Karşı cinsle ilk buluşmada ne yapılır, ne yapılmaması gerekilir?
Nelerden konuşulmalı?
(Sevgili değilsiniz)
Nelerden konuşulmalı?
(Sevgili değilsiniz)
Ben şunu öğrendim kasmayacaksın kendini çok yoğun duygular hissedince birisine insan utanıyor onun yanında. Ben öyleydim ama gevşeğin allahı denecek bir kız gevşekliğiyle onu kendine aşık etti ben sana gevşek ol demiyorum tabi ama rahat ol. Ona göre davran onu güldürmeyi bil. Ortak konu bulmaya çalış. Aradada bir utanmıyorsan bile utanıyor gibi yap bak benden demesi :D bazı erkekler utanan kızları cok severler :D benimki seviyor :D
Heyecanlanmadın mı hiç? ben heyecanlanıyorum hep.
Çok heyecanlandım ama dediğim gibi bu seni engellemesiin. Kasma fazla sonuç ne oldu 5 ay geçmiş :D:D:D
Bulustuk 1 ay kadar arkadas gibi takıldık sonra ben arkadaslıgı kestim hosuma gitmedi bazı davranısları.
Tüh :D :D o kadarda kastıydın :D
yaa evet ilk defa netten biriyle bulusuyordum cunku :d
Netten biriylede buluşmam şimdi
niye kotu seyler mi oldu?
Haberlerde duyuyoruz yani
Günlük mevzulardan konusulur.
Sevdiginiz seylerden bahsedersin mesela film, kitap diziler, renkler.
Türkceyi güzel konusursun.
Kabaca davranis sergilemezsin,kola icmezsin gegirme ihtimalin olur.
sürekli bisey yeyip icmezsin
Takintili davranislardan uzak durursun.
asiri samimi veya asiri mesafeli davranmazsin.
Saatler boyunca vakit gecirmezsin.
valla ben ilk buluşmada elini bir tuttum ve hala tutuyorum eşimin ve artık kızım da var. eşim hala söyler nasıl tuttuğumu elini o anda hislerle hareket edersin çok başka bişey.ilk o anda işte benim eşim olucak kişi dedim ve tuttum. kalbinle hareket et ve göz teması kur yeter kabinin sesini dinle d-gerisi gelir
ben ilk buluşmada kimsenin elini tutmuyorum. eleştiri de aldım birkaç kez. Acaba hata mı yapıyorum böyle yapmakla :)
Arkadaşınla neler yapıyosan onunlada o tür şeyleri yapmalısın muhabbet öyle dogal olucaksın illa konusmak için bişiy bulmana gerek yok içinden geliyosa zaten akışına bıraktıgında herşey kendi halinde yürüyo
Cevap
42Cevap
Ben çok kastım 2. buluşmada terk edildim sana böyle söyleyim :D Ve her şey yolundayken... Düşün yani :) Kasma,eğer arkadaşlıktan öte yani sevgili olacağın biriyse ilgini göster.Bunlar için erken diyorsan da kesinlikle sohbet et,kesinlikle susma.Yaşandı yani :):)
yarım saat hoş ve espirili bir sohbetten sonra şakayla karışık yavaş yavaş sokulup hatunu yoklamaya başlayacaksın,karşılık alıncada direkt yükleneceksin, erkek olarak bunu başarırsan zaten o hatun bir daha peşini bırakmıyor, onlarca tecrübeyle sabittir :))
nasıl ya sen marsta mıydın ilk defa yazmışsında hiç erkek arkadaşın yok mu sevgili anlamında sormuyorum
Tanıştıgın birisiyle ilk defa bulusuyorsun.
Beni çözmesine izin vermem ki kafasını kurcalasın :D Çünkü sorduğu sorularla aslında neyi öğrenmeye çalıştığını anlayabiliyorum temelinde ne yapttığın:D
Sevdiğin bir şairin sözü şiirini al tanışma faslından sonra söyle yada oku kendi düşüncelerinide ekle ardından sence de kültür seviyesini bir yoklamış olursun
Merhaba.
Neler yapılmaz
- Geğirilmez
- Esnenmez
- Yellenilmez
- Burun karıştırılmaz
- Kulak içi kaşınmaz, temizlenmez.
Ben yekten mevzuya dalarım ondan sonrada bi sigara muhabbet sohbet ardindan yemege cikartirim falan bu hep boyle olur genelde :) benim ilk test ve denemem budur baktm muamelere iyi yedirir icirim bol bol :)
Normal bir arkadaş gibi gör bi cafe'ye gidin önceden düşündüğün bikaç tane konuyu aç gerisi gelir :) yada dışarıda oturun ben cafelere karşıyım eğer güzel yerler varsa neden kapalı yerlere gidelim ki :)
asla elini tutma koluna dahi sokma .
çünkü ağırdan satarsan kendini daha değerli olursun daha çok sevilirsin
sıradan ama tanımaya yönelik bir sohbet esliğinde kahvenizi icersiniz daha sonra onunla bir kac görüsme daha yaprsn ve doru yada yanlıs kişi oldgnu cözersin
at yarışı muhappetine gir ganyan toto idda napılır iltifat et biras gölünü al onudamı bn söleyem :D
Günlük muhabbetler yapılır; artistlik hareketlerden kaçınılır.
Aranizdaki daha onceki mubabbete bagli hersey olabilir. bu tip durumlarda cok kasinti yapmamali bence
eğerki sevgili diil ama olmayı düşünüyorsanız birliktelik düşünüyorsanız yani 3 tavsiye ; olduğun gibi ol, olduğun gibi davran, olduğun gibi görün
Sevgili olmak istiyorsanız. mesela tam kafa dengiykene seni evebırkene öp ve kaç :) cocuk gibi oldu tabi liseliler icin bu. eger yaş büyükse öpüşülmeli ama kacılmamalı .d .d
Bişey yapmak zorundamısın :D Otur sohbet et tanı :D Kızları cidden bu siteye girdikden sonra anlamamaya başladım :D
benim yanıma gelen hanım misafırım potansiyel sevgili durumundaysa "lan-oğlum" gibi abuk sabuk şeyler demesinde ben konuya sacından girer sonunda koluma takar kapıdan cıkarım
ilk buluşmada çok gürültülü ortamlara falan gıtmeyın derim sakın bı yere gıdıp tarzlardan hoslanılan seylerden tuttugun takım falan konusun .
sevgili adayı ise onu tanımaya çalişirsın.. nelerden hoslanır nlerı sever veya sevmez ? v.b
bi cafeye gidin konuşun birbirinizin iyi yanını kötü yanını kendinizin sevmediğiniz yanını felan konuşun
sevgili değilsen hoş bir sohbet yaplır başka ne yapacaksın zaten
apache dansı yada haka dansı. Ne yapacam romantizmin dibine vururum :)
Dürüst ve içten olunmalı...
Sade ve şık giyinilmeli...
Bakımlı olunmalı...
Sevgili değilseniz... Havadan sudan günlük hayattan konular konusulur...:)
Soğuk havada sıgara içicez diye dış mekanda oturulmamalı :)
güzel bi kafede normal ortak bi konudan konuşulur
amaç ne önemli olsan o aslında
kesinlikle seni eve atmasina izin verme
Tecrübe konuşuyor :))
sanane arkadasim ?
mal mal her şeye istemesende gülünür
enseye tokat, g*te parmak atılmaz :d
erkek görünümlü dişi bu, uzak durun :) espiri berbat.
seni gidi zeka küpü seniiiii
gidip bi makarnacıda makarna yiyin karşılıklı
Kur yapılır :D Arkadaş gözüyle bakılmaz :D
Ciddi olmakta, az ve öz konuşmakta fayda var.
Her şey yapılır
Hiç bir şey yapılmaz..
Hiçç kasmam herşeyi akışına bırak gitsin :)
fazla samimi olma konuş istediğin kadar :)
Merhaba , nasılsın.
Gerisi gelir :)
Samimi ve mesafeli olunmalı.
hem samimi hem de mesfali nasıl olucan ya biraz celişkili geldi :)
akışında olur her şey.
DAHA buluşamadınızmı
Yok buluşma falan öylesine sordum soruyu.
normal sohbet etcen uzaktan mesafeli
olduda bitti maşallah :D
öpüşsek çıkıyor sayılırmıyız gibi muhabbetler
kasmaya gerek var mı ya :D
Oturulur sonra kalkılır gidilir.
lol
Buluşta kurtulalım artık ...
hemen kucağına atlanmalı.
öpüşülünmez
uzun eşek oynanır
sevişin bnce
hiç bişey yapılmaz