Birini sevmek için illa dokunmaya gerek yok.. ama her yüreğin harcı değil bu.
çok zor =) dokunmadan nasıl olacak sanal aşk hariç :D
Neden olmasın?
uzaylımız birz kardeşim illa telepatimi olacak yani :) gerek yok aşkın net tene ye de mekana ihtiyacı var
insan sevdiğine dokunmak ister bunları nerden çıkartıyorsunuz bilmiyorum
Her yüreğin harcı değildir çünkü; bunu sadece gerçekten yürekli bir insan yapabilir.
Ben sevemiyorum onu görmek ona sarılmak için dünyanın öteki ucuna gitmek gözümde bile değil, onu çok özledim yeter artık dayanamıyorum 😢😢😢😢
Çok özledim.. Çok.
İnsan görmeden duymadan sadece onun hayalini bile sever.
Aşk 5 duyu organımızı ele geçirdiğinde aşktır. Biri eksik kalırsa olmaz
Mustafa Kemal ATATURK'ü gördükmü veya dokundukmu ama milyonların kalbinde ulaşılamaz bir konumda.
seveceği kişiye ve sevme yöntemine bağlıdır. Ama tek ruha giden en kısa köprüdür
ben sevdiğime hiç dokunmamıştım ve kör kütükte aşıktım
İnsanın sevip sevemeyeceğini sorgulamak daha gerekli
Ben sevdim ki ben kolay kolay sevebilen insan değilim
Uzağın çekiciliği işte ne yaparsın
Sevemiyorsa bugüne kadar yaşadıklarıma bir isim bulmak gerek
biz allahı ya da peygamberimizi ya da atatürkü dokunmadan sevmedikmi
sevemez ferhat niye dağları deldi sanıyosun abazalıktan işte :D :D
bence insan sevdiğine dokunmalı ona uzak değil yakın olmalı...
sevgi yürekte biter dokunmak sadece tamamlayıcı öğedir
Sevmeyi birak. onun icin nefes alip vermeyi seviyorum!!!
sevmek dokunmak koklamak gözlerine bakmak bunları her seven ister uzaktan sevmek acı verir sadece
ya ben kızın birine aşık oldum beş aydır toplamda üç defa gördüm kızı son beş ayda yanii aklım fikrim onda kıza çok ısrar ettim bir türlü kabul etmedi :( :( :(
Ben seviyorum, daha dokunmadım 3 sene oldu :D
Maşallah.😊
Sağolasın Allah razı olsun.
Cumlemizden.
Dokunmadan hoşlanırım da sevmem icin dokunmam lazım.
Allahi seviyoruz , dokunuyor muyuz?
Haklısin.😊
Saol :)
@KirmiiziOjemm oluyor oyle evet
:) biz de öyleyiz Lafanlamayankızzzzzzzz :D
@KirmiiziOjemm Masallahh size😀
hiç sevmem ellemeli dokunmalı işleri
Her yuregin harcı değildir tabiki
Neden sevemesin...
Bence "Sever"
Kesinlikle öylede bir sevilir ki.
sevebılır. aslolan o aslında