Bu kıyafetleri giyen kızlar konusunda ne düşünüyorsunuz? Genelde erkeklerin işine gelir , ama kız arkadaş eşlerinin giymesini istemez. Bende acıkcası yüzünde hayır olmayanın bi tarfını açarak prim yapma çabası olarak görüyorum peki ya siz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılkimse siz bakın diye giymiyor bu kadar insanlıktan çıktıysanız e nediyim size yazın sıcağında şort giy bakar etek giy bakar tişört giy bakar bazı kızların dekolteyi abarttığı doğrudur ama bildiğin tişört giyen kıza hallenenleri görünce dedim ya yok türkiye yaşanılacak bi ülke değil bu kadar hayvanlaştınız uçkurunuzu tutamamanızın cezasını böyle mi kesiyorsunuz dediğim gibi hiç bi kadın siz bakasınız diye giyinmez kendini iyi hissetmek ister...edeb yahu!
620 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılohh kafaya bak yaa ne rahat ben hiçbizaman taytı giyip çıkan yada birilerini tahrik edeyim diye giyinen biri olmadım ama normal giyinsem bile rahatsız edenler oldu bu neden isveçte fransada yada canadada böyle değil çünkü onlarda giyinmeyin tecavüze uğrarsınız oh iyi olur kafası yok yaradlılş değil bu..sizin yaradılış dediğiniz şey nefistir ve sizin nefsinizde ne görseniz kabarıyor nasıl bi nefse sahipseniz artık
- +1 yıl
işte mantıklı düşünmen lazımö ben bu kadar kapalı giyinmemem rağmen bakan rahatsız edenler oluyorsa açık giyinirsem neler olucak acaba diye erkeklerden korunman lazım , o saydığın ülkelerde her gün sex yapıyor adamlar daha çocukken başlıyorlar doymuşlar ama buradakiler izliyorlar filmleri sonra dışarı bi çıkııyor alah allah gözleri dönüyor , nefisleri doymamış yani türklerin o yüzden niye bakıyor demeyin yada sulanıyor
Cevap sahibi+1 yılpardon ama türkiyede kızlar da hergün sex yapmıyor hatta 20 lerine gelene kadar yapmıyorlar kızlarında istekleri var biz taş gibi oğlan görünce üzerine atlayıp tecavüze mi zorluyoruz mastürbasyon denen bişey var öneririm
- +1 yıl
dediğin şeyi yani saçma olduğunu sende biliyorsun taş gibi oğlan görsen üzerine atlasan o hayr demz erkek karşısına kim çıkarsa çıksın seviri sex yapar kadın aynı mı ? , masturbasyon denilen şeyi ben yapmam paramı bastırırım istediğim kızla yatarım , erkekler onunla yetinemiyor ama bunuda bil
Cevap sahibi+1 yılbelli yetinemediğimiz aramızda farkta bu biz kendimizi firenleriz siz içinizdeki insanı çoktan susuturmuşsunuz bizi hayvanlardan ayıran en önemli özelliğimizde nefsimizi susturmak siz daha kot pantolon kıza tecavüze uğrurarsa müstahak diyorsunuz ne diyim Allah sizi ıslah etsin ama şunu kafanıza sokun kızların çoğu erkekler için giyinmez süslenmez şunu anlayın..insanlığa dönmeniz dileğiyle
- +1 yıl
türkiyede giyipe böyle tepkiler alınca kızmayacaksın arkadaşım git yurtdşında istediğini giy çıplak dolaş swinger yap kucaktan kucağa atla umrumda bile olmaz ama burada o kıyafetleri giyiyorsan ve sonra tecavüze uğruyorsa ben acımam ohh derim iyi olmuş , nefis cinseliikte işlemez o bir ihtiyaç
Cevap sahibi+1 yılayrıca madem paranı bastırıp karı sikiyosunn daha ne senin kafan rahatmış işte bırakın şu kızların yakasını
Cevap sahibi+1 yıldiyicek bişey bulamıyorum diyorumya Allah sizin gibileri ıslah etsin
Cevap sahibi+1 yılabazan herif bi çektir git ya toplum kirliliği döl israfı mal
Cevap sahibi+1 yılsen daha kızları tanıyamamışsın işin gücün genelevde olduğundan gerçek hayatta gerçek kızlarla tanışınca anlarsın tabii o genelevinden çıkabilirsen ha bu arada zina denilen şey kızlara olduğu gibi erkeklerede yasak eminimki bilmiyorsundur bunu ben nekadarda anlatsam o kafaya girmez bunlar oturupta mini giyen kızları savunmuyorum tecavüz denen olaya böyle bakan güya namuslu heriflerin kafasını anlamaya çalışıyorum dediğim gibi ben ne kadar kapansamda ..eline diline beline hakim olmayan..--
Cevap sahibi+1 yılısıtıp ısıtıpta kızların taytıydı kızların tişörtüydü gömleğiydi başlamasın komik olmayın bu kadar bu kadarda düşmeyin be abi insan olun biraz
Cevap sahibi+1 yılbenim ailem beni bu topluma uyum sağlayacak kadar eğittiler bunu sorgulamak sizin gibi kişiliği oturmamış insancıklara düşmez şu güzel ülkeye acıyorum ya ben...
Cevap sahibi+1 yılgelmişsin sitede anonim daha önce görmediğin bi kızın giyim tarzını sorguloyorsun benim giyim tarzımı sen ne biliyosunki sen benm demek istediğimi anlamamışsın ben ne kadar kapaalı giyinsemde rahatsız edenler oldu ve artık bu canımı sıkmaya başladı kafa yapınızı gayet iyi anladım
Cevap sahibi+1 yılha bak aklıma ne geldi biz niye yurtdışına gidiyoruz siz gidin iranda falan yaşayın ordada sıkıysa bakın tecavüz edin tavsiyem budur git orda yaşa dar pantolon giymeyen kızlar var biraz rahatlamış olursunuz bu sizede bizede iyi gelir
- +1 yıl
Yazışmayı baştan sona okudum, Benim karşı olduğum giyim tarzını söyledim.Ayriyetten ondan daha çok nefret ettiğim bir şey varsa iffetli bir kıza atılan iftiradır. Dediğin doğru bu ülkede aşırı açık olmayan kıza bakıp laf atan o.çğuna hiç katlanam. lonard ilk başta haklı olsada saçma bir noktaya getirmiş konuşmayı. Kimse iffetli birine iftira atamaz.
Cevap sahibi+1 yılböyle adamlardan illallah geldi sokakta doğrudüzgün yürüyemez olduk hem namustu carttu curttu derler hemde fuhuştan zinadan geri gelmezler sanki zina bize yasak bitek adam birde dediklerinden alakasız şeyler söylüyor azmış manyak...bunlarla boşuna konuşoyoruz o kapasite yok bu heriflerde bide ıkerhanelrde sürten herif bana hayat dersi vermeye kalkmıyormu ironinin en büyüğünü yapıyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğruyu söylemek gerekirse yüzüm vücudumdan çok daha güzeldir. ama elbise giymesini çok severim. çünkü elbise daha çok yakışıyor. beni daha uzun gösteriyor. daha hanım hanımcık duruyor. uzun etek giymiyorum boyum kısa olduğu için. ha upuzun ince bacaklarım olsaydı dar pantolonda giyerdim yani sizin düşündüğünüz gibi değil böyle şeyler.
00 Yorumla
Ben doğru bulmuyorum. Çünkü teşhire giriyor bu durum. Herkes teşhir manyağı olmuş çıkmış. Hani her yaptığını her b.kunu face de twitter da paylaşan tipler var yaaaa, onlarında vücudunu teşhir edenlerden farkı yok gözümde. Yahu özel hayat denen bir şey var, her şeyinizi niye teşhir ediyorsunuz millete? Biraz edepli, üsturuplu olun. Ama nerdee.. Gençlik gerçekten de bozuldu. Bu konuda en çok yakınanlardan biriyim..
20 Yorumla
+1 yılO tür giyinenlern iffetsiz oldğnu falan söyleyenler olmşştaaa.. ne var arkadaşımm yakışıyosa giysin yani .. kime ne ? İffetsizlik kıyafetle alakasızdır yaii.. bakışlarıyla bile kendilerini ele veren o kadar kız var kii. Hatta dediğin gbi giyinip bakışları da düzgün terbiyeliyse yemede yanında yat benm gözmde :)
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılBenim işime gelmiyor kimse giymesin . Kız arkadaşım zaten kendine yakıştırmıyor o tarz bir giyim . Herkes istediğini yapar giyer ama toplumun durumu belli fikirler belli sonra sapıklar peşinize düşüyor olan size oluyor bazı kızlar görüyorum o kadar uçuk giyiniyorki aranıyorlar bazen .
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Yanımdaki kadına bir başkasının bakmasını hazmedemem birisiyle kavga edersin ikisiyle kavga edersin hepsiyle mücadele edemezsin buyüzden kendini düzelteceksin herşeyin aşırısı zarar..Şimdi bayan arkadaşlar -1 verip kızacaklar ama çoğu dikktat çekmek için aşırıya kaçıyor sonrada diyorlar ki ben böyle giyinmeyi seviyorum geçeceksin oraya arkadaş...
11 Yorumla- +1 yıl
++++
Gizli Üye(30-35)+1 yılher kadın güzel görünmek beğenilmek ister kadın içgüdüsü bu sevgilisi kocası olsada bakımlı ve hoş bi bayan olarak görülmek ister bu başka bir amaç peşinde olduğunu göstermez...erkeklerde mini etekle görüp ağzı ayrılıyo evlenince değişiyo şunu gi bunu giyme affedersin bi bas git ya yok şu etek giymiş yok şu dekolte giymiş yok şurasını açmışşş...
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle davranan erkeklere yanlış yapıyor ama, 8de 7 kadın kusurlu. Erkekler reaksiyon gösteriyor ki bu doğasında olan bir şey yinede nevsine hakim olması en iyisi. Sen güzel gözükmek bakımlı olmak için böyle giyiniyorlar giyorsun tamam.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbişeyi anlatamadım bende teşhir eden kıyafetler giymem ama teşhir eden kıyafet var bide etmeyen normal olanlar var mesela basit bi kot ve tişört yada bluz ona bile laf atanlar var onu geçtim kışın ayazında laf atanlar var yuh diyorum ya ayrıca aklı başında hiçbikız taytı tuniksiz giymez
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen tıpkı bi hayvan gibiler bende anladım bunlara ne kadar anlatsanda laf kar etmezmiş ..bunlar hayvani içgüdülerine kılıf uydurmaya çalışanlar ...herife hala mini giymiyorum diyorum o hala bana türkiyede yaşıosan giymiyceksin diyor fena balatayı sıyırmışlar beyin başka yerde olunca
Cevap sahibi+1 yılkomik olanda bu herifler kerhanelrde fuhuş yaparlar dışarda ki kot pantolonlu kızın namusunu sorgularlar soruncada yaradılış derler
- +1 yıl
Bak gerçekten takma onları umursama. İnsan düşünen bir "hayvan"dır böyle düşünme yetersizliği olan, "hayvan" tipleri takmaya kalkarsan ruhsal rahatsızlık geçirirsin çok ciddiyim. Boşver takmamak en iyisi.. Anlatamazsın laf falan. Birinin sözü vardı tam hatırlamıyorum ama cahillere karşı hiç kazanamadığını söylüyordu. Ne yaparsan yap cahildir. Öyle kalacaktır. Laf anlatamazsın, tartışma kazanamazsın. Boşver gitsin en iyisi budur :)
Cevap sahibi+1 yılhaklısın:)
Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Ne yapalım arkadaşım kızlar çıkarsın biz mi giyelim :D Herkes istediği gibi giyinsin boşver :D Ha şu konuda evet hak veriyorum sana ama genellemeden.Bazı kız arkadaşlar yüzlerinin ihtiyaç karşılamadığını düşünüp çok ileri derece çıplaklık sergileyebiliyorlar :D Ama tekrar ediyorum genelleyemeyiz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsanları giydiklerine göre değerlendirme diyolar ama...neye göre değerlendirecek ilk görüntüsü o.ki zaten değerlendirmek değil ki bu arakdaşın yaptığı.ne düşündüklerini tahim ediyo.
gerçekten de bi kız neden vücudunu sergilemek ister ki.
ne için yani.
sonra erkekler bakıncada abaza falan diye artsilik yaparlar.20 Yorumlabizde yeri geliyor tayt giyiyoruz topuklu giyiyoruz acıkcası ben elbise yada etek pek sevmem ve giymem ama sonucta ölçülü ve seviyeli bi şekilde giyinlmesi gerektni düşünüyorum heryerini açma çabası olan insandan bi cacık olmazdır coğunlukla...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo kıyafetleri giyince ay çok seksi oldum dediklerini bilmesem saf ayağına yatmalarına inancam da, yok ya yine inanmazdım ama demek ki inandırdıkları da var. ama en saçması öyle giyinenlerin başka konularda çok ahlaklıymış gibi davranması. bana çok komik geliyor açıkçası.
10 Yorumlaben de senin gibi düşünüyorum. bu havada kat kat lahana gibi giyiyorum yine de çok üşüyorum ve grip oluyorum. incecik çorapla, transparan bluzla dolaşanları hiç anlamıyorum :/
20 Yorumla
+1 yılBayanlar istedikleri gibi giyinse; erkekler senin isteklerine uygun yaşamasa? Rahatsız olan sensin. Sansür senin gözüne yapılsa daha makbul bence.
Bunları tasvip edip, etmemek bize kalmaz.10 Yorumla
+1 yılNefret ederim ! Bakim makim bahane tahrik etmeden seksi giyinmeden de guzel bakimli hatta çekici olabiliyoruz..
25 Yorumla- +1 yıl
Konuma tarzi da çekici gelebilir bir insana (çekici oldugunu farketmeden bile) hep baska yerlere goturup çekiciligi farkli algilamamak gerek
- +1 yıl
Ziyani yok ;))
Konuma = konusma
+1 yılKim ne giyerse giysin, bırakın giysinler ki herkes ona göre seçsin kimi istediğini. Özündeki neyse onu yansıtsın, bırakın şu kadınları artık anasını satım.
Sonra yok efendim kadınlar çok yalancı, düzenbaz oluyor. İyi oluyor.11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldar giyen,yarı çıplak olan,mini giyen,dekolte giyen,eşittir kaşar bu kız verir manasıyla düşünen geri zekalı erkek tayfasını anlamış degilim
türbanı giyipte çok vereni görüyorzz..,
namus ne açılıp saçılmakta nede kapanmaktadır
bu arada ben kız arkadaşıma kardeşime dar mini giydirmim ama sokakta bunları giyen kızlara bakıp azayım demi ne ala memleket a.q sen namuslusunda el alelem..o.. mu10 Yorumla
+1 yılpeki bu seni veya senin gibileri neden bu kadar dusunduruyor? seni ne ilgilendirir?
24 Yorumla- +1 yıl
Ben böyle giyinenlerin hormonların taştığının düşüncesindeyim. Güzel kız dediğinin sözlükteki tanımı belli, dekolte ,bacak kalça gösterenlerin sözlükteki tanımı belli. Ben niye bu yola başvurduklarını anlamıyorum.
- +1 yıl
moda bu uymak lazim. kadinlar her daim yaris halindedir birisi guzel giyindimi o hala cirkin giyinmeye devam edemez o da gider guzel giyinir.yani en azindan ben boyleyim 2. planda olmak istemem. tabiiki asla dekolte ve tahrik edici seyler giymedim giymek istememde ama dar pantolon giyerim yani her kadindan soz ediyorum. isterse soyunsunlar bu kimseyi ilgilendirmemeli. erkeklerde guzel giyiniyor dar giyiniyor kupe takiyor sac uzatiyor anormal giyiniyor yani neden kadinlara taktin? hayatini yasa
- +1 yıl
Onlara da takıcam :D da elbiseyle evlenelim o zaman .. altın çamura düşse yine altındır. Eşşeğe altın semer vursan yine eşşektir. Yine aşırıya kaçmamanı destektiyorum .Küpe takan erkek lanet sebebidir saçını karı gibi uzatan erkek lanetlidir.
herkez istediğini giysin, dün bir arkadaş cinsellik kategorisinde bayan kıyafetleri giymek istediğini belirtmişti şimdi cevap veriyorum sende istediğini giy :=))
13 Yorumla- +1 yıl
Ben lanet almak istemem.
- +1 yıl
He tamam :D herkes şuan bana laf giydirmek istiyor ya herşeye alınıyorum (:
İnsanlar istediğini giyebilirler, ben kişiliklerine göre hareket ederim ona göre arkadaş olurum ama kadının sadece bana özel olan yerleri olmalıdır bu sebeple arkadaş olurlar sadece :D
10 Yorumlahiç hoş değil bence,kendim abartılı giyinmem dikkat çekmeyi hele ki bu yönde hiç sevmem.
47 Yorumlabende çok teşhir eden kıyafetler giymem,giymeyi sevmem..dikkat çekmek amaçlı hoş değil..
31 YorumlaMerhabalar kardeşim.
O tür kızların iffetsiz ve hayasız olduklarını söyleyebiliriz rahatlıkla.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Hiçte kısıtlamam ne istiyorsa giymesini izin veririm aşırı fazla abartmadığı sürece yok bakacakmışlar efendim hele bir baksınlar kafayı koydum mu sererim yere yapmadığımız şeyde değil .
00 YorumlaGiydikleri kıyafetlere göre insanları değerlendirmeyin.
01 Yorumla- +1 yıl
:D insanların giyimi düşüncesi bazen hayat felsefesini yansıtır. Belli grup yada bir görüş olanlar aynı şekilde giyinir. İnsan sevdiğine benzemek yada onun görüşüyle bir olmak için bile aynı tarz üslübta giyinebilir.Ki insan sevdiği ile beraberdir. Eğer insanları giydiklerine göre değerlendirmeyecek isek Tuvaletteki bokuna bakıp mı değerlendirelim?
Benim karşı olduğum abartı dar,mini etek ve saçma dekolteler.
+1 yılyoo bende sevgilim güzel bakımlı giyinmesini isterim.. önemli olan senin kalp gözünün ne gördüğü.. ruhu fahişe değilse benim için sorun yok..
30 Yorumlanormal insanlardır , senin gibi öküzlere a normal geliyor ama görünce öküz öküz bakan tiplersiniz
30 Yorumla
+1 yılBide kapalı giyinenlerin göstercek bişeyi olmadığını düşünen tipler var onlar daha enteresan.
00 Yorumlane alaka arkadaşım? ne kadar geri kafalı birisin ya. böyle düşünüyorsan sen giy o zaman
05 Yorumla- +1 yıl
eksi puanlardan bir tanesini bile ben vermedim diyeyim sana."İnsan ne kadar geriye bakarsa o kadar ileriyi görür."
- +1 yıl
niye geri kafalı olarak görüyorsun böyle düşünenleri?
- +1 yıl
Doğru olan,gerçek olan zamanla değişirmi?Orta çağda dünya dikdörtgenmiydi? Kütle çekimi bilinmeden önce insanlar nasıl yerde durabiliyorlardı?Yarın öbür gün birileri gelse dese (örnek olsun diye diyorum) 2+2=7 bu gerçeği değiştirir mi? Gerçek daimidir, zamana göre değişmez.
+1 yılkim ne istyorsa onu giyer insanlari giyimine gore degerlendirmek genelleme yapmak hic dogru bi sey degil
01 Yorumla- +1 yıl
gerikafalilar eksileri vermis yine :D
Kendi güzelliklerine guvenemeyen kızlar etek boylarına güvenirler
04 Yorumla- +1 yıl
eksiledim artilamak istedim ozur
- +1 yıl
Hahaha kimsin gizli taniyo musun
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaklisin ama karismaya hakimiz yok. nasil giyinmek istiyorlarsa öyle giyinsinler. zaten evli yada sevgilisi olan bi kizin böyle giyinmesinin sebebi belli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana çok masum, çok tatlı, çok ahlaklı görünüyorlar.
20 Yorumla
+1 yılaçana bakıyoruz hacı.
00 Yorumla
+1 yılKim ne giymek istiyorsa giysin..
10 Yorumlatopuklu ayakkabıyyı unutma
00 Yorumla
+1 yılher şeyin fazlası zarar :)
00 Yorumlakatılıyorum en birinci sen oldun dostum
00 Yorumlanormal görüyorum nası gorcem
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında