Eşimle... girmekten tiksiniyorum ölesim geliyor midem bulanıyor. dokunmadına dahi dayanamıyorum istemiyorum ben.. Bir yıl önce eşim bana cok kötü şekilde şiddet uyguladı uykumda dahi sıçrayarak uyanıyordum geceleri korkuyordum eşimin şiddetinden sonra öyle oldum Ve o günden bu yana eşimle... girmeye tiksiniyorum dokunmasına dahi dayanamıyorum cok üzülüyorum bu durumu aşamıyorum bir türlü çocukta var boşanamıyorumda ve psikatride doktora dahi gittim ama faydası olmadı yaşım 29 şu an eşim hediyeler alıyor cok ilgili Yemeğe çıkartıyor cok iyi davranıyor pişmanda ama ben bir türlü aşamıyorum Cok istiyorum herşey eskisi gibi olsun eşimi seviyim ama elimde degil... eşimin yaşıda 37 o gün cok korkmuştum uykumda dahi zaman zaman sıçrayarak uyanıyordum lütfen bir akıl verin napmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılHocam;
Genelde 19-20 yaşlar da evlenen bayanlar zorluklar ve sıkıntılar ile karşılaştığında Manik depresif denilen bir hastalığın esaretinde oluyorlar ancak bunun farkına bile varamıyorlar. Daha sonra evde sürekli huzursuzluk güvensizlik istememe gibi bir çok şey başlıyor en sonunda şiddet olayları giriyor devreye.
Bu konu ile alakası ne diye düşünebilirsiniz veya anlamsız bulabilirsiniz bir değerlendirin derim yazdıklarımı. Eşiniz ile bu noktaya gelmiş iseniz ve eşiniz bunu kurtarma yoluna gidiyorsa gerçekten yaparım geçmiş silerim diyebiliyorsanız kendinize yuvanızı kurtarın! ancak ben Bu esaretin içinde hiç bir şekilde yan yana bile durmak istemiyorum diyorsanız Hayatı ne kendinize nede eşinize zindan etmeyin net olun yani.08 Yorumla
Soran+1 yılBende 18 evlendim cok ezildim eşim 8 yaş büyüktü
- +1 yıl
Hocam tam bahsetmek istediğim olayda buydu zaten. yazdıklarımdan hayatınızı biraz değerlendirirseniz zaten kendiniz çıkacaksınız işin içinden.
Soran+1 yılEvet cok kullanıldım eşim cok ezdi beni toylumu kullandı
- +1 yıl
Bu konu ile ilgili dertleşmek isterseniz özelden yazabilirsiniz.
Soran+1 yılHayır yazmam cünkü uygun degil Evliyim
- +1 yıl
Peki hocam sizin taktiriniz nasıl ise saygı duyarım. Ümid ediyorum içinde bulunduğunuz karamsarlıkta bir an önce kurtulursunuz.
Soran+1 yılTeşekkür yazdıklarınız için
- +1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSktr et aşağılık herifi! Meslek icabıymış da kişiliği öyleymiş de...
Amirlerine karşı bir şey yapıyor mu? Hayır! Mesai arkadaşlarına karşı bir şey yapıyor mu? Hayır! Niye? Çünkü onlara bir şey yaparsa yiyeceği dayağın haddi hesabı yok da ondan. Ancak gariban bir kadıncağıza yeter *bnenin gücü veya köylü, boynu bükük gezen bir vatandaşa efelik taslar.
O, sana şiddet uygularsa şikayetçi olsan herif hapse girer, meslekten de ihraç olur, bir daha da yanına yaklaşamaz.
Kardeş, adamı seviyorsan da kendini her zaman koruyacaksın. Öyle adamla yaşlanılmaz.22 Yorumla
Soran+1 yılCok şükür doğru dürüst konuşan cıktı sonunda
Cevap sahibi+1 yılEyvallah, Kardeş. İnşaallah yardım edebilmişimdir.
Dayak atarsa ilk yapacağın iş hastaneden rapor alıp ağır ceza davalarıyla ilgilenen bir avukata danışman.
