Tuttuğum dal kuruyor sizce benim kısmetim mi kapalı? Kime elimi atsam ellerimden kayıp gidiyor?

İlk erkek arkadaşım lisedeydi 3 yıl devam ettik ve beni sevmesine rağmen ayrılıp duruyordu sonunda ben üniversiteye gittiğim ve tamamen bitti. Çok üzüldüm o zamanlar ama unuttum. Sonra üniversitede sınıf arkadaşıma aşık oldum. 9 ay çıktık. Çok seviyordum daha sonra o da eski sevgilisini unutamadığı için beni aldattı ve ayrıldı yine çok ağladım. Üniversite 2 de yine okuldan bir çocuğa aşık oldum tam 3 yıl onunla oldum. Gerçek anlamda sevgiyi ve aile olmayı onunla öğrendim. Ama o da benden ayrıldı. Tam 2 yıl ağladım onun için zor oldu ama maziye gömdüm onu. Okul bitti ve ailemin yanına döndüm. Artık evlenme yaşım da geldiği için ciddi biri olsun hayatımda istiyordum. Sonra biriyle tanıştım. Çok yakışıklı zeki olgun ve karizmatik bir doktor. Birbirimizden çok etkilendik ve 3 ay beraber olduk. Fakat tayini çıktı ve ayrılmak zorunda kaldık... kime işte bu sefer olcak desem elimden gidiyor. Aslında çok güzel bir kızım. Çok dikkat çekiyorum. Bunu bütün eski sevgilerimde söylerdi. Gayet hanımefendi tatlı ve güzel bulur etrafımdakiler... fakat etrafıma bir bakıyorum herkes çok mutlu arkadaşlarım. Ama ben hiç mutlu olamıyorum. Çok sadık biriyim. Ve çok duygusalım. Hayatımdaki erkekten başka birini gözüm görmüyor. Başka erkekler dikkatimi bile çekmiyor. Sevdiğim erkek için yapamayacağım şey olmuyor. Ben artık evlenmek istiyorum. Kadınlar genelde kariyer hedefi üzerine yoğunlaşır ama benim de bir mesleğim var. Ama benim bu hayattakş en büyük isteğim anne olmak. Kendi bebeğimi kucağıma almak. Eşimi mutlu etmek. Ona sadık olmak. Dediğim gibi çok güzel bir kızım. Etrafındaki kızlar sevgililerini aldatıyor. Aynı anda 10 erkekle konuşuyor. Ben bunların hiçbirini yapmadım şimdiye kadar. Sizce ben neden
Tuttuğum dal kuruyor sizce benim kısmetim mi kapalı? Kime elimi atsam ellerimden kayıp gidiyor?