Partnerinin olması sebebi ile düzenli bir ilişkisi olan kişi, ayrılması sonucunda nasıl bir durumla karşılaşır. Düzenli cinsel yaşamı olan birisi bu durumun üstesinden nasıl gelir? En sevdiğim görsellerden biridir :)
Düzenli cinsel ilişkiye alışık olan birisi ayrıldığında bu durumla nasıl başa çıkar?
Yorumlarda çoğu kişi partneri ile olan eski uyumundan bahsetmiş. Onun gibisini bulamam tarzı yorumlar var. Şimdi biraz mantıklı düşünürsek ayrılıyorsan zaten bir şeyler bitmiştir buna cinsellik de dahil. Soruna gelirsek, cinsel ihtiyacı olduğunda bunu gidermek kadın açısından her zaman daha kolaydır ama aynı şeyi erkek için söyleyemeyeceğim. Bir ilişki yaşamak için 40 takla atması gerekebilir. 😅
13
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bide hiç yapmayanları düşünün ya Elizabeth yastık falan yokluk böyle bişey herhalde o ne gif öyle ya içim bir hoş oldu :)
İhtiyaç halinde herşeyin bir çaresi var, evet ilişkiye alışık biri olarak, hiçbir zaman boşa kürek çekmedim, hâlâ da kaçamak yaptığım birçok kişiler var, iletişimde olduğum, sürekli iş için Şehirlerarası gezdiğimden her yerde bir flört arkadaşı bulmakta zorlanmıyorum ;)
Yanlış anlaşılmasın kimseyle sevgili hayatı yaşamam kimseye bağlı kalmam kimseye hiçbir şeyin hesabını vermem, yani aldatma durumu olmuyor, alan razı veren razı herkes kendini biliyor ;)
Sağ el kuralı bana pek uymuyor süreyi 10 15 güne çıkarıp paralı asker tutarım ya da tele bara giderim ora daha zevkli en azından sexden sonra reklam olmuyorsun
Gif çok mübarek olmuş :D Açıkçası cinsel yaşamın salt cinsellik üzerineyse başka birini ararsın ancak arada aşk varsa yokluğunda tek hissedilen acısı oluyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evden 2 aylığina gittim gecen sene terk ettim evi yani baya bir kötü olmuştu kasıklarım cok ağrımıştı başlarda :) tabi sonra geri döndüm
Önce yaşayacağı his şu. Kış ortasında donsuz gömleksiz dışarda kalmak. Sonrasında imkanlar dahilinde hayatta kalma mücadelesi verecektir...)))
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben 2 yil duzenli otesinde surekli ex sevgilimle seks yaptim. Yani yaramazligin haddi hesabi yoktu ve feci.. kiyodu. eee simdi ben kaldim ortada o evlendi ben kuduruyorum mast
En İyi Cevaplar