+1 yılÇocuğun var diye evliliğini devam ettirmek zorunda değilsin, kendine saygın varsa bir an önce boşanırsın zaten. İnan bana çocuğun annesinin sevmediği bir adama çaresizlikten katlandığını değil güçlü bir kadın olduğunu görmek ister, onun için de en sağlıklısı bu.
10 Yorumla
+1 yılİlişki o günden itibaren bitmiş zaten. Düzelmesi zor unutamazsin sonuçta yaptıklarını aklına geldikçe daha da Soğursun.. Eğer evliliğin de tepkilerin çocuğa yansiyosa boşan. yolun sonu değil yürümez çünkü ilişki bu durum ilerde çocuğunu etkiler
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
23Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok zor bir durum vala yaşamayan anlayamaz. Unutmaya çalış o günü, sabret biraz daha inşallah düzelir. Düzelmezse o zaman oturup enine boyuna düşün ve bir karar ver. Umarım en hayırlısı olur senin ve çocuğun için.
00 Yorumla
+1 yıleşin ne kadar pişman olursa olsun sende eşine karşı birşey kalmamış ve artık istesende çok zor olur çocuk var diye boşanamam diyosun ama en doğru olanıda boşanmak kendini daha fazla yıpratma.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen Haklısın
+1 yılsenin adına üzüldüm bir kere başta soğumuşsun, katlanacaksın yapacak bir şey yok:( boşanmakta o kadar kolay değil ki
11 Yorumla- +1 yıl
helal olsun valla sana şuradaki salakların çoğundan gençsin ama hepsinden akıllı ve olgunsun bravo
tamam şiddet uygulaması kötü, bide başkasıyla aldatsaydı ne yapardın.
çocuğunuz var galiba oda pişman olmuş yediği halt yüzünden. iyi şeyler düşün onunla daha önce ğeçirdiğin güzel günleri düşün.08 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın cok korku yaşamışım vucuk bu şekilde tepki veriyor elimde deyil birlikte olmak işkence geliyor bana
Soran+1 yılHaklısın ona ısınayım diye cok uğraşıyorum tiksindirici belli etmemeye çalışıyorum dişimi sıkıyorum ama eşim yinede fark ediyor durumu
Soran+1 yılKarşılık veremiyorum ya şu an bu durumu yaşamayan anlayamaz cok kötüyüm insanın Duyguları düşüncesine yansıyor düşüncelerde davranışı etkiliyor 😔😔😔
Soran+1 yılBen içimde öfke duyyorum ona kırgınım yani birde haksız yere yaptı kıskandım için ondan galiba benimkisi
Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. Sevgin bitmiş senin. Zorlada tekrar seçemeyeceğine göre boşanman en doğrusu. Yoksa bu sekılde sana eziyet olur o evlilik
00 Yorumla
+1 yılbana göre biyerde oturun konusun o sana unutturmaya çalışıyor belliki. ama haklısın sende
00 Yorumla
+1 yılSize kolaylıklar dilerim 😐
Yalnızca bir ruh bilimci yardımcı olur bu işe psikolok, psikiyatri vs.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO güzel şeyler bir kere yıkıldı mı karşı taraf istediği kadar pişman olsun telafi etmeye çalışsın çok zor :( Allah sabır versin umarım düzelirsin :/
00 Yorumla
+1 yılBir kadın sadece sevdiği adama dokunmak ister. Diğer bütün erkeklerden miğdesi bulanır sen eşini sevmiyorsun boşan
00 Yorumlabu artık kendi kendine üstesinden geleceğin bir sorun olmaktan çıkmış bence bir doktora gidin
00 Yorumlabu saatten sonra hiç bişey olmaz sizden böyle devam ederse zaten eşini aldatacaksın çünkü genç bir bayansın cinsel isteklerin olcak başakalarına yönelirsen çok kötü bence?
00 Yorumla
+1 yıleee evlilik böyle bir şey çocuğun da var katlanacaksın yapacak bir şey yok
09 Yorumla- +1 yıl
Oha la. Niye katlansin hayati yok mu kadinin?
