Sevgilim bana yakışmıyor?

Onu kendime layık görmüyorum gelecek için düşünemiyorum oda evlenmek istemiyo hiçbir şartı bana göre değil ama vazgecemem çok seviyorum asla bırakmam nolcak benim sonum
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi `O`doğulu arap ( kültürü töresi farkli), boyu kısa benden zayıf (minyon), ortaokul mezunu, barmen (gece hayatına düşkün), kendini bildi bileli ilişki yaşıyo (evli kadinlarla bile), sürekli eski sevgilisinden bahsediyo (konuşuyorlar bile hala), hicbirkimseyle evlilik hayali yok özgür olmayı seviyo bebek içinde baş belası olarak düşünüyo, `BEN`se egeliyim Türküm, boyum uzun ve biraz balik etliyim unuversite okuyorum seneye 3 milyarla işe baslicam hastanede, gece hayatından bir haberim (evcil
Güncellemeler
+1 yıl
im tamamen), hiçbir ilişkim olmadı kimsenin elinden dahi tutmadim uzaktan sevdiğim 2 kişi oldu 20 yaşıma kadar, eski sevdiğimin adını dahi bilmiyo (söz etmedim) 3 seneye kadar evlilik düşünüyorum ve genç anne olmak istiyorum buna hazırım `ŞİMDİ` o ve ben biz olabilirmiyiz ben onu adam ederim etmesine de değer mi? Yoksa Kendime göre birini mi bulayım (umudu kestim ama) bunu sevdiğimdende emin değilim oda emin değil sevdiğinden 3 4 gune bir konusuyoruz ama kopamiyorum vazgecemiyorum birakamiyorum
Sevgilim bana yakışmıyor?