Cinsellik yaşanmış 5 yıllık ilişkiyi bitirmek

25 yaşına gelmiş bir kız ve cinsellik yaşanmış 5 yıllık bir ilişki.. Başlarda kışın 3 ayda bir görüşülürken artık yılda 1 kez görüşebiliyoruz. Uzaklık soğuttu beni. Artık her şeyi gözüme batıyor.. Evlenmeyi planlıyorduk ama evlensek de iyi gitmeyecektir.. Diğer konuda cinsellik yaşandığını belirtmemiştim bu yüzden bunu açtım.

Ah almaktan çok korkuyorum. Çünkü 25 yaşına geldi, kız arkadaşları evlendi bile fransada..

Cinsellik 5 yıl içinde tabii ki defalarca oldu.. Ama ikimiz de istedik zaten evlenmeyi düşünüyorduk.

Neden ayrılmak istiyorum:

(-) Kendisini sevmiyor ve değer vermiyor.. Makyaj yapmayı sevmiyor. Ayaklarını sevmiyor etek giymiyor, tırnaklarını sevmiyor oje sürmüyor..

(-) Ondan yaşça ufak kızlara bakıyorum kendilerine güvenleri var, hayata bir bakışları var, süsleniyorlar, güzel giyiniyorlar vs.. Bizimki ise hayattan bezmiş.. Nedeni benle birlikte değil diye..

(-) Gurbetçi kardeşleri ve ailesi..

(-) Hayattaki tek amacı benle birlikte olmak ve evlenmek benle.. Üniversiteye bile zorlaya zorlaya gidiyor.

(-) Yıllardır az görüşüyoruz zaten.. Daha 2-3 yıl daha evlenene kadar yılda 1 kez görebileceğim.. Artık sıktı..

Bunları zaten düşünüyordum ama son 1 yıldır daha da canımı sıktı. Son 6 aydır ayrılmayı düşünüyorum ama karar veremiyorum ah almak var ucunda :(
Cinsellik yaşanmış 5 yıllık ilişkiyi bitirmek