ERkekler sürekli ilgi görmek ister kardeşim. sürekli öpüşmek degil ama bu ilgi. ona sevdigini hissettir. ama sanırım senin sevgilin cinselligi ilgi sanıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılyok ilgi bekliyor
saçını okşarım elini öperim sarılırm dudagına minik öpücük kondururum bunları istiyor. deliler gibi öpüşelim sevişelim değil istediği öyle olsa benimle yetinemezdi ki daha fazlasını isterdi ama sinemada da aynısını istiyor bende put gibi otururum utanırım biri bişey der mi diye buna dudagndan öpmek de dahil bırak başka şeyleri
Soran+1 yılsöyledim sonucunda şu an konuşmuyorz
sanki ben senden benmle yat mı dedim diyor azcık ilgi istedim hepsi bu sen bşyleri istesende ben zaten yapmam diyor
Soran+1 yılneler dedim ya bilmiyorm bi yaptıkalrını düşünüyorm birde bu dediklerini acaba ben mi yanlş yapıyorm alışverişe dalıyorm ihmal ediyorum diye düşünüyorm
Soran+1 yılhaftada bir gün görüşüyorz zaten sanırım onu benm ayarlamam gerekiyor
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilin hormonlarına söz geçiremiyor bana göre . Sen haklısın insan içinde olacak iş değil.Kararına saygı duyması gerekirdi yaptığı çocukluk.
010 Yorumla
Soran+1 yılsaçımı okşa beni sev öp diyor başka bişey istemiyorm diyor
benimle yatmak isteyen adama bunlar yeter mi sonuçta 2 yıldır sevgilim ben çıkamadım bu işin içinden
hatta dün bir kere saçını okşadım yanına geleli kaç saat oldu şu an ilgileneden benimle dedi hoşuna gitti bende mi sorun var acaba:/- +1 yıl
Sende sorun yok sorun onda ilgi istiyor senden çocuk gibi sevilmek istiyor olabilir.
Soran+1 yılsanırım asıl sorun bu işte
çocuk gibi sevilmek istiyor ilgi istiyor
gezmeyim dolaşmayım onunla sohbet edeyim istiyor ama bende bu kdar ilgi göstern biri değilim işte sıkılırım böyle şeylerden:( hem gezcem hem sohbet etcem her dakika diz dize oturamam ki- +1 yıl
Zaten onun sana ilgi göstermesi gerekiyor çok haklısın eğer seni mutlu edemiyorsa uğraşmanın da bir anlamı yok.
Soran+1 yılmesela geziyorm arada dönüp elini öpersem yanagını öpersem sarılırsam sesini çıkarmıyor ama bitek gezersem oflama poflama başlıyor
- +1 yıl
Hayda nasıl bir tip bu ya =)
Soran+1 yılçözemedim ki=) iki yılda hala anlayamadım
- +1 yıl
=) bırak sende daha iyisini bul elini sallasan ellisi =)
Soran+1 yılbeni kim çeker ya
bu kdar kıskanç huysuz :) sürekli ders ders diyen alışverişe bayılan
çok zor:)- +1 yıl
Kötü özellikler değil.=)
+1 yıltek derdi öpüşmek oynaşmak. seni seviyor olsa düşüncelerine saygı gösterir çenesini kapatırdı
03 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorm işte çenesini kapatmıyor ne yazık ki
bana öyle geliyor ama seviyor gibide gözüküyor
sınav zamanı bu adam beni 1 ay bile bekliyor bir saatliğine beni görmeye geliyor
derdi tek sevişmek olsa niye beni çeksin?
- +1 yıl
18 yaşındasınız sanırım. bu yaşlarda erkeklerin tek derdi meme oluyor inan bana. seviyor gibi görünürler sadece
Soran+1 yıl22 yaşındayız
bilmiyorm o kdar aç gelmedş gözüme
tamam benmde istklerim var ama yeri ve zamanı vardır bu şeylerin
+1 yılCanım sana ayak yapıyo bu baya, amacı seni mıncıklamak. Bırak gitsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi dersin iki yılda kolayca bitirilmiyor ki:( onu ilk öpen bendim birde öyle biri gibi de durmuyor niye ben öptüm niye yaptm bu hatayı:(
- +1 yıl
2 yılını verdiysen başka.. e birbirinize baya alışmış olmanız lazım zaten niye hala sinemada bu tarz şeyler yapma gereği duyuyoki seninle? liseliler gibi.
Soran+1 yılkız arkadaşın yok yanın da birtek alışveriş yapıp film izleyeceğin diyor ne dmek se
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
o biraz sıkıntı sinemada öpüşmek diye bir olay var heyecenlı ve güzel filan arkadaşları anlatıyorsa içinde kalmıştır o yüzden trip atıyordur
020 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi dersin:/ daha fazlasını isteyen biri değil biliyorum ama niye böyle yapıyor anlamıyorm beni eskisi kadar sevmiyorsun diyor=(
Soran+1 yılbenim için şu ana kadar kimse onun yaptıklarını yapmadı. daha ilerisini istesende ben istemem kimsenin ahını almam diyor. allah inancı olan biri yapmaz ama ilgi bekliyor iki yıllık sevgilisiysem sanırım yanımda erkek oldugunu hissetmek istiyor. sevdiğine eminim
Soran+1 yılsanırım o da bunu istiyor ama ondan bile utanıyorm kimse olmasa sorun yok zaten bunun ayrımını yapmada sıkıntı var
Soran+1 yılbu durum beni daha çok gerek işte bu ortam oluşursa ya daha fazlasını isterse kaş yaparken göz çıkartmayalm?
Soran+1 yıltamam bu dediklerini dikkate alıcam
ben dün ona en son beni ben oldugum için sevmeyen adama ihtiyacım yok dedim bakalm ne zaman cevap vericek beyefendi
Soran+1 yılbncede bakalım bnde merak ediyorm ne diyeceğini
en azından benim nasıl bir kız oldugumu anlasın ona göre davransın
Soran+1 yıl:D suratıma telefon yemişliğim vardır kapatır sonra bakar benden ses yok mesaj atar:D
Soran+1 yılveriyom işte ya dayanamıyom off
Soran+1 yılsonra yine takıyom ama:D 5 dk sonra denedim ki:P
Soran+1 yılçok güzel fikir:) bunlar daha da mahvetmese bizi :D
+1 yılanne şevkati bekliyo senden ama yersiz onun sana ilgi sevgi göstermesi lazım
012 Yorumla
Soran+1 yılya ben film izliceksem film izlerim hani bunlar tamam ama herkesin içinde bana anlamsız geliyor ben utanıyorm ama anlayışlı olmuyor
ben senden fazla bişey beklemiyorm ki diyor bilmiyorm ya
aynen diyorsun ya anne şevkati diye öyle biri. sarılsın bana saçını okşaym öpeyim bu yani fazlası değil istedim ben film izleyince bozuluyor- +1 yıl
tamm arada bi sevkat göster ama cocuklasmaması kaydıyla.. arada güçlü ve saglam bi erkek olması gerektigini hatırlat ona ama kırmadan..
Soran+1 yılçocuk gibi ilgi göremeyince bozuluyor :(
çokta kırılıyor işte ben nasıl davrancagımı bilemiyorm artık. biz bazı şeyleri açıkca konuşan bir çiftiz çogu erkek kızlar hakkında bazı şeyleri bilir onlardan bile haberi olmayan biriydi
olsa konuşmalarından belli olurdu zaten- +1 yıl
oy oy oy...s ona ilk fırsatta sert bi erkeksin duygularını kontrol ediyosun sıkıntılara zorluklara karsı dik durabiliyosun gibi laflar et arada bi gaza getr cok hosuma gidiyo felan de biraz erkek oldugunun farkkına varsın aferdesn ama ...
Soran+1 yılçocuk mu kandırıyoz böyle:s
- +1 yıl
ya sen şimdi ben böyle mızmız sevkat isteyen erkeklerden hoslanmıyorum desen üzülür inadına daha betr davranır..ama bi anını yakalarsın işte bu dediklerimi söyleyince bi güven gelir kendine
Soran+1 yılben sıkılıyorm zaten sürekli ilgi göstermekten biraz sopuk bir yapım var
- +1 yıl
sen dedğimi yap olursa olur olmassada bitirirsin..ikinizede yazık bi ilişkide iki ilgi bekleyen insan olmz :))
Soran+1 yılhaklısın ama seviyorm bitiremiyorum hep kedi köpek gibiyiz:(
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun ablam evlenmeden cocuk sahii olmussun :S insallah düzelir erkek arkadaşın
Soran+1 yıl:)) alemsin ya
haklısın ama o benim bebeyim:)
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. soytarıya bak seni nasıl kadınlardan sanıyorda milletin içinde öpmeye kalkıyor.
057 Yorumla
Soran+1 yılben çok nadir görüyorum ne yazık ki sevgilisini sürekli öpmeye çalışan erkekleri :/
Soran+1 yıldeğer veriyor gibi gözüküyor ama :( benim için çok fedakarlık yapıyor başka yerde yaşıyordu bi ara 3 saatli yolda sabah gelir akşam giderdi. ablasına annesine saydırırım agzını açmaz. her istediğimi yapar bir dediğimi iki etmez. sınav zamanı sırf moralim bozulmasın diye bir ay görüşmez. bunları yaan birinin tek derdi sevişmek mi sence? bir de onu ilk öpen bendim bu yüzden de kendimi çok suçlu hissediyorum sanırım sırf bu hareketim onun isteğini arttırdı beni yanlş tanıdı ama o an içimden gldi=(
Soran+1 yıloda doğru bunun farkında mı değil ki:/ siz kendi kız arkdaşlarınızdan hiç mi ilgi beklemiyorsunuz
dün sinemada uzklaştım ondan tuttu elimden göğsüne yatırdı öyle izledik sonra eğildi kulagıma istediğim bu fazlası değil dedi
ama bilemiyorm ya
Soran+1 yılev :) namuslu mu geçiniyorsun sen şimdi? eve atıldıktan sonra dışarda öpmese kaç yazar?
Soran+1 yılyaptıgın yorumdan anladım ona soytarı diyen sen daha büyük soytarısın bence kız arkdaşını eve atıyorsan.evde yalnızca öpüşmeyle kalınmayacagını çok iyi biliyorz en azından benim ki dışarda öpmek istiyor ama eve atmıyor
Soran+1 yılyorumların için sağol ama kızmasaydın iyiydi
- +1 yıl
sen kendini benim yerime koy ve söyle bakalım kızarmısın kızmazmısın. burada bütün iyi niyetimle sana gelmiş yardımcı olmaya çalışıyorum. sen kalkmış bana soytarı diyorsun. ben bütün hayatım boyunca kendime bu sıfatları söyletmemek için uğraştım. bütün davranışlarımı buna göre yaptım.
Soran+1 yılhaklısın özür dilerim kızma :( moralim bozuk
sen evde olur onlar diyince ben nerden biliyim kızın senin evinde kalmak istediğini ona senin yapcak birşeyin kalmamştr zaten
ama sen sen ol madem bu kdar hassassn sende kalmak istese dahi sen buna izin verme sonra sen suçlu olursun
Soran+1 yılhiçbir taraf pişman değilse sorun yok zaten ama ben kendi adıma konuşayım böyle bir birliktelikten sonra ayrılırsam br bayan olarak kendimi kötü hissederdim
Soran+1 yılbu güveni vermen zor brşey ama ne mutlu sana başarmışsın. severek ayrılık niye?
Soran+1 yılseverek ayrılmak niye?
Soran+1 yılne gibi yanlışlar? özel değilse öğrenebilir miyim?
