Arkadaşlar size üniversitede yaptığım hataları anlatıcam siz yapmayın diye?

öncelikle üniversitenin ilk günü bitane kız benimle tanışmak istedi. elini uzattı işte tanıştık felan. ilk böyle basladı üniversite hayatım. daha sonrada o kızın da arkadaslarıyla tanısınca baya bir popüler oldum sınıfta. ilk defa hayatım rayında gidiyor diyordum ama işler hiç öyle olmadı. daha sonra tabi sınıfta erkek kankilerim de vardı. ama meger bu çocuklar benim arkamdan iş çeviriyorlarmış. okula gitmediğim bir gün bu kızlarla tanışmışlar numaralarını felan almışlar. muhabbeti koyultmuşlar iyice. sadece bir günde. çok çakal çocuklardı. sonra bu çocuklardan biri kızlardan biriyle yattı. bitaneside bir diğeriyle kızla sevgili oldu. herneyse sonraki gün okula gittiğimde bide baktımki kimse benim yüzüme bakmıyor. meğer arkadaslıklarının tek amacı yanımdaki kızlara ulaşmakmış. daha sonra bunlar 3 kız 3erkek grup olarak gezmeye başladılar. bir anda hayatım kararmıştı resmen. okula gitmedim. gittiğimde de okuldan hemen çıkıyordum duvarlar üstüme geliyordu. hapis gibiydi. herneyse sene sonu sınıfta kaldım. artık onların yüzünü görmiceğim için seviniyordum. arkamdan çevirilen dolaplar yüzünden bir senem boşa gitmişti sizin anlayacağınız. siz siz olun üniversitede menfaatlerinizi her şeyden önde tutun. ben yapmadım hayatım karardı. 3 yıl geçti şu an okulda bikaç tane arkadasım var hala kendime gelemedim okula da pek gitmiyorum arkadasım olmadıgı için.
Arkadaşlar size üniversitede yaptığım hataları anlatıcam siz yapmayın diye?