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok evli birisi için bundan sonra hayat bu.
- +1 yıl
Yoo yok oyle bisey. Nikah dedigin esaret mi amk? Kavramlari, tabulari insanlardan daha onemli gormeyin.
- +1 yıl
Nasıl hastalıklı bir zihniyet bu ya...
- +1 yıl
@fitz-simmons neyi varmış zihniyetimin ?
- +1 yıl
Muhtemelen etrafında oldukça acınası bir kadın modeli görerek büyüdün ve normal olanın bu olduğunu sanıyorsun ama bu iğrenç ataerkil paradigma ürünü düşüncelerinle başkalarını kendi çöplüğüne çekemezsin. Hiçbir kadın bu saçmalığa katlanmak zorunda değil.
- +1 yıl
@fitz-simmons çocuğu varsa katlanmak zorunda efendim madem adam gibi geçinemeyeceklerdi evlenmeselerdi b*k mu var bu anasını sattığımın evliliğinde ? bir heves uğruna evleniyorlar ondan sonra olan zavallı çocuklara oluyor anası babası ayrı çocukları kreşlere bile almıyorlar neden biliyor musun ?
- +1 yıl
Çocuk annesinin babasından nefret ettiğini görerek büyüse daha mı sağlıklı olacak? Pedagoji hakkında bir halt bilmeden sallıyorsun. Kreşlerde de öyle bir sorun yok kandırmışlar seni.
- +1 yıl
@fitz-simmons b*k kandırmışlar git sor bakalım bir kaç tane kaliteli kreşe alıyorlar mı almıyorlar mı ? çünkü boşanmış insanların çocukları istisnasız sorunlu olur hırçın olur sen sanki çok biliyorsun
bötyle büyüyeceğine demişsin ya madem böyle olacaklardı neden evlendiler kaçıyonuydu evlilik bu hatun milletinin evlilik merakının sonuçları işte hep bunlar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılinşallah başka maceralar peşinde değilsindir mesela basit şeyleri mana edip etrafına ağlayıp evliykende kocasından gizli iş yapan bunu artık resmiyete dökmek isteyen yuva yıkan bir şerefsiz yoktur hayatında umarım..
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle piskiyatsieten yardım al kalıcı bir durum olmasın yuva önemli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. aklında ne var peki ne yapmayı düşünüyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılSormazsın Aklımda birşey olsa
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBosan kurtul. Gencligini tuketme bosuna.
10 Yorumla bence en güzel çözüm ayrılmak olacaktır.
00 Yorumla
+1 yıl... Yerine ilişki yazmakla başlayabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılPuanım yeterli degil
- +1 yıl
İlişki kelimesini yazmaya mı
Soran+1 yılEvet site soruyu kaldırdı ilk başta öyle sormuştum bende üzdü kapalı sordum
+1 yıleşin sana nasıl bir şddet uyguladı
06 Yorumla
Soran+1 yılÇevik kuvvet polisi eşim sen tahmin et istersen
- +1 yıl
kadına şiddet gösterenlerin hepsi çevik kuvvet olsa ne olmasa ne olur. neyse. kadeşim sevmiyorsan boşanacaksın hem cocugun icin hem senin icin ama. ben derimki eşin belliki seni seviyor eşinle hafta sonu biyerlere kacın cocuksuz birkere daha dene.
Soran+1 yılTabikide CV kuvvet polisi diye kadına şiddet Uygulaması bir sebep degil şunu anlatmaya çalıştım sadece meslek olarak okadar cok benimsemişki Şiddeti normalleşmişki azcık tartışmada Şiddete meyil ediyor
- +1 yıl
Kardeşim sen bikere daha dene dedigim gibi cocuksuz başka bir yere hafta sonu kacamak yapın.
En azından keşke birkere daha deneseydim fikri aklında kalmasın. hayırlısı olsun.
Soran+1 yılBir Yıldır deniyoruz kardeşim
- +1 yıl
ozaman git boşanma davasını aç
bu sorun okullarda ders olarak okutulmalı...
02 Yorumla
Soran+1 yılNedenki
sevmiyorsan olmuyorsa bir omur gecmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. ten uyumu olmadan evlenir mi insan yaa
01 Yorumla- +1 yıl
buda ten uyumu dıyor :D
ZOR bir durum baska sevdigin biri falan oldumu?
017 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim nasıl olsun
Soran+1 yılEvet oldu ama bir şey yaşamadım karşı Tarafın benden hoşlandını fark ettim bana açılmadı ama her halinden belli etti karşılıklı hoşlanma oldu
Soran+1 yılBu şiddet olayından sonra oldu birbirimize hiç açılmadık ben istemedim anlayınca mesafe koydum sevdim ama öyle olması gerekiyordu Evliyim ve Çocuğum var
Soran+1 yılBana açılacağı fark edince mesafe koydum cok istesemde öyle olması gerekiyordu cünkü
Soran+1 yılAslında cok BAKIYOR ve ilgi gösteriyordu ağzıma düşecekti ve ben bundan cok etkilendim açılacaktı bana mesafe koydum
Soran+1 yılBen Evliyim duygusal olarak etkilendim belkide eşimi sevmedim için ondan hoşlandım ama insan bazen elinde olmuyor Duyguları başka türlüsüne izinvermem
Soran+1 yılTesadüf tanıştık bilmiyorum nasıl bir insan tanımıyorum ama konuşmasıyla ağır Başlı utangaç temiz bir insana benziyordu bilemicem yinede
Soran+1 yılEvet oldu hatta evli olmasaydım keşke demişimdir kendime
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılTakip ettim sizi yazın
Soran+1 yılBen yazamıyorum puanım yetmiyor
Soran+1 yılBena yazın şimdi takip daiyorum sizi
bence esınızıde bı doktara gıdın ve konusturun
044 Yorumla
Soran+1 yılEvet eşim tedavi Görüyor şu an
Soran+1 yılBirlikte
Soran+1 yılEşim çevik kuvvet polisi onun için insanlara şiddet uygulamak normallaşmış artık sen düşün nasıl şiddet uyguladını hani gösteri yürüyüşte coplarla biber gazlarıyla mudale eden polisler varya ondan
Soran+1 yılBenim eşimin Kişilik yapısı öyle meslek seni etkilememiş demekki
Soran+1 yılPolismisin
Soran+1 yılEşimin Kişiliği işte
Soran+1 yılIdare eder
Soran+1 yılÇocukla ilgilenmiyorki fazla
Soran+1 yılSorun
Soran+1 yılSorladı ama şiddet olmadı o durumda
Soran+1 yılYapmayınca kötü davranıyor tabi ama şiddet olmadı öyle bir durumda
Soran+1 yılZorla yaparsan öldürrüm kendimi dedim yapamadı
Soran+1 yılNerden derken anlamadım
Soran+1 yılAnkara
Soran+1 yılKeçiören
Soran+1 yılEvlimisiniz
Soran+1 yıl😊😊😊iyi hayırlı olsun
Soran+1 yılVatanla evlilikte zor şu Günler'de
Soran+1 yıl6 yıl Evliyim 28 yaşındayım ama
Soran+1 yıl21 evlendim evet 22 de anne oldum erken mi gayet normal
Soran+1 yılNeyse bay size
Soran+1 yılAnkaralıyım
Soran+1 yılNeyse iyi Akşamlar size
+1 yılnereye giremiyonuz anlamadım
00 Yorumlaboşan madem? sanada yazık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılne yaptı eşin sana?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Başkasına ver
10 YorumlaNeden Ki Sorun Ne
01 Yorumla
Soran+1 yılKıskanmıştık eşimi ondan
Psikiyatri...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa boşan ya devam et
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşanamıyorumda devamda edemiyorum cok tiksiniyorum anlayamazsın
Cevap sahibi+1 yılBir karar ver sende böyle devam etmez
Soran+1 yılCok korkmuştum o gün bir yıl geçti hala aşamadım Napcam bilmiyorum çocuğuma kıyamıyorum işte
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım