Abi aşık oldum ya aşık oldum aşık oldum aşık oldum bundan 3 ay önce bir kız vardı tivitira kitaplarinin fotoğrafını atmış bir mesaj attım kitaplarını sordum sonra fotoğrafına baktım çok tatlı gelldi durun ya ben heyecandan yazamicam arkadaşıma anlattım onun sssini atıyım
Ya var ya şimdiye kadar aşka gram inanmiyordum tamamen saçmalık uydurma birsey diyordum başımdan uzun bir ilişki geçtikten sonra tamamen bitmişti inancım ama biseyler hissediyorum ben ya yardım edin l*n 😂😂😂
bir anda sayfama düştü ve yazmak istedim :) mesafelerin aşka engel olmadığına inananlardanım lakin sen daha o karşındaki bayanın nasıl biri olduğunu kişiliğini blmediğin için bunun aşk olabileciğine inamıyorum :) bence sendeki şu an tam olan etkilendin ve hoşlanyorsun umarım devamı gelir ve karşılığını alırsın :)
çok mu ilgiye açtın nedir bu aşk değil henüz önce bir sakin ol. kıza daa bu kadar yoğun duygularını hissettirme. o elmacık kemiklerini al ve gel hadi güvenimiz sonsuz sana :D
Sen ondan hoşlanmışsın bu tam aşk sayılmaz kötü anlamda sormuyorum ama gönül eğlendiren erkeklerden misin?çünkü bu tür erkekler sert kızlardan hoşlanır tekme atan vs.. tanımadan daha aşk olucağını sanmıyorum ama hoşlanmışsın ne diyim umarım karşılığını alırsın
En İyi Cevaplar