Şansınıza küsün baylar...:)
Justin Bieber gibi birine aşık olmak, onu yönetmek mükemmel olurdu sizce?
Şansınıza küsün baylar...:)

Bence berbat bişey olurdu yanımda kendi kararlarını kendi verebilen bir adam isterim sözümden çıkmayacak yönetebileceğim birini isteseydim evcil hayvan beslerdim.
Hımmm saygı duyarım tatlım..:)
Baby face erkekler candır
40.media.tumblr.com/.../...5q5171qhodd8o1_1280.jpg
Evet diğerleri gibi karısını dövmezler saygılı davranırlar küfür yoktur onlarda...:)
Aynen öyle canlarım ya :)
Evettt ya kaç tane bebek yüzlü sevgilim oldu bir gün kötü bir söz çıkmadı ağızlarınden ahh yaa...:(
Aynen benimkiler de öyleydi :) Şuanki de öyle şükürler olsun kıro maganda maço tiplerden nefret ediyorum kıllı ayılar.
Ahahah kıllı ayılar çok doğru bide aptal kızlar var bunlarla takılıp her gün küfür dayak yiyen Allah beyin dağırıtken nerelerdiymiş bide abuk subuk yorum yapıyor mllar ya...:)
Aynen aynen :D Kıskanıyorlar kızlar da erkeklere yaranmaya çalışıyor mazoşist kezbanlar :D
Aynen kezbanlar bırak ya onlar küfür dayak yemeye alışmışlar biz bebekyüzlü sevgiliyle çıkıcınca dipleri düşüyor...:P
Aynen kıskanıyorlar :D Ertkekler de kadınlar da kıskanıyor kedi ulamadğı ciğere mundar dermiş :D
Ahahah aynen tatlım yaaaaaaa bırak kıllı şişko ayıların kölesi olsun onlar...:P
HhAHha aynen bize ne yahu biz mutluyuz bebeklerimizle :D
Aynen canım ya onlardan bize ne hayat bizim...:)
Haha aynen
:):)
istersin, yaparsın, edersin, inşallah bulursun (da) sen nesin :) ?
tip yıldız tilbe olup, kıvanç Tatlıtuğ sevgili isteyenlerdensen işin zor
Justin Bieber eşittir ben yönetebilirsiniz beni...:)
Çok iddialı bir yaklaşım bu :)
Teşekkür ederim :)
Cevap
17Cevap
Justin Bieber mı? Iyyy!! Birazdan akşam yemeği yiyecektim iştah falan kalmadı yeminle :)
Neden canım ya yakışıklı çocuk :)
Git kimsesizler yurdundan bir cocuk al buyut sen en iyisi :D
bebekyüzlü olduktan sonra neden olmasın :)
Aynen candır onlar cannnn...:P
Justin örnek canım sarışın bebekyüzlü olsun yeter bana...:)
Amin inşallah hepimize canım...:)
Allahtan şu çocuğa hayran değilim çok şükür
neden seveni çok ama?
Benim tipine gore degil ben olgun insanları severim ama bu müziklerini sevmediği anlamına gelmez ilk unlu olduğu zamanlardaki müziklerini bile dinlerim arada
selena gomezde benim olsun :)
Tamam oda senin olsun...
imkansızı arıyorsan burada degil
Benim için imkansız denen bir şey yoktur...
Bundan öncede aldım gelecektede alacağım merak etme...:)
Zaten sen bebekyüzlü değilsin..:)
Ben diğer kızlara benzemem yönetmenin zeki olmakla doğru orantısı vardır sevip aşık olduysa kolay kolay bırakamaz erkek çünkü onsuz olamayacağının farkına varır ve pieşini bırakmaz. psikolojilerini iyi bilirm bir gün ne demek istediğimi öyle bir kızla karşılaşırsan sende anlarsın...
bugüne kadar birçok yerde yaşadım dediklerinin hiçbiri olmadı çevremdekilere bazı abazalar var kullanıp atmak için yapıyordu erkek zekasını düşük görme, bana daha cok kendini kandırıyormussun gibi geliyor beni idare edebilir bir kız sadece yanlıslarım oldugu yerde öyle biri varsa söyle getirebiliyorsa getirsin beni yola.