Soran+1 yılöfke kontrolsüzlüğü çok kişide var bu da saygısızlıga yol açıyor ne yazık ki :/
Soran+1 yılkaç yaşındasın
Soran+1 yılanladım haklısın ama seninde böyle anların oluyordur bnce
Soran+1 yılbüyük başarı
Soran+1 yılyok öyle bir anlamda söylemedim ama nasıl böyle bir insan olmayı başardın onu anlayamadım her insnın öfkelendiği ve bunun sonucunda kontrolsüz davrandığı illaki olmuştur diye düşünüyordum sen istisna çıktın.
- +1 yıl
mesela bir adam sinirlenip karşısındakine bir tokat atar sonra pişman olur. bu kontrolsüz davranmaktır. ama yine bir adam sinirlenip karşısındakini öldürür ama bunu kontrolsüz davrandığı için değil onun ölmesini istediği için yapar. bu ikisini ayırmak lazım. bende zaman zaman sesimi yükseltirim. karşımdaki bazı şeyleri anlasın ve sussun diye. ama haksız yere kimseyi suçlamam. sinirlenmeden önce bile oturur düşünürüm sinirlensem haklımıyım diye.
Soran+1 yılben onu düşünemem sinirlendiğimde illaki haklı bir sebebim vardır çünkü durduk yere hiçbir insan sinirlenmez. eminim karşındakide seninle kavga edip kontrolsüz davranmak istemiyordu bunun için ayrılman yanlş olmş bence bunu birlikte atlatabilirdiniz. birde severek ayrıldıgınızı söyledin. millet aldatılıyorda yine şans veriyor.şimdi mutlu musun? onu unutablyr musun? şu an ynında olabilirdi ...
- +1 yıl
haklı sebepleri yoktu. bunu o bile söylüyor. sana çok haksızlık yaptım diye. sen gelmiş eminim haklı sebepleri vardır diyosun. gerçekten ön yargılı bir insansın :) az öncede bana ettiğin hakaretle bunu anladım. bunu seni kötülemek için söylemiyorum. yapıcı bir eleştiri olarak algıla bunu. ve bu huyundan kurtul hayatın daha anlamlı ve güzel olur.
Soran+1 yılinsanlar beni bu hale getirdi çok güvensizim o yüzden olabilir. kendisi kabul ettiyse bana birşey demek düşmz zaten haksızlık yapmayan biri çıkar karşına umarm:)
- +1 yıl
buda yanlış. insanların senin karakterini şekillendirmesine izin vermek. çok yanlış. insan dediğin prensip sahibi olur. başkasına bakmaz kendi çizdiği yolda yürür. yoldan çıksa bile hemen farkına varıp o yola geri döner. zaten insanlara güvenmemek en mantıklısı burda iyi yapıyorsun.
Soran+1 yılilk başta güvenmiyorum zaten zamanla oluşuyor bu güven. insanlar bu hale getirdi derken yaptkları yanlş sonucunda güvenmemeye başladım
Soran+1 yılhaklısın :(
Soran+1 yılumarım dediğin gibi olur
Soran+1 yılpeki çabalıcam o zman :)
Soran+1 yılbu arada kusurabkma baştaki konuşmalarıma . yorumların için teşekkür ederim. kib :)
Soran+1 yıltek kötülüğüm kendime =)
Soran+1 yılben ona söyledim zaten düşüncelerimi cevap atmadı tek yapman gereken onun cevabını beklemk olucak
Soran+1 yılbekleyelim bakalm:/
Soran+1 yılo kesin zaten
ne istedim ki diyordur millet neler yapıyor bizimki öpmeye çekiniyor diyordur
Soran+1 yıltamam söylerim :)
Soran+1 yılöylesi daha mantıklı:) gerçekten beni ben oldugum için seviyorsa arasın yoksa gerek yok
ya senin sevgilinin psikolojik sorunları var ya da sana çok aşık
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım ikincisidir
sevişmek değil onun derdi biliyorm yalnızca ilgi bekliyor bende soğuk bi insanım onu göremeyince kırılıyorum diyor
yaşınızı doğru yazsanız daha sağlıklı yorum yapacagız ama.. büyük ihtimalle liselisiniz o çocuğun niyet kötü dikkat etmelisin
019 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaşında erkek arkdaşm ben 21 yaşındayım liseli aşık tiplerinde değiliz. benden önceki ilişkisş 3 yıl srmş biz iki yldr beraberiz öyle sürekli kız değiştireyim diyen tiplerden değil
Soran+1 yılaynen bende öyle düşünüyorm ama benim için yaptıkarını düşününce tek derdi sevişmek değil bunu da biliyorm o yüzden kafam çok karışık
Soran+1 yılhaftada bir kez görüşüyoruz
Soran+1 yılonu ilk öpen benim?
Soran+1 yılyok bn yanlş anlamadım
bi kız seni ilk öpse naparsın
Soran+1 yılminik masum bişeydi içimden geldi
ama yanlş mı anlaşıldım acaba:( beni tanıyan bu tarz şeylerde işim olmadıgını anlar zaten
Soran+1 yılumarımm keşke öpmeseydim
Soran+1 yılilk o öpseydi diyorum şimdiki aklım olsa ilk öpen olmak istemezdim
kötü bir izlenim veriyor
bnim bu zaman kadar iki kişi oldu hayatımda diğer erkek arkdaşımdan ayrıldıgım daha doğrusu habersiz beni terkettiği bir zamandı sonra onunlar arkdaş olarak tanıştık çok iyi davrandı 5 6 ay konuştuk sonra içimden öpmek geldi ve öptüm :(
Soran+1 yıldogrusu erkeğin öpmesidir ama bence
Soran+1 yılhaklsın
+1 yılerkek arkadaşın senle film izlemek için mi sinemaya gitti sanıyosun ?
014 Yorumla
Soran+1 yılo kadar insanın içine niye gitsin ki başka yeri niye ortada alsın ya da niyeti başka olsa? köşeye çeker yapcagını yapar
- +1 yıl
ekerkelerin sinema fantezisi vardır :/
Soran+1 yılonları bildiğini bile sanmıyorm emin ol ben ondan daha çok şey biliyorm
- +1 yıl
onları bilmeyen erkek ilkokulda okuyan erkektir..
ipleri kendi eline al, seni istediği zaman öpmek yerine sen onu istediğin zaman öpmelisin ve izin vermelisin, aksi takdirde seni her yer öpmek isteyebilir..
Soran+1 yılsanırım ben onu öpmüyorum o öpmeden o yüzden sıkıntı çıkyır
- +1 yıl
öyle bi' ayar çekmelisin ki cocuk seni öpmeye çekinmeli, ancak sen onu öptüğünde mutlu olmalı, böyle yaparsan her zaman 1 numara olursun..
Soran+1 yılnasıl yapcam onu?
- +1 yıl
otorite sağlaman gerekiyor onun üstünde.. bira ağırlığını koyacaksın.. seni öptüğünde laflarınla tersliceksin ama aradan bi' kaç dk. geçtikten sonra sen onu öpeceksin.. o devamını getirmek isteyecek sn kendi geri çekeceksin. !
Soran+1 yıldalga mı geçiyosn der o zmn
- +1 yıl
dese bile bi' kaç kez der sonra alışır ve seni öpmekten çekinir.. tam seni öpmeye yakınlaşırken suratını çvir ve yanağından öpsün.
Soran+1 yılaynen yapıyom onu bozuluyor :)
- +1 yıl
bozulduktan sonra onu sen öp ve her şeyi bana bırak gibi şeyler söyleyip tekrar öp sarıl..
Soran+1 yıltamam eger ararsa denerim:)
- +1 yıl
tamam ^.^
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu sinemada yiyişenleri görünce botlarımı kafalarına fırlatasım geliyor ayıptır yüz vermemekle iyi yapmışsın toplum huzurunu kaçıracağına sevgilinle aran bozulsun daha iyi
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya benimde midem bulanıyor ama öyle yiyişmek değil benim kastettiğim saçımı okşa arada öp yani yanında kız arkadaşın değilde erkek arkadaşın oldugunu belli et diyor yalnızca yoksa başka şeyler yapı beni kötü duruma düşürcek biri değildir diye düşünüyrm sence?
erkekler kendilerine sunulan en ufak ilgiyi bile lütuf gibi görür ve bir dahaki sefer kat kat fazlasıyla ister, o yüzden en iyisimi zırnık koklatmayacaksınki seni cinsle bir obje olarak görmesin..
