Merhaba ben uzaktan kuzenıme aşık oldum galıba. benden hoşlandığını nasıl anlarım acaba?

Yaklasık 1 ay önce facemden arkadaşlık isteği göndermiş bu kişi. lakın bu adamla uzun zamandan beridir konusamıyorduk. bu hoslandığım adam ; dedemin arkadaşının kızının oğlu.. yanı benım uzaktan kuzenım annelerımız cok yakınlar ama bız pek konusamazdık. lakın uzun aradan sonra bana facebooktan arkadaşlık ıstegı gonderdı ve konusmaya basladık. Sürekli konusuyoruz... başlarda bana kuzen diyordu ama artık kuzen demıyor. sürekli konuşmaya başladık. Sankı konuşmadığımız zamanların acısını cıkarıyor gibiyiz.. Aslına bakarsanız ben hep bu anı bekledım diyebilirim bırbırımıze herseyı anlatıyoruz ve benı arkadaşlaıyla tanıstırıyor. bır sey yapacağı zaman bana soruyor ve benım canım sıkkın olduğunda elınden geldığınce yardımcı olmaya çalışıyor. Arkadaşlar ben sosyolojı - psıkolojı öğrencısıyım ama bende çözemıyorum çünkü ; kafamda soru işaretleri var tabıkı de tum bunları tanımadığım ya da yenı tanıstıgım bır erkek yapsaydı evet derdım bırsey hıssedıyor ama bunu yapan kısı uzaktan akraba olunca tedırgınlıge dustum bıraz. Birde bu bahsettiğim kişi bıraz hatta fazlaca çekıngen bırı.. peki simdi siz ne düşünüyorsunuz? teşekkurler
Merhaba ben uzaktan kuzenıme aşık oldum galıba. benden hoşlandığını nasıl anlarım acaba?