Onu sen bulacaksın ben değil kendimi kandırmak mı? Hayır tabiki ben birebir yaşadığım şeylerden bahsediyorum sana, erkek çoktur ama öyle kız herkese yoktur anlatmak istediğim buydu benim
Köle tarzından nefret ederim kölelik yapan erkektende bence o egonu biraz törpüle :)
Off ne yalanı seninle konuşarak bile anlaşamıyoruz arkadaşım seni bu dille hiç bir kız istemez...:)
hahahahah komiksin sen ya..:)
Himmm bak sennn
Ben daha sert duruşlu, iri yapılı sakallı erkeklerden hoşlanırım :)
Baby face birini yönetmekmi istediğin
Aynen öyle...
Bunu yapmak o kadarda zor değilki
Yapmadığımı kims öyledi ki?
Sana yapmadın diyen oldumu ki?
Oda seni bekliyodu sdfg
Ben istersem elde edemiyeceğim erkek yoktur kız zeki olduktan sonra her şey mümkündür bu hayatta..
Tamam sakin sdfg 😂
:):)
Sen istiyosan bulursun
Bulurum tabiki..:)
Sakkalılar itici..:)
Justini istediği kadar kız önünde bir okadarda arkasında sanamı kalmış :D
Justin örnek beni canım bunu bile algılayamıyorsun daha büyüde gel hadi canım...
Alakasız yorumlarla canımı sıkma git başkasına yaz senden mi öğrenicem önce 18 ol sonra buraya katıl...
İyi Allah akıl fikir versin o zaman bir kıza karşı nasıl davranacağını öğretememişler sana yazık...
Yav bırak bu işleri sen ilk önce sevgili yap kendine
ben seciyim canım kriterlerim var öyle her bakana bakmaz benim tarzım bebekyüzlü olacak yakışıklı olacak konuşmasını bilecek sen kendine bak yaş 28 olmuş evde kalmışssın..:)
baksen ii bul bakalım Justin Bieber ı nı :D :D
benim evde kaldığımı kim söyledi veya evli olmadığmı sendeki laf
veya 28 yaşımda olduğumu :D
Neden Justin anlatsana biraz
Justin örnek sadece bebekyüzlü olması...
Ajdar varken, castinde kimmiş...
filmlerde mı olurdu
Justin sadece bir örnekti burada vurgulanmak istenen benim bebekyüzlü erkekerden hoşlandığım olgusudur sadece konuyu farklı noktalara çekmiyelim olur mu?
Bu kadar saçma soruları sormak için özel eğitim mi alıyorsunuz?
Madem sizce saçma neden yorum yazıpta zaman harcıyorsunuz amcacım bırakında gençler kafa yapıp eğlensinler değil mi?
ha sen geyık yapıyorsun kreş cocugu :)
Geyik değil hala okuduğunuzdan bir şey anlamıyorsunuz siz söylermisiniz bana 35 yaşında bir adamın KS de ne işi olduğunu?
yaş sınır oldugnu hatırlamıyorum 18 altı ergen :)
sakallarım olmasa bebek yüzlüyümdür
Hiç olmasın daha iyi
Neden böyle dedin?
Çok bebekyüzlü sevmem
Anladım herkesin görüşü tabiki saygı duymak lazım..:)
Köle sever
Hımmmm kölelikte in bu aralar..:P
kafayı sıyırmış bu kız.
Yaşın kaç bakalım ufaklık
İyff irgen misin sen
Ne ergeni ne alakasın sen?
Sus giz kezzy
mal mısın olumsen biraz oldunlaş sonra yorum yap...:P
bilemem :D
bu nasıl fantezi ya
Bu fantezi değil güzel kızlar artık yüzü güzel yakışıklı yani bebekyüzlü erkekleri arıyor ve onu her yönüyle yönetmek istiyorlar...:)
Köpek al eğit ve yönet o zaman.
O köpek sana yakışır ben insan arıyorum...
ergenus kezus hayalus
bir garip hıyarüs...
Terbiyeni takın Ks adminlerini göreve davet ediyorum
M*lsın
Hakaret edenlere diyorlar onu..
Ergen.
Bende sana bişi yazardım ama neyse...
:D :d
Uff snane be slk. s. s
Sen nasıl bir tp slk sın ya cok merak ettim...:P
Bence eig seç gelen geçen eksilesin.
Yürü be kızım sen 40 lıklarla takıl olgun bayan ciddi... ahahahah :P
Bak biri daha eksilemiş. Bassınlar eksiyi. Eig sec.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar