Arkadaşım , öncelikle şunu belirteyim ki karşınızdaki hanfendinin kafası karışık..
Şu hayatta ne istediğini bilmek çok önemli..
Dersen ki hoşlantı gelip geçermi? Hayır. Ne pat diye olur , nede yok olur sebep yokken ortada.. Belli ki sadece dikkatini çekmişsiniz hanfendinin..
Çoğu kadında da , rekabet duygusu olduğundan , etrafınızdan ilgi gördüğünüzde size yaklaşıp konuşmak istemiş.. Ama tahminim (sizi niye reddettti başta onu da bilmiorum) kendi kemdine kızdı ve konuşalım diyince siz hanfendi de konuşacak birşey yok dedi..
Her ne derseniz deyin , ilk izlenim çok önemlidir , kadınların gözünde.. Bu imaj da kolay kolay düzelmez.. Mevzu dış görünüş değildir her zaman. burada esas konu "özgüven" ... Konuştuğunuz zaman birşey kaybetmeyeceğinizi düşünün ve adımı atın.
Kafada soru işaretleriyle yaşamaktansa , iyi kötü net bir cevap alabilmek daha tatminkârdır diye düşünüorum.17 Yorumla
Soran+1 yılAçıldığım zaman dediki bana senin başkasından hoşlandığını düşünüyordum dedi. Ve istemedi. Sonra kızın beni reddetmesini nedeni de aynı şeyleri bir daha yaşamak istememesi zamanında hata yaptım dedi bana ben konuşmak istediğimi söyledim o konuşamam dedi senle reddettikten 1 ay sonra ve yazın konuşmadık 3 ay sonra eylülde ben bunu gönderilerini beğenmemeye başladım beni sildi sorduğumda direk istediğimi hayatıma alırım istemediğimi almam diye çıkıştı ben de lafı koydum sildim onu her yerden okulun ilk ayı bir baktı ben kötü oldum geçen hafta da çıkışta arkadaşı bekliyordum onu bekliyorım sandı kendinden geçti 3 kere döndü baktı durdu 2 gün sonra bir gün tenefüste döndü bir baktı bana yola 10 sn ben kötü oldum üzgün leyla leyla bu haftada böyle yaptı işte bide önüme oturyor derste arkadaşına da kızıyor niye buraya oturuyonuz hep diye bende ikinci ders kalktım gittim başka yere
Soran+1 yılDüzgün okumamışsın ben 3 ay ona mesaj attım ne başka bişey anca fotosunu beğendim ve iki hafta beğenmedim hiç bişeyini beni sildi eylülde bende nedenini sordum bana direk çıkıştı istediğimi hayatıma alırım istemediğimi almam bu kadar basit diye düzgün ve kibar konuşurum ben en sonda bende kızdım ona silersen bende silerim dedim sildim onu instagramdan karşıma alıp konuşamam istemiyor istese ben ona oturup konuşalım dediğimde bana tamam derdi Konuşacak bişey yok dedi
Soran+1 yılNapmalıydım peki o zaman sordum kendimce rahatsız oluyorum gönderilerime bakman konusunda dedi o zaten facebooku yazın açtı ben ona istek attım beni bir gün bekletmişti sonra kabul etti o arada herkesi kabul etti beni facebook ve instagramdan sildi bende ve bana uzun uzun konuşamam kb işim var dedi ben o anda ne yapmalıdyım ve bundan sonra ne yapayım?
Soran+1 yılEn önemli şunu demeyi unuttum o ilk reddettikten sonra mesaj attığında bana ilk dediği şey şu ben whatsapp durumu yazarken sana yazıyomuşum gibi hissediyorum sende bana karşılık veriyormussun gibi dedi
En İyi Cevaplar
+1 yılbasit bir sonuç çıkabilir bu kıza teklif ettin istemedi sonra okullar açılınca baktı ki senle ilgilenen çok sonra iltifatlar havada uçuşuyor oooooo bu bana haziranda geldi ne yapmalıyım kendime çekmeliyimmm eeeeeeee nasıl bakışarak tabiki sonra plan işe yarar çocuk konuşmak ister hoop kendimi ağırdan satmalıyım konuşulcak bişey yok eee noldu çocuk koşmadı peşimden şimdi nolcak
sonra gelip acı dolu gözlerle bakar tabi
önce bu kızın kendinden emin olması gerekiyor birilerini arkasından koşturuncamı mutlu yoksa yanında olunca mı bu sorunun cevabını bulmalı
benden tavsiye tarzını değiştirdiğin gibi tavrını iki hafta değiştir col takıl sonra hiç beklemediğin anda naber de ve hafifçe gülümse neye uğradığını şaşıracaktır ondan sonra sen biraz bakış geri çekil o oyun oynuyorsa sende oyna eşit seviyede savaşın :)31 Yorumla
Soran+1 yılYa var ilk defa güzel beklediğim bir yorum geldi çok mutlu oldum kızın beni reddetmesinib nedeni de aynı şeyleri bir daha yaşamak istememesi zamanında hata yaptım dedi bana reddettikten 1 ay sonra ve yazın konuşmadık 3 ay sonra eylülde ben bunu gönderilerini beğenmemeye başladım beni sildi sorduğumda direk istediğimi hayatıma alırım istemediğimi almam diye çıkıştı ben de lafı koydum sildim onu her yerden okulun ilk ayı bir baktı ben kötü oldum geçen hafta da çıkışta arkadaşı bekliyordum onu bekliyorım sandı kendinden geçti 3 kere döndü baktı durdu 2 gün sonra bir gün tenefüste döndü bir baktı bana yola 10 sn ben kötü oldum üzgün leyla leyla bu haftada böyle yaptı işte bide önüme oturyor derste arkadaşına da kızıyor niye buraya oturuyonuz hep diye bende ikinci ders kalkrım gittim başka yere
+1 yılDegisen seyin tek moda ve dis gorunus oldugu farketti heralde kardesim kendini agirdan sat biraz bir o acsin knuyu ne knusucaksa sen usteleme knusalim die donerse senindir
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmazki bro kaç ay sonra ilk defa konuştu bir tenefüs konuştuk onda da o ilk benle konuştu hatta arkadaşları bizi yalnız bıraktı. Bende oturup konuşalım dediğimdede öyle dedi
- +1 yıl
Ilk sefer knusan ikinci seferde yapar bunu tinlama kendi gelicek yine geldiginde knusmaya kalkarsa konusucak bir seymi kaldi de uzaklas oradan yavas yavas thug life hesabi ne kdar tinlamazsan o kadar ustune duserler
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılPeşinden koşmanı istiyor bremin koşma peşinde çok istiyosa beraber yürüyün koşarsan kaybedersin ağırlığını koy
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılDeğişiminin farkındadır ama önceden seni reddettiği için çekiniyor olabilir. Değişiminin sadece sebebine bakıyor olabilir, yani konuşmaya istekli olmayabilir sen öyle görmüş olabilirsin. Seçenekler çok. Ama her türlü de umut kesilecek bir tip bence.
113 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşları benle konuşup yakın olma gayreti içindeler. Birde bana geçen hafta üzgün üzgün derin derin baktı 10 sn göz göze geldik ben kötü oldum. Benim yakın arkadaşım dedi. çıkışlarda durdu baktı durdu baktı benim arkadaşlarımda dedi git konuş bak kız bişey bekliyor artık senden diye?
Soran+1 yılHatta arkadaşları biz konuşurken bizi yalnız bıraktı
- +1 yıl
Valla ya kız çok profesyonel ve biraz ilgiyi üstüne çekmeyi seven biri ki seni çekmeye çalışıyor, ya da ortada bir yanlış anlaşılma var. Sordun mu peki neden konuşacak bir şey yok diye?
Soran+1 yılbeni ilk reddettiğinde bir a sonra bana mesaj attı ramazanda neden reddettiği anlattı uzun uzun hatta whatsapp durumu yazarken bana yazıyomuş gibi hissediyormuş. Onu da sordum cevap vermedi yazın ben bunla ilgilenmedim oda beni sildi bile bile eminim çünkü face açmıştı istek attım 1 gün bekletti beni. Beni silme mevzunu açtı direk kendimce rahatsız olduğum bir kaç bişey vardı ondan sildim fiilan dedi onu mu taktın dedi bana
- +1 yıl
Tamam ne güzel açıklamış sebebini de. Bu yeni olan olaydan önceki son konuşmanız bu mu?
Soran+1 yılyok o sebebini açıkladıktan sonra ben konuşmak istedim o anca merhaba merhaba dedi bende tamam dedim o da güldü hiç mesajlaşmadık 3 ay eylülde bu facebook açmış ben istek attım 1 gün bekletti ondan sonarada kabul etti 2 hafta sonra beni her yerden silmiş bende dayanayıp sordum direk sorar sormaz bana çıkıştı istediğimi hayatıma alır istediğimi almam diye hiç biişey yapmadığım halde öyle dedi bana ondan sonra bende sildim onu hiç konuşmadık bu haftaa kadar arkadaşları benle konuşmaya çalışıyor gördümü de bu mevzulara girmiyorlar.
- +1 yıl
O sana çıkıştığı dönemlerde sevgilisi var mıydı biliyor musun? Öyle de olabilir çünkü.
Soran+1 yılYok yok eminim o açıklama yaptığında zamanında 3 yıl biriyle çıkmış hayatımın en büyük pişmanlığı idi dedi aynı şeyleri senle yaşamak istemiyorum dedi. Çıkıştığında da şey oldu ben onun paylaştıklarını beğenmeyi kestim iki hafta profiline bile bakmadım ondan olduğunu düşünüyorum. Çünkü hiç bişey yapmadım ona karşı yazın öyle bişey olsa illaki derlerdi bana diye düşünüyorum çünkü ortalıktan çekileyim diye derdi illaki öğrenirdim bir şekilde.
- +1 yıl
Anladım, karışık bir ilişkiymis :/
Soran+1 yıldurum böyle yani yaşımız 21 çocuk değiliz anlıyoruz nasıl baktığını liseli ergenler gibi bakışıyoz ne yapacağını şaşırıyor insan varya aşırı kötüyüm ne olacağını ne yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Yani burada yazdığın her şeyi açık açık sormayı deneyebilirsin ona şansın varsa. Dediğin gibi çocuk degilsiniz, konuşabilmelisiniz bu konuları.
Soran+1 yılbir daha fırsatım olursa denerim tekrar :(
+1 yılGizli Kullanıcı
Cevap Aramana Gerek Kalmadı. En İyi Görüş Seçtiğin Kişide Yanılıyor.
1- Ayrıldığın Kız Arkadaşın ile duygusal bağınız ve ilişkiniz başlarda yeterince yerine oturamadan sen onu sevgili olmaya zorlar hareketler yapmışsın !
2 - Yeni Giyim Tarzın entel dantel gözüktüğü için kız arkadaşın seni beğenmedi !
3- Başka Kızlarla nefsine uyup uzun sohbetler yaptığını zannediyorlar çünkü güzel kızlardan çabuk etkilenmeni fark ediyor diğer kısmetlerin.
4- Ağırbaşlı ol ve kendini ağırdan ver Gerçek Karizma Adam kendini zor sularda hazine kutusu gibi gösterir !
5- Kız Arkadaşın senin sevgilin olur meyilli ama yapman gereken ona Ben Değişmedim Eskisi Gibi Yalnız Sana Önem Veriyorum. Ben Her Gün Seni Düşünüyorum Diyeceksin Güvenini Tekrar Kazanacaksın. Yoksa Onun Peşinden Koşan Kısa Boyluyu fark ettiğinde bana haklıymışsın elimden aldı Tipsizin biri Dersin ! Durumun ciddi bak vaktin Az Kaldı !00 YorumlaDikkat çekmeye çalışıyor bu 1 2. side peşinden koşturmayı kendine farz kılan egosunu okşatmayı seven bir vatandaş belli ki, ilk başlarda baktı benim tarzım değil gibisinden düşündü tabi sonra sen değişince durum daha farklı olmaya başladı bir hoşuna gitti ama gururuna yediremedi bence elinde sonunda benim olucak havasına büründü gel-gitleri de zaten çabası kusura bakma da çok saf olmak iyi değil saflıktan kastım iyi niyet bu arada, kız yüz buldukça astarını istiyor yaşın kaç lise mi Üniv mi bilmiyorum ama bulunmaz hint kumaşı süsü vermekten vazgeç o kızdan sana yar olmaz parmağında oynatır bırakır söyliyim insanın niyeti net olmalı ya herro ya merro demelisin bırak o senin peşinden koşsun 😉
01 Yorumla
+1 yılSen daha fazla bisey yapma hatta ilgilenme daha görmemezlikten gel dahada pişman olsun ve gelip seninle o konuşmak istesin takma, umursama ve görme o senden ilgi görmeye alışmış belliki ilgisiz olduğu için öyle izlenim vermiş sanada bak gidip konuşalım dediğinde konuşacak bisey yok demeside tamamdır yine benimle ilgileniyo diye dusunmesinden kaynaklı sen takmamaya devam et zamanla gelip konuşacak eminim buna..
03 Yorumla
Soran+1 yılya ben bunla hiç ilgilenmedim okulun ilk ayı ama bana bir bakamya başladı ben kötü olmaya başladım derslerde yakaldım bakarken ters ters baktım sonra sınıftan bir kız bana iltifat etti o gün çok kötü oldu ders mers dinlemedi defter karaladı saçı ile oynadı bana baktı sürekli iki haftadır da konuşmamı bekliyormuş gibi duruyordu benim arkadaşlarım dedi git konuş artık diye bu hafta ilk o benle konuştu ben ona konuşlaım mı diye sonradan sordum hiç konuşmamıştık okul açıldığından beri arkadaşlarıda bizi yalnız bıraktı bende o fırsat konuşmak istediğimi söyledim
- +1 yıl
Tamam işte konuşma artık bırak zamanla o gelir konuşur ilgilendikçe dahada uzak durur egosunu tatmin ediyo çünkü
- +1 yıl
Evet bu kardeşimizin son dediğinde hakikat payı var. Kesin yardımcı olabilmek için kızın dünya görüşünü ve bazı karakteristik özelliklerini bilmek gerekir. Çünkü bir kızın ne yaptığı değil, neden yaptığı önemlidir. Bize de lazım olan bunu öğrenmektir.
Demek ki karaktersiz bir kiz. Seni begenmemiş sonra başka biri olarak dönünce senden hoşlanmış ve sende uzak durmaya çalışmışsın oda seni kovalamaya başlamış ve sen sonunda pes etmişsin konuşma teklif etmisşin oda senin hissinden emin olarak g*tü kalkmış yaniii seni istegi gibi oynatmak istiyo istedigi zaman gelip istedigi zaman gidecek biri gibi hiss etdim. Bence ondan uzak dur ve tavrini koy, koşsun peşinden cool ol bak sana yalvarmazsa gider genel eve yerleşirim!
10 Yorumla
+1 yılSeninle sevgili olsa bile tipin, yakışıklılığın için olacak.
En iyisi mi, boşver.
Ha yine de o olsun istersen, önceden seni reddetmiş, şimdi ne yüzle sevgili olalım derim, diye düşünmüş sanırsam. Aman boşver ya sevgili oluruz demiş, sonra da o ilk adımı atsın demiş.03 Yorumla
Soran+1 yıliyi de o konuştu benle ilk sonra arkadaşları bizi yalnız bıraktı bende durumu çaktım konuşlaım oturup dedim konuşacak bişey yok dedi
- +1 yıl
Keşke öyle demeseydin
Soran+1 yılşimdiki aklım olsa demezdim ama zaten onla konuşmaya hazırlıklı gelmiştim o gün iki kaftadır bişey yapmamı bekliyordu bir daha öyle bir fırsatım olursa yapmam bu sefer
hala elinde olup olmadığını kontrol etmiş seni kolay lokma olarak görüyor büyük ihtimalle çevresindeki kız arkadaşlarına terk ettiğim halde bana yalvarır bu diye böbürleniyordur biraz kendi tavrını belli et ağırlığını koy gerekirse 1 ay yüzüne bakma
01 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşları bana yakın olmaya çalılıyorlar sürekli sınıfta da önümüze oturmaya gayret ediyorlar
kafası karışık anladığım kadarıyla. sen bir süre bekle de o kafasını toplasın. senin bir şey yapmana gerek yok bence. zaten daha önce reddedilmişsin. eğer bir şey olacaksa bu sefer onun çabasıyla olmalı.
10 YorumlaKonuş niye konuşmuyorsun ki? konuunca en fazla ikinci kez hayır der... ama evet deme ihtimalibe değmez mi bu risk? belki pişman olmuştur hayır dediğine.. bunu öğrenmenin tek yolu konuşmak
05 Yorumla
Soran+1 yılo konuşmuyor şimdi kısaca anlatıyorum haziranda reddetti beni sonra bir ay sonra açıklama yaptı ben konuşmak istediğimi söyledim o olmaz dedi sonra eylülde beni sildi her yerden sonra sordum atar yaptı tartıştık. Okul açıldığından beri hiç konuşmadık ama sürekli bana bakarken yakaladım onu hatta arkadaşlarım dedi git konuş artık kız kötü oldu bak dedi. Arkadaşlarıyla aram çok iyi beni çok severler sürekli yakın tutmaya çalışırlar. Bu hafta da ben köü oldum okulda bana ilaç verdi o sayede konuştum onla arkadaşları bizi yalnız bıraktı sordum bir ara oturup konuşalım konuşcak bşey yok dedi
Soran+1 yılaynen
+1 yılKalp denen bir organ taşırken senin kalbini göremeyen tipine tav olsa ne olur olmasa ne olur. Tipik ergen tavırları. Durup düşünmeye değmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa işte oda ayrı bişey ben aşırı iyi biriyim kızın arkadaşlarıda biliyor
- +1 yıl
Böyle kızlar genelde mal olur. İlla konuşturacak beni :D
Bence boşver o kızı o kız senle konuşmak isteseydi şimdiye konuşurdu onun arkadaşlarından birine yakın davran o zaman kıskanırsa falan konuşur zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılBir daha bir dene ne olucak tut kolundan çek kenara
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ayağına gitmem kendi konuşursa yapacam onu
- +1 yıl
Ayağına gitmem diyorsun ama kız için 40 takla stiyorsun
- +1 yıl
Kızlar anlarlar dikkatli ol
Seni reddetmesi dış görünüş olarak kötü olman değil. Ilk başta değişimine şaşırmış sadece. O yüzden ilgisini çekmişsin. Onun için değişen bir şey olmamış yani.
00 Yorumla
+1 yılKafasina gore davraniyor yus verme sakin kendimden biliyorum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi de napcam ben? Benim olsun istiyorum artık çok zaman geçti. bir da bana geçen hafta üzgün üzgün derin derin baktı 10 sn göz göze geldik ben kötü oldum konuşuncada böyle dedi bana?
- +1 yıl
Kiz pesinden kosturmak istiyor olabilir bazi insanlar boyle yesil isik yakar karsi cins gekirse kendileri kacarlar
+1 yılsen teklif etmişsin en başta istememiş. ben senin yerinde olsam hiçbir şekilde yüzüne bile bakmam o kızın. konuşmam bile senin yaptığın gibi
00 YorumlaNe istediğini bilmiyor olabilir bence.
Sen biraz daha ilgini çek üzerinden.
Belli ki sen onunla ilgilenmeyince hırs yapıyor.00 YorumlaBence yüz verme bırak sürünsün.. Sen efendi gibi gel konuşalım demişsin, onun dediğine bak.. Bazılarını üstüne çekebilmek için süründürmek gerekiyor.. Umursama..
00 YorumlaÖnceden seni reddetmiş , şimdi de dış görünüşün değiştirmişsin ve beğenmiş olabilir. Her kız aynı değildir belki reddettiği için çekiniyordur, pişmandır ya da sadece dış görünüşe önem veriyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum konuşmak istemedi işte. Ben konuşalımmı diyince kul hakkı bunlar en azından yaşımız 21 oturup konuşabilirdik derdimizi
+1 yılya bence hemen istekli gözükmeseydin onun amacı bence sadece o ilgini çeksin istiyo başkalarıyla ilgilen oldukça uzak dur bu onun için çekilmez bir hal alır
00 YorumlaNe istediğini bilmiyor ayrıca kaçan kovalanır bunu unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOndan sana yar olmaz ne istiyor ne istemiyor hiç uğraşma daha iyisini kesin bulursun bakadursun
00 Yorumlapeşinde koştuğun için kız seni elinde görüyo bence ondan uğraşmıyo
00 Yorumla
+1 yılBence umursama gelecek seni bulacak o
00 Yorumla
+1 yılyaptık yorum diyelim pek okumadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl180 derce dönmüş bu sana bundan hayır gelmez
00 YorumlaGurur yapmış.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe olcak peki sence
aynı sorun bende de var boşver hiç muhattap olma
00 Yorumla