00 Yorumla
+1 yılilgi degil o cocuk baska sey istiyor. sevdigi insanı herkesin icinde operek goz onune atmak neden yapılsın ? senin utanmanı, sıkılmanı umursamıyorsa, bırak ilgisiz kalsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılne biliyim ya çok seviyorum ben yanına gelince normal kız arkadaşınla gibisin diyor ilgi bekliyorm sen alışveriş yapıyorsun beni umursamıyorsun diyor. sinemada öyle abartılı şeyleri yapmayı beklemiyr ama ilgi bekliyorm diyor çözemedim iki yıldır tanıyorm ama hala çözemedim dün bagırdım kızdm baya bi benim niyetim farklı olsa anlardın dedi.
+1 yılSen doğru olanı yapmışsın. Her şeyin yeri zamanı var..
07 Yorumla
Soran+1 yılaynen
ama huzurum kaçtı işte güzel bir gün diye çıktık şu an konuşmuyrz- +1 yıl
Eğer bunu gerçekten sorun ediyorsa ayrıl zaten ondan, ben değer verdiğim sevdiğim kadını elalemin içinde öpmem..
Soran+1 yıldurur işte bi iki gün sonra arar çok kırdın beni nye byle yaptın ben senden fzlasını mı bekliyorm diye
ben senin kız arkadaşn mıyım benmle alışveriş yapıyorsun diyor:(- +1 yıl
Yaşlar kaç sizin ?
Soran+1 yıl21 ben 22 o
- +1 yıl
Uyar onu yapmasın öyle şeyler özelimiz özelde kalsın de..Halen devam ederse anlaki niyeti farklı.
Soran+1 yılhaklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılniyeti farklı o cocugun uzaklaş. insan utanır sevdigi kıza boyle yapmaya. taviz verme haklı olan sensin. her erkek boyle değil bu arada. bende bir sorun mu var diye dusunme.
07 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle düşünüyorum. millet neler yapıyor sende benim yanımda anca gez dolaş diyor bende git onlardan bul dyorum o zmn senden başkasını istemiyorm diyor
Cevap sahibi+1 yılseni yokluyor izin verme sakin gitsin bulsun memnun değilse
Soran+1 yılbende aynen öyle diyorm benide bırakmıyor ama
Cevap sahibi+1 yılhareketlerinden rahatsız oluyorsan ayrıl kesin kararlı oldugunu goster. rahatsız etmez zaten anlayınca istemediğini.
Soran+1 yılo zmnda ben senden fazlasını beklemiyorm bu kdar zamandır beni tanıyorsun ayıp ediyorsun beni tanıyamadın mı diyor
Cevap sahibi+1 yılsoylediklerine değil nasıl davrandıgına bak asıl derdi ne oyle daha iyi anlarsın
Soran+1 yılilgi işte
kız arkdaşın gibi alışveriş yapcaksak onlarla çık diyor
+1 yılya doru değil dimi :=) liseye gidiyosunuz sanırım :)
09 Yorumla
Soran+1 yılüniversiteye gidiyorm doru olan ne?
- +1 yıl
yaş yazmayı unutmuşum :))
Soran+1 yılanlamadım ben senin ne demk istediğini
- +1 yıl
hala halla bişi demek istediğim yok soru ile siteye üye olduğun yaş dikkatimi çekti o kadar.
Soran+1 yılsanane allah allah
- +1 yıl
hay söylemez olaydım amma ciddiye aldın heralde banane çok da tın. esprili yaklaştık amma da ciddiye aldın
Soran+1 yılsinirliyim ya kusurabakma:(
- +1 yıl
peki önemli değil :) kızma bana ama :)
Soran+1 yılpeki senin fikrin nedir?
sen kız arkadşından ilgi beklermisin ilgiden kastınız nedir
+1 yılnıyet farklı bacım emınmısın D sevgılın oldunaa ıstedıgı farklı bırsey
05 Yorumla
Soran+1 yıliki yıldır erkek arkadaşm ama anlamıyor amaç ne. başkaları varken rahat dur en azından
- +1 yıl
testesteron tavan yapmıs senınkınde o zaman :D
Soran+1 yılrahat durmaktan kastım onlar değil işte öyle olsa beni niye çeksin sen olsan çeker misin? istğin başka olsa birdew iki yıl
bu adam beni sınav zamanı hiç görmeden 1 ay bekleyen bir adam- +1 yıl
bırsey dıyemem kısıden kısıye degısır bazı ınsan farklı sever
Soran+1 yılbu nasıl sevgi bilmiyorm ben çözemedim
cok haklısın.. o yanlis yapmis. anla işte ya seviş ya terk et dior
011 Yorumla
Soran+1 yılbende ikincisini seçiyorm peşimide bırakmıyor
beni niye sınav zamanı bekliyor bir ay
başka kız mı yok
gider istediğiyle sevişir?
Soran+1 yıl2 yıl kim kimin peşinden koşar ki
Soran+1 yılkapıma gelse kaç yazar ki iki gün sonra yine ilgi dicek
Soran+1 yılbende sorun vardır belki
sen yanında sürekli gezen bi kız düşün senin elini tutmaktan başka bişey yapmayan iki yıldır çıktıgın kabul mu edersin
Soran+1 yılbakireliği olupta neler yapanlar var yapma lütfen:/
Soran+1 yılsen istesende yapmam kimsenin ahını almam diyor zaten
Bence o çocuğun niyeti farklı
19 Yorumla
Soran+1 yıliki yıldır erkek arkadaşm ilgiden kastım sinemada yapılan şeyleri çok iyi biliyoruz onlar değil elimi tutsun sarılsın bu
Soran+1 yılo da biraz fazla abartı değil mi?
Soran+1 yıldoğrudur ama ben elini tutmak isterim diğer türlü arkdaştan farkı kalmaz bnce
Soran+1 yılsenin için böyle ya erkek arkadşın için?erkekler zor dayanır böyle şeylre en azından elini tutmak öpmek ister
Soran+1 yılhıı tamam o zman
Kaç yaşında erkek arkadaşın ?
02 Yorumla
Soran+1 yıl22
- +1 yıl
Hımm ergence tavırlar bunlar tırı vırı şeyler ...neyin hangi ortamda hangi şartlarda olması gerektiğinden haberi yok...aynı şekilde güncelleme ne bakınca baya güldüm beni basit birimi sandı siz kızlar bu saplantilardan kendinizi ne zaman arındıracaksınız acaba...?her neyse partnerine bazı şeylerin yeri ve zamanı oldunu anlatmalısın tabii ergen yaşlarda biri bunu ne kadar anlarsa..
Rahatsız oldgunu soylıceksın sen de
01 Yorumla
Soran+1 yıldün bagırdım zaten benim yanımda beni sevdiğin için kalcaksan kal dedim o da senden bişey beklermiyorm bekliyor olsam daha fazlasını yapan kız çok var seni sevmesem niye çekeyim seni dedi:/
ben çok kıskancımdır nefes aldırmam niye hala senin yanında olayım dedi. benim istediğim yalnızca biraz ilgi dedi.
+1 yılsevgilin ergense haklı. 22 yaş üzeri ise sapık.
03 Yorumla
Soran+1 yıltam 22
- +1 yıl
senin bedenini kullanmak istiyor. hepsi bu.
Soran+1 yılonu ilk öpen benim desem?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen doğrusunu yapıyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılbirimizden biri kazanacak bakalm
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha neler. sevgilin saçmalıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılilgi bekliyor işte kız arkadşın değilim ben senin benmle alışveriş yapcagın diyor
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar